- 8 Ağustos 2011
- 11.825
- 9.604
- 448
kızlar artık yumurtanın tamamını verebiliyormuşuz bebiklere..
peki yine gün aşırı mı, her gün verebilir miyiz?:44:
ben son 4 gündür her sabah veriyorum da..
henüz beyazından vermedim ama artık gün aşırıdan daha fazla veriyorum.bize bir yasına kadar yumurtanın beyazı yasak ve gun asırı verın dedı doktorumuz
henüz beyazından vermedim ama artık gün aşırıdan daha fazla veriyorum.
yani haftanın 5 günü rahat yumurta yiyordur..
bu son günlerde arka arkaya oldu..
sagolun kızlar dini açıdan bir sıkıntı varsa yaptırmam kesinlikle.. hapida belli bir yaşa kadar kullanabiliyormusuz prezervatif en mantıklı si emzirme bitene kadar sonra hapa ge efim olmazsa hayırlısı bakalım
bize bir yasına kadar yumurtanın beyazı yasak ve gun asırı verın dedı doktorumuz
doğru söylüyorsun.bir zararı oldugunu dusunmuyorum ama cok sık verınce soğuyabilir usanabılır dıye dusunuyorum.
bizimki de haşlanmış yemiyor..benbugun yumurtali ekmek yaptım. yumurtanin tamamini kirdim dunde krebe kirmistim veriyorum haşlanmış hala yemiyor
canım bu ara çok hareketliler, aynı oranda yemeyince de kilo almamaları normal.
ayşecik, 9. ay kontrolunde 8 kg çıkmıştı, dün kucağıma alıp evdeyi tartıya çıktım. yine 8 kg görünüyor..
hasta olmasınlar da,, bunun da önemi yok..
cok haklısın canım bıraz rahatladım sımdı sız bole dıyınce çok şükür dıyelım ozaman
dun kontrolumuz guzel gecti bir sorun yok cok sukur 10 gun sonra yine gidecegiz.. dr tuplerini baglayalim istersen dedi.. hic düşünmemiştim biraz radikal bir karar ama benim icinde sart sanirim 4. ameliyat benim icin sıkıntı olurmus zaten baska cocuk dusunmuyoruz dini acidan bi sakincasi varmi ki bilen varmi?
bacım bugün salı yafuuu
pazartesi sendromunu salı mı yaşıyon?
ayşecik babannesinde..
ben salı pazarına gidiiyooooooooom!
Bugün yetişemedim ki hızınıza. Oku oku bitiremedim döktürmüşsünüz bacım. Ancak yetiştim fakat sen pazara kaçtın sanırımarya bi ses ver, bi günaydın de bacıım!
Bana 10. Aydan itibaren dr beyazıyşa ver dedi hatta kahvaltı menüsünü şöyle sıraladı:bize bir yasına kadar yumurtanın beyazı yasak ve gun asırı verın dedı doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?