Biz bunu aldık ben tavsiye ederim ama tercih meselesi bunu yere koyarsanız kendinden kısa ayakları var onun dışında da her sandalyeye bağlanıyor diğerleri çok yer tutuyor diye ben istemedim bunu katlayınca çanta kadar küçük oluyor fiyatı da uygun
bu kullanışlı bişi gibi, bakim bizim bey ne dicek, bi göstereym.
sandalyeye baglayınca yuksekte oluyo mu bebek, yani bizle aynı seviyeye geliyo mu, aşağıda kalmaması lazım ya
geçen gece kızımı emzırmek ıcın yanıma almıştım her zaman yaptıgım gıbı uyuya kaldık kızım da bende,ama bu sefer onu yatagın uc kısmına yatırmıştım tabi,sabahın 6 bucugunda paldır küldür bi dustu yataktan.ben ondan fazla bagırdım nasıl korktum.bagırmadım resmen böğürdüm.uyanmayan kımse kalmadı valla sesime,kucağıma aldım bi gayret hemen,sonra gulmeye basladı yavrum uyku sersemliğine anlamadı galıba dustugunu
canım ılk basta bana da çok bunlar gıbı geldıydı ama ınanamadım 2 hafta sonra yetmedı bıle o mönü.o kadar çabuk adapte oluyolar kı.sankı anasının karnından cıkar cıkmaz ek gıdayla beslendı.benı keyıf olsun dıye emıyor.o da gecelerı sadece.
ben uyarım,hatta bikeresinde basladıydım.3 gun sonra bıraktım.
canım Allah korumuş, ben illaki yastık koyuyorum gece emzirirken kucağıma, kucağıma koydugum yastıga da kollarımı dayıyorum, bütün yükü yastıga veriyorm, uyusam bile düşmicek şekilde tutuyorm, ben de hep korkmuşumdur cunki, Allah muhafaza
destiny ek gıdaya illaki adapte olur da, benim korkum anne sütünü azaltması. o yüzden azar azar vercem maksat tatmış olsun diye yani. zaten sennki de azaltmış ya, oyle olur diye korkuyorum
bu perşembe oruca niyetleneceğim, bakalım, benim de niyetim bu kısa günlerde bitirmek..
birdahaki ramazana kalmamalı oruç, inş sütüm de etkilenmez de azar azar bitiririm,, sayılı gün ne de olsa..
cena,cım bende oruç tutmak istiyorum şu kısa günlerde
ama çok yorgun düşüyorum bi yandan bebekle uğraş bi yandan kızım okula gidiyor.
sütüm azalır diyede korkuyorum.gün içerisinde doğru dürüst yemek yediğim
söylenmez ama bol bol sıvı alıyorum.oğlumun diş sıkıntısıda bi yandan
çıkramadık dişleri kök söktürüyor.birde oruç tutunca iyica asabileşmeyelim
bi denemek lazım belki, cesaret edip
Kızlar çok bunaldım ya oğlum hiç inmiyor kucağımdan artık kucağımda durmakta kesmiyor gezmek istiyor oturunca başlıyor ağlamaya kollarım sırtım belim kopuyor resmen yürüteç düşünmordum ama bu gidişle alıcam galiba biraz oyalanır hiç değilse bende nefes alırım az da olsa:18:
aynı bizmki de oyle, gunduzleri bi yarım saat uyuyo diyelm ki, o sürede naapcamı sasırıyorm
toplamda 10 dk dönencesiyle oyalanıyo, 5 dk yerde duruyo, 15 dk durursa anakucagnda oyuncağı ile oynuyo, hele akşama dogru saat 4 ten sonra hiç inmiyo kucaktan, sabah yine idare eder de, biraz daha buyuyunce artık kendisi hareket etmek isticek, yere bırakmamı isticektir diye umit ediyorm
günaydınn kızlar. biz yine öksürükle ugraşıyoruz.dr bitkisel öksürük şurubu ve burnu için sprey verdi. ama kzım şurubu içnce sanki daha çok öksürmeye başladı.anlamadım:44: birde kzımı nasıl biberona alıştırabilirim yaaa. ıhlamur falan içirmek istiyorum kşçıkla çok az içiyo napsam bilemedim?
geçmiş olsun canım, biberon silikon mu kaucuk mu, belki kaucuk olsa daha doğal gelir içer bi ihtimal