- 8 Ağustos 2011
- 11.775
- 9.303
- 448
heralde bebeklerin %99u arabada uyur, demek yasir %1in içinde
niye böyle olumsuz hikayeler okuyorsun?.. belliki ruhun öyle bi hal içinde ama, farkedince üzerine gitme, dikkatini dağıt..
o iki arkadaşı hatırlıyorum biri yeşim83tü, sonra tekrar hamile kaldı. ama bilmiyorum doğdu mu bebeği.
bi de gamzeli gamze vardı, tokattan sanırım... Rabbim tüm isteyenlerlere sağlıklı bebekler nasip etsin..
canım yeşimin bir oğu oldu suan 3 aylık tatlı mı tatlı. allah uzun ömürler versin hem ona hem tüm bebişlere. gamzeliden bir bilgim yok ama
Neysee bu arada ben de babalar günü siparişini verdim tshirtlerden hem oğluşuma hem de babasına yaptrdım babasınınkinin arkasında ''Babaların Babası'' oğluşumda da ''Paşaların Paşası'' yazıyor hep paşam diye seviyor...
Önüne resimlerini koydurdum oğlumunkinin önüne yani altına da ''Yasir bin ....... '' (Eşimin ismi) yazdım ööle işte...
Ne yaptın sen yaa? Korkuttun ya bizi iyicehem nasıl yani denize ve havuza sokmadın mı hiç ? Ben denize sokmayı düşünüyorum, sakıncası olur mu ki? Otel konusuna gelinceee, otel ne kadar kaliteli olursa olsun yemek konusunda güvenemiyorum ben. Bir arkadaşım kaliteli bir otelin mutfağındaydı onun anlattıkları kulaklarımdan çıkmıyor. Bu sebebten ve tatilimiz biraz daha uzun sürsün diye apart düşünüyoruz. Bende neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ama göreceğiz. Peki yemekten olduğuna emin misin sıcaktan da olabilir mi acaba? Yazık ya çok üzüldüm , haberdar et bizi. Çok geçmiş olsun...
Evet
büyük sıkıntı yaşamışsınız belli..sıcaktan olduğunu düşünmüyorum canım biz bodruma gittik oranın havası öyle kavurucu olmuyor akşamları serin bile üzerine bişey almadan çıkamıyorsun havalar tam düzelmediği için denize sokamadık su soğuktu. doktor havuza girmesin mikrop kapabilir dedi o yüzden havuza sokmadık. yemeklerden olduğuna yüzde yüz eminim. sadece elif değil annem ve bende aynı şekilde olduk çünkü.
biz yıllardır armutlu tatil köyüne giderdik devremülk kendin yapıyorsun herşeyi rahat deniz var havuz var doğası güzel bizede çok yakın bursa dan. bu sefer otele gidelim dedik hazır yemek içmek çocukla daha ederiz diye ama hayatımızın hatasını yapmışız ne çıkıp gezebildik ne denize girebildik doğru düzgün ne havuza bitsin tatil diye gün saydım uzun yolda cabası yani böyle elif hala ishal dün iki kere yaptı çocuğum zaten ufacık iyice kaşık kadar kaldı yüzü olan iştahıda gitti yavrumun
Ben de nfk söyleyince hemen baktım ikisine de gördüm yapmış doğum çook çok sevindim Rabbim uzun hayırlı ömürler versin...canım yeşimin bir oğu oldu suan 3 aylık tatlı mı tatlı. allah uzun ömürler versin hem ona hem tüm bebişlere. gamzeliden bir bilgim yok ama
Evet sanırım sürekli çıkıp kontrol edeceğim taa bağcılara gideceğiz canım yani iki dakka durmak da istemiyorum ama dediğin doğru bebekle olunca artık paşanın keyfine göre..yasir akşam kaçta uyuyor?
kına kaçta başlıyor?
madem telefonun çekmeyeceğinden korkuyorsun, sık sık dışarı çıkıp kontrol edersin..
çocuklu insan için böyle yerler uzun kalınacak yerler değil.
olmazsa, arkadaşlarınla görüştükten sonra çıkarsın. illa sonuna kadar kalman gerekmez.
insanlar da seni anlar, yasiri görenler özellikle
oyy oyy benim de tüm tatil hevesim kaçtı şu anda biz bu yıl 15 gün tatil biri bodrum biri didimde ama ağustosta o zamana kadar deniz ısınır diye tahmin ediyorum o zaman denize sokarız artık ben de eşime havuzda postalar ben de bol bol keyif yaparım diye düşünüyodumsıcaktan olduğunu düşünmüyorum canım biz bodruma gittik oranın havası öyle kavurucu olmuyor akşamları serin bile üzerine bişey almadan çıkamıyorsun havalar tam düzelmediği için denize sokamadık su soğuktu. doktor havuza girmesin mikrop kapabilir dedi o yüzden havuza sokmadık. yemeklerden olduğuna yüzde yüz eminim. sadece elif değil annem ve bende aynı şekilde olduk çünkü.
biz yıllardır armutlu tatil köyüne giderdik devremülk kendin yapıyorsun herşeyi rahat deniz var havuz var doğası güzel bizede çok yakın bursa dan. bu sefer otele gidelim dedik hazır yemek içmek çocukla daha ederiz diye ama hayatımızın hatasını yapmışız ne çıkıp gezebildik ne denize girebildik doğru düzgün ne havuza bitsin tatil diye gün saydım uzun yolda cabası yani böyle elif hala ishal dün iki kere yaptı çocuğum zaten ufacık iyice kaşık kadar kaldı yüzü olan iştahıda gitti yavrumun
Ben de nfk söyleyince hemen baktım ikisine de gördüm yapmış doğum çook çok sevindim Rabbim uzun hayırlı ömürler versin...
Evet sanırım sürekli çıkıp kontrol edeceğim taa bağcılara gideceğiz canım yani iki dakka durmak da istemiyorum ama dediğin doğru bebekle olunca artık paşanın keyfine göre..
uyku saati de bu uyku eğitiminden sonra 9- 9.30 arası değişiyor çok büyük bişi olursa da 10 gibi...
oyy oyy benim de tüm tatil hevesim kaçtı şu anda biz bu yıl 15 gün tatil biri bodrum biri didimde ama ağustosta o zamana kadar deniz ısınır diye tahmin ediyorum o zaman denize sokarız artık ben de eşime havuzda postalar ben de bol bol keyif yaparım diye düşünüyodum
yemek konusu şimdi beni daha da düşündürdü ee ben ne yedirecem o zaman canım nasıl yapayım ne diyosun ? :18:
büyük sıkıntı yaşamışsınız belli..
belki suçluluk bile duyuyorsundur..
ama sizin bi hatanız yok, bak iyi bi otele gittik diyorsun.. olacağı varmış.
elif günden güne daha iyi olacak inş..
ama otele rucü ettiniz di mi?
gerekirse artık bakanlık mı neresiyse şikayet edeydiniz?
yok canım o pek aktif değil sanırım giriş yapmış ama bi bilgi yok açtıgı konularda veya yazdıklarında...gamzeli demi doğum yapmıs?
Valla çok üzüldüm biz evelki yıl gittiğimiz otelden çok şikayetçi olduk başka konularda bin kez aradılar hediye tatil bile teklif ettiler nafile her zaman herkese kötülüyorum berbatötesi bir yer hem de alternatif tatilde önde gelen isimlerden ama töööbe öğle yemeğinde klima yok camları açın diyolar otelde hiçbiryerde klima yoktu ya eridik resmen hayatımda hiçbir tatil çabuk geçsin de eve dönelim diye düşünmemiştik berbattıolacağı varmış oldu allah beterinden saklasın inşallah toparlanır çabucak. internet sitesinde yorumlara yazmayı düşünüyoruz. daha bi şikayette bulunmadık otel başımıza böyle birşeyin geldiğini bilmiyor bilse bile çok umurunda olacağını zannetmiyorum. bu konuda ne yapabilirim başka onu da bilmiyorum açıkçası.
yok canım o pek aktif değil sanırım giriş yapmış ama bi bilgi yok açtıgı konularda veya yazdıklarında...
Valla çok üzüldüm biz evelki yıl gittiğimiz otelden çok şikayetçi olduk başka konularda bin kez aradılar hediye tatil bile teklif ettiler nafile her zaman herkese kötülüyorum berbatötesi bir yer hem de alternatif tatilde önde gelen isimlerden ama töööbe öğle yemeğinde klima yok camları açın diyolar otelde hiçbiryerde klima yoktu ya eridik resmen hayatımda hiçbir tatil çabuk geçsin de eve dönelim diye düşünmemiştik berbattı
olacağı varmış oldu allah beterinden saklasın inşallah toparlanır çabucak. internet sitesinde yorumlara yazmayı düşünüyoruz. daha bi şikayette bulunmadık otel başımıza böyle birşeyin geldiğini bilmiyor bilse bile çok umurunda olacağını zannetmiyorum. bu konuda ne yapabilirim başka onu da bilmiyorum açıkçası.
Var bir durgunluk valla. Ben yazıcam da zamanım olmuyorhe ya,, bugün burdayız ama yine kimseler yok
Aminnn... Tek değilsin merak etme canım bizde aynıyızAhhh canım ahh...Yasir ve otoda uyumak
Yasir doğduğundan beri kendi kendine pusetinde hiç uyumadı mesela..Hani diyolar ya odadan çıktım mutfakta işim vardı bir döndüm ki aa uyumuş yavrum kıyamam kuzu gibi dalmış falan benimki şöyle oldu hep ben odadan çıkmadan zaten sürekli mız mızzzz diyen oğlum odadan çıktıgım an öyle bir yaygara koparıyodu ki son ki 3 4 deyip ev içinde koşmaya başlıyodum artık işim ne ise ışık hızında yapıp geri döndüm hep yani ben evin için koşuyodum...Dışarda bebek arabasında uyur dedik ııho da yok
Bizim arabada da hiç kendiliğinden uyumadı hayatı boyunca ama bu gece ile ilgili en gıcık olan kısım ise kınanın olacağı yer zemin kat ve tel çekmiyo :18::18:
Eğer yasir sorun çıkartır ve eşim bana ulaşamazsa işte benim çıram cayır cayır yanar tek bayanlar arası old için içeri de dalamaz yani ben gidicem ama sırf gözükmek için oysa tüm eski kadro orada olacak ama nasip yapacak bişey yok...
Allah'ıma şükürler olsun onlar var ya bişicik olmaz...
Neden böyle bi anda duygusala bağladım ?
Dün gece dualarımı ettim yataga girdim telden bişeye bakmak için ordan oraya derken melekanneleri topiğine rastladım offf ağlamaktan helak oldum sabah sabah sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama demekki şükrüm az diye düşündüm inanın o kadar şanslıyız ki...Hatta yanlış hatırlamıyorsam bizim topikte de olmuştu böyle birşey sonra göremedim bir daha o arkadaşı doğal olarak gelmiyor topiğe...
Off bilemedim Allah'ım sen herşeyin en iyisini bilensin isteyen herkesin kucağını doldur inşaAllah ve bizlere de bebeklerimizi bağışla sağlık sıhhat ver
Özelden yazdım canım şimdi site yönetimi bişi der falan mesajlarına bakarmısın...hangi otel canım bu ?
Eşime sipariş ettim tshirt yazdım demin babama da fix menü ya gömlek ya pantolondurkızlar babalar günü için ne hediye düşünüyorsunuz? bu soru eşleriniz için değil yalnızca babanız içinde gecerli :)
Var bir durgunluk valla. Ben yazıcam da zamanım olmuyor
Aminnn... Tek değilsin merak etme canım bizde aynıyızçok zorluyor beni de çoook! Uyusun ve gün bitsin diye bekliyyorum bazen.
Özelden yazdım canım şimdi site yönetimi bişi der falan mesajlarına bakarmısın...
Eşime sipariş ettim tshirt yazdım demin babama da fix menü ya gömlek ya pantolondur
Ahh cnm ahh sizin de şu okul bi tatile girse de rahatlasanız ben tembelliğe çok alıştım geri dönünce napıcam okulda bilmiyorum
Aden'in öyle yemeyle içmeyle pek alakası yok teyzesi.Suyu bile zorla içiriyorum.Günde ancak yarım çay bardağı içiyordur.Favori içeği anne sütü.Bazen kendim meyve suyu hazırlıyorum.Onu içirmeye çalışıyorum.kendimize yapınca ayran veriyoruz.Ben kaşıkla babası direkt bardakla içiriyor.Biberon hiç kullanmadık.Su için damla akıtmaz almıştık, onunla da içmedi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?