Dondurma mı?Kız canım istedi valla.Eşime söyleyeyim de gelirken alsın.Çocuklar uyurken de bir başka olur.Yoksa Aden hemen atlıyor zaten.Cnm ankaraya bi kez gittim o da okul gezisiydi bisi anlmdm nesi meshur bilemiyorum ki
Tunaydinlar bu arada sabah disarda kahvalti sonrasi sosyete pazari gezildi simdi de oglusumu uyuttum dondurma sefasi yapiciim deymeyin keyfime)
ya kızlar bizim alttan iki dişimiz 10 aylıkken çıkmıştı şimdi ön üst değil de onların hemen yanından iki tane çıktı çok garip değil direk üstler yok üst yanlar var
Nfk ne zmn döncek
bugüüün
sa canlar, nasılsınız?
biz gittik geldik, kısa ama güzel bi kaçamak oldu.
bursa harikulade. gittiğimiz yerde nem yoktu, hava da 20 dereceydi.
ooh, serin serin gezdik, rahat uyuduk.. ayşecik hırka ve sweet giydi..
az biraz alışveriş de yaptık.. ramazan öncesi şarj olduk.
bavullar açılacak, ev temizlenecek. ama bugün hiiiçbişey yapamam valla
yarın inş..
siz nasılsınız, ne var ne yok bakam?
ayağımın tozuyla salıya koştum
bacımla alışveriş yaptık. sezon bitiyor, yeni mallar gelecek.
son iki hafta elinizi çabuk tutun hanımlar
çok güzel askılı ve sıfır kollular da vardı.
ayşeciğin 2 ve 3 yaşında yazın giyeceklerini alıyorum şimdi.
tshirtler sobe, çıtçıtlı badiler lcw. ve hepsi sadece 5 tl
Eki Görüntüle 747168 Eki Görüntüle 747169 Eki Görüntüle 747171 Eki Görüntüle 747172 Eki Görüntüle 747173 Eki Görüntüle 747174 Eki Görüntüle 747175 Eki Görüntüle 747176 Eki Görüntüle 747177 Eki Görüntüle 747178 Eki Görüntüle 747179
Yürümeye başlayınca yükleri hafifliyor sanırım.Bak şimdi sana imrendim.Uyudum falan deyince.Aden uyanıkken ben de uyuyabilecek miyim acaba?Herkese selammm
Aryam erkencisiniz iyi gezmeler olsun
Karakız doktora götürdün mü pembiş haklı galiba böcek yedi
Sabah çok uykum vardı koltukta uyumaya devam etmişim kerem evde dolaşmış hiç ses çıkarmadan :)
Şimdi çarşıya gidiyoruz volta atcaz biraz,hava süper güneş yok
Nfk ne zmn döncek
Kociş giderken bebek arsbasını arabanın arkasında unutmuşKomşun şu tabağı görseydi gelmediğine pişman olurdu.Beni biri sarmaya davet edecek de...
Ecoşun da iyi haberlerini bekliyoruz.
Neyse ki cok sıkıntı olmadan gitmişsiniz anladığım kadarıyla.Kız uyumaya mı gittiniz gezin, gezin...
Vayyy... Çalışın, çalışın.... Bende gezeyimBu arada herkese günaydın.Aslında kalkalı çok oldu.Hatta Aden şimdi geri uyudu.Ben de uyuyacağım.Mutfak dolaplarından üç göz daha sildim.Kaldı altı bölme.Bugünlük bu kadar iş yeter zaten.Hadi bana iyi uykular...
Ohhh valla... Bizde bi başlasaydık alışverişeCnm ankaraya bi kez gittim o da okul gezisiydi bisi anlmdm nesi meshur bilemiyorum ki
Tunaydinlar bu arada sabah disarda kahvalti sonrasi sosyete pazari gezildi simdi de oglusumu uyuttum dondurma sefasi yapiciim deymeyin keyfime)
Bizim alt dişler 9. Ayımızın başında çıkmıştı, üstlerden biri de gecen hafta patladı.Bizim de alt dişler 8,5 aylıkken çıkmıştı.Şimdi de üstler epey kabarmış ucu beyazlamış.Dr birkaç güne çıkar demişti.Hala çıkmadı.Dişlerimiz epey yavaş çıkıyor.
Bugün herkes gezmeci yaaa....Herkese selammm
Aryam erkencisiniz iyi gezmeler olsun
Karakız doktora götürdün mü pembiş haklı galiba böcek yedi
Sabah çok uykum vardı koltukta uyumaya devam etmişim kerem evde dolaşmış hiç ses çıkarmadan :)
Şimdi çarşıya gidiyoruz volta atcaz biraz,hava süper güneş yok
Nfk ne zmn döncek
Hoşgeldinnn... Ben yarın döneceksiniz sanıyordum. Bursayı bende çok merak ediyorum. Keyifli geçmesine sevindim canım. Özledik kızz.bugüüün
sa canlar, nasılsınız?
biz gittik geldik, kısa ama güzel bi kaçamak oldu.
bursa harikulade. gittiğimiz yerde nem yoktu, hava da 20 dereceydi.
ooh, serin serin gezdik, rahat uyuduk.. ayşecik hırka ve sweet giydi..
az biraz alışveriş de yaptık.. ramazan öncesi şarj olduk.
bavullar açılacak, ev temizlenecek. ama bugün hiiiçbişey yapamam valla
yarın inş..
siz nasılsınız, ne var ne yok bakam?
Bizim hiç kıyafetimiz kalmadı. Hem aryanın hem benimayağımın tozuyla salıya koştum
Eki Görüntüle 747168 Eki Görüntüle 747169 Eki Görüntüle 747171 Eki Görüntüle 747172 Eki Görüntüle 747173 Eki Görüntüle 747174 Eki Görüntüle 747175 Eki Görüntüle 747176 Eki Görüntüle 747177 Eki Görüntüle 747178 Eki Görüntüle 747179
evet valla tatil tatildir.Hoş geldin.Kısa da olsa tatil tatildir.Özledik seni.Yeni cicileriniz de hayırlımolsun.İstanbul'a gelirsen şu salı pazarına bir gideceğim. Gezilecek görülecek yerler listesine ekliyorum.
hem kaliteli hem ekonomik çocuk kıyafetleri satan yerler yok ki anacım.Ama bu haksızlık biz lcwden tişörtleri 10-15 tlye alıyoruz.
evet bir gece daha kalacaktık, otelle ilgili bazı sıkıntılar oldu. sağlık olsun..Hoşgeldinnn... Ben yarın döneceksiniz sanıyordum. Bursayı bende çok merak ediyorum. Keyifli geçmesine sevindim canım. Özledik kızz.
Bizim hiç kıyafetimiz kalmadı. Hem aryanın hem benimbugün biraz coşarız diye ümit ediyorum fakat öyle uzun zaman olmuşki alışveriş yapmayalı(zaruri ihtiyaçlar dışında) mağazaya giriyorum fakat beğenemiyorum, kombinleyemiyorum siz de böyle çeşit çeşit gösterince çooook kıskanıyorum! Hıh!
( ama çok güzel ciciler güle güle giysin ayşecik)
ve en önemli şey; emziğimiz, sanırım arabada düşmüş! Sormayın skşama kadar ne çektiğimi. Biberonun ağzını emzik niyetine veriyorum ama yemedi tabiağladı ağladı uyudu öğlen evden getirdiğim çorbasını sıcak suyun altında ısıtıp ( mutfağa da gidebilirdim ama üstümü değişmeye üşendim) yedirdim sonra kucağıma alıp kurtuluşu gezdik biraz, yemek yedik(meşhur iskenderun döneri:)) geri geldik. Zaten belim de dayanmadı. Birde burada hava kapalı, yağdı yağacak! İşin kötüsü kayseri öyle sıcaktı ki akşam nolu neolmaz diye koyduğum eşofman altı ve üstünü sabah geri çıkardım. Burda hava soğukkk
hoşbulduk cnm, saolNfkcim hg cnm bnde yarin donceksiniz saniyodum guzel gecmesine sevindm bursayi bnde cok seviyorum aysecigin cicileri de hayirli olsun bn bgn leventin sali pazarina gittim ama hic guzel seyler bulamadm ;/
Bende çıkınca kalın bişeyler alıp giydireyim diye düşündüm haklısınevet valla tatil tatildir.
bursanın merkezi çok kalabalık, trafik fena.
ama oradaki çarşıları da istanbulla yarışır.
istanbulda mahmutpaşa, kapalı çarşı ve mısır çarşısında ne varsa aynısı tıpkısı orada.
düzenlemeler bile aynı, şaşırdım, sanki kapalı çarşıda geziyormuşsun gibi
hem kaliteli hem ekonomik çocuk kıyafetleri satan yerler yok ki anacım.
o yüzden lcw nin bu alanda tekeli var, kendine de 15 liraya tshirt alıyorsun, 70 cm bebeğine de :100:
ben de lc den iki tane tshirt almıştım tatile gitmeden, şimdi gidip onları elbiseyle değiştiricem..
evet bir gece daha kalacaktık, otelle ilgili bazı sıkıntılar oldu. sağlık olsun..
ben de sizi özledim, orada net bağlantısı da vardı, laptopu da götürmüştük, ama ayşecikten bir saniye fırsatım olmadı inanın.
yürüse belki daha kolay olurdu. sürekli ya kucakta ya yatakta oyalacağım diye uğraştım..
canım soğuksa mecbur yeni bi iki şey al, üşütürse daha fena:18:
hoşbulduk cnm, saol
bi gün kadıköyün salısına gel sen,
bugün bi erkek bebek standı gördüm.
gap şort-tsihrt takımları vardı, çok güzel hem de çok ucuzdu..
yok bacım, stratejim belli, bundan gayrı sezonda çocuk kıyafeti tek tük alırım.
bugün 55 lira verdim, 11 parça yazlık tshirt şort, tayt aldım.
birkaç gün önce lcw den 4 parçaya 54 lira vermiştim
bu sabah ayşecik erkek kalktı.
reçel kaynattım. eşim de uyanınca sen ayşeciği al, kahvaltı hazırlayayım dedim.
ayşeciği aldı, salona geçti. çayı demledim, patates kızartmak için yağı da ocağa koydum.
yağ kızdı, tam patatesleri içine atacaktım ki, kolum çaydanlığa çarptı, demlik hooop kızartma tenceresinin içine.
fooooş, diye bi kabardı, sıçları o kızgın yağlar, aynı anda tavana kadar ateş parladı.
ödüm patladı. Allah diye bağırdım, eşim koştu geldi. beni sakinleştirdi.
o an aklıma gelen ilk şey ayşecik ya, dikkat etmeseydik de o sırada mutfakta ayağımın altında olsaydı..
Allah korudu, verilmiş sadakamız vardı.
eşim saolsun bütün mutfağı sildi temizledi..
siz siz olun dikkat edin bacım.. Rabbim bebeklerimizi korusun
amiiin, cümlemize..Kızzzz eşin oto koltuğunu imal etmiş olmasın :))) güle güle kullanın. Allah'ım iyikî almışım dedirtmesin size
miad doldu. bebek kanala girmiyor.ne güzel siz doğurdunuz büyüttünüz bile.. biz de kurbanlık koyun gibi doğum sıramızı bekliyoruz :) başımıza neler geleceğinden habersiz öylee bekliyoruz bakalım:) bu başlığı okudukça size çok özeniyorum :) ben de bunları yaşayabilecekmiyim acaba diyorum..
valla ben de sonradan izlemiştim final bölümünü.Bu hafta koşturmalardan ve sağolsun Efeden dolayı final bölümünü izleyememiştim. Az önce izledim ve şok oldummmm. Üzüldüm. Uyuz da oldum :) birçok duygu bir arada yani. Takip ettiğim bi yalan dünya bi de bu vardı. Artık yalan dünya ile devam ederiz yeni bi dizi çıkmazsa karşımıza :)
ayşecik de yasakladığım yere doğru giderkenBi de oğluş artık kaçıyo bizden ve yakalamamızı istiyo. Yakalamaya çalıştıkça da çılgınlar gibi gülüyo. Ama hayırdan falan hiç anlamıyo ne zaman anlar ki???
ben döndüm, sanıyorum neyneyse de perşembe günü dönecekti:44:Nfkcım gidince gündüz yazan olmuyor. Neyneyse gidince de akşam yazan olmuyor :/ evinize dönünnnnnnnnnn :)
bak şuna heleee!!!tünaydınnnn herkese... nfk olmayınca bu sayfaları okumak çok kolyyy
gözünüz aydın diyim, ama eminim çok hoş bi görüntüsü vardır,ya kızlar bizim alttan iki dişimiz 10 aylıkken çıkmıştı şimdi ön üst değil de onların hemen yanından iki tane çıktı çok garip değil direk üstler yok üst yanlar var
hoşbulduk bacım, kolay gelsin.amanın nfk gelmiş hoşgelmiş.sefalar getirmiş.
tatilin ayrıntılarını sonra alıciz.
bizde memlekete gidiyoruz.ramazana kadar kalmayı düşünüyoruz.
bende bavul hazırlıyorum.lcw internet sitesi uygun oluyor .ama mağazaları pekde uygun gelmiyor bana.
bizim burada çok uygun fiyatlara alışveriş yaptığım bebek mağazları var.5 liraya kızımada oğlumada harika şeyler buluyorum.
kaliteside gayet güzel ve hesaplı.zaten bir sezon giyiyorlar.nfk çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakanız varmış.
bebekleri mutfaktan uzak tutmak gerekde tut tutabilirsen.....
hosgeldın sefalar getırdın kazasız belasız gıttınız geldınız ne guzel nasıldı yolculuk ayseyle ? super aldıkların hemde ucuuuuuuuuz guzel gunlerden gıysın ıns.kızların renklı cıcıı bıcılı erkeklere bısey yok .ayağımın tozuyla salıya koştum
aynen ya katılıyorum haksızlık!!!!!Ama bu haksızlık biz lcwden tişörtleri 10-15 tlye alıyoruz.
ay Allahım korusun gecmıs sanada bısey olmamıs sukur ama korkusu yeterbu sabah ayşecik erkek kalktı.
reçel kaynattım. eşim de uyanınca sen ayşeciği al, kahvaltı hazırlayayım dedim.
ayşeciği aldı, salona geçti. çayı demledim, patates kızartmak için yağı da ocağa koydum.
yağ kızdı, tam patatesleri içine atacaktım ki, kolum çaydanlığa çarptı, demlik hooop kızartma tenceresinin içine.
fooooş, diye bi kabardı, sıçları o kızgın yağlar, aynı anda tavana kadar ateş parladı.
ödüm patladı. Allah diye bağırdım, eşim koştu geldi. beni sakinleştirdi.
o an aklıma gelen ilk şey ayşecik ya, dikkat etmeseydik de o sırada mutfakta ayağımın altında olsaydı..
Allah korudu, verilmiş sadakamız vardı.
eşim saolsun bütün mutfağı sildi temizledi..
siz siz olun dikkat edin bacım.. Rabbim bebeklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?