Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 6 ziyaretçi)
cena, hatoza, ecrinn08, ozlemcr, gulumser987, enlifes, Barbarino+, tugceee3567+, boceg81, candas:46:
maşallahhhh heo bole kalabalık olsak
ama okuyolar yazmıyolar yazan çok az
nıye katılmıyosunuz aramıza

selamlarrr..anketlerı yaptık temmuz annelerı lehıne tabıı hepsıı:)vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun...pasa uyuyorken yazayım dedım..ya hanımlarr ev ıslerıne yetısemıyorum ben malesef haftada bır supurge acar oldumm..camasırdı oydu buydu derken yoruluyorum yoruluyorum ama gerı dönup baktıgımda dagınık bı salonn goruyorum yınede...bırde vıcdan azabım var..akıl alayım bıraz sızden..hamılelık oncesı 5 vakıt namaz kılıyordum 2 ay kadar yaptım ama sonra bulantılardı;mıdemde gastrıt sorunu yasadım derken bıraktım..gecenlerde yıne baslıyayım dedım ama beceremedım:( gece en az 5 kere uyanıyoruz paşa sagolsun..sabah namazına uyku tatlı gelıyor ne yalan soyluyeyım boyle olunca..gun ıcındekı vakıtlerdede uyanık oluyor genelde bızımkı..;uyuyuncada bı ısın ucundan tutuyorum..bu konuda bı duzen oturtamadım sızler bunu nasıl cozdunuz?

bu erkekler yokmuuu nasılda agzını arıyor...tatıl olsunda ne guzel ıste hem yardım ederler sana..ayşeyi arada kucaklasalar yeter dınlenmen ıcın

3 numara almıstım canım cok kucuk geldı gozume molfıxı deneyecegım bakalım

3 numara kullanıyodum cnm 3 numarada 4-9 kılo yazıyo çağan 9 kılo olmak uzere.sanırım 4 numara almam gerek artık prima aktıf bebekmmı kullanıyosun

molfıxmı alsam canbebemı kararsız kaldım sımdı

4numara kullan canım biz 4e geceli baya oldu 1ay olcak nerdese 8kiloyuz iyi gelıo

Kızlar alıntı yapamayacağım kusura bakmayın iyi dileklerinde bulunanlarvhepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.Astronot mont sorusunu karakız ben hiç sevmedim kullanışlı değil dolap bekliyor, kadercim kocanla bu konuyu enine boyuna konuş bence ciddi bir konu bu taviraalp beklemeye gelmez dusuncelerini kırılacak diye soylemenezlik yapma sen uzulursun. Cena bizim evde aksam yemeğine yayla çorbası, firinda kanat-patates salata ve çayın yanına aglayan kek var.kızlar yarın aksama esiminmuduru ve iş arkadaşları gelecek.çayın yanına mercimek köftesi, kabak salatası, gül börek, havuç topları topları(cevizli hindistan cevizli) etmek tatlısı yapmayı düşünüyorum sizce nasil az ya da çok basit kolay ne düşünüyorsunuz ekleme çıkarma ya da önerilerinizi bekliyorum.opuldunuz

bu erkekler yokmuuu nasılda agzını arıyor...tatıl olsunda ne guzel ıste hem yardım ederler sana..ayşeyi arada kucaklasalar yeter dınlenmen ıcın

3 numara almıstım canım cok kucuk geldı gozume molfıxı deneyecegım bakalım

3 numara kullanıyodum cnm 3 numarada 4-9 kılo yazıyo çağan 9 kılo olmak uzere.sanırım 4 numara almam gerek artık prima aktıf bebekmmı kullanıyosun

molfıxmı alsam canbebemı kararsız kaldım sımdı
canım 3 numaralar artık küçük geliyor.. bence 4 numara al.. bence canbebeyi dene 4 numara olanını..:34: biz 4 numaranın 70 olanını aldık yanında 2 paket ıslak mendil bir tane alt açma hediyeli..:1:

elektrik faturası gelmiş 350 tl:18: oğluşum üşümesin diye evin her yerinde bir soba yanıyor. neyse o sağlıklı mutlu olsun da napalımm.

kızlar hangi bebek bezini kullanıyosunuz ben molfixi denemeyı düşünüyorum
nasıl sızce ?
prima aktif bebek kullanıyodum
sızıntı yapıyor
yanlışmı baglıyorum dedım ama degıl bezden kaynaklanıyor
bı turlu bez sorununu cozemedım
hugg denedım oda çok kucuk geldı

ben de primayla başlamıştım.dediğin gibi sızıntı yaptı. molfix ve canbebe kullandım birsüre. şimdi huggies organik pamuklu var onu kullanıyoruz. 4 numaraya geçtim. bana en iyisi o gibi geldi.

Kızlar alıntı yapamayacağım kusura bakmayın iyi dileklerinde bulunanlarvhepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.Astronot mont sorusunu karakız ben hiç sevmedim kullanışlı değil dolap bekliyor, kadercim kocanla bu konuyu enine boyuna konuş bence ciddi bir konu bu taviraalp beklemeye gelmez dusuncelerini kırılacak diye soylemenezlik yapma sen uzulursun. Cena bizim evde aksam yemeğine yayla çorbası, firinda kanat-patates salata ve çayın yanına aglayan kek var.kızlar yarın aksama esiminmuduru ve iş arkadaşları gelecek.çayın yanına mercimek köftesi, kabak salatası, gül börek, havuç topları topları(cevizli hindistan cevizli) etmek tatlısı yapmayı düşünüyorum sizce nasil az ya da çok basit kolay ne düşünüyorsunuz ekleme çıkarma ya da önerilerinizi bekliyorum.opuldunuz
Anladığım kadarıyla akam çayına gelecekler.. Bence 2 çeşit tuzlu, 1 çeşit tatlı, birde salata yapabilirsin..:34: mercimek köftesi de güzel olur tabi.. ben dün milföyden patatesli kolay börek yaptım çok güzel oldu.. hem yapımı da çok kolay.. Tarifini buradan aldım..
http://www.nefisyemektarifleri.com/patatesli-milfoy-boregi-tarifi/ :40: etimek tatlısı güzel olur ama havuç toplarını bilemiyorum.. :26:

4numara kullan canım biz 4e geceli baya oldu 1ay olcak nerdese 8kiloyuz iyi gelıo
haklısın 3 numaradanda baya var 30 tane kadar bıtırınce artık 4 numaraya gecmelıyım

kızlar bundan trde varmı yaaa hemen alalımmmmmmmEki Görüntüle 583371 [/QUOT

canım ben onun bebeyağını kullanıyorum. büyük bir umutla almıştım.banyodan sonra onunla masaj yapıyorum rahat uyusun diye. ama hiçbi işe yaramadı benim sıpada. sadece kokusu çok güzel:1:
almayı dusunuyodum ama sen bole dıyınce vazgectım sımdı cnm
canım 3 numaralar artık küçük geliyor.. bence 4 numara al.. bence canbebeyi dene 4 numara olanını..:34: biz 4 numaranın 70 olanını aldık yanında 2 paket ıslak mendil bir tane alt açma hediyeli..:1:
çook ıyıymıs bı denıcem bklım cnm sureklı sızıntı yapıyo prıma oglum hasta olcak yoksa bez yuzunden
ben de primayla başlamıştım.dediğin gibi sızıntı yaptı. molfix ve canbebe kullandım birsüre. şimdi huggies organik pamuklu var onu kullanıyoruz. 4 numaraya geçtim. bana en iyisi o gibi geldi.
hugg bana bıraz kucuk gıbı geldı molfıx nasıldı sence ?

selamlarrr..anketlerı yaptık temmuz annelerı lehıne tabıı hepsıı:)vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun...pasa uyuyorken yazayım dedım..ya hanımlarr ev ıslerıne yetısemıyorum ben malesef haftada bır supurge acar oldumm..camasırdı oydu buydu derken yoruluyorum yoruluyorum ama gerı dönup baktıgımda dagınık bı salonn goruyorum yınede...bırde vıcdan azabım var..akıl alayım bıraz sızden..hamılelık oncesı 5 vakıt namaz kılıyordum 2 ay kadar yaptım ama sonra bulantılardı;mıdemde gastrıt sorunu yasadım derken bıraktım..gecenlerde yıne baslıyayım dedım ama beceremedım:( gece en az 5 kere uyanıyoruz paşa sagolsun..sabah namazına uyku tatlı gelıyor ne yalan soyluyeyım boyle olunca..gun ıcındekı vakıtlerdede uyanık oluyor genelde bızımkı..;uyuyuncada bı ısın ucundan tutuyorum..bu konuda bı duzen oturtamadım sızler bunu nasıl cozdunuz?
aynı şeyleri biz de yaşıyoruz canım..
silip süpürüyorum, toz alıyorum, her yeri düzenliyorum..
bir saat sonra gel.. bezler, hırkalar..battaniye, şapka.. oyuncak.
dağılmış oluyor salon yine de..
ben de bi köşe yaptım, ayşecikin eşyaları hep orada.
salonda oturup kalkıyoruz, oturma odamız yani..
olabildiğince geri kalan tarafları toplu tutmaya çalışıyorum
bir hafta on günde bir silersem..tamam..
zaten neredeyse her gün süpürüyorum..

sen de vakit bulduğunca bir yerlere topla, düzenli olsun.. geri kalan çok önemli değil bence..
neticede çocuk var evde, olacak o kadar.. :34:

namaz mevzuuna gelince, daha önce de söylemiştim.. ben de namazda zorlanıyorum bazen..:25:
kendimi zorluyorum, ayşecik namazsız annesinden süt içmesin,
buna hakkım yok diyorum.. :18:işe yarıyor.. bazen sadece farzını kılıyorum ama 5 vakit kılıyorum..

elektrik faturası gelmiş 350 tl:18: oğluşum üşümesin diye evin her yerinde bir soba yanıyor. neyse o sağlıklı mutlu olsun da napalımm.
aman canım, ondan bundan kısarsın, kullanmazsın, almazsın..
yemezsin, gezmezsin.. ama ısınmadan kısılamaz, bebek var evde..
gerekirse eşimin o ayki maaşı ısınmaya gitsin ama kızımız hasta olmasın.. :43:

Cena bizim evde aksam yemeğine yayla çorbası, firinda kanat-patates salata ve çayın yanına aglayan kek var.kızlar yarın aksama esiminmuduru ve iş arkadaşları gelecek.çayın yanına mercimek köftesi, kabak salatası, gül börek, havuç topları topları(cevizli hindistan cevizli) etmek tatlısı yapmayı düşünüyorum sizce nasil az ya da çok basit kolay ne düşünüyorsunuz ekleme çıkarma ya da önerilerinizi bekliyorum.opuldunuz
fırında patates ve tavukkk:52:
adresi ver, yola çıktım, geliyooom:10:

benim ikram mönüm fixtir.. çok bi şey bilmem çünkü..
-mutlaka kakaolu kek yaparım.. pasta görevi de görür çünkü.. :1:
(kalıbın alt kısmına bütün fındık döküyorum, bazen damla çikolata katarım içine.)

-gül börek benim de favorimdir, ya da ince uzun sararım sigara böreğinin kalını gibi..
peynir ya da kıyma süpper olur, eğer salatada kullanmazsam patates kullanırım böreğe..

-makarna salatası hafif kaçarsa patates salatası yaparım.. bol karabiber ve limonlu..

-fındıklı kurabiye de olmazsa olmazdır..
Fındıklı Kurabiye Tarifi | Güncel Yemek Tarifleri

-ardından sütlü tatlı ikram ederim.. o da fixtir. ya tavukgöğsü ya sütlaç:9:

dediğim gibi yapabildiklerim bunlar. sana nacizane tavsiyem; sen de mönüne bir satata ekle,
mercimek köftesi de güzel ama salatanın muadili değil..
tatlı haricinde servis tabağına şekerli bi şey eklersen kek gibi daha da güzel olur.. ekstra olur:34:

ben de biraz onu düşündüm açıkçası.. kv ben yokken ayşecike bakar..:31:
bu arada kızım 6 kilodan beri 4 numara kullanıyor..
3 numaranın üzerinde her ne kadar 9 kiloya kadar yazıyorsa da, bezin bacak kısmı sıkıyor..
bence 4 numaraya geç..

küçükyalı semt pazarı mııı?
benim kv müdavimidir..:9:
bize yakın mı oturuyorsun acep:31:
[/QUOTE]

canım benim işyerim küçükyalıda çekmeköyde oturuyorum ama küçükyalıya hayranım buralardan ev almak istiyorum ama çok pahalı :(

pazarıda çok keyifli oluyor iş stresinden çıkıp her perşembe bir pazar yapıyorum ohhh valla normalde hiç almam dediğim şeylere bile saldırıyorum heleki bu ara meleğim nedeniyle alışverişe gidemeyen biri olduğumdan bari gün içerisinde bulduğum fırsatı kaçırmayayım diyorum :))

sen küçükyalıda mı otuyorsun ?

haklısın 3 numaradanda baya var 30 tane kadar bıtırınce artık 4 numaraya gecmelıyım

almayı dusunuyodum ama sen bole dıyınce vazgectım sımdı cnm

çook ıyıymıs bı denıcem bklım cnm sureklı sızıntı yapıyo prıma oglum hasta olcak yoksa bez yuzunden

hugg bana bıraz kucuk gıbı geldı molfıx nasıldı sence ?

molfixten de çok memnundum. canbebe ve molfix aynı bence. daha inceler. huggiesi biraz daha kalın diye tercih ettim.ben üşüyorum ya oğlumu da sanki bezi ısıtacak gibi:1: tam çatlak anne modeli oldum:52:

nasıl sızce ?
sızıntı yapıyor

canım ilk primayla başladık ama kokusu çok kötüydü bezin kendi kokusu zaten tahammil edilemez aloevera aşırı baskındı bide oğlum ciş yaptımmı amannn yanına yaklaşılmıyordu sonra eltimin tavsiyesiyle bimin bezine geçtik onu yaklaşık 1 ay kullandım ama hep bir sızma vardı ben hep ay çok işemiş amann yazık bak uzun kalmış değiştirmedim die kendimi suçladım ama en son çark etti değiştirdik kısa bir süre molfix denedim aslında en esnek olanı molfixti çok memnunum derken baktım oda emmiyo oğlumun altını değştirirken bi bakıyorum sırılsıklam poposu aynen ıslak kalıyo yavrum en son arkadaşım primanın turuncu paketini önerdi pudralı baktım kokusu güzel rahatsız edici değil primadan başka sıkıntımızda yoktu gene döndük primaya son 2 aydır prima turuncu paketteyiz aktif bebekmi pasif bebekmi bilmem hiç dikkat etmedim :51:

çişini ediyo çişini ediyo poposu kuru kalıyo buda annesini mutlu ediyo :) oyy kuzumu özledim birden

nasıl sızce ?
sızıntı yapıyor

cnmm bende pirima 4 numara kullanıyorum 1 aydır.bazen sızdırıyo bizim kii. ben bii ara can bebe kullandım memnun kalmadım açıkcası .en iii prima bence.

Valla bence yapacakların süper.Daha ne olsun, bir de çocukla.:46::46:Üstelik akşam gezmesi.Ben artık sabit akşam gelene de öğleden sonra gelene dört çeşit yapıyorum.Tabi bunlar çocuk hayırlamaya gelenler için.Sevmeye gelene sadece çay veya meyve.:9:

canım ilk primayla başladık ama kokusu çok kötüydü bezin kendi kokusu zaten tahammil edilemez aloevera aşırı baskındı bide oğlum ciş yaptımmı amannn yanına yaklaşılmıyordu sonra eltimin tavsiyesiyle bimin bezine geçtik onu yaklaşık 1 ay kullandım ama hep bir sızma vardı ben hep ay çok işemiş amann yazık bak uzun kalmış değiştirmedim die kendimi suçladım ama en son çark etti değiştirdik kısa bir süre molfix denedim aslında en esnek olanı molfixti çok memnunum derken baktım oda emmiyo oğlumun altını değştirirken bi bakıyorum sırılsıklam poposu aynen ıslak kalıyo yavrum en son arkadaşım primanın turuncu paketini önerdi pudralı baktım kokusu güzel rahatsız edici değil primadan başka sıkıntımızda yoktu gene döndük primaya son 2 aydır prima turuncu paketteyiz aktif bebekmi pasif bebekmi bilmem hiç dikkat etmedim :51:

çişini ediyo çişini ediyo poposu kuru kalıyo buda annesini mutlu ediyo :) oyy kuzumu özledim birden
oyy yerım ben kuzunun mınık poposunu :) molfıxde ıslaklık oluyo dıyosun yanı.içine emmesı onemlı tabı.prıma nedense sızdırıyo anlamadım sanırım burda arkadaslarda solemıs 4 numaraya gecmelıyım

cnmm bende pirima 4 numara kullanıyorum 1 aydır.bazen sızdırıyo bizim kii. ben bii ara can bebe kullandım memnun kalmadım açıkcası .en iii prima bence.
bende 3 numaradaydım 4-9 kılo yazıyo dıye almıstım bıtınce artık 4 e gecıcem sanırım 4 e gecınce sızdırma sorunu ortadan kalkar

Son düzenleme:
kızlar yılbaşında neler yapıcaksınız
planlar varmı
ilkdefa kuzularımızla yılbaşı gecırıcez
engüzel yılbaşımız.
bizde annemler kvdeler ve amcamlar kuzenler kvdede toplanıcakmışız
ne giysem acaba
şık olmak ıstıyorum
evdede olsak saçlarıma fön çektirip tepeden toplattırmak ıstıyorum :)
kuzumada cicilerini giydirip güzel güzel fotolar çekilmek ıstıyorum
anı olarak bakar büyüdüğünde kuzum...
annem yeni doğum yapmış ama ne güzel kadınmış demesını istiyorum oğluşumun.
gelinime göstersin istiyorum fotoları....:))))
ayy o günleri görürüz inşallah
bendende ne kaynana olur ama...:))

Haydaaaa iki saattir haziran anneleri topigine yazmisim bekliyorum bi de diyorum icimden burasi bu kadar durgun olmazdi hayret meger burda sohbet ilerlemis ben kiymali patlican yemegi yaptim kup kup kizarttim once icine patatesde attim bi kismini kozleyip sarimsakli yogurtlu yaptim yanina pilav yada makarna daha dusunuorum hangisini yapsam diye yaninada salata kola tmmdir. ben prima premium kullaniorum sivi kakayi cok iyo emiyo aktif bebek hep sizinti yapti begenmedim hala 3 numaradayim zaten 7 kilo anca var minik kizim sikmiyo daha.

Yrn doktor kontrolumuz var 5. AY rota asimiz var ek gidaya gecicez artik liste verir doktorumuz simdiye kdr meyve yalattim onun disinda hic bise vermedim

yok artık yaa..:19: nerde okudun bunu ben bulamadım..

canım f.. da resmi sayfasında biri sormuş adamda yazmış.

kızlarrr hepinize günaydın...yine konular almış basını gidiyo benimde söyleyeceğim 2 çift lafım var
erkekler konusunda en namuslu erkek ölü erkek:47: bu seylerle uğrasanları rabbim ıslah etsin.zinadan ne farkı varki
astronot konusu: babam almış gercekten kullanışlı fermuarlı içi yün gibi oğlumun hiçbitarafından soğuk girmicek öteki türlü yok beli acıldı yok karnı acıldı dert oluodu.biri cıtcıtlı o pek kullanıslı gelmedi ama diğerine bayıldım
c&a konusu:karakızcım valla yazmısın okuyunca sok oldum.bende oğluma bişeyler almıstım ordan bilsem almazdım.zaten kıyafetleride dandik 6-9 aylık yazıyo oğlum daha 4 aylıkken aldığım takım olmadı.ordan aldıklarımın hepsinin parası cöpe gitti.zaten karar vermiştim artık ordan alışveriş yapmamaya buda tuz biber oldu.biz özen gösteriyoruz yok 100 de 100 pamuk olsun yavrularımızın cildi hassas diye doğduklarından beri anamız ağladı bu durum hiçde hoş değil..bidaha alırsam 2 olsun.valla suana kadar idilbabyden aldığım herseyi inciğine cıcığına kadar kullandım verdiğim paralar helali hoş olsun.yıka yıka giydir ama artık almıyorum cok pahalı olduğu için.lcw,civil yeter nolacak.cocuğun yediği helal,giydiği haram derler:125:

bende öyle düşünüyorum lc ye gidecektim yen iuyandık gene kaldı

kızlar kahvaltı verdim kızıma labne yumurta pekmez cici bebede atimi yarın :44:

Back
X