Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar

busmai canım çok üzüldüm:26: ama elden birşey gelmez allah annede sabır versin

pempişdönüş ne zaman diğer tatil için?

nfk annendesin ohh keyfin yerindedir akşamada kına var

elifnazcanım yarın kaçta gideceksin hastaneye belli mi? allah yardımcın olsun şimdiden rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

dün salı pazarından aldıklarımı ekleyemedım demiştim resimleri sabah çektim ama aldığım yazlık sandaleti çekmeyi unutmuşum onuda başka zaman artık

cnm allah yardımcınız olsunn. inan herkesin bii imtahanı var. öyle yada böyleee.

canım çok geçmiş olsun, rabbim size ve annanneye sabır versin.. yakınlarına daha zor tabi.

ayyy bayıldım bayıldım... çok şanslısınız yaaa. biz buralarda hem çeşit bulamıyoruz hemde çok pahalı. kuzucuğun da güle güle giysin inşallah... bu arada neredeki hangi pazar bu? istanbula gelirsem uğrayım mutlaka

günaydınn bu arada

sendrom falan kalmadı, dün kocişle sabahladık balkonda diyebilirim. dertleştik sohbet ettik biz pek yalnız kalamıyoruz da yıl boyu annem bizleydi, tatilde de biz kv de olucaz malumunuz... öyle olunca birikiyor bazı şeyler, uzaklaşıyor insan ister istemezz:26: neyse ki aşabiliyoruz.

Pembişimmm dünden beri valla yazamadım net gidip geliyorduuuu!!! Doğum günün kutlu mutlu olsun canımmmm

Son düzenleme:
Bugün öğleden sonra pikniğe gideceğiz bakalım... umarım benim cücük rahat verir. haftasonu da eşim balığa gidecek bende arkadaşlarımı çağıracağım alemlere akacağız bakalım eşim ilk kez gidiyor, bende evlendikten sonra ilk kez yalnız kalacağım bakalım.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım meşhurrrr salı pazarından alındı bunlar

eeee evde birileri ne kadar yakının canında olsa karı koca yanlız olmayınca zor oluyordur eminim neyseki siz bunları aşmışsınız allaha şükür allah evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah

ohhh piknik eminim süper geçer kuzuyada iyi gelir bence temiz hava ohh gezsin dursun
eee eşin balığa gidiyor sen alemlere akıyorsun cücük ne yapcak:44:

YUFKALI KARIŞIM..
1 yufkayı elinize alıp kuşbaşı büyüklüğünde küçük küçük parçalar koparın. Altını yakıp biraz yağ akıttığınız tavaya atın. biraz karıştırın kızarmaya başladığında ayrı bir tabakta çırptığınız yumurtayı ufkaların üstüne eşit bri biçimde dağıtın, tuz atın. Ben piştikten sonra tersini çeviriyorum biraz daha çıtır olsun diye. Çok yumuşak olsun isterseniz tersini çevirmezsiniz.
PATATES...
Tüm çocuklar patatesi seviyor, değişik şekillerde sununca da sıkılmadan değişik şeyler yiyormuş gibi yiyorlar. Özellikle kabuğuyla pişen patates o kadar faydalı ve vitaminli ki, çocuk patatesi güzel yese yeter diyor bazı doktorlar.

4-5 haşlanmış patatesi ezip, kahvaltıda bir yumurta ve 1-2 kaşık süt ve 1 tatlı kaşığı terayağ ile karıştırarak pişirdikten sonra kek kalıplarında verdim. Normal püreden az daha katı kıvamlı olmuş oldu.
PATATESLİ YUMURTA...
KAŞARLI OMLET...
RENDELENMİŞ HAVUÇ, DOMATES, KAŞAR VE YUMURTA İLE YAPILMIŞ OMLET...

SALI PAZARI SEMT OLARAK NERDE CANIM?
istanbulu bilmeyince böyle oluyor kusura bakma

Amin Canim sagolsin ameliyat 9.00 da 7:30 da orda olacağız

Son düzenleme:
nfk gider topic geriler

nfk bizide neneye götür

İnsan evii her halukarda özlüyor zaten

Yalnız kalamamak çok kötü gerçekten de.Arya'ya hep annem mi bakacak, bakıcı düşünüyor musun?

Hepsi de çok güzel hayırlı olsun.Alttaki tulum sanırım.Ona bayıldım.

Ya topikte bakıcısı olup eve kamera taktıracak olan vardı kimdi?? Bir anda aklıma geldi de yoksa başka bi soruş nedenim yok :)

Yengeç çocuğuna sahip yada banyosever bi çocuğu olan herkes tatilde dikkat etsin!! Banyodan veya denizden çıkarılan bebeniz kendini yırtarken millet noluyo diye şaşırabilir :) valla duyan oğlumun etinden et koparıyoruz sanır. Bu kadar mı su sevilir??? Tabi sevmemesi daha zor ama napacaz akvaryumda mı yaşayacazzzz??? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…