Yok canım benimki daha dönmez.Bİz sïramızı size verelim.Benim kızım azıcık tembel sanırım.Benimki de konuşunca ah, ıhhh,gu,hu,agu gibi sesler çıkarıyor.Ama henüz yana bile dönemedi teyzesi.
Valla seninki katmerli korunma olmuś.Bizde eşim öyle bir şey isterse çocuk odasını anneme tahsisi ederim artık.
canım normalmi yaptın doğuımunu ?
ben sezeryanım drum takmıyo hala spirali uff valla prezervatife falan güvenemiyorum psikopat oldum iyice
hapta kullanamıyorum emzirdiğim için bu kadın nie takmyo yaaaaaaaaaaaaaa
kocama iki doz olduğunu söyleseydim beni bir güzel joplardı
Benim kızım da 20 temmuzda doğdu.. benim kızımda henüz dönmüyor ama seslenince bakıyor ve tepki veriyor..evet yaaa onlar seyretmek güzel olur
evet canım doğumum normaldi . bence başka doktora git. bende katmerli katmerli korunuyorum daha doğusu adamı yanıma yaklaştırmıyorum zaten doğumdan sonra bi soğuma oldu
diş baş kasık sprial ağrısı herşey üst üste geldi bende tek bakıyorum çocuğa kimsem yok ondan valla kocamı bırak kendimle bile ilgilenmiyorum tek bebişim
benim oğlan 7 temmuzda doğdu canı isteyince yan dönebiliyor özellikle uyuyrken bunu yapıyor.ben sırt üstü yatıyorum bi bakıyorum yan dönmüş.Bir de doğduğunda sıcak olduğundan şapka giydirmedim ve hiç sevmiyor şapkayı.Öğlen banyo yaptırdım şapka giydirdim uykusunda şapka gözüne inmiş çığlığı bi bastı ki saki döven olmuş.Şapkayı çıkarttım da geri uyudu.Geçenlerde dışarı çıkarken de taktım ağlıyo ağlıyo şapka çıktı mı keyfi yerine geliyo.Nasıl alıştıracağım ben bu oğlanı şapkaya :44: Kış da geliyo :26:
ayy konu başlıgı cok tatlı yaaaaa
ben şimdilik hamiş kısmındayım
rabbim banada nasip eder inşallah ilk bebeğimi kucagıma almayı anne olmayı
benim oğlan 7 temmuzda doğdu canı isteyince yan dönebiliyor özellikle uyuyrken bunu yapıyor.ben sırt üstü yatıyorum bi bakıyorum yan dönmüş.Bir de doğduğunda sıcak olduğundan şapka giydirmedim ve hiç sevmiyor şapkayı.Öğlen banyo yaptırdım şapka giydirdim uykusunda şapka gözüne inmiş çığlığı bi bastı ki saki döven olmuş.Şapkayı çıkarttım da geri uyudu.Geçenlerde dışarı çıkarken de taktım ağlıyo ağlıyo şapka çıktı mı keyfi yerine geliyo.Nasıl alıştıracağım ben bu oğlanı şapkaya :44: Kış da geliyo :26:
rota aşısını ben kesin yaptırıcam kızlar çünkü bizim hastanede yatma maceramız oldu malesef 6 gün kaldık kızım enfeksiyon kaptı ateşlendi o yüzden...
okadar zorduki o 6 gün ömrümüzden resmen ömür gitti kızımın küçücük elleri hatta ayağı mahvoldı serumdan ya hatırlamak dahi, istemiyorum o yüzden önlemini alayım diye yaptırıcam bu aşıyı ..
ya benden size tavsiye başımdan geçtiği için bence önleminizi alın eğer maddi durumunuz varsa .. çocuk hastalanınca ah vah demek yeterli olmuyo malesef bebekte annede psikolojik olarak çöküyo resmen .. bide bu ishal hastalığı kilo kaybedicek belki emmeyi tamamen bırakıcak ... şimdi 1 damla anne sütü için yapmadığımız şey yok öyle değilmi rezene çayları , yok incirler, yok malt içecekleri vs vs ... hatta sütümüz gelmez gideriz kaç tlye pompa alırız ...
şahsen benim içtiğim humanaların parasıyla süt pompasını toplasam (maddi olarak ) kaç rota aşısı eder :)
o yüzden hiiiç değmez diyorum ..
bide ya olmazsa gözüyle bakmakta bana çok saçma geliyo demekki diğer aşılarda paralı olsa çoğu yaptımıcak allah devletimizden razı olsun
bende her banyodan sonra takmaya başladım şapkayı ama pek rahatsız olmadı.. ama senin oğlanda pek alışır inşaallah.. kışın onun sıcağı hoşuna gider merak etme.. benim kızda şapka gözüne inince bağırıyor çekince başlıyor gülmeye.. sanki "cee eee" oynuyoruz
inşaallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. İlk bebek bambaşka bir duygu benim de ilk bebeğim..
bende her banyodan sonra takmaya başladım şapkayı ama pek rahatsız olmadı.. ama senin oğlanda pek alışır inşaallah.. kışın onun sıcağı hoşuna gider merak etme.. benim kızda şapka gözüne inince bağırıyor çekince başlıyor gülmeye.. sanki "cee eee" oynuyoruz
inşaallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. İlk bebek bambaşka bir duygu benim de ilk bebeğim..
bizim erkek yaşadığı için benden önce koşturuyo eczaneye aşı almaya :)
bende senin gibi düşünüyorum ama gelde bunu erkeklere anlat..
uyyy yerim ben onuuu...inşallah canım yaa...Emzik konusunda o kadar inatçı ki anlatamam ben ağzına verdikçe itiyo.Biberonu boşken bile emiyo ama emzik diline değer değmez itiyo.Annemler almasın daha iyi diyorlar ama sebepsiz yere zırlayınca ağzına ver sussun diye alsın diyorum, yok!Şapka konusunda da böyle devam etmez inş.
Benim de k.validem, görümcem burada.Ama haftada bir sevmeye gelirler başka uğradıkları yok.Diğer işlere yardım zaten yok.İyiler aslında pek problemimiz yok ama insanın kendi ailesi gibi olmuyor.Eş konusunda da eşler ne kadar çocuğa baksalar, ev işi yapsalar da bizim gibi olmuyor.Çocukla birlikte benom hayatım epey değişti ama eşimin okdar değil.Sonuçta o işe gidiyor.Ben evdeyim.Geliyor yemek falan derken sonra onun uyku vakti geliyor.Hafta sonları daha çok yardım edebiliyor.Yük her zaman için annede.
uyyy yerim ben onuuu...inşallah canım yaa...Emzik konusunda o kadar inatçı ki anlatamam ben ağzına verdikçe itiyo.Biberonu boşken bile emiyo ama emzik diline değer değmez itiyo.Annemler almasın daha iyi diyorlar ama sebepsiz yere zırlayınca ağzına ver sussun diye alsın diyorum, yok!Şapka konusunda da böyle devam etmez inş.
hahahh kuzum ya :))) yaptırmıyoıruz artık kesin zatn bugune vermıstı randevuyu . gıtmedık yarına gıdecegız kaka problemıne son noktayı koymak ıcın
bende 2 doz olduğunu söylemedim.. söylesem heralde artık lafını bile ettirmez..
Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsinnn. doğum yapınca bekleriz yineayy konu başlıgı cok tatlı yaaaaa
ben şimdilik hamiş kısmındayım
rabbim banada nasip eder inşallah ilk bebeğimi kucagıma almayı anne olmayı
uyu kuzum uyu boooooolll boll uyu cunkü çok uykusuz kalacaksınnamin canım inşallah rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hiçbirşeye benzemiyo valla bide hayırlısıyla dogdugunda bu duygu ikiye katlanır diilmi
kızlar emzigi benim kız da lamıyodu başta.bende şekerli suya bandırıp verdim neredeyse bir ay. sonra alıştı şimdii kendiliginden alıyo.
birde 2 gündür kızım kusmaya başladı.üşüttü mü anlamadım. emiyoo emdikten yarım saat sonra falan yada hemn 5 dk. snr kusuyo.komşular üşütmüştür ondan diyo.
bazen gazı oldugunda da yapıyo du ama böyle sık kusmuyodu.
bende ne yapcagımı şaşırdım. banyo yaparken ufoyu yakıyom üşütmesin diye.hata şimdi bile biraz açtım ufoyu solan ısınsın diye.pinpirik olcam bu gidişlee
emige alıştırmak zor birazz. bu arada geceleri nasıl yatırıyosunuz kuzucukları. ben önce kundak yapıyorum.sonra üstüne bir daha kundak örtüsü atıyom ama bu günn kundagını üstüne battaniye örtecegim. hafta sonu tulumm alacagım artık. neten alamıyuorum kredi kartı isiyolarr eşim izin vermiyo elden öde diyo .çogu yerin elden ödemesi yok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?