Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizde de durum pek farklı değil.Aden de tutunup kalkıyor, sıralıyor.Hep peşindeyim.Çünkü ev kazalarımız arttı.Ama buna da şükür.Biraz olsun büyüdüler.Evet ya, havalar konusundaki fikrine katılıyorum.Baharı, yazı seviyorum.İçim açılıyor.Aden'i de alıp çıkabiliyorum.

nabersiniz bakalım?

evi sildim süpürdüm, tozları aldım.
kütüphane ve tv ünitesini düzenledim.
duş aldım, ayşeciği yıkadım.
saçlarımı kestim.
evet, saçlarımı kestim, 15 cm kadar, fön de çektim, gayet de güzel oldu
ayşeciği doyurdum. birazdan kıyafet çekmecelerimi düzelticem.. epey dağıldılar daa

Son düzenleme:

İnşallah canım böyle devam eder :) odamızın geniş halini görünce ben de gaza geliyorum

Ne komik demi ya. İşin dha da komiği ömrümüzün sonuna kadar böyle tuhaf şeylere mutlu olacağız. Arya yokke n bunu söyleseler güler geçerdim.

Ne hallere geldik çok şükür :)

MALLLLL diyebilirdin mesela :)

Kızlar, bebişlerinize rafadan yumurta veriyor musunuz?Ya da ne zaman verilebilir?

Hayır canım. Ben kendim de sevmem zaten :) herşeyin iyi pişmişi makbul bizde :))

Neyyyyyyy??? Nasıllllll?? Sendeki cesareti tebrik ve takdir ediyorum :))

Okulda kermes vardı. Doldurdum sarmayı mercimek köfteyi böreği; akşama eşime gün menüsü var :)))

Neyyyyyyy??? Nasıllllll?? Sendeki cesareti tebrik ve takdir ediyorum :))
cumartesi anneme gittiğimde kuaföre gidecektim.
ama her banyodan sonra o saçları aç, iki saat tara.. fenalık geldi. aynada kendime baktım.
ve içimdeki nfk aynaya göz kırptı

ozlemcr, rafadan yumurta hiç vermedim, ne zaman verilebilir onu da bilmiyorum:44:
xyumurtayı çok severim, rafadan hali hariç belki o yüzden ayşeciğe vermeyi düşünmedim.
bebekler için; sonuçta hayvansal bi besin, çiğ olarak tüketilir mi, ne zaman iyi araştırmak lazım..

MaşallahBen de evi süpürüp toz aldım ama silmeyi canïm istemedi.Bu haftalık silmeyeceğim ya da haftasonu silerim.Gerçi haftasonu iş yapmak istemiyorum artık.Benim acilen bir kadın çağırmam gerek.

MaşallahBen de evi süpürüp toz aldım ama silmeyi canïm istemedi.Bu haftalık silmeyeceğim ya da haftasonu silerim.Gerçi haftasonu iş yapmak istemiyorum artık.Benim acilen bir kadın çağırmam gerek.

Bana her hafta yarım gün geliyor ama ona rağmen ben de iki kere süpürüp siliyorum ve bi kere de toz alıyorum hele şimdi kapı cam açık olacak bilmem napıcaz :/

Bana her hafta yarım gün geliyor ama ona rağmen ben de iki kere süpürüp siliyorum ve bi kere de toz alıyorum hele şimdi kapı cam açık olacak bilmem napıcaz :/
böyle sıcakta temizlik yapmak da ayrı bi yoruyor insanı :100:

ayşecik emeklemeye başlayalı daha önem kazandı temizlik, ama gelin görün yine haftada bi siliyorum
iki kez silsem daha iyi olacak sanırım.
normalde yüzey temizleyicili suyla siliyordum. şimdi onunla sildikten sonra bi de duru suyla siliyorum.
bezi de her seferinde muslukta yıkıyorum.

Benim srvgili kocam anca böyle şeyler yemeyi seviyo zaten akşamları. Koca tencere yemekleri ben kendim yiyorum. Neyseki bakıcı teyzemiz de var da iki koldan bitiyo yemekler :)
Benim eşim de et yemeği olunca bayıla bayıla yer.Sebze yemeklerine ise burun kıvırır.Neyseki eşim de salata, börek türünü seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…