Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

önümüzdeki pazartesi di mi doğum?

disarda guzel olur. emirgana gittigimizde gormustum Çardak ta yapıyorlardı balonlarla suslemisler cok hosuma gitmisti

vu huuuu
yaşasın salı pazarı, yaşasın alışveriş

alinaziiiiik, işte bu çok hoşuma gitti.
çok zahmetsiz, tam bana göre
peki kaç derecede közleniyor, üstüne folyo kapatmıyorum di mi?

Yok canım fırında folyoya gerek yok 200de pişer yıka ve çatalla del yağlı kağıda diz, saplarını kesme sonra parçalarken tutmak için işe yarıyor
Bana mesaj geldi şimdi hahha
Limonata yaparken, bir limonun kabugunu rendeleyip toz sekerle ovun. Karisimi hazirladiginiz limonataya eklerseniz hem rengi daha guzel hem de tadi daha lezzetli olur. - Gunde ......,detayli bilgi alin
:))

canım senin için demiyorum, ama okuyanlar için bi fikir olur belki.
yakacıkta çamlık restaurant var, istanbulun balkonu diye nam salmıştır.
arkadaşım orada düğün yaptı, harika bi manzarası var. istanbulda gidilebilecek güzel yerlerden biri.

öte yandan yakacık tarafı hep orman, güzel çay bahçeleri var.
havası güzel, ferah ve serin..
mesire yeri olarak da aydos mesire yeri var. epey geniş bi alanda. ormanı güzel
gölet var içinde harika, piknik alanları da var.. kesinlikle bi araştır derim. çok güzel bi fikir.
aydos mesire alanı diye arattır netten, ayrıntılar bulursun

kaç kilo aldın canım ben son ay 7 8 kilo almıştım toplam 26 kilo almıştım
elifnazla ikimizi yanyana koyup ' hangisi hamile?' diye sorsalar.
kişi durup bi düşünür, o kadar diyim ben sana

sağol canım benim, sen bu et yemekleri işinden anlıyorsun..
öğreneceğim çok şey var.. patlıcanları ocakta közlemeye karar verdim, biraz ateş tadı olsun..
köz tavam da var ama ben mi beceremiyorum, tavayı mı yanlış tasarlamışlar bilmiyom

ben ist.da yapamıcam d.gününü memlekette annemlerin yanında olcam dışarda birkaç yerle görüştüm servis ücreti kişi başı 3 lira istiyolar sonra da içilenler de var işte bide bunun süsü şusu busu baya bir pahalıya mal oluyor ben de çardak gibi düşünmüştüm sonra ama çardağın olduğu yerlerde millet denize falan giriyo ortam uygun değil başka alanlar bakıcam ama Allah izin verirse dışarda olucak bu gittiğimde netleştiricem yeri büyük ihtimalle
Bez de jokerde indirimde o yüzden sordum almak istiyenler de bakabilir

selam kızlar,
ben geldım. artık okullar kapanıyor.. 26 hazıran carsamba gunu tatılım başlıyor. ıkı ay tatılım cok sukur.

duru da coştu gıdıyor. bır yaramaz, bir yaramaz anlatamam.
süpürgem benım,ne bulsa hooop ağza... ne yapacağım bılmıyorum. annemde kendıne bır duvar buldu. duvarı kazdı, kazdı yemınkı cukur oluşturdu. kazıp kazıp hop ağza....
allah yardımcımız olsuun.
öpüyorum hepınızı.
bu arada durunun saçları cıktı bakın... kıskanmayın ama..

oyy yerim ben onları ya nasıl da büyüdüler bide oynuyolar aynen asudede nerde müzik duysa oynuyo ama baya baya kıvırıyo ve eller havada parmaklarını şıklatmaya çalışıyo özellikle ankaranın bağlarında favorimiz o babası öğretti oynak etti kızı iyice bu arada artık tamamen tutmadan odadan odaya yürüyoruz hiç düşmeden maaşallah diyim en çok benim nazarım değiyo çünkü artık emekleme namına bişey yok unuttu bile hep yürümek istiyo tabi yaramazlık seviyeside hat safhada olsun napalım canları sağolsun da yeterki yaramazlık yapsınlar

burada hiç yokken birden yağmur başladı..
şimdi de dolu, kocaman kocaman.. çatıdan garip sesler geliyor..
ama nasıl yağıyor, gök gürlüyor, arabaların alarmları çalıyor
ooooh, sanki rizedeyim yaaa

Son düzenleme:
neyneyse yok, pembiş burada ama yazmiiii

Canikom telde açık kalmış farkında değilim. Öğle arası koşturmasındayım. Ufaklığı yıkadık. Şimdi emziriyorum. Sonra giyin ve okula koş :) şairin dediği gibi; yaşamak değil de beni bu telaş öldürecekkkk.

Ay ben de istiyorum bu saçlardan hahaha

Demekli bolu tam sana göre; her daim yapmur var

Canderin nasılsın
Resme bayıldım yaaaaa:) maşallah kuzuya
Ocakta daha lezzetli olur kesinlikle
Estagfurullah canım deneye deneye buluyorum ben de çünkü evlenince girdim mutfağa ancak :)
Bu arada sen hiç doğum yapmış gibi durmuyorsun susssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…