- 8 Ağustos 2011
- 11.826
- 9.614
- 448
e o zaman yürüyor kii
biz de kendi kendine adım çalışmaları var 5-6 adım atıyo bakalım
ne zaman yürür :)
ooh maşallah hamarat hatun. bütün işleri tamamlamışsınNfkcım hem de ne girişme :) toplamda 7 gömlek 10tshirt ütüledim bize. Ufaklığa ise sayamadımmmmmmm. Sonra da dışardaki banka işleri yemek vs derkennnn şimdi oturdum :)
ooh maşallah hamarat hatun. bütün işleri tamamlamışsın
ütü de bu sıcakta yapılacak en son şeeeyy
benim de şimdi aklıma ne geldi..
barbunyayı hiç haşlamadın, kara suyunu çıkarmadan direkt soğan havuca ekleyip düdüklüye attım.
acep tadında bi farklılık olur mu yahuu:44:
hayırlı günler hepinize güzellerim canlarım çok özlemişim sizi nasılsınız bakalım ? bebikler nasıl ? bizi sorarsanız iki iyi bi kötü haberim kötü haber elif artık emmeyi bıraktı tam dokuz ay emdi diyebiliriz. iyi haberler alttan iki tane dişi çıktı çok tatlı oldu ve yürüme çalışmalarına başladı 4-5 adım atıyor babasıyla karşılıklı durup yürütüyoruz baya baya yürüyor sıpacık amma velakin emeklemiyor enteresan yani. annem sende hiç emeklemeden yürüdün diyor hadi bakalım yaşında tam anlamıyla yürür inşallah.
haftaya pazartesi tatile çıkacağız bi hafta kadar. inşallah güzel geçer öyle umuyorum. tatile çok ihtiyacım var hamilelik doğum derken geçen yaz nasıl geçti hiç anlamadım
aaa, ütü seven bi kadınBen ütü severim ya :))
Tadı belki acı olabilir azıcık. Sonuçtan haberdar et merak ettim :)
selam nfk cım öpüyorum ayşeciği ve senipinkprinces
Ben ütü severim ya :))
Tadı belki acı olabilir azıcık. Sonuçtan haberdar et merak ettim :)
Merhaba canım. Kısmet okadar emmesi imiş. Ama merakımdan birşey sormak istiyorum. Nasıl bırakıyor emmeyi?? Yani memeyi almaz mı oluyo noluyo?? Ağlıyo mu bağırıyo mu meme verince??
aay, senin eşin de mi balıkçıeşim birde sandalyeyi almak istiyordu
balığa gidince keyif yapacakmış.sandalye ve hamak alabiliriz.
barbunya, (ben yaptım diye demiyom) çok güzel olmuş
senin gibi tatlı dilli olcaksa...pinkprinces; canım maşallah yine 9 ay emmiş..
nasibi o kadar.. sıkma canını.. ben sadece 11 gün emmişim.. bakın ne kadannn şahane bi insanım
(bunu yukarda yazdığımla değerlendirmeyin..)
şuan çorbaya elimle kattığım karabiberin acısını duyuyorum dudaklarımda.. elimi ağzıma sürmüşüm beeah
amaaan, yanıyooom
aaa, ütü seven bi kadın
ben bi dernek kurucam..
ütüden nefret eden kadılar derneği
eminim milyonlarca üyemiz olur
barbunyanın altını kapattım. ama tadı hakkında bi şey diyemicem..
çünkü ben bazen ekşimiş yemeğin bozulduğunu bile anlamıyom
eşim gelsin bakalım, onun sensörleri normal bi insan evladınınkinin yüz katı kadar..
bu da aslında benim hiiç hayrıma değil
selam nfk cım öpüyorum ayşeciği ve seni
anlatayım canım emmeyi bırakmadan bi ay kadar önce sadece uyurken emzirebiliyordum gece gündüz farketmez uyanık olduğunda memeyi reddediyordu çünkü devam sütü verdim takviye olarak ona alıştı sanırım istemedi emmeyi sonra yavaş yavaş uykusundada emmeyi azalttı en son artık bi iki kere çekip bırakıyordu ve gece bi kere falan emiyordu öyle bıraktı kafasını çevirdi istemedi öyle ağlayıp bağırmadı yani. yani bu zamana kadar neler uğraştım ama nafilehalbuki ben hep memeden nasıl keserim düşünceleri içindeydim iki yaşına kadar emzirmekti niyetim nasip.
rabişin herkese selamı vaaaaar
mahmut kerim,in yürümeye başladıktan sonraki vukuatları=
evde ne kadar çiçek varsa koparttı.süs eşyalarını talan etti.
bütün aynalar el izleri ile dolu.itina ile silindikten sonra anında buğulu
görüntüsüne geri dönüyor...
dün mutfak dolabının en arkasındaki küçük kavanoza ulaşmayı başarmış
düşürüp kırdı.sonra çaydanlığın kulpunu kırdı.hertaraf ulaşılmaz oldu.
alt dolaplar artık zor kullanılıyor...gazeteler ve ablasının kitapkları eğer eline geçerse
bi güzel yırtılıyor.bu arada sevinç çığlıkları atıyor:13:
Iyı aksamlarr..oglusu yıkadık uyudu bakalım..sık sık kalkıyor muhallebısını yemeden uydudugu ıcın..fark oluyor gercekten bızde..hos gece kalkmıyormu dıyeceksınız..en az 4 kere.:)nasılsınız bebıslerr ayaklanıyor bugunlerde teker teker..masalllah masallahh..hasta sonu yaklasıyor cumartesı tatılımız baslıyor Allah ızın verırse..aksam baston puset konusu geldı aklıma..goturelım dıyorum kolaylık olur bıze.ucaga normal valızlerler bırlıktemı verıyoruz?bılgınız varmı?
Iyı aksamlarr..oglusu yıkadık uyudu bakalım..sık sık kalkıyor muhallebısını yemeden uydudugu ıcın..fark oluyor gercekten bızde..hos gece kalkmıyormu dıyeceksınız..en az 4 kere.:)nasılsınız bebıslerr ayaklanıyor bugunlerde teker teker..masalllah masallahh..hasta sonu yaklasıyor cumartesı tatılımız baslıyor Allah ızın verırse..aksam baston puset konusu geldı aklıma..goturelım dıyorum kolaylık olur bıze.ucaga normal valızlerler bırlıktemı verıyoruz?bılgınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?