Uzman tv den yapıyorum ben. Ve hatta yeşil elmalı yada naneli tavsiye ederim:)bir file limonum var, limonata yapmak istiyorum.limonata tarifi piliiiiis
islim kebebı, güveçte etli patlıcan yemeği, karnıyarık, imam bayıldı bunları yapabilirsinaklıma gelenler bunlar şekerim
patlıcanların içinde islim kebabı olabilir ama islim kebabı yaparak patlıcanları bitiremezsin
çabuk bitsin patlıcanlar istiyorsan karnıyarık yapmak lazım
Kız Bebek Kanatlı Melek Elbisesi (İthal) GittiGidiyor'da 87170071 şunada bak son kez
tütü sevmem ama çok tatlıymış :)
Sen bide buna bak:) doğumgünü için özel. Kız bebeklere süper fîkir bence.http://unnado.radorecdn.com/images/products/1366/big/315724-10.jpgKız Bebek Kanatlı Melek Elbisesi (İthal) GittiGidiyor'da 87170071 şunada bak son kez tütü sevmem ama çok tatlıymış :)
izin izindir şekerim.. her türlüsü makbuldürben salı günü için izin planları yaparken müdür yarın için izin verdi bana
eee salı pazarı hayal mı olacak şimdi yaa offf
nfk salı pazarının yerinde cuma günleride pazar kuruluyorya sen hiç ona gittin mi
kumaşçılar daha çok olurdu ama genede alışveriş için tezgahlarda azımsanamazdı şimdide öyle mi
acaba ben son zamanlarda hiç gitmedim çünkü:44:
Sen bide buna bak:) doğumgünü için özel. Kız bebeklere süper fîkir bence.http://unnado.radorecdn.com/images/products/1366/big/315724-10.jpg
Ben görmedim, bizim buralarda yok valla:) cahillik...sevmiyorum kız bunları herkes giydi
izin izindir şekerim.. her türlüsü makbuldür
hava geç kararıyor zaten, salı da gidersin..
cuma günü de pazar kuruluyor ama salı günkü kadar kıyafet ve benzeri tezgah olmuyor.
salı günü gelen pazarcıların çoğu, cuma da gelmiyor yani..
daha çok sebze meyve tezgahları açılıyor..
ara ara uğrayıp bana karşılık verenler dışında bugün sakin.
bi topiğin delisi olarak ben çalıp oynuyom..
ayşecik uyuyor, ev dağınık, akşam ne yapıcam diye düşünüyorum..
ben napıcam bu patlıcanlardan yahuu, bi akıl verin
Sen bide buna bak:) doğumgünü için özel. Kız bebeklere süper fîkir bence.http://unnado.radorecdn.com/images/products/1366/big/315724-10.jpg
13 haziran nfk ya iltifat günüBi de senin ezberine; insanları aklında tutuşuna hayranımmmmmmm :)
Karnıyarıkkkkkkkk yada imam bayıldı :)
13 haziran nfk ya iltifat günü
patlıcanlar ince uzun, sanırım oturtma yapıcam.. zorlu bi gün beni bekliiii:111:
vu huuuuşimdi izinde değişiklik yaptık yanımdaki personelle o yarın kullanacak bende cumartesi izinli olacağım birde salı öğleden sonra izinli olacağım ayyy ne kötüyüm yaa
alinaziiiiik, işte bu çok hoşuma gitti.Canım gene zeytinyağlı yapabilirsin küp küp kes. Domates-soğan-sarımsak, şeker tuz sıvıyağ ekle hiç su koymadan kısık ateşte pişir güzel oluyo.
Ya da fırında közle, yağlı kağıt serip patlıcanları diz çatalla biraz deldikten sonra. yüksek derecede pişir sonra kabuklarını soy çatalla ezip parçala tuz ekle. bu kadar. sarımsaklı yoğurt ve üzerine kavrulmuş domatesli biberli kıyma , oldu sana ali nazik kebabı
Ben görmedim, bizim buralarda yok valla:) cahillik...
doğru demiş, dursun dursun da büyüsün annesiiii
yok canim ayin 21 ine atti haftaya cumaya yani nekadar cok kalırsa bebek icin iyi olur dedi
afiyet olsun..akşama arnavut ciğeri pilav çoban salata var
buyrun gelinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?