Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Uyansanıza beeeeeeeee :)) ayağımda çocuğumla kalakaldım. Tek eğlencem internet şuanda ama herkes uykuda yada işinde gücünde :/
yettim bacııııııııııım
yalnız değilsin.. o giderse ben varım, korkma artık ben varım ahahaha

günaydın canlar..
kocayı anca gönderdim, ayşecik 7de bizimle kalkıyor sağolsun..
bu sabah dilimde bu şarkı var.. hadi, toparlanın bakimm!
of oofff aman amaaaan!

[video=youtube;5Ep5vPH8mNM]http://www.youtube.com/watch?v=5Ep5vPH8mNM[/video]

Son düzenleme:
Artık yabancılama başlar zaten, başlaması da lazım:) o da önemli bir şey bence.
evet ama bu benim pek işime gelmiyor 111:

ben varım, biz varız..
kv yoğundur, evde pek olmaz. olunca da işleri vardır, ne zaman ihtiyaç olursa bunlardan birine denk gelir zaten:86:

hergün müüüü?
ben haftada bir el atsam böyle olmayacak ama şöyle de bi şey var.
düzenleyeyim, akşamına yine aynı oluyo

neyneyse, feyza nasıl oldu canım?

yurtdışından arkadaşı geldi, eşim akşam geç gelecek.
ben de fırsattan istifade bugün anneme gideyim, orada kalırım yarın akşam kınadan sonra gelip beni alırsın dedim.
inş öğle arasında gelip neneye götürecek bizi, bakalımmmm

haydi nfk!
5 mesaj daha yazarsan 1921. sayfa senin sayfan olacak!

Arkadaşın ne kadar düşünceliymiş, sen haftada bir çağır bence.
Amannn, onlara bakma seviyoruz,seviyoruz derler mızmızlanınca da kaçacak yer ararlar.

Arkadaşın ne kadar düşünceliymiş, sen haftada bir çağır bence.

Amannn, onlara bakma seviyoruz,seviyoruz derler mızmızlanınca da kaçacak yer ararlar.
evet, çağırsam gelir mi acep?

kimseye müdana etmemek gerek işte, istisnalar hariç, herkes sevmek için var iş varsa herkes kayıp..
hazır çocuğu herkes sever, anne anneler bu yüzden var işte

Senin böyle annene gitmelerine gitmelerine çok imreniyorum.Keşke benim annem de yanımda olsaydı.

Son düzenleme:
evet, çağırsam gelir mi acep?

kimseye müdana etmemek gerek işte, istisnalar hariç, herkes sevmek için var iş varsa herkes kayıp..
hazır çocuğu herkes sever, anne anneler bu yüzden var işte
Yaşasın anneanneler...Anneme anne olduktan sonra daha çoooook dua etmeye başladım.

[video=youtube;ekMLF79kI1k]http://www.youtube.com/watch?v=ekMLF79kI1k[/video]

herkese günaydınnnnnn

dün allaha şükür salı pazarını görebildim sonunda
gidemeseydim içimde kalacaktı valla
nfk canım metroyla değilde arabayla gittim sıcakta zaten pazarda yürüyeceğim bir daha fazla yürümeyim diye 5 dakka kadar park sırası bekledim ama allahtan çok uzun sürmedi hemen arabayı parkedip attım kendimi pazara sözde melisa ya birşey almayacaktım kendime hep alacağım bu sefer dedim ama kendime ala ala 3 penye aldım o kadar
geri kalan herşey melisaya anacım ne güzel şeyler vardı çocuklar için yaa bayıldım ,
genel olarak pazar iyiydi ama ben kendime bir türlü birşey yakıştıramadığımdan birşey alamadım birde genelde tarz kıyafetler vardı onlarıda ben cesaret edemem gıymeye o yuzden bosuna para veripte dolap derinliklerinde yer kaplamasını istemedim
ama genel olarak iyi geldi uzun zamandır gitmek istiyordum çünkü
aldıklarımın fotolarını ekleyecektim kine sabah geç kalktık melisanın 5 ve 6. dişleri patlatı gece uyutmadı bizi uykusuz kaldım
sabah sözde resimleri flah belleğime atacaktım neyse artık yarına kısmetse

pempişim doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yıllara
hediye konusunada takılma bence eskiden olsa neysede artık biz 8 senelik evliyiz hiç yadırgamıyorum bu durumları bağışklık kazandım sanırım

nfk
ohh arkadaşın gelmiş gitmiş mantılarıda yemişsiniz bir güzel afiyet olsun
hediyelerde getirmiş sağolsun eee kına da çıkmış şansına bu aralar hadi gene iyisin

bu arada bizde bu pazar günü kerpe ye gitmeyi planladık bir aksilik olmazsa daha önce gittiğimizde denizi temizdi ama şimdi nasıldır bilemiyorum yakınlarda giden varmı?
birde melisayı denize sokup sokmamakta kararsızım sonuçta ege yada akdeniz değildir temizlik olarak mikrop kapmasın çocuk sonra
birde güneş kremi almak şart olur değilmi tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum

bugün arşiv odasında düzenleme var offfff akşama kadar bitmez valla
neyse öptüm sizi kocaman

şeker portakalımm, oh maşallah..
ne güzel gezdin. kendine bi şey alamaman çok normal. ben de ayşeciğe bi şey almayacağım diyorum.
bir dakka sonra kendimi bebek tezgahında buluyorum,annelik böyle bi şey işte
güzel günlerde kullanın yeni cicilerinizi.
yeni dişler de gelmiş, gözün aydın diyeyim, inş çabucak biter diş sancıları.
bizimki de alt yanlardaki patlamış, ama öyle huzursuzluk yok çok şükür..
daha bunun azı dişleri vaaar:18:

biz evdeki dolabı düzenleyemiyos, sen koskoca arşive mi giriyon, Allah kolaylık versin bacım

huuu, doğumgünü kızııııı! nerdesin?
bizi çağırdın kendin kayboldun?

sağol canım valla iyi geldi gezinmek
dediğin doğru yaa gerçeketen öyle hemen bebek kıyafetlerine bakıyor insan

evdeki dolap düzenini yavaş yavaş yaptım allaha şükürde birtek melisanın küçülenleri var onları bir elden geçirmem lazım hesi şuan poşetlerde duruyor onların arasından seçeceklerim var olurda allah kısmet ederse ikinci çocuğuma olmadı kardeşimin çocuğuna olmadı torunuma saklarım artık gerisinide bakıcımız istedi ona veririm o var ama daha büyük temizliğe başlanamadı evde
offf gözümde o kadar büyüyorki birde melisanın doğum gününü 6 temmuzda yapmaya karar verdik onun da telaşı başlar şimdi bakalım
arşiv odasınada bir kaç kişi birden gideceğiz tek başına olmaz o iş offf pufff:18:

Teşekkürler canım :)

Ben biodermanın abcdermini aldım öneriler doğrultusunda :)

Valla 9-10 değil 20 yıl geçse bendeki beklenti bitmezzzz hahahah

huuu, doğumgünü kızııııı! nerdesin?
bizi çağırdın kendin kayboldun?

Oğlumun ağzına bişiler tıkmakla meşguldüm. Birazdan denize gidicez inşallah. Çocuk serinlesin azıcık yazıkkkkkkkk.

Ay nfkcım hani bi krem vardı ya çocuk kafadını gözünü çarptığında sürmek için; onu bana yazsanaaaaaaaa. Bizimki oyuncak teleonu kafaya bi gömmüş ki evlere şenlik :/ teşekkür ettim şimdidennnn :) bu arada yaşasın nenede pijama partisi!!! :)

çantamda taşıdığım barbarinonun söylediği hirudoid forte jel.
eşim eczacıya sorup rheumon jel almış, o da evde duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…