Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ohhh ne rahat. Yemek te hazır rahat rahat oturursun gezmede.

Ohhh ne rahat. Yemek te hazır rahat rahat oturursun gezmede.

inş. bakalım.. emir baskasında degişik oyuncak gorunce ılgısını cekıyo (ama kendı oyuncaklarına donup bakmıo bıle
onun oyuncakları benım tencere tavalarım ) bıraz oylanır sonrada uyutrum ıkı muhabbet ederık

buarada ben kan ılcanın hıc vermedım desem ılk ay verdım sonra bıraktım :18:devitide:18:

Ben kesinlikle verme taraftarıyım, beyin gelişimi, vücut gelişimi için önemli. Dr lar kendi çocuklarına bile verdiklerine göre ne zararı olabilir ki?

benim kocam da bewnden iyi temizlik yapar o yzüden yapıyorum ama o olmayınca 5dkka olunca 5 saat
aşermemi yürüken brnuma zeytin şu bu olmadık şeyler kokuyordu 26 kilo almak almak zor olmamıştı

aa ne aşısı canım bu 12.aymı :26:

ben hiç kan ilacı vermedim. kanımız gayet iii idi.

Biraz büyüdüklerinde apartmanda yaşıt olması iyi olur.Beraber oynarlsr.Ben şimdi biraz büyükleri tercih ediyorum.İyi oynatıyorlar.Ben de rahat rahat oturuyorum.

Son düzenleme:
Mutfak dolaplarımın iki günde ancak beş gözünü temizleyebildim.Kaldı dokuz göz.Bir de çekmeceleri.Offfff ya.Daha vestiyer ve buzdolabı var.Ben tatilin sonuna bitiririm bu gidişle.Bir de bayramdan itibaren evde yokum.

ölüyorummm kızlar çok yorgunummm evi temizledim aslında temizlikçi çağıracağım ama birden aşk geldi bana
zaten temizlikçi gelecek diye evi temizleyen kadına türk kadını derlermiş
2 odanın perdesini yıkadım astım evi süpürdüm sildim bikaç dolap düzelttim banyoyu temizledim kereme banyo yaptırdım akşama da tavuk sote yaptım. artık 3 ay benden temizlik falan beklemesin kimse
acaba nfk cim napıyor

Pembehipopotam yediğin birşey dokunmuş olabilir aynı şeyi yiyoruz eşime bişey olmuyo bana oluyo
tabi yorgunluk da seni zayıf düşürmüş olabilir,geçmiş olsun

ben de kan ilacı hiç vermedim
d vitamini de 6 ay verdim sonra vermedim
45 gün aspirin kullanma ne demek anlamadım?
Emziriyorum ,aman ne emzirmee ne emzirme. damla damla zaten,bikaç dakika çekiyor bitiyor
en yorucu işleri gece yatmadan yapmak lazım,sonra da güzel bir uyku oh mis

üff sorma bittiler ama sevinemiyorum nedense, gene başlayacak vizeler
cam silme işine de girerdim bu gazla ama hiç girmiyim ,sonra her sefer silmem gerekir
ben cam silemem halı silemem diyorum ve temizlikçi çağırıyorum ,bozmayayım şimdi düzenimi

busmai maşallah temizlik işini halletmişsinn birde ben öle bii aşka gelipp yapsam iii olacak . kapı pencere de açık olunca ev sürekli temizlik istiyor. karakızı ayrıca tebrik ediyorum temizlikte çığır açtııı

bu arada kızımı öğleden sonra küveti doldurup 1 saate yakın oynatmıştım içinde 2 saattirr uyuyooo halen de uykuya devamm. kalksa parrka götürecektim ama sanırım biraz daha uyursa o şansınıda kaybedecek . gerçi parkımız yakın. her saat gidebiliriz

Son düzenleme:
Mrb arkadaslar kan ilacindan ve devit 3 den konusulmus ben kan ilacini verdigim surelerde oglum hep kabiz oldu bende artik vermiyprum kan uzumu yediriyorum hergun bir veya iki tane pekmezde veroyorum zaten ee simdi yaz her gun mutlaka disarida mutlaka cikartirim

çok iyi oluyo ya banyoda oynuyorlar sonra da uzuuuun bir uyku:) o arada işlerimi hallediyorum

canım evin hali rezaletten de öte olunca, artık geliyor o aşk:)

Busmai kolay gelsin.Bana da c.ertesi kadın gelevek ama ben de temizlik yapıyorum.Eşim eeee kadın geliyor sen niye yapıyorsun diyor.Aynen ben de camları ben silemem.Bir de kapalı balkonum var ki bütün camlara bedel.Fayansları da silemem.Evde ne çok iş var ya.Yap yap bitmez.

İki yıl atlas dergisine üyeydim.Üyeliğim bitti.Beni deli ediyorlar.Sürekli arayıp yeniden üye olun yok şunu alın bunu alın.Aman sakın üye olmayın.Yoktan da anlamıyorlar.Birkaç arkadaş aynı durumdayız.Çıldıracağım ya.

Pembisim gecms olsn ins iyisindr simdk bazen bnada oluyor ama sen bu ara cok yordun kendini aman dikkat et...
Busmai sende bnm gb cosmussun ama cok sukur benim tek temizlenecek yerim buzdolabim kaldi sonra rahatim umarim sende en kisa zamanda feraha erersin...
Bizde bugun oglusumla dolastik biraz ama cok asabi bu ara istemedigi birsey okdugunda bagirarak jendini yerden yere atiyo cok uyuz oluyorum

Canım bir daha fasulye ayıklama oğluşun yanında. Bakıcı teyzemizin küçükken öğretmeninin çocuğu öyle ölmüş . Nasıl etkilendiyse hep söyler. Yazık yutmuş yere düşen bir fasulyeyi

Ay maşallah sanaaaaaaaaa :)

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler. Bugün daha iyiyim. Hafif bi ağrı var sadece midemde.

Oy kıyamammmm bezdirmişler seni :)

Canım çok sağol daha iyiyim.

Ya sorma Efe de beni sinir ediyo. Kendini deli gibi geri atıyo!! Bi tane çarpasım geliyo. Eskiden orda burda görürdüm kendini atan, bağıran ve çığıran çocukları da sinir olurdum; al işte bende de var bi tane :/

Akşam babamız da yoktu, yağmur da yağıyodu ve oğlum da çooooook sıkılmıştı. Yan komşunun çocuğunu istedik (4 yaşında ) gelmedi :) bizi çağırdılar oraya gittik. Apartmanda çocuk çok ama henüz bi samimiyet olmadığı için gidip gelemiyo insan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…