Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İstersen siler de o kadar işi bir günde bitiremez.

Kayseri bize 70-80 km.Gelmeyi isterim ama Aden ile biraz zor.Biraz büyüsünler olur ama.

Gittiniz mi pikniğe?Ben senin annen başka şehirde zannediyordum.

Gittik canım, gittik 2 buçuk gibi döndük biz. Kv&kp hala devam... Aryanın çorba içmesi lazımdı, hamak bile kurduk uyusun fiye, ama tam uyumadı öyle oluncada döndük, evdeyiz. Kendi annem de kayseride, yarın gidicem inşallah onada. Bugün yoruldum artık. Bebişler seneye toparlar heralde artık, seneye görüşürüz inş.

Aden de uyku konusunda çok hassas.Gürültüde kesinlikle uyumuyor.Uykusu gelince bir de çok mızmız oluyor.Ohhh ne güzel annen de Kayseriydeymiş.Sıkıldıkça gidersin.

İşte tam bana göre bi topik :) tüm tecrübeli anneler burda toplanmış anlaşılan arada bilgilerinizden faydalanabilirim bayanlar güzel anneler:)

Hoş geldin :)

Elinize kolunuza sağlık :)

İlk defa giydiğim bi ayakkabı değildi ve açık bi babetti. Anlamadım noldu.... Kene bu ne zaman çıkacağı belli olmazzzzzz :)

Boluda da piknik muhabbeti yaygın işte o yüzden yapacak bişi bulamıyoruz bi de herkes tatillerde olunca evde pineklemek şart oluyor :/

kızlar nasıl foto paylaşıyoruz?

Canım ben bilmiyorum buraya nasıl foto eklendiğini. Ama telefondan eklenmiyo onu biliyorum :) bi de profilinden albüm oluşturabiliyorsun sadce arkadaşlarının görebileceği şekilde.

Bu hafta koşturmalardan ve sağolsun Efeden dolayı final bölümünü izleyememiştim. Az önce izledim ve şok oldummmm. Üzüldüm . Uyuz da oldum :) birçok duygu bir arada yani. Takip ettiğim bi yalan dünya bi de bu vardı. Artık yalan dünya ile devam ederiz yeni bi dizi çıkmazsa karşımıza :)

Ben de Yalan Dünya seyrediyorum.Tabi her hafta sadece bir saat kadar.Zaten yarısı reklamla geçiyor.Uyuz oluyorum.Aslında en iyisi netten seyretmek.

Son düzenleme:

sizin evde daha eğlenceli, aksiyonlu bir hafta vardı.Diziyi ne yapacaksın?

tam bir saattir internet başında avare avare vakit geçiriyorum.Aden uyuyor.Çocuk olmadan önce böyleydi.Aden uyuyunca hep br iş yapardım.Tatil olunca ohhh böyle oluyormuş.Aman yarın yaparım psikolojisi oluyor.Dolap içi temizliğine bugün ara verdim.Malum kömbe yaptık.Yorulduk.

yne camları sildim perdeleri yıkadım daha 3 gün olmuştu sileli ben takdığıma takarım artık her hafta camsiler halı kaldırır vs yaparım

işte bu yüzden temizlik yapmıyorum

Aden de uyku konusunda çok hassas.Gürültüde kesinlikle uyumuyor.Uykusu gelince bir de çok mızmız oluyor.Ohhh ne güzel annen de Kayseriydeymiş.Sıkıldıkça gidersin.
evet canım şanslıyım. Sen nerelisin ailen nerede? Nevşehirde ne işîniz var? Eşinin ailesi nerede? Sordummu sorarım öylee

yne camları sildim perdeleri yıkadım daha 3 gün olmuştu sileli ben takdığıma takarım artık her hafta camsiler halı kaldırır vs yaparım

Deli misin kız sen? 3 gün arayla cam mı silinir? Oldu olacak her yerleri temizlediğinde camları da bi dolandır vardır dimi böyle manyaklar :44:

Son düzenleme:
Yarın da kendi anneme gideceğim inşallah, sonraki gün ankara yolcusuyuz. Yarın yine valiz telaşı:44:
Şu Alışveriş günlerine katılacağız, arya izin verdiği sürece birde ben ankarayı gezemedim hiç, gezeceğiz güya. Lakin çok ümitsizim allahım nolur şu çocuğa biraz uysallık versen de bizde gezdiğimizden bişi anlasak? Birde 3 temmuz evlilik yıldönümümüz, onu da kutlamış olacağız ( yani inşallah:44:)

Ya canının hiç mi kıymeti yok bacımmmmm????

Aaaaa ne güzel hadi bakalım. "Hayaller kuruyorsun sen" diyim de arya beni utandırsın valla ben oğlumla uzun soluklu kesinlikle gezemem öyle. Öp aryayı başına koy!! :) boluda bile o uyanır, doyururum sonra çıkarız en fazla 2 taş çatlasa 3 saat durur koşa koşa eve geliriz :) yani ankaraya gitsek bilmem halimiz nolur...? Adam niye arabada uyumuyo yaaaaaaa?? Yine oğluma atarlandım :)))

Ay yarın aşıya gidicez çok heyecanlıyım :) en son martta gitmişiz ölçüm biçim işlemlerine. Bakalım durumumuz ne...??

Bugün salondan katıla katıla gülme sesleri geliyodu. Sandım ki oyun oynuyor babası ile efe. Bi gittim oyun moyun yok; birbirlerine bakıp gülüyorlar :) ben de güldüm ama bana yapmadı aynısını. Demekki babası ile aralarında bişi bu. Çılgın ikili :))

Bi de oğluş artık kaçıyo bizden ve yakalamamızı istiyo. Yakalamaya çalıştıkça da çılgınlar gibi gülüyo. Ama hayırdan falan hiç anlamıyo ne zaman anlar ki???

Kız yok be bacım bizimde aynı, durdurmuyor dediğin gb 2 hadi bilemedin 3 saat yani. Ama yıllardır niyetleniriz, bişi çıkar, gidemedik bi türlü. Bu seferde yapacaz bi delilik bakslım. Zehir olacak hissediyorum zaten. Bizimki de durmak istemiyor arabada merak etme, gece çıkacağız, öyle olunca belki uyur diyorum ne bilim:44:
Hadi bakalım aşınızı da olun yarın, boyu kilosu gayet iyi duruyor efenin ölçümlerine bi bak bakalım...
Bizimki de son zamanlarda "hayır" dan anlıyor gb gb....

Biz hiç gece yolculuğu yapmadık. Korkarım ben :)

Ya tarttırıyoruz vs ama sonuçta çocuk yemezse etmezse ne yapabiliriz ki?? Deviti bırakma olayını sorucam. Zaten 2-3 haftadır kullanmıyorum güneş görüyor diye. Bi de devlet hastanesinde bi doktor bulup kan tahlili yaptırmak istiyorum. Özeldeki hemşireler bebeklerden çok iyi kan alamıyor malesef :/ sünnet olduğunda yaptırdığımız kan tahlilinde demirimiz düşüktü ve dr baya yoğum ferro sanole başlatmıştı. Ama valla iki aydır şuydu buydu derken kullanmıyorum :/ eğer hala düşükse bu sefer tadı daha iyi olandan alıcam. Offfff niye böyle şeylerle bi ben uğraşıyorum ya?!? Yok mu bu çocuğun babası???

Bugün alttaki dişleri üçledik. Geçenlerde bahsetmiştim zaten şiş falan diye :)

Eeee daha ne diyim :)))?

bu hafta içinde tatil alışverişini ve doğum günü ile ilgili tüm süsleri halletmem gerekiyo kocam ramazanda benimle hiçbiyere gelmez gezmez ancak akşamları o zamanda hiçbiryer açık olmuyo ne yapsam bilemedim hiçbir şey yok şu anda doğum günü ile ilgili pembiş yükle de senden kopya çekeyim :))) şaka bi yana afiş tasarımını özalitçideki adam yapabilir mi acep yasirin kafasına taç koymasını istiyorum ben beceremem ki...

Bizde gece çıkmadık arya hanım için bu sefer öyle yapacağız. Belki yer

Ya şu toplatıldığı ara 1 ay falan vermedim, sonra kalbinde üfürüm falan çıkınca kansızlıktan olsbilir yada kalbi delik dediler, öyle olunca dayadım ferro yu. Sonra geçti allahtan, kansızlıktanmış. Birde tanıdıktı o zaman gittiğimiz dr, onun kızıyla bizimkî arasında 2 hafta var, o kızdı vermememe. Beyin gelişimi için falan çok önemli dedi. Öyle olunca ben şimdi kullanıyorum, düzenli bir şekilde. Şimdiki dr muz da kendi kızına 1 buçuk yaşına kadar vermiş( normalde 1 yaşına kadar ya). Şimdi içim rahat rahat kullanıyorum, bırakmayı da düşünmüyorum. Bence önemli bir durum( hele üfürümden sonra). Kesinlikle kullanılmalı. Dvit ise adc3 kullanıyoruz biz, onuda bitene kadar vericem bitince almam galiba.

Bu arada dişiniz de hayırlı olsun kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…