kızlarrr hepinize günaydın...yine konular almış basını gidiyo benimde söyleyeceğim 2 çift lafım var
erkekler konusunda en namuslu erkek ölü erkek

bu seylerle uğrasanları rabbim ıslah etsin.zinadan ne farkı varki
astronot konusu: babam almış gercekten kullanışlı fermuarlı içi yün gibi oğlumun hiçbitarafından soğuk girmicek öteki türlü yok beli acıldı yok karnı acıldı dert oluodu.biri cıtcıtlı o pek kullanıslı gelmedi ama diğerine bayıldım
c&a konusu:karakızcım valla yazmısın okuyunca sok oldum.bende oğluma bişeyler almıstım ordan bilsem almazdım.zaten kıyafetleride dandik 6-9 aylık yazıyo oğlum daha 4 aylıkken aldığım takım olmadı.ordan aldıklarımın hepsinin parası cöpe gitti.zaten karar vermiştim artık ordan alışveriş yapmamaya buda tuz biber oldu.biz özen gösteriyoruz yok 100 de 100 pamuk olsun yavrularımızın cildi hassas diye doğduklarından beri anamız ağladı bu durum hiçde hoş değil..bidaha alırsam 2 olsun.valla suana kadar idilbabyden aldığım herseyi inciğine cıcığına kadar kullandım verdiğim paralar helali hoş olsun.yıka yıka giydir ama artık almıyorum cok pahalı olduğu için.lcw,civil yeter nolacak.cocuğun yediği helal,giydiği haram derler:125: