Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben bu gece kısa kollu ile yatırdım valla.

depresyondayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :111:

Niye kuzummmmmmmm???

Busmaiiiiiiii naptınız bakiyim???? Kerem nasıl oldu meraktayım.
Canım çok sağol kerem yürüme çalışmalarına aynen devam:)
Köpük bardağa ulaşamadığım için sünnet çamaşırıyla idare ediyorum ama bezin üstüne koydum:) iyi bişeymiş ya ön tarafı darbelerden koruyor, bir tek ameliyattan çıkınca deli gibi ağladı içim gitti .. Onun dışında farkında değil, iyi ki aklı başına gelmeden yaptırdık yoksa aklı hep yarasında olacaktı

Ter içinde kalıyor mecbur kısakollu yatırıyorum artık
Aynennn
yaa kızlar resimleri yüklemeye çalışıyorum dosya çok büyük uyarısı var ne yapmam gerek
Ya resimleri küçült ya da tinypic.com 'a yükle resize yaparak, linkten buraya yükleyebilirsin
Tebrik ederim adetin gelmiş ben söktürücü almaya karar verdim gelmiyor
Geçmiş olsun ve Allah kavuştursun benim eşim de çarşamba yurtdışına gidiyor ama 3-4gün kısa
Kelebeğim ara ara okuduğunu ldim için sana öpücük yolluyorum :) özledim beaaaaaaaa kimi özlemedim söyliyim mi: CİNCONu!!! (Böyle diyim de belki kızmak için gelir )
Ben de özledim kelebeği
Cinconu ben de özlemedim unuttum gittiii

Akşam annem babam eşimin ailesi geldi eve, yedik içtik bu da telefonla son anda sipariş verdiğim pasta çok güzel yaptılar

Haline baksanıza maşallah sünnet partimizden arta kalanları toplamakla meşgul masaların altından :)))

O kadar yazdım yazdım sayfa gitti şimdi öZetleyim bari.

ELİFNAZCIM 4 yıl 1. Sınıf okutmuş bîr sınıf öğr olarak, eğer çocuğun gözüaçıksa dışadönükse gönder derim fakat sessiz ve içine kapanık bir çocuksa bekle bence. Ama birkaç yıl anaokulu fikri banada sıkıcı geliiyor. Anaokulu öğr gönder diyorsa gönder en iyi o gözlemler bu durumu.gönder diyorsa birbildiği vardır.

Pembişş, kolaltında sıkıntı olan bendim fakat dra gitmedim. Adettim, adetken olabiliyormuş.

BORN cum fotoların boyutunu küçültmen şazım yüklemek için. Böyle bir program var anti.... Bişeydi hatırlayamadım ama kullanımı da çok kolay.

Aaayyyhhh! Yazamadım bir türlüü! Herkese günaydınn..
busmai pastanız çok güzelmiş canım. Oğlusunun toparlamasına da asevindim, hayırlı olaun tekrar

günaydıııın
inş güzel bi hafta olur..
bu sabah yine ayşecikle uyandık..
alarma kalmadan kalkıp yatağından bize sesleniyor

günün mönüsü: nohut-pilav.

canim icine kapanik degil ama duygusal bir kiz ben okulda icine kapanik oldugunu dusunuyordum ama ogretmeni cok sosyal diyor.. cmt günü bi kolejle gorusmeye gittik ana sinifi icin farkli calismalar yapsin ingilizcesi iyi olsun diye ama orasida pahali geldi.. bu rapor isi kafami kurcaliyor bi sikinti olurmu acaba gondermek istemezsek rahat rapor alabilirmiyiz ki..

canım şimdi tarife baktım, önceden ısıtılmış diye bi ifade yok.
ben ısıtmıştım ama, bilmiyorum ne kadar farkediyor.:44:

maşallah durumaa
kaplama diş

born, ayşecik uzun zamandır tshirtle yatıyordu, birkaç gündür sıfır kola geçtik.

busmai, bacım pastanız ha-ri-kaa sünnetini de atlattınız, tekrar hayırlı olsun.
inş kısa sürede iyileşir kerem..

niye kıııı?

Son düzenleme:
elifnaz, bazı çocuklar evde okulda çok farklı.
bi akrabamızın kızı var. gözünün içine baka baka yapma dediğin şeyi yapar.
subbuhun kuddusun okutur, ölür de özür dilemez, bi daha yapmayacağım demez.
ama okulda o kadar kurallara uyuyormuş ki, öğretmeninin sağ koluymuş. herkese onu örnek gösteriyormuş..
şaşırıyorum böyle olunca..

benim de bi öğrencim vardı, çok sakin söz dinler bi çocuktu.
babası sürekli şikayet ediyordu, evde çok yaramaz, bi an durmuyor, artık sabredemiyoruz diye. çok ilginç:44:

evde hic icine kapanik degil cadinin onde gideni parka falan gittigimizde hemen cocuklarin arasina giremez karsidan bekler bende okulda da oyle zannediyordum:26:

Raporu almanın zor olacağını sanmam, kaldıki sen gönderme taraftarı falan değilsen rapor falan hiç aklını karıştırmasın. Al bacım saçma sapan şeyler.. Ben ev hanımı olsamm 1 yıl anaokulu sonrasında ya tam zamanınında yada biraz gecikmeli 1. Sınıfa gönderirim. Zaten çocuklar bol bol ders görecek bırak bi yıl daha gezsin eğlendin. Bazı çocuklara ağır gelebiliyor bu sorumluluk. Kaldıki geç başlayınca daha becerikli, daha aklı başında oldukları için kendilerine güvenleri de daha yerinde oluyor. Tabi her çocuk için farklı tekrar vurguluyorum, bazı çocuklar daha ergken olgunlaşabiliyor, daha aktif olabiliyor ama genel görüşüm bu.

Eki Görüntüle 721363

Akşam annem babam eşimin ailesi geldi eve, yedik içtik bu da telefonla son anda sipariş verdiğim pasta çok güzel yaptılar

Bacımmmmmmm pasta süperrrrrrrrrrr :) doğum günü pastasınıda bunlara yaptır eğer tadı da güzelse

Haline baksanıza maşallah sünnet partimizden arta kalanları toplamakla meşgul masaların altından :)))
Eki Görüntüle 721364

Allah'ımmmmmmmmmmmmmm. Şu totonun görüntüsüne dayanamıyorum :)!!!

Tamam canım :) ben adet olmadan önce hep yaşarım şahsen. Bu arada bu çocuktan sonra ben ki bişi unutmayan insan feciiiiiiiiii unutkan oldum

günaydıııın
inş güzel bi hafta olur..
bu sabah yine ayşecikle uyandık..
alarma kalmadan kalkıp yatağından bize sesleniyor

günün mönüsü: nohut-pilav.

Nohuta bayılırım ama uyuz kocam sevmediği için pişirmiyorum

Geçen arkadaşlar konuşuyordu ve dedikletine göre bu sene zaten çocukların %70i rapor almış gitmemiş. Bî de raporda el kası uygun değil falan gibi bişi varmış yani kalem tutamaz falan diye. İlerde de sorun çıkmaz diye düşünüyorum (eğer psikolojisi müsait değil raporu olsa bile) çünkü koskoca bir nesil öyle bir rapor almış olacak

Ay özlüyorum buraya yazmayı ve burayı okumayı. Okula geç kalıcam bu yüzden :) hadi çok yazışın ben ara ara okurum :) öptümmmmm

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl? sahil in sonunda dişleri cıkmaya başladı ayni anda alt iki dişi cıktı hafta sonu :) bir yaşına dışsız girmeyeceğiz

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl? sahil in sonunda dişleri cıkmaya başladı ayni anda alt iki dişi cıktı hafta sonu :) bir yaşına dışsız girmeyeceğiz
gözünüz aydıııın, kimbilir nasıl sevindin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…