Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Doğru, dimii hiiç aklımıza gelmiyor bu ihtimal.

Afiyet bal şeker olsun bende bayılıyorum artık hep bu şekilde yapıyorum.

Ay bugün bi mutluyum bi mutluyumm:)) sebep mî? Arya kahvaltısını yaptı ve akşam yemeğimi yaptım:) sabah kız erken kalkmıstı. Mercimek çorba yeşil fasülye yaptım. Yanına da salata patlatıcam ohhh miss. Beni mutlu etmek ne kolay dimi? Kocam bunları bilse...

mutluluğunu paylaşıyorum canım beniiiiim

Eşiekten düşeni eşşekten düşen anlar eline koluna sağlık.

Ne fenaa

Beğendi mi olağanüstü keşkülü?

Günaydınlar hanımlar,
Dün gece bizim küçükhanım da çok huysuzdu.
Nfk, ben su vermeye çalışıyorum ama eliyle itiyor. Bana da susuz gibi geliyor aslında.

Pembiş, odaları ayırdığın yorumunu gördüm ama cevap yazamadım, sana "beğen" butonu ile manevi destek göndermiştim ilk gecesi böyle geçtiyse devamı gelir. Ayrmışken gerekmedikçe geri alma derim.

Aryam, seni çok iyi anlıyorum. Akşama yemeğim olsun, çocuklarım da yemeğini yesin. Daa ne isteyebilirim.

Eşiekten düşeni eşşekten düşen anlar eline koluna sağlık.

Ne komik demi ya. İşin dha da komiği ömrümüzün sonuna kadar böyle tuhaf şeylere mutlu olacağız. Arya yokke n bunu söyleseler güler geçerdim.

hımmm fiyat cok cok iyimiş bi kıllık olmasın bacı.niye bu kadar ucuzkine?bende düşünüyorumda oğluma kim bakacak anacuğumda ditti

yok canım.öyle ekmeği vermiyorum eline.içinden parcalar cıkarıp veriyordum.dediğin gibi tükürükle tam yutağına yapışmış.mosmor oldu dedimki tamam bitti hersey.o hali gözümün önünden gitmiyo bi elimde yahya odadan odaya kosuyorum komsulardan yardım isticem ama saniyelerle yarısıyor gibi hissettim napacamı sasırdımRabbim korusun yavrularımızı.bide panik olduğum için birine bişey olsun ondan önce bayılırım.Allahtan anne olduktan sonra careleri deniyorum..ben ve soğukkanlılık ne kadar uzak seyler.nasıl doğum yaptım onu bile bilmiyom:44:neyse dediğini yapayım ekmeğin kabuğu daha mantıklı.içi tas gibi oluyo zor geciyo...

aman böyle karsıdakini sinir edip mutlu olan insanlara gıcık oluyorum...bekarken zayıf olursun ayy ne kadar zayıfsın baban sana yemek vermiyormu derler..kilo alırsın koca avrat gibi olmusun azcık zayıfla derler..
valla söz konusu oğlum olunca bende cıldırıyorum...asla laf söyletmem.bu millette zaten klişeleşmiş bir laf birini ilk gördüğünde ay zayıflamışş...he ben cocuğuma bakamıyorum,sen daha iyi bakacan.ben beceriksizim ondan zayıf..ben asla ne birine nede cocuğuna hımm baya zayıf gelişemiyormu falan demem.banane?eğer sorunu varsa neden yüzüne vurup bide onu üzeyim?öyle insanları sorunlu buluyorum.baskalarını mutsuz ederek,kendi mutsuzluklarını kapatmaya calısıyorlar...baska işleri güüçleri yok anacım sanki..bu zamana kadar oğluma zayıf küçük diyen olmadı bir uyuzun dısında..o zaman daha 7 aylıktı oğlum parkta sallıyorum 20 yaslarında falan bi kadın hem hamile, hemde 3 yasındaki kızı yanında.baktı bize kaç aylık dedi? 7 dedim...hımm 3 aylık falan sandım baya küçük dedi.:cvp bile vermedim.2.cocuğa hamile olup 3 aylık bir bebeğin salıncakta sallanmayacağını idrak edemeyen cahil insana ne söylesen boş..

kızlar bende önce oğluma yaptığım tarifi veriyorumm..tavuk olayı patlak vermişken en sağlıklısı kuzu...malum bizim yavrularda bizim kuzumuzmarkete gidiyorsunuz kuzu kemik alıyorsunuz..(et değil kemiği bol olsun)
onu düdüklüde tuzlu suda yarım saat haslıyorsunuz.sonra içinden kemikleri alın..hani o kemiklerde delik varya bağlantı yerlerinde..onun içindeki ilikleri (siyah ve beyaz renkte cıvık bir kıvamda)cay kaşığının arkasıyla cıkarıp yavrunuza yediriyorsunuz..az bişey cıkıyo ama faydası pahabiçilemez...suyunu asla dökmüyoruz corbalarını onla yapıyoruz.buzdolabında 2 gün artan saklayabilirsiniz suyunu...

şimdi meshur et sotem:dana eti kullanıyorum genelde..
kusbasından daha küçük doğruyorum.teflon wook tavam var.ona atıyorum yağ su hiçbişey yok..ocağımızın orta kısmında kısık ateste o etler suyunu bırakacak tamamen cekecek arad bir karıstırın ama kapağını sürekli acıp durmayın.suyunu tamamen cektikten sonra 1 su bardağından az su ekliyoruz dedem soğuk su ekliyor möthiş oluyor...o suyuda cektikten sonra yeteri kadar yağ,doğranmış sivri biberler,soğan,sarımsak,tuz,karabiber(bol olunca et cok lezzetli oluyor bana göre) ,kimyon,pulbiber atıyoruz ceviriyoruz..en sonada domatesleri ekliyoruz biraz cevirdikten sonra altını açıp 5 dk pişiriyoruz,sonra kapatıyoruz.cok güzel oluyor.pamuk gibi lezzetli bir et sote

en makbul olan kısık ateste pişen yemekmiş sağlık acısından..bende yemeklerimi hep kısık ateste yapıyor(D)um..ancak bazen hemen olsun istiyorum malum oğlum olduktan sonra.düdüklüm kurtarıcı fıs 10 dk
düdüklüde eti hiç denemedim.sizinki güzel oluyosa bende yapayım...nerde pratik oraya yerleşiyik

O minnaklık Aden de var.Kuzenimin Aden'den 70 gün küçük oğlu var.Boyu Aden'den uzun ve daha kilolu.Aden gerçekten bir şey yemiyor doğal olarak küçücük.Ben alıştım artık.

Biz de Aden için kemikli kuzu eti ve kuzu kıyma alıyoruz.Çorbalarına ya kıyma koyuyorum ya daet suyu, ilikli.Bazen de balık çorbası.Arkadaş sürekli et vermek kansızlık yapar dedi.Ben tam aksini biliyordum.Doktara soracağım.:26:

Ne ara yaptın bacım?Okula gitmeden bir de yemek mi yaptın?Süpersin...

Hoşgeldin canım.İyiyiz, sen nasılsın?Doruk nasıl?

iyiyiz canım çok iyiyiz havalarda mis gbi artık içim açılıyor vala..ama feci yorgunum sıcak biyandan dorukta hiçç durmuyor çok yaramaz oldu eskiden daha az yoruluyormuşum vala şimdi heryerlere tutunup kalkıo evi dolanıo bişi olcak diye peşinde koşturup duruoz ölee iştee siz neler yapıosnz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…