merhaba kızlar baston almayı düşünüyorum bizim araba bozuldu iade ettiler parasını yapamadılar
Babyhope Baston Puset - Lx SC-601 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Baby2Go 8866 Marathon Baston Bebek Arabas - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Babyhope Baston Bebek Arabas - SA-7 ( % 40 ndirimli.. ) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
şumu şumu şumu
günaydın .
hayırlı cumalar.
hava güzeldi.dışarı çıktık sabah,sabah
BİM,e uğradık.piknik setini aldık.
Oğlumuz Kerem Diyor ki;
Öyle bir köprü ki geçmem gerek,
Türk oğlu Türk'üm, değilim ürkek.
Gelin görün olacağım sünnet,
Herkes bilsin nasıl olurmuş erkek!
:)
Kızlaar bugün dr a gittik cumartesi keremi sünnet ettiriyoruz hayırlısıyla atlatırız inşallah ya
Karakız, Ecrin yürümeye başladı mı?
gule gule kullan.. canim senin kiz anaokulunami gidiyordu ilkokula mi
Anammmmm, saçlara bak.Tam bir fıstık.Eki Görüntüle 719657
babasıyla balon oynuyorlarbabası vermiyor balonu git diyor bi tane yapıştırıyor
Eki Görüntüle 719659
ecoşum
Ben Kayseri'den yürüyüp gelir diyordum.O zaman bir aya kalmaz yürür.Topiğin ilk yürüyeni Ecoş olacak bence.Söyle yüzümü kara çıkarmasın o cadı.yok canım bi kanepeden kanepye 5 6b adım atıyor ellerini bırakıyor bazen bakıyorum oyun oynarken yürümüyor daha
Bitsin de k ızımla bol boooooool vakit geçireyim.Ay ben de haftaya yapıyorum inşallahhhhh. Sonra da okumasıydı, sözlüsüydü derken okul biter :)
merhaba kızlar baston almayı düşünüyorum bizim araba bozuldu iade ettiler parasını yapamadılar
Babyhope Baston Puset - Lx SC-601 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Baby2Go 8866 Marathon Baston Bebek Arabas - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Babyhope Baston Bebek Arabas - SA-7 ( % 40 ndirimli.. ) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
şumu şumu şumu
teşekkürler canım.1 sınıfa gidiyor 2006 lı...
Eki Görüntüle 719657
babasıyla balon oynuyorlarbabası vermiyor balonu git diyor bi tane yapıştırıyor
Eki Görüntüle 719659
ecoşum
ooh, marifetli hatun seni..Bugünde sabahtan yaptım yemeğimi.nohut yemeği var bizde . Akşamada pilavla salalta yada cacık yaparım.ohhh...:))
e tamam yürüyor işte..yok canım bi kanepeden kanepye 5 6b adım atıyor ellerini bırakıyor bazen bakıyorum oyun oynarken yürümüyor daha
pembişim nerdesin?
Aaa ne güzel, tekrar kendi kendine uyumuş.Aferin minik kuşa.
ayşeciği uyuttum
komşum geldi,
o sırada uyandı, yanına gitmedim.
komşum gitti.
ayşeciğin yanına vardım kiiiii...
odada ... kokuları..
uyanmış, altına yapmış, yine uyumuş..
ihtiyaç molasıı
kız onlar geometriyle ilgili deeeel mi?Derstedir, derste.Tanjant,kotanjant, sinus,kosinüs falan.Adlarını doğru mu yazdım acep?:26:
he yaa, ihtiyacını görmüş, yatmış tekrarAaa ne güzel, tekrar kendi kendine uyumuş.Aferin minik kuşa.
Mart doğumlular sınıfın en küçüğü oluyor sanırım.Çocuktan çocuğa değişir ama bence de küçük.Ben olsam göndermezdim.seninki zamaninda gitmis hangi ay dogumlu ..n benim kiz 2008 mart bu yil okula baslayacak :26: biraz tereddutluyumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?