Aa kısmet olmadı desene tüh:44:Ben yapamadım ama sütüm bozulmuş.Kaynayınca kesildi.
Patates ekmeğin bayatlamasını önlüyor sanırım, yani daha geç bayatlıyor.Bence de çok.Ekmeklerini sevmezdim zaten.
Valla bütün olumsuzluklara değer, her gün yemek telaşından gına geliyor. Kız kucağımda durmak istiyor, oğlan her şeyi yemiyor. Tırkatacam az kaldıAryamm biz doğuda çalışırken tatil olur olmaz kvye gelirdik. 1 ay burda 1 ay da antalyada kalırdık. Çok şükür o günler bitti de bolu artık evimiz :) sizin de inşallah bigün tayininiz merkeze çıkar da rahat edersiniz
Bi de annecim bizle 1 yıl kalmıştı kardeşim sınava girecek diye (kardeşim de bizde okumuştu liseyi). Eşim ve annem hiç araları bozulmadan geçindiler ama denge kurmak çok zordu. Eşim sağolsun az takıktır da :))) aman neyse işte geçti gitti bitti :)
Ay kızlarrrr hava atmak gibi olmasın ama sizdeki yemek telaşına bakınca burda yaşadığım tüm olumsuzluklar gidiyomalum hiç mutfağa girmiyorum.
Ben de ve oğlum da aynı ben. Karıncadan bile hazzetmiyor. Çok yansıtmamaya çalıştım ama gayri ihtiyari tepki veriyorsun ve çocuklar bunu asla kaçırmıyorBu arada hayvanlardan acaip korkarım. İnşallah oğluşum bana çekmez ve ben de ona çaktırmam :/
Deniz yormuştur o su kuşunu:)Minik efe saat 6 da bir uyudu arada ağlayarak kalkıp emdi ve hala uyuyor!!!! Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?!? Az sonraşaka bi yana şaşırdım ve neler olacak meraktayım :)
Siz nerdesiniz kızlar yaaaaaa???
Gecenizin güzel geçmesine sevindim:13:Selam kızlar biz yemeğe gittik geldik eşim çok yorgunmuş zorla durdu zaten yol da uzaktı düğünüme giderken yakın gelmişti halbuki:)demek ki yol bitmesin istemişim endişeden:) keremin oynaması için çok güzel oyun alanı vardı ayakkabıları çıkarıp girdik küçük bir ev masalar sandalyeler ordan oraya koştu ben de çok mutlu oldum annelik ne kadar değişik bi duygu kendi yıldönümümü unuttum onun oynamasına sevindim :)
Sağol canım yarın yapıcam bunu,sütüm var
Gördün mü işte efeye tatil yaradı park yatağa gerek kalmadı :)
Bebişe de vereceksen şekeri azalt bence canım. Aynı ölçülere ben maksimum bir orta boy fincan şeker koyuyorum. Sütün tadı yetiyor. Bir de pirinci başlarken küçük bir parça kabuk tarzın atarım, en son çıkarırım. Tarçınlı tatları severimSeni şanslı gelin.
Ben de uzun süredir yapmıyorum, bugün de yapamadım.Sütüm kesildi.Şöyle yapıyordum:Bir çay bardağı pirinci yıkayıp biraz su ile önce biraz haşlıyordum.Sonra üzerine beş su bardağı süt ve yaklaşık bir buçuk su bardağı şeker ile pişiriyordum.Bir de vanilya ve biraz nişasta koyabilirsin.İyi oluyordu diye hatırlıyorum.Üzerien tarçın.Tam bebişlere göre.
:) evet en kötüsü zaten uykuyu aldım zannedip uyanmaları oluyor. Ne kadar yatabilirsen yat artık bence de. Sabaha erken kalkması da çok yüksek ihtimal ki seninki zaten 5.30'ları görmüş bir bebe6 da uyuyan çılgın efe 11de uyanıp esneyerek etrafa laflar atmaya başlamıştır. Bir ara tosur tosur uyuyan babasının ayağına tırmanmış ve birkaç saniye dikkatini çekmiştir. Annesinin yoğun çabaları sonucu 2-3 kez emzirilerek ve yelpaze niyetine kullanılan minik kırlent sayesinde şimdi uyutulmuştur. Annesinin de biran önce uyuması gerekmektedir zira bu çocuğun ne yapacağı belli olmamaktadır :)
Eline sağlık canım. Ben de bir haftadır bekleyen çamaşırları yerleştirdim, kafam boşaldı.Benim kocayla arya 9 da uyudu yine... Bende bi coşkuyla giriştim temizliğe... Bu saate anca bitti ama değdi... Yarın belki arkadaşlarım gelir işimi şansa bırakmayım dedim. Pasta böreğim yok amaaa evim temiz hiç değilsevarsa şöyle yapımı kolay, pratik tarifler alabilirim. Pembişiim duyurulur
bence de uyusun efenin annesi6 da uyuyan çılgın efe 11de uyanıp esneyerek etrafa laflar atmaya başlamıştır. Bir ara tosur tosur uyuyan babasının ayağına tırmanmış ve birkaç saniye dikkatini çekmiştir. Annesinin yoğun çabaları sonucu 2-3 kez emzirilerek ve yelpaze niyetine kullanılan minik kırlent sayesinde şimdi uyutulmuştur. Annesinin de biran önce uyuması gerekmektedir zira bu çocuğun ne yapacağı belli olmamaktadır :)
Valla bütün olumsuzluklara değer, her gün yemek telaşından gına geliyor. Kız kucağımda durmak istiyor, oğlan her şeyi yemiyor. Tırkatacam az kaldı
Ben de ve oğlum da aynı ben. Karıncadan bile hazzetmiyor. Çok yansıtmamaya çalıştım ama gayri ihtiyari tepki veriyorsun ve çocuklar bunu asla kaçırmıyor
Gecenizin güzel geçmesine sevindim:13:
bence de uyusun efenin annesi
sağol canım
yemek konusu gerçekten mukaddes mi mukaddes
annem biraz çorba vermişti bugün 1 öğün ondan yedirdim kereme ne kadar mutluyum yani 1 öğünün hazırsa bile dünyaya bedel
Benim kocayla arya 9 da uyudu yine... Bende bi coşkuyla giriştim temizliğe... Bu saate anca bitti ama değdi... Yarın belki arkadaşlarım gelir işimi şansa bırakmayım dedim. Pasta böreğim yok amaaa evim temiz hiç değilsevarsa şöyle yapımı kolay, pratik tarifler alabilirim. Pembişiim duyurulur
Aşkınızın meyvesine yaradı deseneSelam kızlar biz yemeğe gittik geldik eşim çok yorgunmuş zorla durdu zaten yol da uzaktı düğünüme giderken yakın gelmişti halbuki:)demek ki yol bitmesin istemişim endişeden:) keremin oynaması için çok güzel oyun alanı vardı ayakkabıları çıkarıp girdik küçük bir ev masalar sandalyeler ordan oraya koştu ben de çok mutlu oldum annelik ne kadar değişik bi duygu kendi yıldönümümü unuttum onun oynamasına sevindim :)
Sağol canım yarın yapıcam bunu,sütüm var
Gördün mü işte efeye tatil yaradı park yatağa gerek kalmadı :)
Bende onu mu yapsam diye gidip geliyorum:) zaten akşama doğru gelirler eşim gidecek onlar burada kalacak. Buranın meşhur sivas köftsi var ondan söyleyeceğim eve akşam yemeğine. Yaparsam ıslak kek ve kısır düşünüyorum çayın yanına. Akşama kadarda biraz bekliyor ya, umutluyum o yüzden:) evet en kötüsü zaten uykuyu aldım zannedip uyanmaları oluyor. Ne kadar yatabilirsen yat artık bence de. Sabaha erken kalkması da çok yüksek ihtimal ki seninki zaten 5.30'ları görmüş bir bebe
Eline sağlık canım. Ben de bir haftadır bekleyen çamaşırları yerleştirdim, kafam boşaldı.
Pembişin verdiği ıslak kek tarifi güzel ama bu geceden yapabilirsen lezzeti yarına daha iyi oturur.
Topiğimizin ıslak keki var biliyosunvalla ben fiks yanına börek ve kısır yapıyorum çünkü artık onları yapmakta otomatiğe bağladım :) yaşasın hazır yufka ve milföy :)))
Günaydın kızlarrrrr. Makus kaderim kör talihim ve çılgın oğlum :))
Bugün arkadaşa gidicem oğluşla inşallah. Babamız da sinemaya mı gider yoksa anası ve babası ile mi takılır artık keyfi bilir
Görüşmek üzere kızlarrrrrrrrr
Canımmmm, rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.. Haberlerini bekliyoruz bi ara uğra olur mu? Öpüldünnkızlar ben doğuma gidiyorum dua edin bana
kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin bana
Aşkınızın meyvesine yaradı desene
Bende onu mu yapsam diye gidip geliyorum:) zaten akşama doğru gelirler eşim gidecek onlar burada kalacak. Buranın meşhur sivas köftsi var ondan söyleyeceğim eve akşam yemeğine. Yaparsam ıslak kek ve kısır düşünüyorum çayın yanına. Akşama kadarda biraz bekliyor ya, umutluyum o yüzden
Aynı şeyleri düşünmüşüzz:) amaaaa farklı bi salata mı yapsam diye de düşünüyordum o yüzden sordum. Büyük ihtimal bu ikisini yaparım gb. Yarına güzel bi kahvaltı, öğlene hoş bir yemek... Bitti gittii... Yemek ve kahvaltı içinde değişik tarifin varsa bekliyorum.
eşim tür analizini yaptı.Hayır ya hayır ya; Ayşecim napıyon sen ya :/???
Demekki kimseyi kınamıcaz. Neyze bak daha kötü bi böcek de olabilirdi
imtihan! imtihan dünyası işte..önceden bahsetmişimdir benim emekli doktor bir dedem var,alzheimer oldu..
hızla ilerliyor;
çok saygıdeğer bir insandınamazını kılan kuranını okuyan insanlara yardım eden herkesin sevgi ve minnetle andığı..
tamamen karakteri değişti, acayip şeyler söylüyor. hiçbirşey hatırlamıyor
anneannem bakıyor dedeme.bi yardımcı tutacaklar şimdi.
hazmedemiyorum,hazmedemiyoruz..
neden diyorum,öyle bir insan haketmediği bu duruma neden düştü
annem üzüntüden depresyona girebilir..
çok üzgünüm
onu böyle görmek bizi mahvediyor
ölümün bir nimet olduğunu anlıyor insan,aklı kaybederek yaşamaktansa..
kafam çok karışık,hayat ne kadar anlamsız..
züppeeeer!bunlar salı pazarından aldıklarım en ucuzu 3,5 en pahalısı 10 tl
Eki Görüntüle 739533 Eki Görüntüle 739532
Eki Görüntüle 739531 Eki Görüntüle 739530
Eki Görüntüle 739529 Eki Görüntüle 739528
ooh, elhamdülillah..sendrom falan kalmadı, dün kocişle sabahladık balkonda diyebilirim. dertleştik sohbet ettikbiz pek yalnız kalamıyoruz da yıl boyu annem bizleydi, tatilde de biz kv de olucaz malumunuz... öyle olunca birikiyor bazı şeyler, uzaklaşıyor insan ister istemezz:26: neyse ki aşabiliyoruz.
vu huuu!Bugün öğleden sonra pikniğe gideceğiz bakalım... umarım benim cücük rahat verir. haftasonu da eşim balığa gidecek bende arkadaşlarımı çağıracağım alemlere akacağızbakalım eşim ilk kez gidiyor, bende evlendikten sonra ilk kez yalnız kalacağım bakalım.
ahahhanfk gider topic geriler
nfk bizide neneye götür
rabbim sizi ayırmasın, huzurunuz mutluluğunuz çekirdek aileniz gibi çoğalarak artsınBugün bizim evlilik yıldönümümüz, 4. yılımızı devirdik
Busmai Arya'yı suale çeker:
Söyle bakalım kızım...
işte benim genel halim :86:Gidip biraz evi toplayayım.Her yer her yerde.Ben de burada çene yapıyorum.
ooo, maşallah paşanakızlarr ben geldım
nasılsınız bakalım
bız bugun ben evdeyken bı sağlık ocagına ugradık
9.700 gr 76 cm olmusuz
ebe ıyı dedı ama sızce nasıl sağlıklı olsunda şükür ama bana bıraz zayıf geldı
bızım totosunu kaldıramayan oğlan emekleyeme basladı ve tutunup kalkıyor
yenı emekledık daha profosyonel degılız hemen yorulup otururuyoz :))
bızlerde haberler bole
eveeeet!çekirdek aileler çekirdek kalsın
he yaa , topiğimizin ıslak keki :128:Topiğimizin ıslak keki var biliyosunvalla ben fiks yanına börek ve kısır yapıyorum çünkü artık onları yapmakta otomatiğe bağladım :) yaşasın hazır yufka ve milföy :)))
gününüz aydın, cumanız mübarek olsun hatunlar..
bugün nasılsınız bakalım?
- elifnazımmm, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, Rabbim sana sağlıklı ve kolay bi doğum nasip etsin.
güzel haberlerini bekliyoruz.. -
dün akşam ayşeciği nenesine ve dedesine bırakıp bacımla 'kına etkinliği'ne gittik.
geç gittik erken kalktık. ama bir saatin 45 dakikasında full oynadık, bize yetti, ter telden çaldık
şimdi de ayşeciğin müsade ettiği ölçüde geçmişe bakıcam inş.
ne hatası yahuu?! ben bi noktalama yanlışı bile görmüyorum :76:Borncum nerde bu arada ya????
Bi de ben telden yazarken ne deli hata yapıyorum yahu?!?! Göz zevkini bozduklarımdan özür dilemeyi borç bilirim :)
herşey kendi içinde bir düzen içinde ,öyle bakcaksın fotoya artık:))
Sağlıkla bebişini al gel inşallah, temmuz topiğinin en küçük bebişikızlar ben doğuma gidiyorum dua edin bana
aynen dediğin gibi!Aşkınızın meyvesine yaradı desene
milföylü yufka böreği var çok süperdi tadı yaTopiğimizin ıslak keki var biliyosunvalla ben fiks yanına börek ve kısır yapıyorum çünkü artık onları yapmakta otomatiğe bağladım :) yaşasın hazır yufka ve milföy :)))
Günaydın kızlarrrrr. Makus kaderim kör talihim ve çılgın oğlum :))
Bugün arkadaşa gidicem oğluşla inşallah. Babamız da sinemaya mı gider yoksa anası ve babası ile mi takılır artık keyfi bilir
Görüşmek üzere kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?