Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kizlarrrr selaminaleykummm biz geldiiiikk huhuuuu ) haberler cok bende adet oldum sonunda oglysumun alt iki disi gorunur halde artik ilk trasimizi olduk dis bugdayi resimlerimizi yarin pcden yuklicem ins cok ozledim hepinizi
kız ne tıraşı be bismillah,hoşgeldin bu arada

günaydın şekerim,pes etme,durmak yok yola devam,allah bana da o gucu verse de ayırsam bende,gündemimde bu sorun uzun zamandır,önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planımda kızımın yatağını ayırmak da var:)

hadi atlattın canım,darısı dıger erkek annelerinin başına,çok sevındım problemsiz geçmesine

Canım sonuçta kocaman olup da anne babası ile yatan kimse de yok demekki neymiş; su akar yolunu bulurmuş :)))

Nfkcım sen de umarım annenlere gitmişsindir. Zaten siz bu üşengeçlikle çocuğu nasıl yaptınız bilmem (alıntıdır) hahahhah

İnsan bi buraya mrb yazar da öyle gezer; ne ayıp...... :)
merhabaaa

Nfkcım sen de umarım annenlere gitmişsindir. Zaten siz bu üşengeçlikle çocuğu nasıl yaptınız bilmem (alıntıdır) hahahhah
biz de bilmiyoz

ben öyle bır sey yasamadım canım ama bu genetık de olabılır.güneşin de etkisi vardır tabıkı,kontrol altında tuttuktan sonra bı problem yaratacağını sanmıyorum
ilk faktör genetik zaten.
eşimde ufak ufak çok ben var. sanırım ayşecik bu bakımdan da babasına benzeyecek
yine de takipteyim

Kizlarrrr selaminaleykummm biz geldiiiikk huhuuuu ) haberler cok bende adet oldum sonunda oglysumun alt iki disi gorunur halde artik ilk trasimizi olduk dis bugdayi resimlerimizi yarin pcden yuklicem ins cok ozledim hepinizi
gözün aydın. ben de 13 gün gecikmeli bugün regl oldum

Merhabalar
Anneannedeyiz, eşim yurt dışında
Kızım çok huysuz, Allah daha beterini göstermesin: hasta çocuk zor

7.dişimiz çıktı bugün

Waowwwww biz hala 4 teyiz :)

Hanım hanımmm gezmeye gitmeden önce diyecektin gelince değil :))))) regline de hayırlı olsun :)

Tam tersi: uyku uykunun mayasıdır diyorlar, bu durumda uykusuzluk da uykusuzluğun oluyor:/

Evet kesin o yüzden. Ozaman niye uyuz insanların çoğu "oh çok yoruldu bugün iyi uyur" diyorlar??????!!!!!!

Merhabalar
Anneannedeyiz, eşim yurt dışında
Kızım çok huysuz, Allah daha beterini göstermesin: hasta çocuk zor

Canım öncelikle Allah kavuştursun. Sonralılla kıyamam ben o huysuz kuzuya ama hiç değilse annendesin boşver

Kelebeğim ara ara okuduğunu ldim için sana öpücük yolluyorum :) özledim beaaaaaaaa kimi özlemedim söyliyim mi: CİNCONu!!! (Böyle diyim de belki kızmak için gelir )

Uyuz olduklarından
Daha büyüdüklerinde belki yorgunluk deliklsiz uyku demek olabilir ama o zaman bile ben çocuğun rahatsız uyuduğu görüşündeyim. Bebekken hiç o teyzelerin teorisi tutmuyor. Yorgun olan bebe kuş gibi çırpınıyor
Sağol canım, Pazartesi gece dönecek inşallah. Huzursuz kuzu inşallah toparlar, doktor 10 gün sürebilir dedi:18: hiç neşesi yok, ne bileyim ya. 2 tane de doğurdum ama böyle hasta olmalarına alışamıyorsun.

Anne yüreği kıyamaz tabi. Emnim on tane doğursan da bu duygu değişmez

Nfk kuşum ya nkoliğin poğaçası var ya o önceden ısıtılmış fırında mı olacak yoksa fırını ısıtmaya gerek yok mu?? Doğum gününde yapmayı düşünüyorum da önceden bi denemem lazım

selam kızlar,ben geldımmmm.
gecen hafta okul oyle yoğundukı...sene sonu olunca herkes rahatlar, biz rahatlayamıyoruz.
neyse durucuğum bugun sıralamaya başladı. emekler pozisyondaykende sureklı ayağa kalkmaya calıısıyor. popo yukarı, bir ıkı gıdıyor, sonra düşüyor.
dişimiz hala daha yok... sanırım kaplama yapacağız biz...
bugun de cok keyıfsızdı...sureklı hapsurdu, burnu aktı, ve uyudu... bu havalar en tehlıkelı havalar sanırım...

bızde habarler boyle. hepınızı optummmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…