canım hıc zor degıl ben 20 gunlukken felan basladım tek basıma yıkıyortum suan mesela kuvetını ııce su ıle dolduruyorum usumesın dıe bı kafası dısarıda kalıo ılk once vıcudunu yıkıyorum sampuanla zaten ustten sıkmalı tek elımle alabılıyorum basının altından koltuk altına doğru tek elımle tutuyorum tek elımlede yıkıyorum sonra sırtını cevırıyorum yıkıyorum sonra basına su dokup sampuanla yıkıyorum su dokup durluyorum hemen havlusuna sarıyorum cok basıt canım
Aynen canim bende senin gb bi elimle tutup kafasini sirtini yikiyorum fileye sirt ustu yatirip on tarafini yikiyorum ama bi iki haftadir fileye yüzüstü yatiriyorum artik tek elimle tutamiyorum cok hareketli kafasi ayagi bacagi kollari hicbiyeri durmuo bende hem sirt ustu hem yuz ustu yatirip iki tarafinida yikiyom kafasini yüzüstü yatarken yikiyom kafasini kendi kaldırdığından kulagina su gitmiyor..bu arada cocugu emmeyen arkadaslar doymadigini düşünenler once kilo takibi yapin ama ayni tartida.cisine bakin eger hersey normalse ısrarla emzirin ozellikle o uyurken..benim gogsum cok nadir beni rahatsız edecek sekilde dolmustur.hamileyken aldigim göğüs pedini bile nerdeyse hic kullanmadim ama cok sukur sutum yetti dediginiz gb kilo verdikce bide goguslerim iyice kuculdu bunlari kriter almayın sut emdikce gelio pompalarda yaniltio onada guvenmeyin..ama tabiiki çocuğunu anne sutuyle beslemek cok güzel fakat dünyanin sonuda degil rabm baska dert vermesin..cokda üzülmeyin naçizane tavsiyem benim..ben kirk gun annemi emmisim sonra biberonla inek sutu icmisim noldu cok şükür gayetde saglikliyimdir.