- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
Çok güzel demişsiniz valla cnm ağzına sağlık çocuğunuzla ilgili karaları neden eşinize bırakıyorsunuz anlamıyorum siz annesiniz ona zarar gelmemesi için canımızı veririz sorun 150 tl mi sigara dan arttır yemekten arttır bayramlık alma ama annesin yavruna bu iyiliği yapmak zor gelmesin ayrıca kendinize saygınız yok mu kararı kocanız veriyor ve siz bişey demiyorsunuz siz evlisinin hayatı ortak yaşıyorsunuz kararları niye tek taraf veriyorrota aşısını ben kesin yaptırıcam kızlar çünkü bizim hastanede yatma maceramız oldu malesef 6 gün kaldık kızım enfeksiyon kaptı ateşlendi o yüzden...
okadar zorduki o 6 gün ömrümüzden resmen ömür gitti kızımın küçücük elleri hatta ayağı mahvoldı serumdan ya hatırlamak dahi, istemiyorum o yüzden önlemini alayım diye yaptırıcam bu aşıyı ..
ya benden size tavsiye başımdan geçtiği için bence önleminizi alın eğer maddi durumunuz varsa .. çocuk hastalanınca ah vah demek yeterli olmuyo malesef bebekte annede psikolojik olarak çöküyo resmen .. bide bu ishal hastalığı kilo kaybedicek belki emmeyi tamamen bırakıcak ... şimdi 1 damla anne sütü için yapmadığımız şey yok öyle değilmi rezene çayları , yok incirler, yok malt içecekleri vs vs ... hatta sütümüz gelmez gideriz kaç tlye pompa alırız ...
şahsen benim içtiğim humanaların parasıyla süt pompasını toplasam (maddi olarak ) kaç rota aşısı eder :)
o yüzden hiiiç değmez diyorum ..
bide ya olmazsa gözüyle bakmakta bana çok saçma geliyo demekki diğer aşılarda paralı olsa çoğu yaptımıcak allah devletimizden razı olsun
hay masallah oglusun cok tatli benim ogluma cok benziyor cenesi de ayni.bunlar emzige tamah etmeyen yakisiklilar:)isimiz zorrrben de ara ara azcık reçele batırıp verdm ama tadı geçince fırlatıveriyor.Ne yaptımsa almadı hayırlısı...
of yaa aynı durumdayız emzik konusunda
3 marka denedim 3üne de aynı şeyi yaptı
Artik yan yatma yastigi bize kucuk geliyor icinde sıkışıyor sanki oglum. Bebekleri dumduz sirtustu yatirmakta iyi olmadigindan, bizde 45 derecelik egimli bir yastikvar ona sirtustu yatiriyorumben rota aşısını kesinlikle yaptıracağım. okulda çocukların bazıları rotaya yakalanıyor. çocuklardan bana, benden kızımagecebılır allah korusun...
ben hala daha kızımı yan yatırıyorum. gece yan yatma yastıgınıda kullanıyorum. kusar dıye cok korkuyorum. siznasıl yatırıyorsunuz?
Kizlar rota asisini ben yaptirdim. dr deyince hic dusunmedim bile yaptirip yaptirmamayi.esime de danismadim bile. sorsam kesin gereksiz diyecek bir yigin arastiracak. Onlar ne kadar cok sevselerde bizim gibi dusunemezler.
Of yaaa oğlum gece 11den sabah 7ye kadar iki kere kalkıyordu son bikaç gündür saat başı kalkıyoruykusuzluk ve düzensizlik asabiyet yaptı bende iice, bi haftadır memleketteyim haftaya eve dönüyorum ve inşallah uzun bir müddet ne birilerini yatıya istiyorum ne de bi yere gitmek, çocuğun düzeni alt üst oluyor tabi sonrada olan bana oluyor.
aynı seylerı yasıyoruz canım yaa aynı durumdayımOf yaaa oğlum gece 11den sabah 7ye kadar iki kere kalkıyordu son bikaç gündür saat başı kalkıyoruykusuzluk ve düzensizlik asabiyet yaptı bende iice, bi haftadır memleketteyim haftaya eve dönüyorum ve inşallah uzun bir müddet ne birilerini yatıya istiyorum ne de bi yere gitmek, çocuğun düzeni alt üst oluyor tabi sonrada olan bana oluyor.
canım benımkıne zeytın yagı ıı gelıo sen verdınmıpsikolojım bozuldu artık..
kaka yapmıyor cocugum .. yarın dr a gidecegiz baktık olmuyor başka bir doktora
ağlaya ağlaya mahfoldu çocuk .. bende öyle
canım kızın nekadarlık şu an 3. ayında yaptırıcaz dimi ben hemşireye sordum 3. ayı dedi geçirmeyimde zamanını
canım normalmi yaptın doğuımunu ?
ben sezeryanım drum takmıyo hala spirali uff valla prezervatife falan güvenemiyorum psikopat oldum iyice
hapta kullanamıyorum emzirdiğim için bu kadın nie takmyo yaaaaaaaaaaaaaa
sütünün artması için vitamalt kullanan varmı arkadaşlar işe yaradımı? bugün sipariş vericem netten bide onu denim bakalım :18:
Ben o malt içeceklerden içmedim ama gecenlerde bende sütüm azalıyor gibi hissettim. Ve arkadasımın verdiği bir tarifi uyguladım iyi geldiğini düşünüyorum. Dene istersen.sütünün artması için vitamalt kullanan varmı arkadaşlar işe yaradımı? bugün sipariş vericem netten bide onu denim bakalım :18:
Bizde fisher price mutlu düşler dönence var. Oğlum seviyor gözlerini ayırmıyor, onlarla konuşuyor. Hem müzikli hem oyuncaklı hemde gece tavana ışıklar veriyor şekilli bence güzel bir ürün cnmGünaydın anneler biz 2 gündür geceleri yakıyoruz kaloriferi baya soğudu zaten bizim bıdık üstünü çok açıyo habire örtüyorum. Size bişey sormak istiyorum FİSHER PRİCE YAĞMUR ORMANI DÖNENCE almayı düşünüyorum aranızda alan var mı? Tavisye edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?