Ne sendromu ya, unut öyle şeyleri...Ohhhh ne güzel yaz tatili başlayacak.Tükenmişlik sendromu yaşıyorumokuyup kaçıyorum.
Iyyyyy bu bebişler çok fena.
yok canım bir buçukta gelecek, hazırlık yaptım
şimdi ayşeciği yediriyorum
ben çanta hazırlarken ayşecik de yanımdaydı küçük odada.
baktım bi şey yiyor, mama mama ham diyo.
hemen koştum, parmağımla çıkardım ağzından
1,5-2 cm boyutlarında kırmızı siyah kanatlı bi şey, böcek mi kelebek mi bilmiyorum.
Allahtan çiğnememişti, ağzında çevirmiş durmuş.
ay ben bu kızı napıcam ya?
arkadaşın 2 yaşındaki kızı yerdeki karıncaları yakalayıp yiyordu, ona gülmüştüm
başıma geldi işte
Ayyy, kimse yok ya...
Pembiş, deniz, güneş, kum keyfindedir.
Nfk annesi ile muhabbettedir.
Busmai, eşine güzel güzel yemekler yapıyordur.
Arya, sendromda.
Elifnaz, iki gün sonra doğum yapacak, hazırlık yapıyordur.
Dilanaz ve neyneyse iki çocuk peşinde koşuyordur.
Born de annesinde.
Ya diğerleri?
Ayyy, kimse yok ya...
Arya, sendromda.
Born de annesinde.
Ya diğerleri?
Adiş'i uyuttum, lattemi yudumluyorum.Fırında da ilk kez yaptığım kağıtta köfte patates.Bakalım nasıl olacak?
Pembiş,doğum günün kutlu olsun.Efecikle nice mutlu, sağlıklı yaşlara...:119::119::119::119::119:
Ayyy, kimse yok ya...
Arya, sendromda.
Born de annesinde.
Ya diğerleri?
: pembee doğum günün kutlu olsun.nice mutlu senelere
:
Pembehipopotam; kız ne heyecani olacak ameliyat korkusu bastı :) ilkte ne olacağını bilmeden giriyorsun bide epidural olacak bakalım Allah güç verir inşallah
Hemen tarif istiyoruz eğer beğenirsen
Çok teşekkür ederim canikommm. Allah'ım hepimize çocuklarımızın güzel günlerini göreceğimiz kadar uzunnnnn bir ömür versin :)
Yok kız azıcık alışveriş ve pasta krsimi yaptık. Ama okadar malca bir durumduki iyiki doğdun şarkısı bile söylemediler. Ne ruhsuzlar yaaaaa!! :)
Canımmmm teşekkür eder öperim :)
Bi arkadaşıma 20-30 dakka nasıl ameliyathanede kalıcam korkuyorum demiştim (epidural olcam diye düşünürken) o da demişti ki "amannn benim kocam tuvalette okadar kalıyo; sen hiç değilse çocuğunla çıkıcan ordan!!" Hahahah. Bunu düşün hep
Koptum yaa :)Ayyy, kimse yok ya...
Arya, sendromda.
Born de annesinde.
Ya diğerleri?
Sizinkiler bebek bakmayı unutmuş:) bir de pek sosyal tipler değil diyorsun. Ya işte bir hava değişimi oldu diye düşün, bardağın dolu tarafından bakcan mecbuurİşin komiği bizimki yoğun falan değil. Gayet asosyal bir hayatları var. Amannnn dediğin gibi umursamamalı :/
İki torunu daha var ama biri 11. sınıf diğeri 6. Sınıfta. Yani en ufağı oğluşumuz. Ama dediğim gibi asosyallikte tavan oldukları için çıkmıyorlar da. Güya çok seviyorlar; toplam 10dk sürüyor :)
Ah yavrummmm. Allah'ım sen şifa ver kuzuya. İnşallah bu gece son kötü geçen geceniz olsun ve feyzacım çok daha iyi olsun.
Oğlumun bana doğum günü hediyesi bunalıp saat başı kalkmak oldu sağolsun :) bu arada ben kocama oğlum adına da hediye almıştım ama onda tık yok bakın kızılacak bişi daha :) neyse işte yavrumu şuan ayağımda hafif hafif sallayıp üflüyorum yazıkkkkk. Bî de dün sevecez diye uykusunu çatlattılar "olsun gece daha iyi uyur" diyorlar. Anam bu insanlar hiç mi bi ... bilmiyorlar??? Bi de kaç yaşındalar..?!?!
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Sabah sabah söylenmekten yazamadım hahaha.
Gündüz nisbeten iyi ama akşam yine ateş yükseldi canım. Ateş düşürücü verdim bakalım.evet ama bu benim pek işime gelmiyor 111:
ben varım, biz varız..
kv yoğundur, evde pek olmaz. olunca da işleri vardır, ne zaman ihtiyaç olursa bunlardan birine denk gelir zaten:86:
hergün müüüü?
ben haftada bir el atsam böyle olmayacak ama şöyle de bi şey var.
düzenleyeyim, akşamına yine aynı oluyo
neyneyse, feyza nasıl oldu canım?
İyi düşünmüşsün, sana da iyi gelir.yurtdışından arkadaşı geldi, eşim akşam geç gelecek.
ben de fırsattan istifade bugün anneme gideyim, orada kalırım yarın akşam kınadan sonra gelip beni alırsın dedim.
inş öğle arasında gelip neneye götürecek bizi, bakalımmmm
Allah kolaylık versin canım sınavlarında.ayy bissürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş
öncelikle
doğum günün kutlu olsun pembe hipopotamımızzzz
Eki Görüntüle 738892
nice mutlu senelere!
beraber!
neyneyse evet 2 bütüm var,ezberlemem gereken hariç; onu diğer yıla bıraktım artık yaza yapabilirsem
nfk ve pembehipo ben de bana kv nin "istersen keremi bırak, bugün boşuz" vs demelerini bekliyorum ama demiyorlar
kv zaten çok halsiz biri, görümcem var bekar o bakıyor
ben de emri vaki yapıp akşam üstü falan evde olduklarını kesin biliyorsam gönderiyorum işte eşimle,çook iyi geliyor
siz de emrivaki yapın ne olcak
tabi çok zor durumda kalmadan göndermiyorum
Allahtan şu okul işim var da bi bahane oluyor
sınav günü mecburlar bakmaya
okul da olmasa yollamazdım heralde
anneme nazım geçiyor ,zaten sık sık söyler bana bırak diye. halbuki o da çok yorgun ama hiç belli etmemiş.. geçen babamla konuştum ondan öğrendim artık çok mecbur değilsem ona da bırakmıyorum ah canım annem
dilanaz çekmece işine adam akıllı başlayamadım ama senin gibi ben de bi iki tanesini hergün yaparım diye düşünüyorum
ne kadar çul çaput varmış ya 5 sene üstüme bişey almasam yeridir
ne garip ki dolabı açıp kapatıyorum her sefer de aynı şeyleri giyiyorum
elifnaz çok geçmiş olsun oğluna inş hemen düzelir bol ıhlamurla
İyi eğlenceler canım.canlar ben çıkıyorum.
nenede fırsat bulursam girerim inş.. beni özleyin anacııııım
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile
Anneanne'ye gitmiştik. Kız hasta olunca evde ikisi zor oluyor.Ayyy, kimse yok ya...
Arya, sendromda.
Born de annesinde.
Ya diğerleri?
Koptum yaa :)
O kadar hamarat mı göründüm ordan ayol :)) taze fasulye yaptım çıktım :)anneme gittim oğluşu bıraktım havuza gittik arkadaşımla oh süperdi su
önceden bahsetmişimdir benim emekli doktor bir dedem var,alzheimer oldu..
hızla ilerliyor;
çok saygıdeğer bir insandınamazını kılan kuranını okuyan insanlara yardım eden herkesin sevgi ve minnetle andığı..
tamamen karakteri değişti, acayip şeyler söylüyor. hiçbirşey hatırlamıyor
anneannem bakıyor dedeme.bi yardımcı tutacaklar şimdi.
hazmedemiyorum,hazmedemiyoruz..
neden diyorum,öyle bir insan haketmediği bu duruma neden düştü
annem üzüntüden depresyona girebilir..
çok üzgünüm
onu böyle görmek bizi mahvediyor
ölümün bir nimet olduğunu anlıyor insan,aklı kaybederek yaşamaktansa..
kafam çok karışık,hayat ne kadar anlamsız..
pembişşşş...nıce saglıklı,mutlu yıllara..pespembe bır omur gecırmenı dılıyorum...epı börtdey du yu..
Ben de üzüldüm. Ölüm kabulleniliyor da yaşarken bu hale düşmesini kabullenmek daha zordur.önceden bahsetmişimdir benim emekli doktor bir dedem var,alzheimer oldu..
hızla ilerliyor;
çok saygıdeğer bir insandınamazını kılan kuranını okuyan insanlara yardım eden herkesin sevgi ve minnetle andığı..
çok üzgünüm
Sayılı gün çabuk geçermiş. Yine de değişiklik olduma size ve oğluşuna. Ya bir de eve dönmek de güzel, kurulu düzenCanım bilmiyordum çok üzüldüm... Bu okadar fena bir hastalıkki kişinin kendisi hariç herkesi etkiliyor aslında. O farkında olmadığı için kendine zarar vermediği sürece sorun yok. Ama ailesi olarak yaşarken kaybediyormuş oluyorsunuz sizAllah sabır versin sizlere. O'nun hikmetinden sual olunmaz. Sizin de imtihanınız budur belki...?? Anneciğin belki profosyenel bir yardım alır?? Kendini eninde sonunda yıpratır sonuçta babası Allah'ım elden ayaktan düşürmeden, hayırlı ve sıralı ölümler nasip etsin hepimize...
Canım teşekkür ederimmmm :) hepimizin evlatlarımızla ve sevdiklerimizle güzel bir ömrümüz olsun inşallah :)
Günaydın kızlarrrrrrrrr. Hangi ara geldik antalyaya ve tatilin sonuna yaklaştık anlamadım. Bugün gidebilirsek yine bir deniz çıkarması düşünüyoruz :) en fazla 1 saat durup geliyoruz zaten.
Neyneysecim inşallah bugün gece de ateşi düşük olur gündüz de. Kuzular hasta olmasınnnnnnnn :)
önceden bahsetmişimdir benim emekli doktor bir dedem var,alzheimer oldu..
hızla ilerliyor;
çok üzgünüm
Hemen tarif istiyoruz eğer beğenirsen
Görüntüsü çok güzel oldu, tadı ise orta halli.Tarifi yeşilkividen aldı.Farklı olarak çöp şişe dizdim.
Allah yardımcınız olsun.Anneannenin eşine bakabilecek durumda olması bile büyük nimet.Allah kimseyi zor duruma düşürmesin.Zor bir durum.önceden bahsetmişimdir benim emekli doktor bir dedem var,alzheimer oldu..
hızla ilerliyor;
çok üzgünüm
Hamaratsın, hamarat...Koptum yaa :)
O kadar hamarat mı göründüm ordan ayol :)) taze fasulye yaptım çıktım :)anneme gittim oğluşu bıraktım havuza gittik arkadaşımla oh süperdi su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?