kız ne tıraşı be bismillah,hoşgeldin bu aradaKizlarrrr selaminaleykummm biz geldiiiikk huhuuuu) haberler cok bende adet oldum sonunda oglysumun alt iki disi gorunur halde artik ilk trasimizi olduk dis bugdayi resimlerimizi yarin pcden yuklicem ins cok ozledim hepinizi
Canımmmm çok sevindim :)
6 gün sana yasak olsun buralar :)
Ay hoş geldinnnnn. Biz de seni özledikkkkk :)
Günaydın kızlarrrrrrr.
Bu oda ayırma olayı beni zayıflatmazsa hiçbişi zayıflatamazgece git gel çok yorucuuuuu. Ama "gelecek günler güzelce çekilen çile kutsaldır" diyerek veriyorum coşkuyu :))))
Haftasonu bitiyooooo kalkın değerlendirinnnnyada uyuyun değerlendirin :))))
Canlarrr çok şükür atlattık başta çok ağladı ama şimdi unuttu bile çok güzel bi kutlama yaptık aile içinde uzun uzun bahsederim boş bi zamanda şimdi yatıyorum güzel desteğinize minnettarııızz
kız ne tıraşı be bismillah,hoşgeldin bu arada
günaydın şekerim,pes etme,durmak yok yola devam,allah bana da o gucu verse de ayırsam bende,gündemimde bu sorun uzun zamandır,önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planımda kızımın yatağını ayırmak da var:)
merhabaaaİnsan bi buraya mrb yazar da öyle gezer; ne ayıp...... :)
biz de bilmiyozNfkcım sen de umarım annenlere gitmişsindir. Zaten siz bu üşengeçlikle çocuğu nasıl yaptınız bilmem (alıntıdır) hahahhah
ilk faktör genetik zaten.ben öyle bır sey yasamadım canım ama bu genetık de olabılır.güneşin de etkisi vardır tabıkı,kontrol altında tuttuktan sonra bı problem yaratacağını sanmıyorum
gözün aydın. ben de 13 gün gecikmeli bugün regl oldumKizlarrrr selaminaleykummm biz geldiiiikk huhuuuu) haberler cok bende adet oldum sonunda oglysumun alt iki disi gorunur halde artik ilk trasimizi olduk dis bugdayi resimlerimizi yarin pcden yuklicem ins cok ozledim hepinizi
gözünüz aydın7.dişimiz çıktı bugün
gözünüz aydın
ilk 6 dan sonra hangi diş çıkıyor bacım, köpek dişler mi?
alt dişinin yanındaki.
11.12. ayda çıkan alt yan kesici deniliyor.
Tam tersi: uyku uykunun mayasıdır diyorlar, bu durumda uykusuzluk da uykusuzluğun oluyor:/Benim oğlum yorgunken daha zor uyuyo ve daha çok uyanıyo. Oysaki tam tersi olur demezler mi??
7.dişimiz çıktı bugün
merhabaaa
biz de bilmiyoz
ilk faktör genetik zaten.
eşimde ufak ufak çok ben var. sanırım ayşecik bu bakımdan da babasına benzeyecek
yine de takipteyim
gözün aydın. ben de 13 gün gecikmeli bugün regl oldum
Tam tersi: uyku uykunun mayasıdır diyorlar, bu durumda uykusuzluk da uykusuzluğun oluyor:/
Merhabalar
Anneannedeyiz, eşim yurt dışında
Kızım çok huysuz, Allah daha beterini göstermesin: hasta çocuk zor
Uyuz olduklarındanEvet kesin o yüzden. Ozaman niye uyuz insanların çoğu "oh çok yoruldu bugün iyi uyur" diyorlar??????!!!!!!
Canım öncelikle Allah kavuştursun. Sonralılla kıyamam ben o huysuz kuzuyaama hiç değilse annendesin boşver
Uyuz olduklarından
Daha büyüdüklerinde belki yorgunluk deliklsiz uyku demek olabilir ama o zaman bile ben çocuğun rahatsız uyuduğu görüşündeyim. Bebekken hiç o teyzelerin teorisi tutmuyor. Yorgun olan bebe kuş gibi çırpınıyor
Sağol canım, Pazartesi gece dönecek inşallah. Huzursuz kuzu inşallah toparlar, doktor 10 gün sürebilir dedi:18: hiç neşesi yok, ne bileyim ya. 2 tane de doğurdum ama böyle hasta olmalarına alışamıyorsun.
yaa kızlar resimleri yüklemeye çalışıyorum dosya çok büyük uyarısı var ne yapmam gerek
selam born cum ,
benımde basıma gelmıstu ne yapsam yukleyememıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?