Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cnm ankaraya bi kez gittim o da okul gezisiydi bisi anlmdm nesi meshur bilemiyorum ki

Tunaydinlar bu arada sabah disarda kahvalti sonrasi sosyete pazari gezildi simdi de oglusumu uyuttum dondurma sefasi yapiciim deymeyin keyfime )
Dondurma mı?Kız canım istedi valla.Eşime söyleyeyim de gelirken alsın.Çocuklar uyurken de bir başka olur.Yoksa Aden hemen atlıyor zaten.Bari eşim gelene kadar gidip bir eti gurme yiyesim.

Herkese selammm
Aryam erkencisiniz iyi gezmeler olsun
Karakız doktora götürdün mü pembiş haklı galiba böcek yedi
Sabah çok uykum vardı koltukta uyumaya devam etmişim kerem evde dolaşmış hiç ses çıkarmadan :)
Şimdi çarşıya gidiyoruz volta atcaz biraz,hava süper güneş yok
Nfk ne zmn döncek

Nfk ne zmn döncek

bugüüün

sa canlar, nasılsınız?
biz gittik geldik, kısa ama güzel bi kaçamak oldu.
bursa harikulade. gittiğimiz yerde nem yoktu, hava da 20 dereceydi.
ooh, serin serin gezdik, rahat uyuduk.. ayşecik hırka ve sweet giydi..
az biraz alışveriş de yaptık.. ramazan öncesi şarj olduk.

bavullar açılacak, ev temizlenecek. ama bugün hiiiçbişey yapamam valla
yarın inş..
siz nasılsınız, ne var ne yok bakam?

ayağımın tozuyla salıya koştum
bacımla alışveriş yaptık. sezon bitiyor, yeni mallar gelecek.
son iki hafta elinizi çabuk tutun hanımlar

çok güzel askılı ve sıfır kollular da vardı.
ayşeciğin 2 ve 3 yaşında yazın giyeceklerini alıyorum şimdi.
tshirtler sobe, çıtçıtlı badiler lcw. ve hepsi sadece 5 tl

Hoş geldin.Kısa da olsa tatil tatildir.Özledik seni.Yeni cicileriniz de hayırlımolsun.İstanbul'a gelirsen şu salı pazarına bir gideceğim.Gezilecek görülecek yerler listesine ekliyorum.

Ama bu haksızlık biz lcwden tişörtleri 10-15 tlye alıyoruz.

Yürümeye başlayınca yükleri hafifliyor sanırım.Bak şimdi sana imrendim.Uyudum falan deyince.Aden uyanıkken ben de uyuyabilecek miyim acaba?
İçine mi doğdu ne nfk döndü.

Kociş giderken bebek arsbasını arabanın arkasında unutmuş öyle olunca da gezmeler sınırlanıyor tabi.
Vayyy... Çalışın, çalışın.... Bende gezeyim
Cnm ankaraya bi kez gittim o da okul gezisiydi bisi anlmdm nesi meshur bilemiyorum ki

Tunaydinlar bu arada sabah disarda kahvalti sonrasi sosyete pazari gezildi simdi de oglusumu uyuttum dondurma sefasi yapiciim deymeyin keyfime )
Ohhh valla... Bizde bi başlasaydık alışverişe(
Bizim de alt dişler 8,5 aylıkken çıkmıştı.Şimdi de üstler epey kabarmış ucu beyazlamış.Dr birkaç güne çıkar demişti.Hala çıkmadı.Dişlerimiz epey yavaş çıkıyor.
Bizim alt dişler 9. Ayımızın başında çıkmıştı, üstlerden biri de gecen hafta patladı.
Bugün herkes gezmeci yaaa....
Hoşgeldinnn... Ben yarın döneceksiniz sanıyordum. Bursayı bende çok merak ediyorum. Keyifli geçmesine sevindim canım. Özledik kızz.
Bizim hiç kıyafetimiz kalmadı. Hem aryanın hem benim bugün biraz coşarız diye ümit ediyorum fakat öyle uzun zaman olmuşki alışveriş yapmayalı(zaruri ihtiyaçlar dışında) mağazaya giriyorum fakat beğenemiyorum, kombinleyemiyorum siz de böyle çeşit çeşit gösterince çooook kıskanıyorum! Hıh!
( ama çok güzel ciciler güle güle giysin ayşecik)
ve en önemli şey; emziğimiz, sanırım arabada düşmüş! Sormayın skşama kadar ne çektiğimi. Biberonun ağzını emzik niyetine veriyorum ama yemedi tabi ağladı ağladı uyudu öğlen evden getirdiğim çorbasını sıcak suyun altında ısıtıp ( mutfağa da gidebilirdim ama üstümü değişmeye üşendim) yedirdim sonra kucağıma alıp kurtuluşu gezdik biraz, yemek yedik(meşhur iskenderun döneri:)) geri geldik. Zaten belim de dayanmadı. Birde burada hava kapalı, yağdı yağacak! İşin kötüsü kayseri öyle sıcaktı ki akşam nolu neolmaz diye koyduğum eşofman altı ve üstünü sabah geri çıkardım. Burda hava soğukkk

Son düzenleme:
Nfkcim hg cnm bnde yarin donceksiniz saniyodum guzel gecmesine sevindm bursayi bnde cok seviyorum aysecigin cicileri de hayirli olsun bn bgn leventin sali pazarina gittim ama hic guzel seyler bulamadm ;/

Hoş geldin.Kısa da olsa tatil tatildir.Özledik seni.Yeni cicileriniz de hayırlımolsun.İstanbul'a gelirsen şu salı pazarına bir gideceğim.Gezilecek görülecek yerler listesine ekliyorum.
evet valla tatil tatildir.
bursanın merkezi çok kalabalık, trafik fena.
ama oradaki çarşıları da istanbulla yarışır.
istanbulda mahmutpaşa, kapalı çarşı ve mısır çarşısında ne varsa aynısı tıpkısı orada.
düzenlemeler bile aynı, şaşırdım, sanki kapalı çarşıda geziyormuşsun gibi

hem kaliteli hem ekonomik çocuk kıyafetleri satan yerler yok ki anacım.
o yüzden lcw nin bu alanda tekeli var, kendine de 15 liraya tshirt alıyorsun, 70 cm bebeğine de :100:
ben de lc den iki tane tshirt almıştım tatile gitmeden, şimdi gidip onları elbiseyle değiştiricem..

evet bir gece daha kalacaktık, otelle ilgili bazı sıkıntılar oldu. sağlık olsun..
ben de sizi özledim, orada net bağlantısı da vardı, laptopu da götürmüştük, ama ayşecikten bir saniye fırsatım olmadı inanın.
yürüse belki daha kolay olurdu. sürekli ya kucakta ya yatakta oyalacağım diye uğraştım..

canım soğuksa mecbur yeni bi iki şey al, üşütürse daha fena:18:

Nfkcim hg cnm bnde yarin donceksiniz saniyodum guzel gecmesine sevindm bursayi bnde cok seviyorum aysecigin cicileri de hayirli olsun bn bgn leventin sali pazarina gittim ama hic guzel seyler bulamadm ;/
hoşbulduk cnm, saol
bi gün kadıköyün salısına gel sen,
bugün bi erkek bebek standı gördüm.
gap şort-tsihrt takımları vardı, çok güzel hem de çok ucuzdu..

yok bacım, stratejim belli, bundan gayrı sezonda çocuk kıyafeti tek tük alırım.
bugün 55 lira verdim, 11 parça yazlık tshirt şort, tayt aldım.
birkaç gün önce lcw den 4 parçaya 54 lira vermiştim

Bende çıkınca kalın bişeyler alıp giydireyim diye düşündüm haklısın bu arada sen bana hesap numaranı yolla bacım. Ben sana para göndereyim, ayşeciğe aldıklarında bize de al, nasıl?
Sayenizde, istanbula gelirsem benimde ilk gideceğim yer salı pazarı olacak

Son düzenleme:
Benim kociş geliyor, yolda; aryacık uyuyor, uyansın çorbasını içsin, bizde besmele çekip bi başlayalım bakalım hayırlısıyla.
Elifnaz napıyor aceba? Bebiş iyidir inşallah. Elifnazzz, Ses verrr!

bu sabah ayşecik erkek kalktı.
reçel kaynattım. eşim de uyanınca sen ayşeciği al, kahvaltı hazırlayayım dedim.
ayşeciği aldı, salona geçti. çayı demledim, patates kızartmak için yağı da ocağa koydum.
yağ kızdı, tam patatesleri içine atacaktım ki, kolum çaydanlığa çarptı, demlik hooop kızartma tenceresinin içine.
fooooş, diye bi kabardı, sıçları o kızgın yağlar, aynı anda tavana kadar ateş parladı.
ödüm patladı. Allah diye bağırdım, eşim koştu geldi. beni sakinleştirdi.
o an aklıma gelen ilk şey ayşecik ya, dikkat etmeseydik de o sırada mutfakta ayağımın altında olsaydı..
Allah korudu, verilmiş sadakamız vardı.
eşim saolsun bütün mutfağı sildi temizledi..
siz siz olun dikkat edin bacım.. Rabbim bebeklerimizi korusun

amanın nfk gelmiş hoşgelmiş.sefalar getirmiş.

tatilin ayrıntılarını sonra alıciz.

bizde memlekete gidiyoruz.ramazana kadar kalmayı düşünüyoruz.

bende bavul hazırlıyorum.lcw internet sitesi uygun oluyor .ama mağazaları pekde uygun gelmiyor bana.

bizim burada çok uygun fiyatlara alışveriş yaptığım bebek mağazları var.5 liraya kızımada oğlumada harika şeyler buluyorum.

kaliteside gayet güzel ve hesaplı.zaten bir sezon giyiyorlar.nfk çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakanız varmış.

bebekleri mutfaktan uzak tutmak gerekde tut tutabilirsen.....

Yüreğim ağzımda okudum, geçmiş olsun canım. Hem seni hem ayşeciği allah korumuş. Bi gariban sevindirin bence hemen. Görünmeyen öyle çok tehlike varkiii... Rabbim korusun yavrularımızı...

Kızzzz eşin oto koltuğunu imal etmiş olmasın :))) güle güle kullanın. Allah'ım iyikî almışım dedirtmesin size
amiiin, cümlemize..
maxi cosi tobi dedim adamı gönderdim, kraft rino ile döndü :111:
yatağımız ve bastonumuz da kraft, kaliteli, türk markası. senin istediğin özellikler de vardı,
r44-04 belgesi de varmış bunu aldım diyo. 245 liraya.. saolsun, rahat gittik geldik uzun yolda iyi oldu.
yükseltisi iyi, dışarıyı görebiliyor. yatma pozisyonunda dinlenebiliyor, boyun yastığı da var ufacık

miad doldu. bebek kanala girmiyor.
rahim ağzında yumuşama yok, sancı yok, açılma yok..
dr hanım ben bu bebeği nasıl doğurucam dedim.. :18:

dr o bebek oraya bi şekilde girdi ve yine bi şekilde çıkacak dedi
hakeza dediği gibi oldu, yattığı yerden memnun olan ayşeciği beni keserek çıkardılar..

şaka bi yana, Rabbim hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin... bol dua edin..

valla ben de sonradan izlemiştim final bölümünü.
hem şaşırdım, hem beğendim, hem güldüm, hem ağladım..
bütün sezon ite kara zorla bi yerlere geldiler, son bölümde her şey oluverdi bi anda..
ama o gerzek güney layığını buldu ya, bi rahatladım ki sormaa

Bi de oğluş artık kaçıyo bizden ve yakalamamızı istiyo. Yakalamaya çalıştıkça da çılgınlar gibi gülüyo. Ama hayırdan falan hiç anlamıyo ne zaman anlar ki???
ayşecik de yasakladığım yere doğru giderken
ardına bakıyor ben bi şey diyor muyum, peşinden geliyor muyum diye
yerimden kalkıp peşine gittiğimi görünce motoru takıyor, daha hızlı emekliyooo

bizimki ciddi bi yüz ifadesiyle hayır diyince anlıyor, bi süre duraklıyor.
izliyor ama sonra devaam:86:

Nfkcım gidince gündüz yazan olmuyor. Neyneyse gidince de akşam yazan olmuyor :/ evinize dönünnnnnnnnnn :)
ben döndüm, sanıyorum neyneyse de perşembe günü dönecekti:44:

tünaydınnnn herkese... nfk olmayınca bu sayfaları okumak çok kolyyy
bak şuna heleee!!!
kız ne duruyon, yazsana:76:

ya kızlar bizim alttan iki dişimiz 10 aylıkken çıkmıştı şimdi ön üst değil de onların hemen yanından iki tane çıktı çok garip değil direk üstler yok üst yanlar var
gözünüz aydın diyim, ama eminim çok hoş bi görüntüsü vardır,
merak ettim yasiri şimdiii

hoşbulduk bacım, kolay gelsin.
topik-sorumluluk bilinci ne kadar gelişmiş bakın. nöbetleşe tatile gidiyoruz, topik boş kalmasın diye

iki çocuk olunca daha önemli, gönlüne kesene göre yer bulmuşsun, ne mutlu sana..
çocukları mutfaktan uzak tutmak gerek ama nasıl?!
artık oyuncakların yüzüne bakmıyor, varsa yoksa kapalı dolapları açacak, çekmeceleri boşaltacak..
şuanki favorisi yatak odasındaki annesinin çamaşır çekmecesi.. bazen gidiyorum yerler iç çamaşırı
ikincise de mutfaktaki tencere tava dolabııı

eşim balığa gitti, tutabilecek mi bilmiyorum
balıkla gelirse balık yeriz, yoksa mantı..

ramazan geldi, sanıyorum ilk oruç, önümüzdeki salı günü.
o zamana kadar mantı yapmam lazım.
sigara böreği ve köfteee

bi de silip süpürmem lazım, iftara misafirlerimiz olur muhtemelen..

Son düzenleme:
hosgeldın sefalar getırdın kazasız belasız gıttınız geldınız ne guzel nasıldı yolculuk ayseyle ? super aldıkların hemde ucuuuuuuuuz guzel gunlerden gıysın ıns.kızların renklı cıcıı bıcılı erkeklere bısey yok .
aynen ya katılıyorum haksızlık!!!!!
ay Allahım korusun gecmıs sanada bısey olmamıs sukur ama korkusu yeter
verılmıs sadakanız varıs gercekten !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…