http://party.catchmyparty.com/files...rcle-banner-red-yellow-blue-by-sarah-hope.pdf
kızlar şöyle bişey buldum doğum günlerinde partilerde falan kullanılabilir paylaşıyım dedim..
ya bi de siz geceleri kısa kollu ile yatırmaya başladınız mı çok terliyo gece gündüz zaten hep kısa kollu ama çocuk gece pişiyor sanırım size de bir danışayım dedim :44::44:
depresyondayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :111:
Canım çok sağol kerem yürüme çalışmalarına aynen devam:)Busmaiiiiiiii naptınız bakiyim???? Kerem nasıl oldu meraktayım.
Ter içinde kalıyor mecbur kısakollu yatırıyorum artıkhttp://party.catchmyparty.com/files...rcle-banner-red-yellow-blue-by-sarah-hope.pdf
kızlar şöyle bişey buldum doğum günlerinde partilerde falan kullanılabilir paylaşıyım dedim..
ya bi de siz geceleri kısa kollu ile yatırmaya başladınız mı çok terliyo gece gündüz zaten hep kısa kollu ama çocuk gece pişiyor sanırım size de bir danışayım dedim :44::44:
Aynennndepresyondayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :111:
Ya resimleri küçült ya da tinypic.com 'a yükle resize yaparak, linkten buraya yükleyebilirsinyaa kızlar resimleri yüklemeye çalışıyorum dosya çok büyük uyarısı var ne yapmam gerek
Geçmiş olsun ve Allah kavuştursun benim eşim de çarşamba yurtdışına gidiyor ama 3-4gün kısaUyuz olduklarından
Daha büyüdüklerinde belki yorgunluk deliklsiz uyku demek olabilir ama o zaman bile ben çocuğun rahatsız uyuduğu görüşündeyim. Bebekken hiç o teyzelerin teorisi tutmuyor. Yorgun olan bebe kuş gibi çırpınıyor
Sağol canım, Pazartesi gece dönecek inşallah. Huzursuz kuzu inşallah toparlar, doktor 10 gün sürebilir dedi:18: hiç neşesi yok, ne bileyim ya. 2 tane de doğurdum ama böyle hasta olmalarına alışamıyorsun.
Ben de özledim kelebeğiKelebeğim ara ara okuduğunu ldim için sana öpücük yolluyorum :) özledim beaaaaaaaakimi özlemedim söyliyim mi: CİNCONu!!! (Böyle diyim de belki kızmak için gelir )
O kadar yazdım yazdım sayfa gitti şimdi öZetleyim bari.
ELİFNAZCIM 4 yıl 1. Sınıf okutmuş bîr sınıf öğr olarak, eğer çocuğun gözüaçıksa dışadönükse gönder derim fakat sessiz ve içine kapanık bir çocuksa bekle bence. Ama birkaç yıl anaokulu fikri banada sıkıcı geliiyor. Anaokulu öğr gönder diyorsa gönder en iyi o gözlemler bu durumu.gönder diyorsa birbildiği vardır.
Pembişş, kolaltında sıkıntı olan bendim fakat dra gitmedim. Adettim, adetken olabiliyormuş.
BORN cum fotoların boyutunu küçültmen şazım yüklemek için. Böyle bir program var anti.... Bişeydi hatırlayamadım ama kullanımı da çok kolay.
canım şimdi tarife baktım, önceden ısıtılmış diye bi ifade yok.Nfk kuşum ya nkoliğin poğaçası var ya o önceden ısıtılmış fırında mı olacak yoksa fırını ısıtmaya gerek yok mu?? Doğum gününde yapmayı düşünüyorum da önceden bi denemem lazım
maşallah durumaaselam kızlar,ben geldımmmm.
gecen hafta okul oyle yoğundukı...sene sonu olunca herkes rahatlar, biz rahatlayamıyoruz.
neyse durucuğum bugun sıralamaya başladı. emekler pozisyondaykende sureklı ayağa kalkmaya calıısıyor. popo yukarı, bir ıkı gıdıyor, sonra düşüyor.
dişimiz hala daha yok... sanırım kaplama yapacağız biz...
niye kıııı?depresyondayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :111:
Eki Görüntüle 721363
Akşam annem babam eşimin ailesi geldi eve, yedik içtik bu da telefonla son anda sipariş verdiğim pasta çok güzel yaptılar
elifnaz, bazı çocuklar evde okulda çok farklı.
bi akrabamızın kızı var. gözünün içine baka baka yapma dediğin şeyi yapar.
subbuhun kuddusun okutur, ölür de özür dilemez, bi daha yapmayacağım demez.
ama okulda o kadar kurallara uyuyormuş ki, öğretmeninin sağ koluymuş. herkese onu örnek gösteriyormuş..
şaşırıyorum böyle olunca..
benim de bi öğrencim vardı, çok sakin söz dinler bi çocuktu.
babası sürekli şikayet ediyordu, evde çok yaramaz, bi an durmuyor, artık sabredemiyoruz diye. çok ilginç:44:
Raporu almanın zor olacağını sanmam, kaldıki sen gönderme taraftarı falan değilsen rapor falan hiç aklını karıştırmasın. Al bacım saçma sapan şeyler.. Ben ev hanımı olsamm 1 yıl anaokulu sonrasında ya tam zamanınında yada biraz gecikmeli 1. Sınıfa gönderirim. Zaten çocuklar bol bol ders görecek bırak bi yıl daha gezsin eğlendin. Bazı çocuklara ağır gelebiliyor bu sorumluluk. Kaldıki geç başlayınca daha becerikli, daha aklı başında oldukları için kendilerine güvenleri de daha yerinde oluyor. Tabi her çocuk için farklı tekrar vurguluyorum, bazı çocuklar daha ergken olgunlaşabiliyor, daha aktif olabiliyor ama genel görüşüm bu.canim icine kapanik degil ama duygusal bir kiz ben okulda icine kapanik oldugunu dusunuyordum ama ogretmeni cok sosyal diyor.. cmt günü bi kolejle gorusmeye gittik ana sinifi icin farkli calismalar yapsin ingilizcesi iyi olsun diye ama orasida pahali geldi.. bu rapor isi kafami kurcaliyor bi sikinti olurmu acaba gondermek istemezsek rahat rapor alabilirmiyiz ki..
Eki Görüntüle 721363
Akşam annem babam eşimin ailesi geldi eve, yedik içtik bu da telefonla son anda sipariş verdiğim pasta çok güzel yaptılar
Haline baksanıza maşallah sünnet partimizden arta kalanları toplamakla meşgul masaların altından :)))
Eki Görüntüle 721364
O kadar yazdım yazdım sayfa gitti şimdi öZetleyim bari.
ELİFNAZCIM 4 yıl 1. Sınıf okutmuş bîr sınıf öğr olarak, eğer çocuğun gözüaçıksa dışadönükse gönder derim fakat sessiz ve içine kapanık bir çocuksa bekle bence. Ama birkaç yıl anaokulu fikri banada sıkıcı geliiyor. Anaokulu öğr gönder diyorsa gönder en iyi o gözlemler bu durumu.gönder diyorsa birbildiği vardır.
Pembişş, kolaltında sıkıntı olan bendim fakat dra gitmedim. Adettim, adetken olabiliyormuş.
BORN cum fotoların boyutunu küçültmen şazım yüklemek için. Böyle bir program var anti.... Bişeydi hatırlayamadım ama kullanımı da çok kolay.
günaydıııın
inş güzel bi hafta olur..
bu sabah yine ayşecikle uyandık..
alarma kalmadan kalkıp yatağından bize sesleniyor
günün mönüsü: nohut-pilav.
canim icine kapanik degil ama duygusal bir kiz ben okulda icine kapanik oldugunu dusunuyordum ama ogretmeni cok sosyal diyor.. cmt günü bi kolejle gorusmeye gittik ana sinifi icin farkli calismalar yapsin ingilizcesi iyi olsun diye ama orasida pahali geldi.. bu rapor isi kafami kurcaliyor bi sikinti olurmu acaba gondermek istemezsek rahat rapor alabilirmiyiz ki..
gözünüz aydıııın, kimbilir nasıl sevindingünaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl? sahil in sonunda dişleri cıkmaya başladı ayni anda alt iki dişi cıktı hafta sonu :) bir yaşına dışsız girmeyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?