Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tesekkur ederım canım darısı yaptırmayan erkek annelerının basına inşallah

aaa sizde mi hayirli olsun canim damatliginida gör insallah
amin kuzum Allah razı olsunnnn cok teskkur ederımm

Amanın kaç saattir kimse bişiler yazmamışşşşşşşş?!?!? Kınaya geldim oturdum ve biran önce başlasın diyorum(oğluş coşmadan)

2. Saat yazılı yapıyorum çocuklar 3. Saat okudunuz mu hocam diye soruyorlar.

bende hoca yazılıları toplardı tenefüe giderdi sonra diğer ders yada tenefüste okuyormusunız hocam okudunuzmu

zaten kolay soruyoruz da bazılarına not verecek yer bulamıyorum.Durum o kadar vahim yani...

ayyy canım sen kaçıncı sınıf okutuyorsun.

Olmazzzzzz. Herkes hakettiği kadar :)

gaddar seniiiii ben öğretmnelikden nefret ediyorum kısmetde şuan iki yol var poılislik (inşallah) yada rehber öğretmen pedagog felan benden rehber öğretmen olurmu ki olmaz olur ya

arkadaşlar, ayşeciğin vücudunda son iki haftada 3 tane ben çıktı.
ikisi küçücük, iğne ucu kadar, yuvarlak ve kahverengi.
biri daha büyük, yine yuvarlak ve daha açık kahverengi..

nette baktım, güneş ışınları yeni benlerin oluşmasında direkt etkiliymiş. özellikle bebek ve çocuklarda.
Çocuğunuzdaki benleri önemseyin - bebek.com
şeklini, rengini takip edin, gözlemleyin yazıyor.

sizin bebeklerinizde de ben var mı?..:44:

ay ne güzel heyecanlar bunlar..
hadi bakalım. inş kolaylıkla atlatırsınız, güzelce kutlarsınız. şimdiden hayırlı olsun diyorum canım benimm
pembiş de deneyimlerini anlatmış. valla böyle durumlarda bu tecrübeler can simidi gibi

baş dönmem dünden sonra bi daha olmadı. hala regl olmadım, ama sıcaktandır diye düşünüyorum

Allah'ım ne zaman kısmet ederse :) Efecim mümkünse 2 yaşına kadar emsin istiyorum bakalım
e hadi bakalım, Rabbim gönlüne göre verir inşşşşallah,cümlemizin

Bizzzzz sünnet oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))))))))
hayırlı olsuuuun
damatlığını da görürsünüz inşş

ilk 6 ayda gürültüden etkilenmediği halde şimdi neden rahatsız oluyor acaba?:44:
ayşecik genelde gürültü ve sesten etkilenmez, ama bazen kuş uykusuna yatıyor, şekerleme, o zaman çıt olsa uyanır. :44:

Amanın kaç saattir kimse bişiler yazmamışşşşşşşş?!?!? Kınaya geldim oturdum ve biran önce başlasın diyorum(oğluş coşmadan)
bugün eşime diyorumki, çok sönük bi yaz olacak.
nerden çıkardın dedi.
e görünürde hiç düğün yok da o yüzden dedim
hadi bizim yerimize de eğlen, inş efe de mızıkçılık yapmaz

ama bence kalkıp oynamadıktan sonra kınanın, düğünün, nişanın da bi manası yoktur..
hoca piste!
hoca piste!
hoca piste!
hoca piste

Son düzenleme:
selam herkese unuttunuz benı dı mı,o kadar uzun yıllardır yazmıyorum ki haklısınız.
benım fındık kurdu bir kurtlu kı durmuyor iki dkıka yerınde.cok yoruyor benı artık.bir de ders çalışmaya başladım.sınava hazırlanıyorum.çok çok yoğunum.inşallah hepiniz iyisinizdir sevgili 2012 temmuz anneleri.şaka maka bebelerimiz 1 yaşına girecek surda 1 ay sonra,yahu bu zaman denılen mefhum ne cabuk gecıyor.tutamıyorum zamanı

ben öyle bır sey yasamadım canım ama bu genetık de olabılır.güneşin de etkisi vardır tabıkı,kontrol altında tuttuktan sonra bı problem yaratacağını sanmıyorum

olur olur,rehber öğretmenlikten daha kolay ne var ki,nöbet tutmaz,sınav yapmaz,sınav okumaz,tüm işlerini de sınıf rehber öğretmenlerine yıkmıştır zaten,odasında oturur.kolay yanı canım

destiny, huuu bacım nerelerdesin?

ay bacım sorma,buralardayım ama ben benlikten çıktım şu ara

bence en sondaki,tipi hoş,keşke benımkı de bozulsa,ben de alsam ne ıyı olurdu

inşallah ağrısız acısız ge.çiyordur,tum dualarım once bebekle sonra senle canım

yaa bende ayırmak ıstıyorum odasını ama yapışık yatıyoruz bız.sabaha kadar bızım yatakta,beşiğine koyamıyorum bıle,eşimde kızıyor sen alıştırdın dıye,yatarak emişiyoruz da ondan oldu birazcık.tabi götünü dönüp uyuyan kocam olduğundan konuşması da kolay oluyo böyle,ben naıl ayırcam ya bu cımcımeyı.bu arada boşa mı kürek cekıyorum dıye sormuşsun.kız kardesım kızını 8 aylıkken ayırdıydı.sımdı 2,5 yasında,kuzu gıbı odasında yatıyor.hıc anne babanın yatagıı aramıyor.korkma canım gelmez yanınıza

canım bende bundan bahsediyorum ecoşun kolunu çekip atarım ilk defa kısa kollu giydirdik ertesi gün bi baktık çocumun kolunda leke gbi küçük benler var bend edeğil kahve birşey ay bembeyaz kollarında nasıl da belli inşallah ilerde sorun olmaz

sanırım aynı ben hemen dn güneş kremi aldım :26::26:

Adilim ben bi kereeeee :)) gönlüne göre olur inşallah. Rehber öğretmenlerin %90ı bişi yapmıyo malesef :/

Canikom benim oğluşum 3 aylıktan beri var bir beni elinde :) ben de benliyimdir zaten. Ama vücutta bir anda oluşan her türlü bişi önemli tabi hepimiz için.

Valla oğlum teyzesinde çok mutluydu. Saat 10 da sıkıldım kalktım kına yakılırken. Gittim oğlumu aldım geldim evime :) oynadım biraz ama valla uykusuzluk insanı bi tuhaf ediyo :))

Aynı yatak olayını ayırmak daha zor sanırım. Çünkü kendimden pay biçiyorum; eşimle Efe bir anda deselerki git sen yan odada yat diye gitmemki :) insan o sıcaklığı özler ve ister. Nasıl bir yol izlemeli acaba??? Kız kardeşinin örneği bana umut oldu canım çok sağol. Kayınvalidemler odayı ayırıp ayırmadığımızı sorup dururlardı ve ayırmamız gerektiğini hissettirirlerdi. Eşim demiş üç gündür ayrı diye bu sefer de bekleseydin okul bitseydi diyo kv. Yorumsuz.

Bu arada çok alakasız olacak ama; kimin koltuk altında beze gibi bişi çıkmıştı da sormuştu?? Ne oldu durum bir anda aklıma geldi :/

Nfk şekerim seni bu saatlerde burda görmek büyük mutluluk :)

Benim oğlum yorgunken daha zor uyuyo ve daha çok uyanıyo. Oysaki tam tersi olur demezler mi??

kızlarrrrrrrrrrr çıkın çabukkkkk ders çalışmadım yine kaldım son 6 gün

Canlarrr çok şükür atlattık başta çok ağladı ama şimdi unuttu bile çok güzel bi kutlama yaptık aile içinde uzun uzun bahsederim boş bi zamanda şimdi yatıyorum güzel desteğinize minnettarııızz

Kizlarrrr selaminaleykummm biz geldiiiikk huhuuuu ) haberler cok bende adet oldum sonunda oglysumun alt iki disi gorunur halde artik ilk trasimizi olduk dis bugdayi resimlerimizi yarin pcden yuklicem ins cok ozledim hepinizi

Canımmmm çok sevindim :)

kızlarrrrrrrrrrr çıkın çabukkkkk ders çalışmadım yine kaldım son 6 gün

6 gün sana yasak olsun buralar :)

Kizlarrrr selaminaleykummm biz geldiiiikk huhuuuu ) haberler cok bende adet oldum sonunda oglysumun alt iki disi gorunur halde artik ilk trasimizi olduk dis bugdayi resimlerimizi yarin pcden yuklicem ins cok ozledim hepinizi

Ay hoş geldinnnnn. Biz de seni özledikkkkk :)

Günaydın kızlarrrrrrr.
Bu oda ayırma olayı beni zayıflatmazsa hiçbişi zayıflatamaz gece git gel çok yorucuuuuu. Ama "gelecek günler güzelce çekilen çile kutsaldır" diyerek veriyorum coşkuyu :))))

Haftasonu bitiyooooo kalkın değerlendirinnnn yada uyuyun değerlendirin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…