Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tükenmişlik sendromu yaşıyorum okuyup kaçıyorum.
Ne sendromu ya, unut öyle şeyleri...Ohhhh ne güzel yaz tatili başlayacak.

Iyyyyy bu bebişler çok fena.

Ayyy, kimse yok ya...
Pembiş, deniz, güneş, kum keyfindedir.
Nfk annesi ile muhabbettedir.
Busmai, eşine güzel güzel yemekler yapıyordur.
Arya, sendromda.
Elifnaz, iki gün sonra doğum yapacak, hazırlık yapıyordur.
Dilanaz ve neyneyse iki çocuk peşinde koşuyordur.
Born de annesinde.
Ya diğerleri?

diğerleride gez:meye gitmiştir.

hepimizin dönüp dolaşıp geleceği yer burası

: pembee doğum günün kutlu olsun.nice mutlu senelere

:

Son düzenleme:

Aynen canım son bi kac eksik vardı onları bavula koydum..

Pembehipopotam; kız ne heyecani olacak ameliyat korkusu bastı :) ilkte ne olacağını bilmeden giriyorsun bide epidural olacak bakalım Allah güç verir inşallah

Adiş'i uyuttum, lattemi yudumluyorum.Fırında da ilk kez yaptığım kağıtta köfte patates.Bakalım nasıl olacak?

Hemen tarif istiyoruz eğer beğenirsen

Pembiş,doğum günün kutlu olsun.Efecikle nice mutlu, sağlıklı yaşlara...:119::119::119::119::119:

Çok teşekkür ederim canikommm. Allah'ım hepimize çocuklarımızın güzel günlerini göreceğimiz kadar uzunnnnn bir ömür versin :)

Yok kız azıcık alışveriş ve pasta krsimi yaptık. Ama okadar malca bir durumduki iyiki doğdun şarkısı bile söylemediler. Ne ruhsuzlar yaaaaa!! :)

: pembee doğum günün kutlu olsun.nice mutlu senelere

:

Canımmmm teşekkür eder öperim :)

Pembehipopotam; kız ne heyecani olacak ameliyat korkusu bastı :) ilkte ne olacağını bilmeden giriyorsun bide epidural olacak bakalım Allah güç verir inşallah

Bi arkadaşıma 20-30 dakka nasıl ameliyathanede kalıcam korkuyorum demiştim (epidural olcam diye düşünürken) o da demişti ki "amannn benim kocam tuvalette okadar kalıyo; sen hiç değilse çocuğunla çıkıcan ordan!!" Hahahah. Bunu düşün hep

Allah iyiligini versin dusunecegim kesin bunu

Koptum yaa :)
O kadar hamarat mı göründüm ordan ayol :)) taze fasulye yaptım çıktım :)anneme gittim oğluşu bıraktım havuza gittik arkadaşımla oh süperdi su

Sizinkiler bebek bakmayı unutmuş:) bir de pek sosyal tipler değil diyorsun. Ya işte bir hava değişimi oldu diye düşün, bardağın dolu tarafından bakcan mecbuur
Kuzu yine ateşli, kucak mod: aktif

Gündüz nisbeten iyi ama akşam yine ateş yükseldi canım. Ateş düşürücü verdim bakalım.

İyi düşünmüşsün, sana da iyi gelir.

Allah kolaylık versin canım sınavlarında.
Bu arada ben de hep aynı şeyi giyenlerdenim

canlar ben çıkıyorum.
nenede fırsat bulursam girerim inş.. beni özleyin anacııııım

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile
İyi eğlenceler canım.

Anneanne'ye gitmiştik. Kız hasta olunca evde ikisi zor oluyor.
Senin de seminerler var sanırım, ne zaman bitiyor?

Koptum yaa :)
O kadar hamarat mı göründüm ordan ayol :)) taze fasulye yaptım çıktım :)anneme gittim oğluşu bıraktım havuza gittik arkadaşımla oh süperdi su

Oh mis

önceden bahsetmişimdir benim emekli doktor bir dedem var,alzheimer oldu..
hızla ilerliyor;
çok saygıdeğer bir insandınamazını kılan kuranını okuyan insanlara yardım eden herkesin sevgi ve minnetle andığı..
tamamen karakteri değişti, acayip şeyler söylüyor. hiçbirşey hatırlamıyor
anneannem bakıyor dedeme.bi yardımcı tutacaklar şimdi.
hazmedemiyorum,hazmedemiyoruz..
neden diyorum,öyle bir insan haketmediği bu duruma neden düştü
annem üzüntüden depresyona girebilir..
çok üzgünüm
onu böyle görmek bizi mahvediyor
ölümün bir nimet olduğunu anlıyor insan,aklı kaybederek yaşamaktansa..

kafam çok karışık,hayat ne kadar anlamsız..

Canım bilmiyordum çok üzüldüm... Bu okadar fena bir hastalıkki kişinin kendisi hariç herkesi etkiliyor aslında. O farkında olmadığı için kendine zarar vermediği sürece sorun yok. Ama ailesi olarak yaşarken kaybediyormuş oluyorsunuz siz Allah sabır versin sizlere. O'nun hikmetinden sual olunmaz. Sizin de imtihanınız budur belki...?? Anneciğin belki profosyenel bir yardım alır?? Kendini eninde sonunda yıpratır sonuçta babası Allah'ım elden ayaktan düşürmeden, hayırlı ve sıralı ölümler nasip etsin hepimize...

pembişşşş...nıce saglıklı,mutlu yıllara..pespembe bır omur gecırmenı dılıyorum...epı börtdey du yu..

Canım teşekkür ederimmmm :) hepimizin evlatlarımızla ve sevdiklerimizle güzel bir ömrümüz olsun inşallah :)

Günaydın kızlarrrrrrrrr. Hangi ara geldik antalyaya ve tatilin sonuna yaklaştık anlamadım. Bugün gidebilirsek yine bir deniz çıkarması düşünüyoruz :) en fazla 1 saat durup geliyoruz zaten.

Neyneysecim inşallah bugün gece de ateşi düşük olur gündüz de. Kuzular hasta olmasınnnnnnnn :)

Ben de üzüldüm. Ölüm kabulleniliyor da yaşarken bu hale düşmesini kabullenmek daha zordur.
Allah anneciğine ve sizlere sabır versin. Çok çektirmesin inşallah.
Bunları okuyunca hayat deyip yanıp tutuştuğumuz şeyin ne kadar da anlık değişebilecek bir şey olduğu geliyor aklıma. Duadan başka çare yok.
Sayılı gün çabuk geçermiş. Yine de değişiklik olduma size ve oğluşuna. Ya bir de eve dönmek de güzel, kurulu düzen
Feyza pek iyi bir gece geçirmedi. Emmmekte bile sıkıntı yaşadı. Şimdi yatırdım bakalım.

canimAllah yardımcınız olsun esimin babaannesi de alzhmairdi zor ama yapacak bir sey yok hersey Allahtan üzme kendini herkesin imtihani farklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…