Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben yapamadım ama sütüm bozulmuş.Kaynayınca kesildi.
Aa kısmet olmadı desene tüh:44:

Bence de çok.Ekmeklerini sevmezdim zaten.
Patates ekmeğin bayatlamasını önlüyor sanırım, yani daha geç bayatlıyor.

Valla bütün olumsuzluklara değer, her gün yemek telaşından gına geliyor. Kız kucağımda durmak istiyor, oğlan her şeyi yemiyor. Tırkatacam az kaldı

Bu arada hayvanlardan acaip korkarım. İnşallah oğluşum bana çekmez ve ben de ona çaktırmam :/
Ben de ve oğlum da aynı ben. Karıncadan bile hazzetmiyor. Çok yansıtmamaya çalıştım ama gayri ihtiyari tepki veriyorsun ve çocuklar bunu asla kaçırmıyor

Minik efe saat 6 da bir uyudu arada ağlayarak kalkıp emdi ve hala uyuyor!!!! Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?!? Az sonra şaka bi yana şaşırdım ve neler olacak meraktayım :)

Siz nerdesiniz kızlar yaaaaaa???
Deniz yormuştur o su kuşunu:)

Gecenizin güzel geçmesine sevindim:13:

Bebişe de vereceksen şekeri azalt bence canım. Aynı ölçülere ben maksimum bir orta boy fincan şeker koyuyorum. Sütün tadı yetiyor. Bir de pirinci başlarken küçük bir parça kabuk tarzın atarım, en son çıkarırım. Tarçınlı tatları severim

6 da uyuyan çılgın efe 11de uyanıp esneyerek etrafa laflar atmaya başlamıştır. Bir ara tosur tosur uyuyan babasının ayağına tırmanmış ve birkaç saniye dikkatini çekmiştir. Annesinin yoğun çabaları sonucu 2-3 kez emzirilerek ve yelpaze niyetine kullanılan minik kırlent sayesinde şimdi uyutulmuştur. Annesinin de biran önce uyuması gerekmektedir zira bu çocuğun ne yapacağı belli olmamaktadır :)

Benim kocayla arya 9 da uyudu yine... Bende bi coşkuyla giriştim temizliğe... Bu saate anca bitti ama değdi... Yarın belki arkadaşlarım gelir işimi şansa bırakmayım dedim. Pasta böreğim yok amaaa evim temiz hiç değilse varsa şöyle yapımı kolay, pratik tarifler alabilirim. Pembişiim duyurulur

:) evet en kötüsü zaten uykuyu aldım zannedip uyanmaları oluyor. Ne kadar yatabilirsen yat artık bence de. Sabaha erken kalkması da çok yüksek ihtimal ki seninki zaten 5.30'ları görmüş bir bebe

Eline sağlık canım. Ben de bir haftadır bekleyen çamaşırları yerleştirdim, kafam boşaldı.
Pembişin verdiği ıslak kek tarifi güzel ama bu geceden yapabilirsen lezzeti yarına daha iyi oturur.

bence de uyusun efenin annesi

sağol canım
yemek konusu gerçekten mukaddes mi mukaddes
annem biraz çorba vermişti bugün 1 öğün ondan yedirdim kereme ne kadar mutluyum yani 1 öğünün hazırsa bile dünyaya bedel

Evet, kesinlikle. Bazen bize de anneannemiz getiriyor veya biz 1 kap alıp geliyoruz, kesinlikle dünyaya bedel

Topiğimizin ıslak keki var biliyosun valla ben fiks yanına börek ve kısır yapıyorum çünkü artık onları yapmakta otomatiğe bağladım :) yaşasın hazır yufka ve milföy :)))

Günaydın kızlarrrrr. Makus kaderim kör talihim ve çılgın oğlum :))

Bugün arkadaşa gidicem oğluşla inşallah. Babamız da sinemaya mı gider yoksa anası ve babası ile mi takılır artık keyfi bilir

Görüşmek üzere kızlarrrrrrrrr

Aşkınızın meyvesine yaradı desene
Bende onu mu yapsam diye gidip geliyorum:) zaten akşama doğru gelirler eşim gidecek onlar burada kalacak. Buranın meşhur sivas köftsi var ondan söyleyeceğim eve akşam yemeğine. Yaparsam ıslak kek ve kısır düşünüyorum çayın yanına. Akşama kadarda biraz bekliyor ya, umutluyum o yüzden

Aynı şeyleri düşünmüşüzz:) amaaaa farklı bi salata mı yapsam diye de düşünüyordum o yüzden sordum. Büyük ihtimal bu ikisini yaparım gb. Yarına güzel bi kahvaltı, öğlene hoş bir yemek... Bitti gittii... Yemek ve kahvaltı içinde değişik tarifin varsa bekliyorum.

Daha doyurucu olsun dersen çin pilavı yapabilirsin salata olarak. Ben günümde yapmıştım çok beğenilmişti. Doğum gününe de yapcam akşam yemeği olarak da fırında poşette bütün tavuk(patates ve soğanla), yanına güzel bir beyaz pilav ve yeşil salata. Tatlıyı da azır al

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun hatunlar..
bugün nasılsınız bakalım?

- elifnazımmm, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, Rabbim sana sağlıklı ve kolay bi doğum nasip etsin.
güzel haberlerini bekliyoruz.. -

dün akşam ayşeciği nenesine ve dedesine bırakıp bacımla 'kına etkinliği'ne gittik.
geç gittik erken kalktık. ama bir saatin 45 dakikasında full oynadık, bize yetti, ter telden çaldık

şimdi de ayşeciğin müsade ettiği ölçüde geçmişe bakıcam inş.

Hayır ya hayır ya; Ayşecim napıyon sen ya :/???
Demekki kimseyi kınamıcaz. Neyze bak daha kötü bi böcek de olabilirdi
eşim tür analizini yaptı.
sonuç: ateş böceği

imtihan! imtihan dünyası işte..
Rabbim günahlarına kefaret yapsın, sahiplerine sabır versin, zor..

züppeeeer!
hepsi harika şeker portakalım, hem de çok iyi fiyata almışsın..
yaşasın alışveriş, yaşasın salı pazarııı!
güzel günlerde giysin melisa..

not: salı pazarı anadolu yakasında. mevki olarak hasanpaşa diye geçiyor, kadıköyden 5 dk

ooh, elhamdülillah..
ara sıra böyle uzun sohbetler ve paris yolculukları evliliğin yakıtı

vu huuu!
kız kıza alemlere akmak.. dostlar ne büyük nimet

nfk gider topic geriler
nfk bizide neneye götür
ahahha
gelin götüreyim kız! benim annemi sevmeyen yoktur, çok dadludur, bütün anneler gibi..

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz, 4. yılımızı devirdik
rabbim sizi ayırmasın, huzurunuz mutluluğunuz çekirdek aileniz gibi çoğalarak artsın nice yıllara

Busmai Arya'yı suale çeker:
Söyle bakalım kızım...

Gidip biraz evi toplayayım.Her yer her yerde.Ben de burada çene yapıyorum.
işte benim genel halim :86:

ooo, maşallah paşana
sakin atın tekmesi pek olur derler, birden açılmış seninki de.
birkaç gün içinde büyük ataklar yapacak, birden profesyonelleşiyor bu folik asit bebeleri

çekirdek aileler çekirdek kalsın
eveeeet!
Topiğimizin ıslak keki var biliyosun valla ben fiks yanına börek ve kısır yapıyorum çünkü artık onları yapmakta otomatiğe bağladım :) yaşasın hazır yufka ve milföy :)))
he yaa , topiğimizin ıslak keki :128:
ben de dün annemlerde yaptım bayıldılar, kapanın elinde kaldı, nüfus da çok orda, birkaç dk içinde bitit
yanına patates salatası yaptım, o da güzel gidiyor

Ohhhh iyi olmuş sevindim eğlenmenize :)

Ben bu fotoda ençok minderde yaramazlıktan sızmış çocuğa gülüyorum :)

Borncum nerde bu arada ya????

Bi de ben telden yazarken ne deli hata yapıyorum yahu?!?! Göz zevkini bozduklarımdan özür dilemeyi borç bilirim :)

Borncum nerde bu arada ya????

Bi de ben telden yazarken ne deli hata yapıyorum yahu?!?! Göz zevkini bozduklarımdan özür dilemeyi borç bilirim :)
ne hatası yahuu?! ben bi noktalama yanlışı bile görmüyorum :76:

born, vakit bulamıyordur, annesi kardeşiii hep gezmeler tozmalardadır.

kızlar sütlacı sürekli karıştırmak zorunda değiliz di mi
herşey kendi içinde bir düzen içinde ,öyle bakcaksın fotoya artık:))
sağol canım iyi dileğin için, ayşecik durmuş mu akşam?
kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin bana
Sağlıkla bebişini al gel inşallah, temmuz topiğinin en küçük bebişi
Aşkınızın meyvesine yaradı desene
aynen dediğin gibi!
milföylü yufka böreği var çok süperdi tadı ya
ev oturmaları bebekle pek güzel geçmiyo ama iyi eğlenceler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…