slm kızlar aksam yemegımı koydum ocaga zeytinyağlı taze fasulye var aksama
fasulyelerı ayıklerkende emır ıcnden alıp ıssırıp ıssırp atıı yerler hep ıssırılmıs fasulye dolu elınden alınca
kızıyo bıde
bırazdan karsı apartmana komsuya oturmaya gıdıcez 9 aylık kızı var cok tatlı
bızımkıler bı sosyalleşsın bakalım
Ohhh ne rahat. Yemek te hazır rahat rahat oturursun gezmede.
Ben kesinlikle verme taraftarıyım, beyin gelişimi, vücut gelişimi için önemli. Dr lar kendi çocuklarına bile verdiklerine göre ne zararı olabilir ki?inş. bakalım.. emir baskasında degişik oyuncak gorunce ılgısını cekıyo (ama kendı oyuncaklarına donup bakmıo bıle
onun oyuncakları benım tencere tavalarım) bıraz oylanır sonrada uyutrum ıkı muhabbet ederık
buarada ben kan ılcanın hıc vermedım desem ılk ay verdım sonra bıraktım :18:devitide:18:
Atatürk orman çiftliğini bende çok istiyorum ama bakımdaymış heralde . Bakalımne kadar plan yapsak boş. Aryacığımın keyfinde biter işakvaryum falan varmış. Zaten çok bi yere de gidemeyiz.
Ben eşim evdeyken temizlik yapmaktan nefret ediyorum, sen iyi yapabiliyosun.
Zaten ben seni aşerme döneminde falan düşünemiyorum
Bu arada topiğimizi açayım, günaydınlar herkeseee... Günler güzel, bebişler huzurlu geçsin... Topiğin konuşanı bol olsun inşallah...
Pembişim aşı olayını, ölçümleri bekliyoruz, inşallah zor bir aşı değildir. Sanırım ağrılı sancılı bişi, hemşire 2 hafta sürebilir ateşi demişti. Birde 45 gün aspirin kullanma, bebek ölümüne yol açıyormuş
inş. bakalım.. emir baskasında degişik oyuncak gorunce ılgısını cekıyo (ama kendı oyuncaklarına donup bakmıo bıle
onun oyuncakları benım tencere tavalarım) bıraz oylanır sonrada uyutrum ıkı muhabbet ederık
buarada ben kan ılcanın hıc vermedım desem ılk ay verdım sonra bıraktım :18:devitide:18:
Amannn koca tatil boşver. Ben bu hafta hiç evle ilgili bişi yapmayı düşünmüyorum :)))
Bence de.
evet canım şanslıyım. Sen nerelisin ailen nerede? Nevşehirde ne işîniz var? Eşinin ailesi nerede? Sordummu sorarım öylee
Ben Adanalıyım. İlk atamam buraya oldu.Eşimle de buraya da tanıştık.Onlar da buradalar yani.Burada kaldım yani.
Yarın da kendi anneme gideceğim inşallah, sonraki gün ankara yolcusuyuz. Yarın yine valiz telaşı:44:
Şu Alışveriş günlerine katılacağız, arya izin verdiği sürecebirde ben ankarayı gezemedim hiç, gezeceğiz güya. Lakin çok ümitsizim allahım nolur şu çocuğa biraz uysallık versen de bizde gezdiğimizden bişi anlasak? Birde 3 temmuz evlilik yıldönümümüz, onu da kutlamış olacağız ( yani inşallah:44:)
Vavvvv alışveriş çılgınlığı.
fasulyelerı ayıklerkende emır ıcnden alıp ıssırıp ıssırp atıı yerler hep ıssırılmıs fasulye dolu elınden alınca
kızıyo bıde
Yok ya yorgunluk çıktı bencebugün çok daha iyiyim canım sağol.
Sağlık ocağından geldik bildiriyorum :) 2,5 ayda yarım kilo almışız boyumuz da 5cm uzamış maşallah. Hemşire kilosuna takılmayın
dedi önemli olan sağlıklı olması dedi. Aşılar iki koldan bi bacaktan. İlk aşıyı anlamadı koldan ama sonrakilerde ağladı tabi :) devit yeni bir tane verdi ve bu bitince bırakın dedi hemşire. Bi de böcek sokup durmuştu oğlumu dr merhem yazdı. Bizden haberler bunlar :)
Geçmiş olsun, canım.Kilo ve boy artışı maşallah çok iyi.
benim kocam da bewnden iyi temizlik yapar o yzüden yapıyorum ama o olmayınca 5dkka olunca 5 saat
Bak, benim gibi sindire sindire yap yorulmazsın.Günde yarım saat sadece dolap içlerine.Zaten her gün yemek yapıyoruz,ortalık topluyoruz.Durmadan iş yaparsan kızıma üzülürüm.Zaten kış boyu çalışıyorum.
Ben hep verdim.Arada bir iki gün ancak unuttum.Kan testi iki ay sonra yapılacak bakalım nasıl?Kansızlık önemli.Pekmez de veriyorum.ben hiç kan ilacı vermedim. kanımız gayet iii idi.
ben de kan ilacı hiç vermediminş. bakalım.. emir baskasında degişik oyuncak gorunce ılgısını cekıyo (ama kendı oyuncaklarına donup bakmıo bıle
45 gün aspirin kullanma ne demek anlamadım?Bu arada topiğimizi açayım, günaydınlar herkeseee... Günler güzel, bebişler huzurlu geçsin... Topiğin konuşanı bol olsun inşallah...
Pembişim aşı olayını, ölçümleri bekliyoruz, inşallah zor bir aşı değildir. Sanırım ağrılı sancılı bişi, hemşire 2 hafta sürebilir ateşi demişti. Birde 45 gün aspirin kullanma, bebek ölümüne yol açıyormuş
Emziriyorum ,aman ne emzirmee ne emzirme. damla damla zaten,bikaç dakika çekiyor bitiyorGeçmiş olsun umarım gecenin devamında kalmamıştır ağrısı canım.
İyide sen emziriyon bacım. Emzirirken herşey mübah:)
Valla bravo, bu saatte toz? Öpüldün...
Atatürk orman çiftliğini bende çok istiyorum ama bakımdaymış heralde . Bakalımne kadar plan yapsak boş. Aryacığımın keyfinde biter işakvaryum falan varmış. Zaten çok bi yere de gidemeyiz.
Ben eşim evdeyken temizlik yapmaktan nefret ediyorum, sen iyi yapabiliyosun.
Zaten ben seni aşerme döneminde falan düşünemiyorum
valla eşim bu aralar gündüz evde gece işde kendimi temizliğe burdum
öle yapıyorum mutfak dolabı yer derken kendim icamda buldum
hayırlı yolculuklar canım ankarada da bi gezilirkiigezilecek hiç bir yer yok anıtkabirden başka
olmadı aryacım ı atatürk orman çiftliğine götürün
yok hayatım valla bir görsen iskelet oldum !
uğraşcak birşey yok canm ya ondan eşimde gündüz evde ecoşa bakıyor çocuk özlüyor beni nasıl öpüyor nasıl sarılıyro snaki ben şe gidiyorum
bende bu saatte yemek istiyorum adana dürüm yada dürümmmmmmmm !
bugun pazarda 185 boyunda adam önümden gidiyor soğan kokuyor Allah ım soğan sarmsak diye ölürüm neyse
adamın önüne geçtim bi baktım lavaşın arasında soğanlı ya adana yada dürüm yiyorduuu
adet olcam ya ço fenayım ben yaa manyakmıyım neyim
canımmmmmmm ben yaparım dur sen zahmet ete
benimde sınavlar bitti ya ndan yapıyorum gene başlar vizeler ıyykk
çok iyi oluyo ya banyoda oynuyorlar sonra da uzuuuun bir uyku:) o arada işlerimi hallediyorumbu arada kızımı öğleden sonra küveti doldurup 1 saate yakın oynatmıştım içinde 2 saattirr uyuyooohalen de uykuya devamm. kalksa parrka götürecektim ama sanırım biraz daha uyursa o şansınıda kaybedecek . gerçi parkımız yakın. her saat gidebiliriz
busmai maşallah temizlik işini halletmişsinn birde ben öle bii aşka gelipp yapsam iii olacak .kapı pencere de açık olunca ev sürekli temizlik istiyor. karakızı ayrıca tebrik ediyorum temizlikte çığır açtııı
kızıyo bıde
ölüyorummm kızlar çok yorgunummm evi temizledim aslında temizlikçi çağıracağım ama birden aşk geldi bana
zaten temizlikçi gelecek diye evi temizleyen kadına türk kadını derlermiş
2 odanın perdesini yıkadım astım evi süpürdüm sildim bikaç dolap düzelttim banyoyu temizledim kereme banyo yaptırdım akşama da tavuk sote yaptım. artık 3 ay benden temizlik falan beklemesin kimse
acaba nfk cim napıyor
Pembehipopotam yediğin birşey dokunmuş olabilir aynı şeyi yiyoruz eşime bişey olmuyo bana oluyo
tabi yorgunluk da seni zayıf düşürmüş olabilir,geçmiş olsun
ben de kan ilacı hiç vermedim
d vitamini de 6 ay verdim sonra vermedim
45 gün aspirin kullanma ne demek anlamadım?
Emziriyorum ,aman ne emzirmee ne emzirme. damla damla zaten,bikaç dakika çekiyor bitiyor
en yorucu işleri gece yatmadan yapmak lazım,sonra da güzel bir uyku oh mis
üff sorma bittiler ama sevinemiyorum nedense, gene başlayacak vizeler
cam silme işine de girerdim bu gazla ama hiç girmiyim ,sonra her sefer silmem gerekir
ben cam silemem halı silemem diyorum ve temizlikçi çağırıyorum ,bozmayayım şimdi düzenimi
İki yıl atlas dergisine üyeydim.Üyeliğim bitti.Beni deli ediyorlar.Sürekli arayıp yeniden üye olun yok şunu alın bunu alın.Aman sakın üye olmayın.Yoktan da anlamıyorlar.Birkaç arkadaş aynı durumdayız.Çıldıracağım ya.
Pembisim gecms olsn ins iyisindr simdk bazen bnada oluyor ama sen bu ara cok yordun kendini aman dikkat et...
Busmai sende bnm gb cosmussun ama cok sukur benim tek temizlenecek yerim buzdolabim kaldi sonra rahatim umarim sende en kisa zamanda feraha erersin...
Bizde bugun oglusumla dolastik biraz ama cok asabi bu ara istemedigi birsey okdugunda bagirarak jendini yerden yere atiyo cok uyuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?