Pembisim gecms olsn ins iyisindr simdk bazen bnada oluyor ama sen bu ara cok yordun kendini aman dikkat et...
Busmai sende bnm gb cosmussun ama cok sukur benim tek temizlenecek yerim buzdolabim kaldi sonra rahatim umarim sende en kisa zamanda feraha erersin...
Bizde bugun oglusumla dolastik biraz ama cok asabi bu ara istemedigi birsey okdugunda bagirarak jendini yerden yere atiyo cok uyuz oluyorum
Bence de.
Anladım canım, neyseki adana uzak değil, çok bunalınca gitmekte sıkıntı çekmezsin.evet canım şanslıyım. Sen nerelisin ailen nerede? Nevşehirde ne işîniz var? Eşinin ailesi nerede? Sordummu sorarım öylee
Ben Adanalıyım. İlk atamam buraya oldu.Eşimle de buraya da tanıştık.Onlar da buradalar yani.Burada kaldım yani.
Vavvvv alışveriş çılgınlığı.
ölüyorummm kızlar çok yorgunummm evi temizledim aslında temizlikçi çağıracağım ama birden aşk geldi bana
zaten temizlikçi gelecek diye evi temizleyen kadına türk kadını derlermiş
2 odanın perdesini yıkadım astım evi süpürdüm sildim bikaç dolap düzelttim banyoyu temizledim kereme banyo yaptırdım akşama da tavuk sote yaptım. artık 3 ay benden temizlik falan beklemesin kimse
acaba nfk cim napıyor
Pembehipopotam yediğin birşey dokunmuş olabilir aynı şeyi yiyoruz eşime bişey olmuyo bana oluyo
tabi yorgunluk da seni zayıf düşürmüş olabilir,geçmiş olsun
ben de kan ilacı hiç vermedim
d vitamini de 6 ay verdim sonra vermedim
45 gün aspirin kullanma ne demek anlamadım?
Emziriyorum ,aman ne emzirmee ne emzirme. damla damla zaten,bikaç dakika çekiyor bitiyor
en yorucu işleri gece yatmadan yapmak lazım,sonra da güzel bir uyku oh mis
üff sorma bittiler ama sevinemiyorum nedense, gene başlayacak vizeler
cam silme işine de girerdim bu gazla ama hiç girmiyim ,sonra her sefer silmem gerekir
ben cam silemem halı silemem diyorum ve temizlikçi çağırıyorum ,bozmayayım şimdi düzenimi
Canım bebe aspirini varya onu kastetti. Çok sakıncalıymış aşılarla birlikte. Ama ben calpol dışında ağrı kesici yada ateş düşürücü kullanmadığım için umursamadım. Kadın baya anlattı işin ciddiyetini ama.
bütün abonelikler öyle canım maalesefİki yıl atlas dergisine üyeydim.Üyeliğim bitti.Beni deli ediyorlar.Sürekli arayıp yeniden üye olun yok şunu alın bunu alın.Aman sakın üye olmayın.Yoktan da anlamıyorlar.Birkaç arkadaş aynı durumdayız.Çıldıracağım ya.
evet ya ne huysuz bişey oldularPembisim gecms olsn ins iyisindr simdk bazen bnada oluyor ama sen bu ara cok yordun kendini aman dikkat et...
Busmai sende bnm gb cosmussun ama cok sukur benim tek temizlenecek yerim buzdolabim kaldi sonra rahatim umarim sende en kisa zamanda feraha erersin...
Bizde bugun oglusumla dolastik biraz ama cok asabi bu ara istemedigi birsey okdugunda bagirarak jendini yerden yere atiyo cok uyuz oluyorum
karşı konulmaz çarpma isteği size de mi geliyoYa sorma Efe de beni sinir ediyo. Kendini deli gibi geri atıyo!! Bi tane çarpasım geliyo. Eskiden orda burda görürdüm kendini atan, bağıran ve çığıran çocukları da sinir olurdum; al işte bende de var bi tane :/
Akşam babamız da yoktu, yağmur da yağıyodu ve oğlum da çooooook sıkılmıştı. Yan komşunun çocuğunu istedik (4 yaşında ) gelmedi :) bizi çağırdılar oraya gittik. Apartmanda çocuk çok ama henüz bi samimiyet olmadığı için gidip gelemiyo insan :/
Bence de.
Anladım canım, neyseki adana uzak değil, çok bunalınca gitmekte sıkıntı çekmezsin.
Canım bebe aspirini varya onu kastetti. Çok sakıncalıymış aşılarla birlikte. Ama ben calpol dışında ağrı kesici yada ateş düşürücü kullanmadığım için umursamadım. Kadın baya anlattı işin ciddiyetini ama.
Canım benim ramazanda elim kalkmıyor hemen sonrasında da tatil var bu zamana kadar halletmiş olmam şarttı çok hamarat oldugumdan değil ben de dedim ya yardımcı teyze geldi şu anda çoktan battı ev o ayrı ama olsun kendimi daha da paralayamamAy bu arada seni gidi tertipli titiz kadın seniiiiiiii. Buzdolabı kalmışmış bi!! Çok fenasınız siz valla benim ev olduğu gibi duruyor ve bu hafta da durmaya devam edecek :)))
Bugün ananneye gittiiik, özlem giderdikk, geldik çantamızı topladık, arya hanım dağıttı biz toparladık, saat bu saat oldu nitekim. Gece 4 te yola çıkacağız, dua edin cücüğüm burnumuzdan getirmesin, Uslu uslu dursun
Saol tatlım, ne alim size ankaradan?Canım benim ramazanda elim kalkmıyor hemen sonrasında da tatil var bu zamana kadar halletmiş olmam şarttı çok hamarat oldugumdan değil ben de dedim ya yardımcı teyze geldi şu anda çoktan battı ev o ayrı ama olsun kendimi daha da paralayamam
Dualarım seninle canım dinlen de yolda dinç ol inşallah yolunda gider herşey
vizeler başlasın benim evi afedersiniz bişi götüürürrrrr
ders yok ya kendmi işe verdim şuan yaprak sarıyorum komşuyu çağırmıştım gelmedi bende kendim oturdum ıslak kekde yapmıştım bal gibi olmuş şanslarına küsss
Eki Görüntüle 746747
şuan bu tabak dolu
kızlar ecoşun bacağında böyle sert bişey var tam baldırında aşı vurulan yerin hizasndayardın dr a götüreceğim inşallah birşey yoktur
bütün abonelikler öyle canım maalesef
yıllar önce kestiğim dergiler her ocak ayında arıyor
evet ya ne huysuz bişey oldular
ayaklarını yere vurmalar çığlık atmalar falan
karşı konulmaz çarpma isteği size de mi geliyo
ben de ne biçim bi anneyim diyordum,neyse normalmiş
oynadılar mı çocukla?
Canım benim ramazanda elim kalkmıyor hemen sonrasında da tatil var bu zamana kadar halletmiş olmam şarttı çok hamarat oldugumdan değil ben de dedim ya yardımcı teyze geldi şu anda çoktan battı ev o ayrı ama olsun kendimi daha da paralayamam
Dualarım seninle canım dinlen de yolda dinç ol inşallah yolunda gider herşey
ders yok ya kendmi işe verdim şuan yaprak sarıyorum komşuyu çağırmıştım gelmedi bende kendim oturdum ıslak kekde yapmıştım bal gibi olmuş şanslarına küsss
Eki Görüntüle 746747
şuan bu tabak dolu
kızlar ecoşun bacağında böyle sert bişey var tam baldırında aşı vurulan yerin hizasndayardın dr a götüreceğim inşallah birşey yoktur
Günaydın herkesee... Biz yola çıktık bile, sizin totolarda kelebekler
Ohooooo... Bi geldik, otele yerleştik buraya bi pembiş uğramış. Bu ne uykuculuk yaaa? Kızım herzamanki gb 6 da uyandı.arabada kahvaltı yaptırdım( olabildiği kadar). Şimdi odayı keşfediyor. Aslında bi dışarı çıkıp getireyim mi diye düşünüyorum. Hem yorulmuş olur, uyur. Bende biraz kestiririm bu sayedebabamızın bi işi vardı o gitti.
Saol tatlım, ne alim size ankaradan?
Bitmek tükenmek bilmeyen enejinize hastayım arkadaş!
Hay maşallah sana. Ne de güzel sarmışsın. Afiyet olsun.
Ecoşu da götür bakalım ne diyecek doktor..?
anaradan ecoşa armud isterimmmmm bayılıyor birde annemleri getir gerçi yarın geliyrolar zaten
sağol canım dün gece busmaiyle konuşa konuşa son durum şu 2 de yattım artık Eki Görüntüle 746957
günaydın kızlarrrrr 3ümüzden başkası yok hanfkdan devraldık oda olsa iyi olurdu
bizde 6 da kalkıyoruz ecoş gece bana sarılıp uyudu zaten sabaha mızmız ve babası zaten sabah 8de geldi başım çatlıyorrrr
ecoşun bacağına b ibaktım ugün iki kırmızı leke offf offffff :26:
Eki Görüntüle 746747
şuan bu tabak dolu
Ohooooo... Bi geldik, otele yerleştik buraya bi pembiş uğramış. Bu ne uykuculuk yaaa? Kızım herzamanki gb 6 da uyandı.arabada kahvaltı yaptırdım( olabildiği kadar). Şimdi odayı keşfediyor. Aslında bi dışarı çıkıp getireyim mi diye düşünüyorum. Hem yorulmuş olur, uyur. Bende biraz kestiririm bu sayedebabamızın bi işi vardı o gitti.
Saol tatlım, ne alim size ankaradan?
Bitmek tükenmek bilmeyen enejinize hastayım arkadaş!
Eki Görüntüle 746747
şuan bu tabak dolu
ya kızlar bizim alttan iki dişimiz 10 aylıkken çıkmıştı şimdi ön üst değil de onların hemen yanından iki tane çıktı çok garip değil direk üstler yok üst yanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?