- 8 Ağustos 2011
- 11.732
- 8.914
- 448
selam kızlar,
ben geldım. artık okullar kapanıyor.. 26 hazıran carsamba gunu tatılım başlıyor. ıkı ay tatılım cok sukur.
duru da coştu gıdıyor. bır yaramaz, bir yaramaz anlatamam.
süpürgem benım,ne bulsa hooop ağza... ne yapacağım bılmıyorum. annemde kendıne bır duvar buldu. duvarı kazdı, kazdı yemınkı cukur oluşturdu. kazıp kazıp hop ağza....
allah yardımcımız olsuun.
öpüyorum hepınızı.
bu arada durunun saçları cıktı bakın... kıskanmayın ama..Eki Görüntüle 734313
ben biraz tembel biraz da garanticiyim.Canderin nasılsın
Resme bayıldım yaaaaa:) maşallah kuzuya
Ocakta daha lezzetli olur kesinlikle
Estagfurullah canım deneye deneye buluyorum ben de çünkü evlenince girdim mutfağa ancak :)
Bu arada sen hiç doğum yapmış gibi durmuyorsun susssss
Maşallah Asude'ye.oyy yerim ben onları ya nasıl da büyüdüler bide oynuyolar aynen asudede nerde müzik duysa oynuyo ama baya baya kıvırıyo ve eller havada parmaklarını şıklatmaya çalışıyo özellikle ankaranın bağlarında favorimiz o babası öğretti oynak etti kızı iyicebu arada artık tamamen tutmadan odadan odaya yürüyoruz hiç düşmeden maaşallah diyim en çok benim nazarım değiyo çünkü artık emekleme namına bişey yok unuttu bile hep yürümek istiyo tabi yaramazlık seviyeside hat safhada olsun napalım canları sağolsun da yeterki yaramazlık yapsınlar
Ece,Zümra, Gülru, İlbilge ya da Aden olsun.isim hala bulamadik
genlerinde var naaapsınMaşallah Asude'ye.Darısı bizimkilere olsun.Ankara'nın bağları bebeklerde favori sanırım.Bizim miniğe de eşimin yeğeni açtı, bizim kïz da bayıldı.Nasıl oynuyor.Eşim de ben sana 10 aydır klasik müzik dinletiyorum kızım emeklerim boşa gitmiş diyor.
ooh, sıhhatler olsun..Canikom telde açık kalmış farkında değilim. Öğle arası koşturmasındayım. Ufaklığı yıkadık. Şimdi emziriyorum. Sonra giyin ve okula koş :) şairin dediği gibi; yaşamak değil de beni bu telaş öldürecekkkk.
Demekli bolu tam sana göre; her daim yapmur var
kaç kilo aldın canım ben son ay 7 8 kilo almıştımtoplam 26 kilo almıştım
aydos mesire alanında mangal yapiliyormu doguma gircem aklim fikrim mangaldacanım senin için demiyorum, ama okuyanlar için bi fikir olur belki.
yakacıkta çamlık restaurant var, istanbulun balkonu diye nam salmıştır.
arkadaşım orada düğün yaptı, harika bi manzarası var. istanbulda gidilebilecek güzel yerlerden biri.
öte yandan yakacık tarafı hep orman, güzel çay bahçeleri var.
havası güzel, ferah ve serin..
mesire yeri olarak da aydos mesire yeri var. epey geniş bi alanda. ormanı güzel
gölet var içinde harika, piknik alanları da var.. kesinlikle bi araştır derim. çok güzel bi fikir.
aydos mesire alanı diye arattır netten, ayrıntılar bulursun
elifnazla ikimizi yanyana koyup ' hangisi hamile?' diye sorsalar.
kişi durup bi düşünür, o kadar diyim ben sana
duruuuu, bu ne hal yavruuuum?
bizimki de herşeyi ağzına atıyor canderin ya, yerdeki en ufak çöpler, kırıntılar, iplikler..
geçen dolabın yanında oynuyordu. baktım mama mama diyor, acıktı mı dedim
yanına gittimki ağzında bi şey çiğniyor, büyük bi şey. nasıl korktum hemen parmağımı ağzına sokup çıkardım, 10 kuruş
dolabın altında mı buldu bilmiyorum, ama korkusu bana yetti, 5 kuruş gibi ufak olsaydı yutabilirdi de..
eşim bana diyorki, aman yemek yapma, çamaşır asma, ütüleme, yeterki ayşeciği bekle bi kaza olmasın..
genlerinde var naaapsın
ooh, sıhhatler olsun..
biraz daha sabır, şurda cumaya ne kaldıııı?
yağmuru severim, ama öyle sürekli yağsın da istemem
şuan istanbul sıcak ve kavruk o yüzden çok hoşuma gitti.
ne çok karışıyorum Allahın işine de mii
69 kiloyum canim 70 le bitiririm heralde bu hafta cok yemeye gayret ediyorum..
aydos mesire alanında mangal yapiliyormu doguma gircem aklim fikrim mangalda
sende abarttin seni görmeyen kilolu sanır o
Hep aynı.En küçük şeyi bulup ağızlarına atıyorlar.Ben göremiyorum,Aden buluyor.bizdede durum ayni sabahın köründe süpürge calistiriyoruz valla ona ragmen buluyor bir şeyler
ELİFNAZZ eslem nasıl? eslem ismini de seviyorum ben.
var canım, belli bi alanda mangal da yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.aydos mesire alanında mangal yapiliyormu doguma gircem aklim fikrim mangalda
sende abarttin seni görmeyen kilolu sanır o
var canım, belli bi alanda mangal da yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.
dün etek denedim bi mağazada, 38den 44 bedene kadar etekler oluyo bana
evet kalıp dardı sanırım, hani 40-42 neyse de 4444 mu imkani yok kalip dardir banada 38 pek olmaz basen ve kalca oldugu için.. darada gelemem zaten 40 bedendir benim pantalon ve eteklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?