- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaaa... Bende özellikle açıyorum uyanırsa korkmasın diye...:26:
Nasıl yaaa... Bende özellikle açıyorum uyanırsa korkmasın diye...:26:
Aynen bende korkar diyorum uyanırsa kapkaranlık odada, sabah gün ışımaya başlayınca kapıyordum lambayı
bende öyle yapıyorum ki ben ışıkta uyumaktan nefret ederimama kızım için açık tutuyordum.. napsam ki şimdi bilemedim..:44:
Hayirli cumalar aman bebislr hasta olmasin cok uzuluyorum simdiye kadar elif hasta olmadi cok sukur havalarda fena gitmio gecen sene kis daha soguk gecmisti sanki ben oyle hatirliyorum ben karda buzda duserim diye kisin pek cikamamistim. Kendime hic dikkat edemiyorum bazen bi ekmek arasi peynir domates yiyorum ayak ustu bi daha aksama kadar sadece su iciyorum.sanirim bunyem zayifladi dunde iyi degildim bi kirginlik vucut agrisi vardi vicks surduk sirtima Ve zencefili balla karistirip yuttum bugun daha iyiyim. Siz ozel bisey yapiyor musunuz kendiniz icon ben artik her gun balli zencefil ve cayini yapip icicem cok yorgun hissediorum kendimi![]()
patatesli yumurta di miii?aa inanmıyorum benim eşime sorayım ne yedin zaten hiç bir şey yemediği için bulur
oww öğrenci evinde pat yum derler bilirmisin bayılırızeşime 5 yumurta haşla yağla tuz baharatt ohh mis yer
organik kalmışmııııseni kandırıkçı senii
bi pastırmalı yumurta yap da yesin bakalımbazenmi ayşecik yer inşallah
![]()
bakın siz şu işe
gazete manşetlerine çıkıyordum az daha ...yan dairemdeki birlikte yaşayan adam ve kadın korıdorda kavga ediyorlar ama ne kavga ..
benımde canım sıkıldı kapının gözesinden canlı yayın kalıtesiyle adamla kadını izliyorum ( kendimi eşrefle kınıyorum)
haytt böle işe bi nda öksürdüm ... adam demez mi kapı arkasından dinleme sende gel sana da 3-5 tane geçireyim dedi ..
bende kapıyı açıp hahayyy sen ancak karşındaki kedi yavrusuna geçirirsin ayıı dedim şakkk kapattımmm ..
ayşecik ve annesinin geceleri uyumayanlar için kurduklarıyağmur gece uyumuyor ana kız takılıyoruz
benim kıza da bi şey oldu.. 3-4 kez kalkan kız, sanki şimdi daha çok kalkıyor..Bi suredir yazamadim yine offff bu aralar cok dertliyim galiba sutum yetmiyo ozellikle geceleri ya da atak mi geciriyoruz acaba gecede7-8 kez uyaniyo deli olcam goguslerim de cok aciyo. Benzer bi durum yasayan var mi? Pazartesi dr kontrolumuz var herhalde ek gidaya baslariz. O da ayri bi muamma meyveyle mi sebzeyle mi baslamali her sey sorun cok bunaldim bu aralar ben ya
ay darısı başımızaadoğumdan sonra ilk kez birkaç gündür süren kahverengi akıntılardan sonra evveeeet adetim gelmeye başladı bukadar sevincegm aklıma gelmezdi umarım artık daha kolay zayıflarım ve şişkinlğim gider![]()
günaydınn kızlar.cumanız mübarek olsunn. kızım biraz ii artık. idrar kültürü yapmıştı dr. oda iii çıktı. 2 gündür öksürük ilacı içiyo öksürügü hafifladi. tek sorunumuz kaldıı gündüzleri çok az emiyooo .![]()
gece emmeleri daha faydalı ve besleyiciymiş..Gunaydın canım.. Hepınızın cuması mubarek olsun.. Gecmıs olsun benım kızda 2 gundur oksuruyor sesı hafıf kısıldı doktor pedıtus verdı sesı bugun ıyı ama dun gece belkı 20 defa kalkmısımdır ıyı saglıklı olsunlarda gerısı onemlı degıl.. Benım kızım sadece gecelerı emıyor gunduz hıcbır sekılde almıyor memeyı bende mama verıyorum cok sukur uslandı kızım mamaya cok karsıydım ama Allah senmısın dedı basıma geldı kotu bıseyde degılmıs onu anladım cok sukur doyuyor kızım ve mutlu arada gun ıcınde mama takvıyesı yap bence canım gerılemesın yavrun
öğle oldu ama, senin de sizin de gününüz aydın olsun..Hayırlı sabahlar hatunlar.. Cumamız Mübarek Olsun..
. hepinizi öpüyorum...
![]()
benim alışkanlığım kolidorun lambasını açık bırakırım..bende öyle yapıyorum ki ben ışıkta uyumaktan nefret ederimama kızım için açık tutuyordum.. napsam ki şimdi bilemedim..:44:
ben mandalina, portakala yüklenmiş durumdayım, hergün birkaç tane yiyorum..Hayirli cumalar aman bebislr hasta olmasin cok uzuluyorum simdiye kadar elif hasta olmadi cok sukur havalarda fena gitmio gecen sene kis daha soguk gecmisti sanki ben oyle hatirliyorum ben karda buzda duserim diye kisin pek cikamamistim. Kendime hic dikkat edemiyorum bazen bi ekmek arasi peynir domates yiyorum ayak ustu bi daha aksama kadar sadece su iciyorum.sanirim bunyem zayifladi dunde iyi degildim bi kirginlik vucut agrisi vardi vicks surduk sirtima Ve zencefili balla karistirip yuttum bugun daha iyiyim. Siz ozel bisey yapiyor musunuz kendiniz icon ben artik her gun balli zencefil ve cayini yapip icicem cok yorgun hissediorum kendimi![]()
aman iyi öğlen olsun bakalım...patatesli yumurta di miii?
biz de bazen bir iki gün kalmaya öğrenci evine giderdik, sabah kahvaltıda special
inş ayşecik bu konuda bana benzer.. ama diğer konularda eşime benzesin..
ben süt içmem, ben tereyağı yemem, ben kaymak yemem, ben ciğer yemem.. ben... ben..
delüüüü
şaka bi yana Allah korumuş, öyle heriflerin ne yapacağı belli olmaz..
ömürün annesi dikkat et kendine..
ayşecik ve annesinin geceleri uyumayanlar için kurdukları
''gece kuşları'' grubuna hoşgeldiniz
benim kıza da bi şey oldu.. 3-4 kez kalkan kız, sanki şimdi daha çok kalkıyor..
ama sorun kalkmasından ziyade az emmesi, yani uyanıyor, normalde 10 dakika net emerdi..
şimdi 3-4 dakika ağzının ucuyla emiyor, uykusuna devam...
ay darısı başımızaa
gece emmeleri daha faydalı ve besleyiciymiş..
en azından gece emiyor.. dediğin gibi herşeyin çaresi var, gündüz de mama yesin, ne olurki..
zaten 5. ayı geride bırakıyoruz, bundan sonra başka besinler de vereceğiz..
öğle oldu ama, senin de sizin de gününüz aydın olsun..
cumanız mübarek olsun..
hakkınızda hayırlı olacak dualarınız kabul olsun..
benim alışkanlığım kolidorun lambasını açık bırakırım..
sabah namazdan sonra da kapatırım..
bu arada ayşecikin gözlerinden hiçbirşey kaçmıyor ya..
akşamüstü salonda uyuyor, ben de mutfakta iş yapıyorum,
uyandı içeri girdim, ama ışığı açmadan.. ben onun gözlerini zor görüyorum..
zilli beni gözleriyle takip ediyor o karanlıkta
şaştım kaldım, karanlıkken bu kadar iyi görebilmesi, ilginç
ben mandalina, portakala yüklenmiş durumdayım, hergün birkaç tane yiyorum..
haftada bir iki annem haricinde bu ara hiçbir yere de gitmiyorum, dün arkadaş davet verdi,beni de çağırdı..
havalar malum, çok insan olacak, hastası hasta olmak üzere olanı.. kızı onların içine sokmak istemiyorum..
kusura bakma gelemiyeceğim..
bi de öyle kalabalık yerlerde millet tek tek çocuğu kucağına almak sevmek öpmek istiyor.. çocuklar da oynamak istiyor..
çoluk çocuktan da koruyacağım diye anam ağlıyor..
sen de iyi yapıyorsun, haricen ıhlamur, nane limon iç sürekli.. meyveyi de aksatma derim.. tabi yemeklerine de dikkat et..
inş şu günleri hastalıksız geçirelim..
bi şey olursa da, şöyle derler.. bütün sorumluluk anne de yaa
''bakamadı, çocuk hasta oldu..''![]()
günaydınlar arkadaşlar oğluşum kucağımda sizi okuduk
herkesler iyidir inşallah. bu sabah buraya kar yağdı ama uzunderenin erzurumdan çok büyük
farkı var o da kar tutmuyo hemencik eridi.
bu arada benim bebeğim ceee yapınca gülüyo nasıl tatlı yaa siz de var mı gelişmeler?
ve cumamız hayırlı olsun inşallah
bende öyle yapıyorum ki ben ışıkta uyumaktan nefret ederimama kızım için açık tutuyordum.. napsam ki şimdi bilemedim..:44:
ben de hasta oldum ishal mide bulantısı baş ağrısı..haftasonu istanbula uçmuştuk üşüttüm heralde..allahtan bebeğim iyi ama onun da uyku düzeni bozuldu gece 11 de yatardı şimdi 2 ye kadar uyanıktı delirtti beni
Allahtan annem geldi bugun dinleniyorum karnım çok ağrıyo gurul gurul![]()
benimki de eliyle ayağını tutmaya başladı top gibi oluyor çok sevimli
karanlıkta büyüme hormonları salgılanıyor gece karanlıkta durması gerek..
kayınvalidemler korkar ışığı açık tut dediler ben hep karanlıkta uyuttum şimdi karanlıkta bile görüyor![]()
he yaa.. sanki çocuğun zararına uğraşıyoruz..aman iyi öğlen olsun bakalım...
amin İnşaallah..
bende ciğer sevmem. et sevmem.. tavuk zor yerim...Ebrar da bana benzerse yandık..
haklısın aman onlar hasta falan olmasın..kasıtlı hasta etmişiz gibi suçlanıyoruz..bizim kız hapşursun eşim hemen bu kızı üşütmüşsün diyor.
. ki kat kat giydiriyorum..
geçmiş olsun, anlattıkların üşüttüğünü gösteriyor..ben de hasta oldum ishal mide bulantısı baş ağrısı..haftasonu istanbula uçmuştuk üşüttüm heralde..allahtan bebeğim iyi ama onun da uyku düzeni bozuldu gece 11 de yatardı şimdi 2 ye kadar uyanıktı delirtti beni
Allahtan annem geldi bugun dinleniyorum karnım çok ağrıyo gurul gurul![]()
yok canım, içgüdüsel öyle bi bulur ki memeyitamam bende karanlıkta yatırayım ama emzirirken zor olmazmı? :26:
günaydınlar arkadaşlar oğluşum kucağımda sizi okuduk
herkesler iyidir inşallah. bu sabah buraya kar yağdı ama uzunderenin erzurumdan çok büyük
farkı var o da kar tutmuyo hemencik eridi.
bu arada benim bebeğim ceee yapınca gülüyo nasıl tatlı yaa siz de var mı gelişmeler?
ve cumamız hayırlı olsun inşallah