Desene açık hava Arya ile babasına yaradı.Şuan piknikteyiz. Arya ve babası uyuyor:) kamelyalara şark köşesi yapmışlar, bizimkiler ev rahatlığında maşallahh... Köpek vardı burada aryayı görünce çıldırdı hayvan:) aryanın elini yalıyor, oyun yapıyor, aryada kahkaha krizine giriyor:) ayırana kadar öldük, ayrılmak istemiyor sıpa:) tabi sonra uzuun bir dezenfekte çalışması...
Piknik güzel geçiyor desene..Şuan piknikteyiz. Arya ve babası uyuyor:) kamelyalara şark köşesi yapmışlar, bizimkiler ev rahatlığında maşallahh... Köpek vardı burada aryayı görünce çıldırdı hayvan:) aryanın elini yalıyor, oyun yapıyor, aryada kahkaha krizine giriyor:) ayırana kadar öldük, ayrılmak istemiyor sıpa:) tabi sonra uzuun bir dezenfekte çalışması...
Çok severimBi dondurma kağıt helva yapasım varrrr....
Çok fazla patates olmamış mıDesene açık hava Arya ile babasına yaradı.
Bu arada patates konusunda yazdıklarına katılıyorum.Benim ilk atamam Derinkuyuydu.Malum patates cenneti.Çocuklar hep patates yerdi.Ekmeklerini yaparken içine su yerine patates suyu koyuyorlar.Hamurunda da patates var.Bir de zekiydiler.Biz de bu çocuklar üç öğün patates yiyorlar, nasıl böyleler diyorduk.Şimdi anladım.
Ben yapamadım ama sütüm bozulmuş.Kaynayınca kesildi.oooo baya da varmış 1,5 ay
:
ohhh afiyet olsuntatlıda yap bence sen ye eşine verme
bizdede bugün tavuk kanat kızartma çubuk makarna ve patates kızartması var eşimin menüsü
Ohhh, güzel mönü...
Yemek olunca gerisi tamam.Ben de parka gitsek diyorum ama çok fena rüzgar esiyor.Ben de şükür yemeğimi yaptım bugün. Üzerimden yük kalktı. Küçük hanımı yıkadım, az uyusun. Sonra oğlanı parka götürme zamanı
Yap bir tatlı, tatlı yeyin tatlı konuşun
Afiyet olsun. Ben haftasonun yapmıştım, sıcaklarda dondurma gibi oluyor mübarek
Bence de çok.Ekmeklerini sevmezdim zaten.Piknik güzel geçiyor desene..
Çok severim
Çok fazla patates olmamış mı
Tevekkeli boşuna değil çocuklar seviyor patatesi.
Busmai, ses sessssss. Akşama planınız ne?Busmaiiii, napıyosunn akşamaaa? E daha ev dağınık diyosun, olmadı şimditoplannn kendine çeki düzen verrr hoş bi akşam olsun bari..
Şimdi evi toparlıyorum cnm yemek yapmadım dışarda yeriz diye düşündüm, evlendiğimiz tesiste, meşe tesislerini biliyo musun?Busmaiiii, napıyosunn akşamaaa? E daha ev dağınık diyosun, olmadı şimditoplannn kendine çeki düzen verrr hoş bi akşam olsun bari..
Kerem de annemin bahçesindwki kediyle oynuyor kedi ona ne numaralar yapıyor çok komik , keremin kedinin tüylerine asılmasıyla kaçıyorŞuan piknikteyiz. Arya ve babası uyuyor:) kamelyalara şark köşesi yapmışlar, bizimkiler ev rahatlığında maşallahh... Köpek vardı burada aryayı görünce çıldırdı hayvan:) aryanın elini yalıyor, oyun yapıyor, aryada kahkaha krizine giriyor:) ayırana kadar öldük, ayrılmak istemiyor sıpa:) tabi sonra uzuun bir dezenfekte çalışması...
Yani inşallah:) annem gitti şimdi zaten, eşim bakıyor öğleden önce:) annem yine eylülde gelir, anneme bırakırken bile zorlanıyorum, bakıcı fikri uzak bana. Vayyy hadi hayırlı nice seneler.... Akşama var mı özel bişi?Yooo eşimin zorlaması yok, ama biz düşünki vezirköprü gb bi ilçede yaşıyoruz( bizimki 1 saat uzaklıkta ama). Kv merkezde. Yaşadığımız yerde zaten sıkılıyoruz. Arkadaşlarımız falan da hep kayseride. Kv de iyidir allah için. Etliye sütlüye karışmaz. Evlerinde odanın biri bizimdir, istediğimiz gb takılırız. Hatta arya yokken otel gb bile kullanıyorduk bi ara:) zaman zaman sıkıntılar olabilse de önyargıdan, alınganlıktan diyebilirim. Birde kv böğüs kanseri, tedavi oldu ama yinede durumu özel yani. Ara ara sinirlensemde özünde severimbiz ilçede olduğumuz için de annem yatılı kalıyor tabi. Onun hayatı tamamen altüst oluyor, yazık. Saolsun büyük fedakarlık.. Eşimle de hiç tartışmadılar ki. Annemde hiçbişeye karışmaz zaten. Ona oda yaptık genelde orada takılsa da yalnıKenki rahatlık olmuyor malesef...Arz edderim komutanım! :)Ayyy... Şeyyy... Hımmm... Kemm... Kümmm...ne desem yalan olurr:)Bizim ölçülerde aynı. Sıkıntı yapma normal bence. 1 yaş için 8kg-12kg arasında olmalı normali de 10kg diyorlar. E bizimki de normal işte
Oo süper , ben denedim bi kere güzel olmadıTatlı olarak sütlaca karar verdim.Şu an yapıyorum.Adiş için de faydalı.
Meşe tesisleri deyince bilemedim şimdi? Benden sonra çok değişti zaten, takip edemiyorum:)Şimdi evi toparlıyorum cnm yemek yapmadım dışarda yeriz diye düşündüm, evlendiğimiz tesiste, meşe tesislerini biliyo musun?
Kerem de annemin bahçesindwki kediyle oynuyor kedi ona ne numaralar yapıyor çok komik , keremin kedinin tüylerine asılmasıyla kaçıyor
Ben kv de bütün yaz kalmak yerine biraz evimde dururdum tamamen benim yapım ,yani yalnızlığı seviyorum. Sürekli birileriyle olmak canımı sıkıyor
Ne yapardık geç saate kadar yatardık ,yatakta yuvarlanırdık kalkardık tv izlerdik falan :)
Tamam asker, bekleme yapma o zaman marş marş !
Oo süper , ben denedim bi kere güzel olmadı
Sen nasıl yapıyosun
Aryamm biz doğuda çalışırken tatil olur olmaz kvye gelirdik. 1 ay burda 1 ay da antalyada kalırdık. Çok şükür o günler bitti de bolu artık evimiz :) sizin de inşallah bigün tayininiz merkeze çıkar da rahat edersiniz
Bi de annecim bizle 1 yıl kalmıştı kardeşim sınava girecek diye (kardeşim de bizde okumuştu liseyi). Eşim ve annem hiç araları bozulmadan geçindiler ama denge kurmak çok zordu. Eşim sağolsun az takıktır da :))) aman neyse işte geçti gitti bitti :)
Ay kızlarrrr hava atmak gibi olmasın ama sizdeki yemek telaşına bakınca burda yaşadığım tüm olumsuzluklar gidiyomalum hiç mutfağa girmiyorum.
Toptepe 'de Meşe tesisleri; hatırladın mı?
Pembehipopotam kedi severim ben eşim nefret eder bakalım oğlumuz ne yapacak ama seni takdir ettim sevmediğin haldeçocuğunun hayvan sevgisiz büyümesini istemiyosun aferinnn
Seni şanslı gelin.Ay kızlarrrr hava atmak gibi olmasın ama sizdeki yemek telaşına bakınca burda yaşadığım tüm olumsuzluklar gidiyomalum hiç mutfağa girmiyorum.
Ben de uzun süredir yapmıyorum, bugün de yapamadım.Sütüm kesildi.Şöyle yapıyordum:Bir çay bardağı pirinci yıkayıp biraz su ile önce biraz haşlıyordum.Sonra üzerine beş su bardağı süt ve yaklaşık bir buçuk su bardağı şeker ile pişiriyordum.Bir de vanilya ve biraz nişasta koyabilirsin.İyi oluyordu diye hatırlıyorum.Üzerien tarçın.Tam bebişlere göre.Oo süper , ben denedim bi kere güzel olmadı
Sen nasıl yapıyosun
Ne güzel işte...Minik efe saat 6 da bir uyudu arada ağlayarak kalkıp emdi ve hala uyuyor!!!! Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?!? Az sonraşaka bi yana şaşırdım ve neler olacak meraktayım :)
Siz nerdesiniz kızlar yaaaaaa???
Aynen, hiçbir hayvanı elime alamam.Hıı, bir tek uğurböceğini alabilirim.Kediden çok huylanırım, köpekten korkarım.Aden nasıl olacak bakalım?Bu arada hayvanlardan acaip korkarım. İnşallah oğluşum bana çekmez ve ben de ona çaktırmam :/
Sağol canım yarın yapıcam bunu,sütüm varSeni şanslı gelin.
Ben de uzun süredir yapmıyorum, bugün de yapamadım.Sütüm kesildi.Şöyle yapıyordum:Bir çay bardağı pirinci yıkayıp biraz su ile önce biraz haşlıyordum.Sonra üzerine beş su bardağı süt ve yaklaşık bir buçuk su bardağı şeker ile pişiriyordum.Bir de vanilya ve biraz nişasta koyabilirsin.İyi oluyordu diye hatırlıyorum.Üzerien tarçın.Tam bebişlere göre.
Minik efe saat 6 da bir uyudu arada ağlayarak kalkıp emdi ve hala uyuyor!!!! Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?!? Az sonraşaka bi yana şaşırdım ve neler olacak meraktayım :)
Siz nerdesiniz kızlar yaaaaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?