napacaz? e bakacaz, mecbuuuuur
demek ikinci cocuk da düşünüyorsun (1?.,:,"^$%&'()=?)
ne zaman?
valla olmadım hala:26:
anlaşıldı, 9-18 alıcaz
peki haricen bi şey sorayım, çocuklar kaç yaşa kadar oto koltuğu kullanmak zorunda?
yani ne zaman otomobilin kendi emniyet kemeriyle yolculuk yapabiliyorlar?:44:
Allah'ım ne zaman kısmet ederse :) Efecim mümkünse 2 yaşına kadar emsin istiyorum bakalım
aynen canim simdi ben bu kullandığımı 3. bebege kullanacagim gelecek yıl oglana büyük modelini alacagim ikinci bebegi dusunenler 9-18 alabilir.. buyuyunce yukselticiler var ben kiza 2 yıldır onu kullanıyorum
Ya bi de nette diyoki 6 yılmış her koltuğun ömrü :/ hepsi satış politikası gibi geliyor....
Yazdıklarının hepsine katılıyorum.
Ben kendi tecrübemi anlatırsam, şunu demek zorundayım: Maxi cosi gibi pahalı bir şeye gerek yok. Allah bilir oturtabilecek misin çocuğu onun içinde hem de uzun yolda. Ben de aneyim, kuralcıyımdır ama çok oldu ağladığı için kucağımda gittiği. Ben oğluma 180 liraya 9-18 kg aldım. İsofix değil. 3 yaşına kadar kullandı. Allah'a şükür gayet yeterli oldu. Ya çoğu Çin'de üretiliyor, çoğunun içi bildiğiniz köpük. Boşuna aldanmayın. Yurt dışında yaşasam belki alırdım ama Türkiye'de o fiyata almam.
Üstte pembişe dedim
3 yaşında kilo dolayısı ile mi boy dolayısı ile mi koltuk değişimi oldu?? Tabi çinde üretilenler de var.... On yılını otomotiv sektöründe geçirmiş bir arkadaşım kesinlikle römer al dedi. Fiyatlar çok uçuk. Ama benim kazık bişi alırken manyak bi mantığım var paylaşıyım :) : şimdi bi koltuk 700 lira olsun. Allah'ım ömür verir de iki yaşına kadar kullanırsa 2 yıl daha kullanacak. 700ü 2ye böl 1 yıla düşen miktar 350 olur. Bir yıl 12 ay ozaman 350yi bi de 12 ye bölersek 30lira gibi bişi oluyor. E aylık 30 lira da veremeyecek miyim?!?!? :))) nasıl mantık?? :) kocacığım taktı isofixli alacak sanırım.
valide sultanla gideceği zaman tüm kapılar açılır, açıl susam açııııl
bu ifade de çok hoşuma gider türkan şorayın 'kadın değil başbelası' filminde geçiyor.. ben de bize uyarladım
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun
Ay yesinler sizi :)
Slm kızlar oğlumun yatağını süsledim malum yarın sabah operasyon var çok korkuyorum inşallah çok acı çekmez şu an gayet mutlu ve habersiz astığım balonlarla oynuyor.
Neyneyse geçmiş olsun suçiçeği aşısı da tam korumuyormuş zaten ,sadece hafif geçirmeye yarıyormuş şimdi size aşıya gerek kalmadı gene hafif geçer inşallah
Nfk başdönmen nasıl oldu
Pembiş sünnetten sonra ne giydirdin, şu an yavaştan yürümeye başladı 5-10 adım atıyor sence sünnet onu yürümekten soğutur mu
Güzel dileklerini sunan arkadaşlarım size de çok teşekkür ederim ayrı ayrı Allah hepimizin bebeklerine güzel günler göstersin
Acele acele evi topluyorum yemek yapıcam pasta yaptırdım işim çokkk
Ay çok heyecan vericiiiii. En önemlisi köpük bardak hazırla boşver herşeyi :) valla biz yaptırdığımızda ocak ayıydı sen hesap et artık ne giydi çocuk. Yani hiç öyle altsız gezmedi. Zaten bezi vardı. Bi de doktor çişi ile yarası pişer demişti ki öyle oldu. Kucağa alırken dikkat ediyorduk azami derecede. Ama seninki yürüdüğü için daha iyi bence çünkü kucağa gelcem diye tutturmayacak (ameliyattan ilk çıktığında çok üzülmüştü kuzum ama alamıyorduk kucağa