- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
bence çok yanlış düşünüyorsunuz..topraksu anlaşılan bu forumda insanlar sadece tanıdıklarının söylediklerini dikkate alıyor. yani biri bi fikir sunmuşmu kimsenin umrunda değil.bi nevi chat odası gibi olmuş tanıdıklarla sohbet gerisi angaryadiğer konudada bebeğin dönmesi ile ilgili bi soru yazdım tınlayan bile yok. neyse sorun değil bizde bi daha uğramayız
Canım benim oğlanda pek kusmaz ama 2 seferdir kusuyo.Geçen aç diye 2 ölçek mama verdim hepsini içti sonra gazı çıksın diye sırtını sıvazladım olduğu gibi hepsini çıkarttı ama kusmuk köpük köpük gibiydi (1 haftadır falan balgam var sanırım onu da çıkarttı).Pişman oldum mama verdiğime.Dün yine emzirdim az da mama verdim onu da çıkarttı ama önceki kadar çok dğildi.Çok içtiği için mi yoksa mamaya karşı mı şeyi oldu çocuğun anlamadım.:44:
Kızlar biz 15 günlükten beridir d vit kullanıyorduk.Günde 3 damla.Geçen doktorumuz onun yerine multivitamin ACD verdi.Eczacıya da sormayı unuttum kullanan var mı ? Bu da günde 3 damla mı ?
Belki seninkinin mamaya karsi birseyi vardir, bizimki anne sutunu cikartti. Bogazinda balgam sorunu bizdede var sanki öhö yapsa cikacak gibi ama yapamadgndan cikaramadi belki ondanda kusmus olabilir.
Multivitamini bstan kullanmistik biz 1 aylik olana kadarsonra devite gectik. İcinde zaten olcegi var 1 ml veriliyor bebege
kızlarr nasılsınız bakalımhele şükür benm paşayı babasına şutladım uyutmaya calısıyor bende duşumu aldım nescafemı yaptım az sonrada moduna geçiyorum ..
rotavirüsü yaptırmadık kociş de yaptırmıcaz diyo bı yaptıralım bi yaptırmayalım en sonunda cinnet geçircem kocamdan bir alıntı '' rotarix de neymiş hatun bize rota mota vurmadılar halen yaşayruk sorun yok o zamanne diyeyim bacılar
yok canım yaa benim annemler de kayınvalidemler de burda gene kendim uğraşıyorum.herkesin kendine göre işi var.
ben kimseyi çağırmıyorum gelip bana yardım etsin diye,başa gelen çekilir hesabı.
ve kimseye yük olmak istemiyorum herkes sevmeye istiyor zaten cefasını ancak analar çekermiş.
ama diyorum bazen bir kızkardeşim olsaydı da şu çocuğu az oyalasaydı ne kadar dinlendirici olurdu benim için.
bu sabah eşim kanepedeki zavallı halimi görmüş kahvaltı hazırlamış..
sonra da diyor ki "bak sana ne kadar değer veriyorum kahvaltı hazırladım bugun"
"ohoo ben hergun hazırlıyorum demek ki ben sana çok daha fazla değer veriyorum ama tabi sağol ellerine sağlık kocacığım" ,şu erkekler en ufak bir iyilikte kırk yıl lafını ederler bir de bizim yaptıklarımızı saysak karı dırdırı oluyor
topraksu anlaşılan bu forumda insanlar sadece tanıdıklarının söylediklerini dikkate alıyor. yani biri bi fikir sunmuşmu kimsenin umrunda değil.bi nevi chat odası gibi olmuş tanıdıklarla sohbet gerisi angaryadiğer konudada bebeğin dönmesi ile ilgili bi soru yazdım tınlayan bile yok. neyse sorun değil bizde bi daha uğramayız
80 günlük felanız işte 3 aylık diyelim bebeğim başını bayağı dik tutuyor ama şu sağa sola dönme meselesini anlamıyorum benmkinde öle bişey yok
birde kızımm diyorum şu bu yok bakmıyor
ama babasını giderken arkasından şu bu takip ediyor
kızlarr nasılsınız bakalımhele şükür benm paşayı babasına şutladım uyutmaya calısıyor bende duşumu aldım nescafemı yaptım az sonrada moduna geçiyorum ..
rotavirüsü yaptırmadık kociş de yaptırmıcaz diyo bı yaptıralım bi yaptırmayalım en sonunda cinnet geçircem kocamdan bir alıntı '' rotarix de neymiş hatun bize rota mota vurmadılar halen yaşayruk sorun yok o zamanne diyeyim bacılar
Benim kızım da21 temmuzda doğmuştu yani yakında 3 aylik olacak ama bizde de dönem yok, seslenince de bakmıyor.Normal sanırım.Cidden ne zaman dönecek bu pıtırcıklar?Şöyle yatıp yuvarlansalar da güle güle seyretsek...
bende evdeyim genelde sadece pazar günleri çıkyoruz hafta içide arada bir annemlere giderken çıkıyo etrafa hayretle bakıyo anlatıyorum ona bu gökyüzü burda park var büyüyünce oynıcaksın falan diye kanguruyla çıkıyoruz yakın mesafelerde ben konuşuyorum o bana cvp verir gibi aguluyoBir de kızlar, bebişlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz?Biz evde çoğunlukla yalnızız.Eşim işten geç geliyor.Ben onunla konuşuyorum, şarkı söylüyorum.OYuncakları ile oynatmaya çalışıyorum.Ama başka yapacak bir şey bulamiyorum.GÜndüz uykusu da olmadığı için daha bir sürü zaman kalıyor.İNsan belli bir zaman sonra yapacak şey bulamıyor.SAbırsızlıkla eşimi bekliyorum.TV de açmıyorum.BEbişimle kaliteli zaman geçirmek istiyorum.YEmek yaparken yanımda götürüyorum.Bİr taraftan da konuşuyorum.AĞlarsa emzik seçeneğini kullanıyorum.tabii gün uzun bir de bizim için erken başlayınca daha da uzun.Dışarı da pek çıkamıyoruz.Sİz neler yapıyorsunuz?
Bizde de ona benzer bir konuşma oldu..
Ben: kocacım rotavirüs aşısını araştırdım.. bebek ishal oluyormuş, kusuyormuş hastanede yatırıyorlarmış perişan oluyormuş bebekler.. o yüzden vurdursak iyi olur.
Eşim: Gerek yok.. Bişey olmaz Allah'ın izniyle.. Ben vurulmadım sen vuruldunmu bebekken..?
Ben: Bilmiyorum ki vurulmadım heralde..
Eşim: bak gördünmü gerek yok demekki.. hemde bir sürü para..
Ben: ???
kocama iki doz olduğunu söyleseydim beni bir güzel joplardıDün akşam ben de eşime anlattım böyle böyleymiş ama işte yan yetkileri de varmış şöyle şöyle bir de 150 tl ve 2 sefer olacakmış dedim.Öfff bahaaaar her akşam yeni yeni şeyler , nerden öğreniyon bunları doktor vurdurun dedi mi yok vurdurmuyoruz dedi.Bugün aile hekimi hemşiremize sordum ben vurdurmadım ama sen bilirsin dedi.biz de vurdurmayacağız.
bende evdeyim genelde sadece pazar günleri çıkyoruz hafta içide arada bir annemlere giderken çıkıyo etrafa hayretle bakıyo anlatıyorum ona bu gökyüzü burda park var büyüyünce oynıcaksın falan diye kanguruyla çıkıyoruz yakın mesafelerde ben konuşuyorum o bana cvp verir gibi aguluyoama tabi evde oyalamak zor bi yerden sonra aynen bu smile gibii oluyorum
bende diyorum aşşkım rota virüs aşısı yaptıralım ishal olmaz oğlumuz yazık yavrumuza...
eşim:yaptıralım canım
ben:yarın eczaneden al 145 lira hayatım
eşim:nee bişey olmaz benim oğluma baksana aslan gibi ne gerek var aşıya
ben: :18:
Belki seninkinin mamaya karsi birseyi vardir, bizimki anne sutunu cikartti. Bogazinda balgam sorunu bizdede var sanki öhö yapsa cikacak gibi ama yapamadgndan cikaramadi belki ondanda kusmus olabilir.
Multivitamini bstan kullanmistik biz 1 aylik olana kadarsonra devite gectik. İcinde zaten olcegi var 1 ml veriliyor bebege
Benim kızım da21 temmuzda doğmuştu yani yakında 3 aylik olacak ama bizde de dönem yok, seslenince de bakmıyor.Normal sanırım.Cidden ne zaman dönecek bu pıtırcıklar?Şöyle yatıp yuvarlansalar da güle güle seyretsek...
benimkide 27 temmuz aynı sayılır seninki dönerse sıra bende demektir
valla teyzesi kahkahası abuuu su felan güzel de işte dönmüyor ama koyduğum yerde bulamıyorum aşağılara kayıyor
bu arada 2 . bebek diye tutturan kocam a oha dedimerkek bebeği olcakmış bende hee hee dedim
sprial prezervatif kullanıyorum yakında birde hap kullancam tutmayın beni
kendi doğuracaksa yapsın
Aynı canım benim oğlanda bi öhö yapsa çıkacak ondan öyle ses geldikçe kendi kendime öhööö yaptığımı farkettim yaa! Annelik bu olsa gerek...
canım normalmi yaptın doğuımunu ?benimkide 27 temmuz aynı sayılır seninki dönerse sıra bende demektir
valla teyzesi kahkahası abuuu su felan güzel de işte dönmüyor ama koyduğum yerde bulamıyorum aşağılara kayıyor
bu arada 2 . bebek diye tutturan kocam a oha dedimerkek bebeği olcakmış bende hee hee dedim
sprial prezervatif kullanıyorum yakında birde hap kullancam tutmayın beni
kendi doğuracaksa yapsın
Benim kızım da 20 temmuzda doğdu.. benim kızımda henüz dönmüyor ama seslenince bakıyor ve tepki veriyor..evet yaaa onlar seyretmek güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?