Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kan ilacındanmış dimi dedim ben aynısı bizdede var çünkü allahım o ne renk o ne koku tadını düşünmek bile istemiyorum ben içemiyordum kuzum nasıl içiyor ya ilaç yerine pekmz versek olmazmı bir kaşık şartmı bu meret
evet canım rengi demir ilacından ama mukuslu yapısı ondan değil ben kızıma meyve suyuna karıştırıp veriyorum. Pekmez onun yerini tutmaz zaten 1 su bardağı içeceksinki bir demir ilacına eşit olsun :))
Arkadaşlar benim kızım doğduğundan beri kafasını dik tutuyor ama 5 ay 20 günlük olmasına rağmen benim yardımım olmadan dönemiyor ben elinden hafifçe tutuyorum öyle dönüyor bi sıkıntımı var herkezin bebeği döndü sanırım. ' hafta önce oturtmaya çalıştık o sırada küt çıt arası bi ses geldi o günden sonra yatırıp kaldırırken yan dönerken o ses çıkıyor endişe edecek bir durummudur acaba??? doktor sormayı unuttum
ben nöbeti devraldım bacım..forumla kimse ilgilenmıobende gidimde yemegimin yanına pilavımı yapim hazır paşamda uyuo
![]()
öyle valla:78:Ayy deme öyle kızz utandım şimdi..:78::78: Bende buraya girip sizle sohbet edemeyince kendimi eksik hissediyorum çok alışmışım buraya..
Bu arada Zeynep hanım yok..:44: Kayıplara karıştı..![]()
kız mahfettin beni yaaben özleyerek geçiriyorum
saatte bir sesini duyuyorum kuzum alışmış annemin telefonu her çaldığında heyecanlanıyormuş başka ses duydummu ağlıyor
allah yardımcımız olsun oğlumunda benimde çok zor ama napalım rabbim daha büyük dert vermesin alışıcaz şükürki annem var emin ellerde tek tesellim o
sizi okudukça nasıl hevesleniyorum çok şanslısınız ben oğlumun ilk dişlerinin haberini bile annemden alıcam belkide![]()
canımcım, önemli olan kafayı dik tutması..Arkadaşlar benim kızım doğduğundan beri kafasını dik tutuyor ama 5 ay 20 günlük olmasına rağmen benim yardımım olmadan dönemiyor ben elinden hafifçe tutuyorum öyle dönüyor bi sıkıntımı var herkezin bebeği döndü sanırım. ' hafta önce oturtmaya çalıştık o sırada küt çıt arası bi ses geldi o günden sonra yatırıp kaldırırken yan dönerken o ses çıkıyor endişe edecek bir durummudur acaba??? doktor sormayı unuttum
merhabalar bizde bu gün 6 aylık olduk
resim yükleyemiyorum bende![]()
Dilanazcım burda anlatmaya çalışmıştım ama bir bak istersen..:26:Eki Görüntüle 589422 Bak canım kırmızı kutucuk içerisine aldığım yer var ya oraya tıklayıp yükleyeceksin resmi..resimdeki gibi ekran çıkmıyormu sende..:26:
Canım zamanla döner.Kardeşimin kızı 5,5 aylıkken döndü.Bizim yapmamızla olmuyor.Onlar zamanı gelince dönùyor, yürüyor, konuşuyor.Arkadaşlar benim kızım doğduğundan beri kafasını dik tutuyor ama 5 ay 20 günlük olmasına rağmen benim yardımım olmadan dönemiyor ben elinden hafifçe tutuyorum öyle dönüyor bi sıkıntımı var herkezin bebeği döndü sanırım. ' hafta önce oturtmaya çalıştık o sırada küt çıt arası bi ses geldi o günden sonra yatırıp kaldırırken yan dönerken o ses çıkıyor endişe edecek bir durummudur acaba??? doktor sormayı unuttum
yarı yaşınız kutlu olsuuuuunmerhabalar bizde bu gün 6 aylık olduk
resim yükleyemiyorum bende![]()
kızlar diyorum, an meselesi.. bizimkisi ayaklarını bi keşfetti..benimki 5 ay 27 günlük hala dönmüyor, tam dönmeyi geçtim yana bile dönmüyorbazen çok üzülüyorum niye dönmüyo bi sorun mu var diye ama galiba ben daha çok yere bırakmalıyım. yatakta beceremiyor sanırsam, yere de bırakamıyorum ki çok, ya mutfakta mama sandalyesinde bişeyler yiyo, yada onun dışında hep kucakta gezmek istiyor, napcam şaşırdım. yerde oynamak cazip gelsin diye geç olmasına rağmen bu ayında oyun halısı sipariş ettim netten bakalım işe yarayacak mı
sen yerde çok vakit geçirtiyor musun?
ayşecik yatıyor.. ben acıktım yemek yiceeeeeem şimdiikızlar neler yapıosunuz bakalım..minnikler napıo .gün içinde miniklerle nasıl vakit geciriosunuz neler yapıosunuz![]()
canımmmm ne güzel yazmıssın görüyor musun anneyi,, kendininkini büyütüyor..ben nöbeti devraldım bacım..
sen gidip işini gör![]()
öyle valla:78:
zeynebi ben de merak ediyorum.. inş iyidir ömürcük..
kız mahfettin beni yaa
ne güzel şanslısın ama,, bakıcı elinde değil..
ya ona mecbur kalsaydın.. en emin kişide bebeğin..
sana baktığı gibi bakar bebeğine:79:
görüyor musun anneyi,, kendininkini büyütüyor..
sonra büyüttüğünün bebeğini de büyütüyor..
nasıl hak ödenir
canımcım, önemli olan kafayı dik tutması..
en mühim nörolojik gelişme bu.. haricen doktora gidince, dr dönüyor mu diye sormuyor bile..
yüzüstü çevirip bakıyor, kafasını kaldırıyor mu, ellerinden destek alıp dik duruyor mu diye..
dönmesi an meselesidir emin ol..
haziran topiğinde okumuştum, 5-6. aylarda hiç dönmeyen, dönme çabası da olmayan bebeler var..
sen gözünü dört aç
dizlerden gelen çıt sesini de okumuştum, dr normal demiş anneye.. endişelenme..
yine de gidince sen de sorarsın..
canım ben kızımı çoğunlukla ana kucağında yatırıyordum ama artık mızırdanmaya başlayınca yere battaniyesini seriyorum üzerinede ince bir minder koyup üzerine yatırıyorum.. kendi kendine oyalanıyor.. ayağını yakalamaya çalışıyor.. bence sende yere yatır artık.. benim kızda dönemiyordu.. şimdi maşaallah top gibi yuvarlanıyor..benimki 5 ay 27 günlük hala dönmüyor, tam dönmeyi geçtim yana bile dönmüyorbazen çok üzülüyorum niye dönmüyo bi sorun mu var diye ama galiba ben daha çok yere bırakmalıyım. yatakta beceremiyor sanırsam, yere de bırakamıyorum ki çok, ya mutfakta mama sandalyesinde bişeyler yiyo, yada onun dışında hep kucakta gezmek istiyor, napcam şaşırdım. yerde oynamak cazip gelsin diye geç olmasına rağmen bu ayında oyun halısı sipariş ettim netten bakalım işe yarayacak mı
sen yerde çok vakit geçirtiyor musun?
ben nöbeti devraldım bacım..
sen gidip işini gör![]()
öyle valla:78:
zeynebi ben de merak ediyorum.. inş iyidir ömürcük..![]()
amiiiin..ayy cena çok alemsin valaben güldüm alah senide güldürsün kızzz
pilavımı koydum geldm bi baktım tontik uyanmış ne çok uyudun paşam dedim offf dinlenemedim gene
![]()
kızım yatak odamızda kendi yatağında uyuyor..kızlar bir sorum olcak geceleri bebeğiniz kendi odasında yatıyor mu benimki alıştı emerek uyumaya hep yanımızda yatıyor odasına alıştırmak istiyorum uyuyunca beşiğine koyuyorum anlıyo herhalde ağlıyo yine yanıma alıyorum![]()
ben de sizi seviyom,, çok seviyom..çok utandımmm...seni ve burdaki herkesi çok seviyorum..
İyiki sizi tanımışım...
:13:
kızlar bir sorum olcak geceleri bebeğiniz kendi odasında yatıyor mu benimki alıştı emerek uyumaya hep yanımızda yatıyor odasına alıştırmak istiyorum uyuyunca beşiğine koyuyorum anlıyo herhalde ağlıyo yine yanıma alıyorum![]()
canımmmm ne güzel yazmıssın görüyor musun anneyi,, kendininkini büyütüyor..
sonra büyüttüğünün bebeğini de büyütüyor..
nasıl hak ödenir kesınlıkle çok doğru çağanımada annecim bakıcak
büyüttüğünün bebeğini de seve seve büyütüyolar gözüm hiç arkada kalmıcak
canının canı sonuçta....
hiç ağlatmam bıle ben onu dıyo bana annecim.
tek derdı annemın biberona alıştır dıyor anne sutunü bol bol alması için alışması şart
kaşıkla verırım vermesıne yulafla bırlıkte ama
bıberonla daha çok alır dıyor offf napcammm bu bıberon ışini
oğlan dişini kaşıyo bıberonun uç kısmıyla ağzında gevelıyor süt gıtmesıne gıdıyor ağzına geveleye geveleye ama bı çok hava yutuyo ve sonra gelsın gazlar zaten gazlıyız
bıberon arastırıyorum medela calma biberon varmıs anneyı emer gibi ucu varmıs
onumu alsam acaba bıberon almayan bebekler bu bıberonu alıyomus
Comportamento di suzione: Seno e Medela Calma - YouTube
Yine sevgi pıtırcığı olduk farkında mısın..?ben de sizi seviyom,, çok seviyom..:78:
iyiki varsınız temmuz anneleleri ve bebişleriiii![]()