Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ay bu arada seni gidi tertipli titiz kadın seniiiiiiii. Buzdolabı kalmışmış bi!! Çok fenasınız siz valla benim ev olduğu gibi duruyor ve bu hafta da durmaya devam edecek :)))

Bugün ananneye gittiiik, özlem giderdikk, geldik çantamızı topladık, arya hanım dağıttı biz toparladık, saat bu saat oldu nitekim. Gece 4 te yola çıkacağız, dua edin cücüğüm burnumuzdan getirmesin, Uslu uslu dursun

bütün abonelikler öyle canım maalesef
yıllar önce kestiğim dergiler her ocak ayında arıyor
evet ya ne huysuz bişey oldular
ayaklarını yere vurmalar çığlık atmalar falan
karşı konulmaz çarpma isteği size de mi geliyo
ben de ne biçim bi anneyim diyordum,neyse normalmiş

oynadılar mı çocukla?

Hmm tamam canım sağol,Hiç duymadım bunu

Son düzenleme:
Ay bu arada seni gidi tertipli titiz kadın seniiiiiiii. Buzdolabı kalmışmış bi!! Çok fenasınız siz valla benim ev olduğu gibi duruyor ve bu hafta da durmaya devam edecek :)))
Canım benim ramazanda elim kalkmıyor hemen sonrasında da tatil var bu zamana kadar halletmiş olmam şarttı çok hamarat oldugumdan değil ben de dedim ya yardımcı teyze geldi şu anda çoktan battı ev o ayrı ama olsun kendimi daha da paralayamam

Dualarım seninle canım dinlen de yolda dinç ol inşallah yolunda gider herşey

vizeler başlasın benim evi afedersiniz bişi götüürürrrrr

ders yok ya kendmi işe verdim şuan yaprak sarıyorum komşuyu çağırmıştım gelmedi bende kendim oturdum ıslak kekde yapmıştım bal gibi olmuş şanslarına küsss

şuan bu tabak dolu

kızlar ecoşun bacağında böyle sert bişey var tam baldırında aşı vurulan yerin hizasnda yardın dr a götüreceğim inşallah birşey yoktur

Saol tatlım, ne alim size ankaradan?

Bitmek tükenmek bilmeyen enejinize hastayım arkadaş!

Günaydın herkesee... Biz yola çıktık bile, sizin totolarda kelebekler

Bence normal :)

Bizimki konuşma arıyor daha çok. Onlar konuştu Efe dinledi ve yuvarlandı :))

Eline koluna sağlık valla :)

Hay maşallah sana. Ne de güzel sarmışsın. Afiyet olsun.

Ecoşu da götür bakalım ne diyecek doktor..?

Günaydın herkesee... Biz yola çıktık bile, sizin totolarda kelebekler

Hayırlı yolculuklarrrrrrrr. Güle güle gidin gelin. Umarım Arya sizi hiç üzmez :)

Günaydın kızlarrrrrrrr. Güzel bir gün diliyorum herkese :)

Ohooooo... Bi geldik, otele yerleştik buraya bi pembiş uğramış. Bu ne uykuculuk yaaa? Kızım herzamanki gb 6 da uyandı.arabada kahvaltı yaptırdım( olabildiği kadar). Şimdi odayı keşfediyor. Aslında bi dışarı çıkıp getireyim mi diye düşünüyorum. Hem yorulmuş olur, uyur. Bende biraz kestiririm bu sayede babamızın bi işi vardı o gitti.

Son düzenleme:

Sorma canım ya bu topik çok fena :))

Sağ salim varmanıza sevindim. Umarım çoooook güzel zaman geçirirsiniz. Yerime de gezinnnnnnnn

anaradan ecoşa armud isterimmmmm bayılıyor birde annemleri getir gerçi yarın geliyrolar zaten

Hay maşallah sana. Ne de güzel sarmışsın. Afiyet olsun.

Ecoşu da götür bakalım ne diyecek doktor..?

sağol canım dün gece busmaiyle konuşa konuşa son durum şu 2 de yattım artık

günaydın kızlarrrrr 3ümüzden başkası yok ha nfkdan devraldık oda olsa iyi olurdu

bizde 6 da kalkıyoruz ecoş gece bana sarılıp uyudu zaten sabaha mızmız ve babası zaten sabah 8de geldi başım çatlıyorrrr

ecoşun bacağına b ibaktım ugün iki kırmızı leke offf offffff :26:

Bence onu da böcekler yemiş. Bizi de yiyo nerden geliyorlarlarsa. Görsen böyle şişmiş ucu da iltihaplı gibi. Dün aile hekimi merhem yazdı işte. Ama sürüyorum adam kendini yere atıp sürünmeye başlıyo. Sanırım uyku öncesi sürmeli

Sana da bravo valla bi daha sarmalar konusunda

Komşun şu tabağı görseydi gelmediğine pişman olurdu.Beni biri sarmaya davet edecek de...
Ecoşun da iyi haberlerini bekliyoruz.

Neyse ki cok sıkıntı olmadan gitmişsiniz anladığım kadarıyla.Kız uyumaya mı gittiniz gezin, gezin...

Bu arada herkese günaydın.Aslında kalkalı çok oldu.Hatta Aden şimdi geri uyudu.Ben de uyuyacağım.Mutfak dolaplarından üç göz daha sildim.Kaldı altı bölme.Bugünlük bu kadar iş yeter zaten.Hadi bana iyi uykular...

Cnm ankaraya bi kez gittim o da okul gezisiydi bisi anlmdm nesi meshur bilemiyorum ki

Tunaydinlar bu arada sabah disarda kahvalti sonrasi sosyete pazari gezildi simdi de oglusumu uyuttum dondurma sefasi yapiciim deymeyin keyfime )

ya kızlar bizim alttan iki dişimiz 10 aylıkken çıkmıştı şimdi ön üst değil de onların hemen yanından iki tane çıktı çok garip değil direk üstler yok üst yanlar var

Masaallah kalem gibi sarmissin ellerine saglik cok severim yaprak sarmasini nasil bi sislik.var cnm ins onemli bisey degildir

ya kızlar bizim alttan iki dişimiz 10 aylıkken çıkmıştı şimdi ön üst değil de onların hemen yanından iki tane çıktı çok garip değil direk üstler yok üst yanlar var

Bizim de alt dişler 8,5 aylıkken çıkmıştı.Şimdi de üstler epey kabarmış ucu beyazlamış.Dr birkaç güne çıkar demişti.Hala çıkmadı.Dişlerimiz epey yavaş çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…