Balıkçıları dörtleyinn:)))benimki deaay, senin eşin de mi balıkçı
al seninkini vur şeker portakalıyla benimkinee
ben de mi alsam yoksa hediyee
bence hamak lazım bi şey.. hele de bebek olduktan sonra ehemmiyeti benim için bir kat daha arttı
Aleykümselamrabişin herkese selamı vaaaaar
Ütü yapamıyorum ben oğlumla sen nası yaptınNfkcım hem de ne girişme :) toplamda 7 gömlek 10tshirt ütüledim bize. Ufaklığa ise sayamadımmmmmmm. Sonra da dışardaki banka işleri yemek vs derkennnn şimdi oturdum :)
Ben de heveslenmiştim pazar günü piknik yaptık ama eşim sürekli bıdı bıdı edicek bişeyler buldu "yerde oturmayalım burası soğuk burası sıcak burası kalabalık " :)benin kaynım almış ondan koçtaş dan bahçede erik ağacımızda kurulu sallanıyor kuzularmız
bende piknik sepetine baktım dediğin gibi çok pikniğe gitmeyiz ama olsun ya lazım oluyro eskiden eşimle pazar kahvaltılarını
sahile inerek yapardık evden hazırlardım herşeyi sahilde yerdik kahvaltı sonrası gazete kitap keyfi süper oluyordu ama şimdi melisa ile
nasıl olur bilmiyorum bu hafta götürecek bizi sözde söz verdi bakalım:44:
Eşin öyle deyince cevap vermedin mi? Ben olsam kendimi odaya kilitlerdim gene :)))kışın yapamadığımız ufak tatili gerçekleştirelim diyor eşim.
kızılcahamama gidelim.. oooo, çok sevindim..
sonra ekledi.. ''hep birlikte''
anladınız siz onu
nöbetleşe bakarız çocuğa, az rahatımızdan fedakarlık yaparız ama çekirdek aile gitcem ben bu tatile
bayramdan sonra karadenize öyle gidicez, bu da böyle olsun diye düşünüyor. ama is-te-mi-yo-ruuum!
Güzel günlerde kullan canımBu arada hava atmak gb olmasın kv dem eylüldeki doğumgünüme şunu aldı:)))
https://www.google.com.tr/search?cl...ws-serp.krlko5UqfAE#biv=i|5;d|2x7R5KCm60xAEM:
Görümcemin doğum günü bugün. Ona alacakmış. Senin hediyeni de şimdiden alayım dedi. Beraber gittik üçümüz, ben bunu beğendim.
Çok geçmiş olsunaynı durumdan 15 gün önce bizde çok çektik. ipek 15 gün öncesi birden gece ateşlendi 2 gün ateşi düşmedi tahlillerde idrar yolları enfeksiyonu çıktı. ama anlamıştım bi terslik olduğunu çünkü hep altını aldığımda bezi ağır olan bebeğim koca gün bezi değiştirmesem olur gibi yapıyordu hafifdi yani. bizde antibiyotik tedavisine başlamıştık. ve 3 gün arayla idrar testi oldu tam anlamıyla enfeksiyon sıfıra inene kadar doktor bu tahlili olucak çünkü çok önemldedi allahtan her tahlilde sonuclR biraz daha iyi çıkmıştı. eğer herhangi bi iyileşme olmasaymış doktor iğne tedavisine başlayacaktı okadar önemliymiş yani. hatta tam geçtikten sonra bile ilaca 2 gün devam edelim iyice kurusun dedi. bir bucuk ay sonra tekraryapalım tahlil dedi tekrarlama olasığı çok yüksek oluyomuşç sebebi ise kesinlikle üşütme o şu bu değilmiş hanımlar tek bi sebebi var kaka temizliği yaparken dikkatsiz olup ön tarafına bulaştıkrmak v s. ki ben bu konuda çok titiz davrandığımı sNIYORDUM ama yalnışlığı surda yapıyormusum ipekin kakasını temizlerken muhakka önce siler sonra yıkarım yıkarken çocuğu koltuk altıma sıkıştırıp popo tarafını lavaboya dönük bir şekilde yıkardım meğerse o şekilde yıkarken ön tarafa kakalı su süzülüp hasta etmiş yavrumu işte böyle bir şey daha öğrenmiş oldum sizde dikkat edin baya sıkıntılı geçiyor çünkü aryamm38 sanada çok geçmiş olsun canım
Güle güle giy inşallahmerhabalar.
topik canlanmış ne güzel.
nfk o kadar sıcak olmaya başladımı?
bizim burası soğuk olmaz kışı sert değildir.
ama bu aralar yağışlı geçti .güneş açmadı hiç.
evler serin olduğu için yelek giydirdiğim bile oluyor.
geçen haftalar bayağı sıcaktı yazlık şortlar,tşörtler bir iki giydirdim.
hava bozdu.bugün alışveriş yaptık kendime pardesü aldım.
çokda uygun fiyata.ne mutlu bana
Iyı aksamlarr..oglusu yıkadık uyudu bakalım..sık sık kalkıyor muhallebısını yemeden uydudugu ıcın..fark oluyor gercekten bızde..hos gece kalkmıyormu dıyeceksınız..en az 4 kere.:)nasılsınız bebıslerr ayaklanıyor bugunlerde teker teker..masalllah masallahh..hasta sonu yaklasıyor cumartesı tatılımız baslıyor Allah ızın verırse..aksam baston puset konusu geldı aklıma..goturelım dıyorum kolaylık olur bıze.ucaga normal valızlerler bırlıktemı verıyoruz?bılgınız varmı?
Neyneyse sünnetle ilgili yazmadın?
Eşim bugün dr u aradı
Bence ettirmeyin enfeksiyon kapıyorlar sonra, bezden çıkınca ettirin demiş .deli mi ne
Amanınnnnn ikizler burcu geliyor :/ :) sağlıkla inşallah. Kız mıydı erkek mi??
valla doğrudur canım.ayyy dun gece haram oldu bize. kendı kendıme nazar degdırdım sanırım. gece 2.30 da uyandı ve yanıma ortamıza alana kadar uyumadı. ortamızda sabah kadar mışıl mışıl uyudu...
ben onun peşine düşer, gerek totosundan gerek tontiş parnaklarından öper ısırırımmmmahmut kerim,in yürümeye başladıktan sonraki vukuatları=
evde ne kadar çiçek varsa koparttı.süs eşyalarını talan etti.
bütün aynalar el izleri ile dolu.itina ile silindikten sonra anında buğulu
görüntüsüne geri dönüyor...
dün mutfak dolabının en arkasındaki küçük kavanoza ulaşmayı başarmış
düşürüp kırdı.sonra çaydanlığın kulpunu kırdı.hertaraf ulaşılmaz oldu.
alt dolaplar artık zor kullanılıyor...gazeteler ve ablasının kitapkları eğer eline geçerse
bi güzel yırtılıyor.bu arada sevinç çığlıkları atıyor:13:
senin gibi tatlı dilli olcaksa...
Az emmişsin ya o yüzden anlamıyosun yemeklerin ekşidiğini kesinşaka bi yana kokusundan bile anlaşılır yahu sen de :)))
Aleykümselammmmmm. Cheesecakei her yiyen bayıldığı için oğlumun doğum gününe tek porsiyonluk versiyonundan yapmayı düşünüyorum muffin kalıbında. Kendisine iletposta güvercinim nfk :)
ahah, bi balıkçı dahaaBalıkçıları dörtleyinn:)))benimki de
Eşin öyle deyince cevap vermedin mi? Ben olsam kendimi odaya kilitlerdim gene :)))
Sakın pes etme çekirdek aile candır
Bana da bugün annem anne olmam şerefine altın küpe yüzük kolye set aldı
elifnaz
benim bildiğim korunma, türlü tedbir almak caiz, ama tüpleri bağlatmak geri dönüşümsüz bi hareket olduğu için kısırlaştırma gibi oluyor, ona cevaz yok diye biliyorum..
Bir hanım, doğum kontrolü için tüplerini bağlatabilir mi? - ZAMAN
Doğum kontrol yöntemi olarak tüpleri bağlatmak caiz midir - YouTube
Ertesi gün (doğum kontrol) hapı kullanmak veya hamile kalmamak içi kordon (tüpleri) bağlatmak caiz midir? | Sorularla İslamiyet
4. yü de doğurabilirsin sezaryenle diye biliyorum. Bir yakınımın 4 sezaryenli çocuğu var. Dördüncüyü de yap derim çünkü çocuklarının hepsi ayrı sevimli,ayrı güzel Allah size bağışlasın hayırlı evlat etsin..dun kontrolumuz guzel gecti bir sorun yok cok sukur 10 gun sonra yine gidecegiz.. dr tuplerini baglayalim istersen dedi.. hic düşünmemiştim biraz radikal bir karar ama benim icinde sart sanirim 4. ameliyat benim icin sıkıntı olurmus zaten baska cocuk dusunmuyoruz dini acidan bi sakincasi varmi ki bilen varmi?
Doğru ya yatağındayken yapılabilir sağol canım :) ütüler fena birikti yapayım birazNerden enfeksiyon kapacak yahu tam tersine idrarı ile iyileşiyor. Bizim cerrah bize sürmemiz için bişi bile vermemişti. İlginç. Zten doktorların birbiri ile çelişmesinden nefret ediyorum :/
Ütü yapmak için oğlumun uyumasını bekledim tabiki :) sağolsun büyük bir kısmında uyudu 1 saate yakın. Kalanı da bitirinceye kadar onu oyuncakları ile yatağına koydum ki ütüyü onun yatağının karşısına kurmuştum zatenüstümden yük kalktı valla.
Günaydın kızlarrrrrrrrrr :)
Bu haftanın bir gününün eksik olması mikemmel bir motivasyon sağladı bana :) umarım herkesin işleri güzel gider ve hafta sonu hemen gelir. Öpüldünüzzzzz
Sağol canım evet sağolsunlar çok özel bi hatıra benim için ;tek kız olmanın güzel yanları :) ayrıca tek gelinim :) o da bazen iyi bazen kötü ama kv hep "eltin olmadığına yat kalk dua et "derahah, bi balıkçı dahaa
uzatmadım, ama ciddi ciddi plan yapmaya başlarsa, ne düşünüyorsam açık açık söyleyeceğim
oo, annenin gönlüne sağlık kesesine bereket.
ne güzel düşünmüş. keremin doğumunu hatırlatacak bunlar sana..
güzel günlerde kullan inş..
dun kontrolumuz guzel gecti bir sorun yok cok sukur 10 gun sonra yine gidecegiz.. dr tuplerini baglayalim istersen dedi.. hic düşünmemiştim biraz radikal bir karar ama benim icinde sart sanirim 4. ameliyat benim icin sıkıntı olurmus zaten baska cocuk dusunmuyoruz dini acidan bi sakincasi varmi ki bilen varmi?
benim kv, eşimi sezaryenle doğurmuş. 5 sene sonra görümcem normal doğumla.4. yü de doğurabilirsin sezaryenle diye biliyorum. Bir yakınımın 4 sezaryenli çocuğu var.
Sağol canım evet sağolsunlar çok özel bi hatıra benim için ;tek kız olmanın güzel yanları :) ayrıca tek gelinim :) o da bazen iyi bazen kötü ama kv hep "eltin olmadığına yat kalk dua et "der
Canım ama sen cevap vermeyince senin onayladığını düşünerek konuyu annesine açarsa artık geri dönüşü olmaz o yüzden önceden tavrını koymalısın yoksa geç olur.
bacım bugün salı yafuuunfk.da alıntı yapmış.
renk renk yazdığından gözümden kaçmış.
bugün pazaretsi ya
Bazı dr lar yapıyor canım yakın arkadaşım araştırdı buldu bi doktor, sezaryenden 3 sene sonra normal doğumla doğurdu ikinciyi, epidural bile almadı çok memnun ama ben cesaret edemem.benim kv, eşimi sezaryenle doğurmuş. 5 sene sonra görümcem normal doğumla.
şimdi yapılmıyor:44:
tek kız, tek gelin.. vuuuuhuuuu
kv eltiden çok çekmiş olmalı
hakikaten eltiler pek anlaşamaz. kıskançlık da oluyor.
bazen düşünüyorum benim 2 eltim olacak, nasıl bi elti olucam diye.
eşime de diyorum, amaaan hiç umurun olmaz, sen takılmazsın onlara, niye düşünüyon diyo
geçen akşam sade lafını etti, hepbirlikte diyince. ben de tek kaşımı kaldırdım, iğneleyici bi ses tonuyla 'hepbirlikteee' dedim..
o da sustu. konu sekteye uğradı
günaydın.
dün tatil olduğu için bugünü pazartesi sanıyorum.
busmai teşekkürler canım.eşin de sana yakında elma dersem çık armut dersem çıkma
diyecek
keremin teyzesi ben oliiim, ben oliiiiiim :84::84::84::84:Evet keremin teyzesi de yok amcası da:) dayıları ve halaları var çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?