Tartışmalı bir konu değil mi?
2. Saat yazılı yapıyorum çocuklar 3. Saat okudunuz mu hocam diye soruyorlar.çocuklar ne sevinecek kim bilir
zaten kolay soruyoruz da bazılarına not verecek yer bulamıyorum.Durum o kadar vahim yani...iyi not verin kız yazık çocuklaraaaaaaaa bende öğrenciyim
tesekkur ederım canım darısı yaptırmayan erkek annelerının basına inşallahAllah korusun hepimizi kazalardan. Recaronun 9-36 lık bir modelini beğendim ben. Şu okul telaşı bitsin gidip deneyip bakarız artık.
İyi yolculuklar ve tatiller :)
Hayırlı olsunnnnnnnnn :)
Günaydın kızlarrrrrrr. Bu ayrı oda işi çok yorucuuuu. Git gel beynim döndü. Gerçi benim oğluş feci kalkan bir velet olduğu için böyledir belki deuyku fakiri olmasın çocuklarrrrrrrr :)
Busmaicim dualarım seninle :)
Gzel haftasonları milletttttt :)
amin kuzum Allah razı olsunnnn cok teskkur ederımmaaa sizde mi hayirli olsun canim damatliginida gör insallah
iyi not verin kız yazık çocuklaraaaaaaaa bende öğrenciyim
2. Saat yazılı yapıyorum çocuklar 3. Saat okudunuz mu hocam diye soruyorlar.
zaten kolay soruyoruz da bazılarına not verecek yer bulamıyorum.Durum o kadar vahim yani...
Olmazzzzzz. Herkes hakettiği kadar :)
ay ne güzel heyecanlar bunlar..Slm kızlar oğlumun yatağını süsledim malum yarın sabah operasyon var çok korkuyorum inşallah çok acı çekmez şu an gayet mutlu ve habersiz astığım balonlarla oynuyor.
Neyneyse geçmiş olsun suçiçeği aşısı da tam korumuyormuş zaten ,sadece hafif geçirmeye yarıyormuş şimdi size aşıya gerek kalmadı gene hafif geçer inşallah
Nfk başdönmen nasıl oldu
Pembiş sünnetten sonra ne giydirdin, şu an yavaştan yürümeye başladı 5-10 adım atıyor sence sünnet onu yürümekten soğutur mu
Güzel dileklerini sunan arkadaşlarım size de çok teşekkür ederim ayrı ayrı Allah hepimizin bebeklerine güzel günler göstersin
Acele acele evi topluyorum yemek yapıcam pasta yaptırdım işim çokkk
e hadi bakalım, Rabbim gönlüne göre verir inşşşşallah,cümlemizinAllah'ım ne zaman kısmet ederse :) Efecim mümkünse 2 yaşına kadar emsin istiyorum bakalım
hayırlı olsuuuunBizzzzz sünnet oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))))))))
ilk 6 ayda gürültüden etkilenmediği halde şimdi neden rahatsız oluyor acaba?:44:Kızlar,Aden uyuyunca sesten etkileniyor,hemen uyanıyor.Gürültülü ortamlarda uyumuyor.İlk 6 ay böyle değildi.Misafirin yanında uyurdu.Sizinkiler nasıl?Sırf bu yüzden gezmeye gitmeye çekiniyorum.Uyumuyor, uyumayınca da huysuzlaşıyor.
bugün eşime diyorumki, çok sönük bi yaz olacak.Amanın kaç saattir kimse bişiler yazmamışşşşşşşş?!?!? Kınaya geldim oturdum ve biran önce başlasın diyorum(oğluş coşmadan)
ben öyle bır sey yasamadım canım ama bu genetık de olabılır.güneşin de etkisi vardır tabıkı,kontrol altında tuttuktan sonra bı problem yaratacağını sanmıyorumarkadaşlar, ayşeciğin vücudunda son iki haftada 3 tane ben çıktı.
ikisi küçücük, iğne ucu kadar, yuvarlak ve kahverengi.
biri daha büyük, yine yuvarlak ve daha açık kahverengi..
nette baktım, güneş ışınları yeni benlerin oluşmasında direkt etkiliymiş. özellikle bebek ve çocuklarda.
Çocuğunuzdaki benleri önemseyin - bebek.com
şeklini, rengini takip edin, gözlemleyin yazıyor.
sizin bebeklerinizde de ben var mı?..:44:
bende hoca yazılıları toplardı tenefüe giderdi sonra diğer ders yada tenefüste okuyormusunız hocam okudunuzmu
ayyy canım sen kaçıncı sınıf okutuyorsun.
gaddar seniiiiiben öğretmnelikden nefret ediyorum kısmetde şuan iki yol var poılislik (inşallah) yada rehber öğretmen pedagog felan benden rehber öğretmen olurmu ki olmaz olur ya
destiny, huuu bacım nerelerdesin?
bence en sondaki,tipi hoş,keşke benımkı de bozulsa,ben de alsam ne ıyı olurdumerhaba kızlar baston almayı düşünüyorum bizim araba bozuldu iade ettiler parasını yapamadılar
Babyhope Baston Puset - Lx SC-601 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Baby2Go 8866 Marathon Baston Bebek Arabas - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Babyhope Baston Bebek Arabas - SA-7 ( % 40 ndirimli.. ) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
şumu şumu şumu
inşallah ağrısız acısız ge.çiyordur,tum dualarım once bebekle sonra senle canımOğlumuz Kerem Diyor ki;
Öyle bir köprü ki geçmem gerek,
Türk oğlu Türk'üm, değilim ürkek.
Gelin görün olacağım sünnet,
Herkes bilsin nasıl olurmuş erkek!
:)
Kızlaar bugün dr a gittik cumartesi keremi sünnet ettiriyoruz hayırlısıyla atlatırız inşallah ya
Ay canımmm hadi bakalım. Oldu da bitti maşallah damat olur inşallah :) lokal mi genel mi olacak?? İlk çişini yaptığında çok ağlayacak sakin ol tamam mı??
Ya ama çok saçım dökülüyogöz görünce de katlanamıyo insan (((
Sana da neyneyseye de teşekkür ederim beğen butonu etkinliğiniz için :) ben telden giriyorum ya göremiyorum tabi. Valla anneye zorluk bu iş ama napalım. Gerçi bir arkadaşım dediki aklı erio de yürümeye başlayınca kendi geliyomuş patır patır odaya :) bakalım ogünler de gelecek mi?? Ama ben oğlumu çok özlüyorum gce yaaaaa. Bi de bizimle aynı yatakta yatsa Allah bilir napardım :)??
arkadaşlar, ayşeciğin vücudunda son iki haftada 3 tane ben çıktı.
nette baktım, güneş ışınları yeni benlerin oluşmasında direkt etkiliymiş. özellikle bebek ve çocuklarda.
bende hoca yazılıları toplardı tenefüe giderdi sonra diğer ders yada tenefüste okuyormusunız hocam okudunuzmu
ayyy canım sen kaçıncı sınıf okutuyorsun.
gaddar seniiiiiben öğretmnelikden nefret ediyorum kısmetde şuan iki yol var poılislik (inşallah) yada rehber öğretmen pedagog felan benden rehber öğretmen olurmu ki olmaz olur ya
arkadaşlar, ayşeciğin vücudunda son iki haftada 3 tane ben çıktı.
ay ne güzel heyecanlar bunlar..
hadi bakalım. inş kolaylıkla atlatırsınız, güzelce kutlarsınız. şimdiden hayırlı olsun diyorum canım benimm
pembiş de deneyimlerini anlatmış. valla böyle durumlarda bu tecrübeler can simidi gibi
baş dönmem dünden sonra bi daha olmadı. hala regl olmadım, ama sıcaktandır diye düşünüyorum
e hadi bakalım, Rabbim gönlüne göre verir inşşşşallah,cümlemizin
hayırlı olsuuuun
damatlığını da görürsünüz inşş
ilk 6 ayda gürültüden etkilenmediği halde şimdi neden rahatsız oluyor acaba?:44:
ayşecik genelde gürültü ve sesten etkilenmez, ama bazen kuş uykusuna yatıyor, şekerleme, o zaman çıt olsa uyanır. :44:
bugün eşime diyorumki, çok sönük bi yaz olacak.
nerden çıkardın dedi.
e görünürde hiç düğün yok da o yüzden dedim
hadi bizim yerimize de eğlen, inş efe de mızıkçılık yapmaz
ama bence kalkıp oynamadıktan sonra kınanın, düğünün, nişanın da bi manası yoktur..
hoca piste!
hoca piste!
hoca piste!
hoca piste
bence en sondaki,tipi hoş,keşke benımkı de bozulsa,ben de alsam ne ıyı olurdu
inşallah ağrısız acısız ge.çiyordur,tum dualarım once bebekle sonra senle canım
yaabende ayırmak ıstıyorum odasını ama yapışık yatıyoruz bız.sabaha kadar bızım yatakta,beşiğine koyamıyorum bıle,eşimde kızıyor sen alıştırdın dıye,yatarak emişiyoruz da ondan oldu birazcık.tabi götünü dönüp uyuyan kocam olduğundan konuşması da kolay oluyo böyle,ben naıl ayırcam ya bu cımcımeyı.bu arada boşa mı kürek cekıyorum dıye sormuşsun.kız kardesım kızını 8 aylıkken ayırdıydı.sımdı 2,5 yasında,kuzu gıbı odasında yatıyor.hıc anne babanın yatagıı aramıyor.korkma canım gelmez yanınıza
Canlarrr çok şükür atlattık başta çok ağladı ama şimdi unuttu bile çok güzel bi kutlama yaptık aile içinde uzun uzun bahsederim boş bi zamanda şimdi yatıyorum güzel desteğinize minnettarııızz
kızlarrrrrrrrrrr çıkın çabukkkkk ders çalışmadım yine kaldım son 6 gün
Kizlarrrr selaminaleykummm biz geldiiiikk huhuuuu) haberler cok bende adet oldum sonunda oglysumun alt iki disi gorunur halde artik ilk trasimizi olduk dis bugdayi resimlerimizi yarin pcden yuklicem ins cok ozledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?