Ah zaman olsa.Mecburen her gün süpürüyorum.Toz ve silme haftada bir ancak.böyle sıcakta temizlik yapmak da ayrı bi yoruyor insanı :100:
ayşecik emeklemeye başlayalı daha önem kazandı temizlik, ama gelin görün yine haftada bi siliyorum
iki kez silsem daha iyi olacak sanırım.
normalde yüzey temizleyicili suyla siliyordum. şimdi onunla sildikten sonra bi de duru suyla siliyorum.
bezi de her seferinde muslukta yıkıyorum.
borrrrrrrn!
merhaba kızlar baston almayı düşünüyorum bizim araba bozuldu iade ettiler parasını yapamadılar
Babyhope Baston Puset - Lx SC-601 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Baby2Go 8866 Marathon Baston Bebek Arabas - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Babyhope Baston Bebek Arabas - SA-7 ( % 40 ndirimli.. ) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
şumu şumu şumu
Pardon ama titizliğine pesssss bu kadar yapma kendini yıpratıyorsun hem de çalışıyorsun inanamıyorum yaaaBana her hafta yarım gün geliyor ama ona rağmen ben de iki kere süpürüp siliyorum ve bi kere de toz alıyorumhele şimdi kapı cam açık olacak bilmem napıcaz :/
böyle sıcakta temizlik yapmak da ayrı bi yoruyor insanı :100:
ayşecik emeklemeye başlayalı daha önem kazandı temizlik, ama gelin görün yine haftada bi siliyorum
iki kez silsem daha iyi olacak sanırım.
normalde yüzey temizleyicili suyla siliyordum. şimdi onunla sildikten sonra bi de duru suyla siliyorum.
bezi de her seferinde muslukta yıkıyorum.
Oğlumuz Kerem Diyor ki;
Öyle bir köprü ki geçmem gerek,
Türk oğlu Türk'üm, değilim ürkek.
Gelin görün olacağım sünnet,
Herkes bilsin nasıl olurmuş erkek!
:)
Kızlaar bugün dr a gittik cumartesi keremi sünnet ettiriyoruz hayırlısıyla atlatırız inşallah ya
Pardon ama titizliğine pesssss bu kadar yapma kendini yıpratıyorsun hem de çalışıyorsun inanamıyorum yaaa
Cnm evde ne kadar az temizleyici deterjan kullansan o kadar iyi bırak tozlu kalsın alışsın toza amannnn haftada 1 siliyorum ben de
Pembiş gözünaydın odayı ayırmışsın darısı başımıza
Ben de beğen butonuyla yanındaydım
,Oğlumuz Kerem Diyor ki;
Öyle bir köprü ki geçmem gerek,
Türk oğlu Türk'üm, değilim ürkek.
Gelin görün olacağım sünnet,
Herkes bilsin nasıl olurmuş erkek!
:)
Kızlaar bugün dr a gittik cumartesi keremi sünnet ettiriyoruz hayırlısıyla atlatırız inşallah ya
Ayyy amin cnm inşallah hepimizinkinin güzel günlerini görürüz,
gözün aydın canımmmmmmm düğününüde görürüz inşallahhh
O günler de çabucak gelir cnm bazen üzülüyorum hızla büyüyorlar!Ay canımmm hadi bakalım. Oldu da bitti maşallah damat olur inşallah :) lokal mi genel mi olacak?? İlk çişini yaptığında çok ağlayacak sakin ol tamam mı??
Ya ama çok saçım dökülüyogöz görünce de katlanamıyo insan (((
Sana da neyneyseye de teşekkür ederim beğen butonu etkinliğiniz için :) ben telden giriyorum ya göremiyorum tabi. Valla anneye zorluk bu iş ama napalım. Gerçi bir arkadaşım dediki aklı erio de yürümeye başlayınca kendi geliyomuş patır patır odaya :) bakalım ogünler de gelecek mi?? Ama ben oğlumu çok özlüyorum gce yaaaaa. Bi de bizimle aynı yatakta yatsa Allah bilir napardım :)??
Pembis nasi ayirdin odayi bn gecmise bakmdm oglandan bu aralar bnde ayirmayi istiorm iyice buyumeden gecen deneme yaptim beni ario yerine koyunca 5dakka gecmeden aglio nekadar surede alistirdiniz zor oldumu geceleri sk uyaniomu
Ayyy amin cnm inşallah hepimizinkinin güzel günlerini görürüz
O günler de çabucak gelir cnm bazen üzülüyorum hızla büyüyorlar!gidecek bu bağımlı bebişler ;gelecek "anne beni herkesin önünde öpme" diyen sıpalar
Cnm çok endişeliyim inşallah çok ağlamaz( 1 saat hastanede yatıp eve gelcekmişiz
Ne ara yaptın bacım?Okula gitmeden bir de yemek mi yaptın?Süpersin...
Günaydın tatlı ve güzel temmuz anneleri!Sabah 6 da mutfaktaydım bacım. Bizim kız 1 saatte kahvaltısını ancak yapıyor, o sırada da yemeği yapayım bari dedim:)
Busmaiiii! Hayırlı olsun sünnetiniz. Az acı ve az huysuzlukla atlatırsınız inşallah:)
Günaydın bal bademlerrr.... Gidim kızın kahvaltısını hazırlayım, yaptırayım. Bizim kahvaltı, derken okul zamanıı....
Özelliklerine pek bakamadım ama bence 2.marathon olan.merhaba kızlar baston almayı düşünüyorum bizim araba bozuldu iade ettiler parasını yapamadılar
Babyhope Baston Puset - Lx SC-601 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Baby2Go 8866 Marathon Baston Bebek Arabas - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Babyhope Baston Bebek Arabas - SA-7 ( % 40 ndirimli.. ) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
şumu şumu şumu
Okulun sonu mu geliyor ne!Bugün 3.yazılıları yapacağım.:52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?