- 8 Ağustos 2011
- 12.543
- 14.654
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
köfte en sevdiğim yemektir..
yapmasını hiç beceremem..
ama fena yeriiim
ıslama yedim sakaryada, ama kazımpaşayı bilmiyorum baaak..
eksik kalmışım
mekan zeytinburnunda, birçok merkez efendi köftecisi var, hepsi yanyana..
yemek yedikleri yer, hakiki merkez efendi![]()
ben seni kimle karıştırıyorum o zaman..yok canım cidden beni baya bir karıştırdın senle aramızda sdc bir köprü var akşam içinde aşağıda tahmin ettiğini planlıyorum adam seni bilse bin kez dua eder bendeki bu değişime hafız kendisi okur üflerr
ayy cnaım benim Allah yaşatmasın birdaha ama şunu da söleyim o ertesi gün hapnını yılda 2 kez kullanabiliyorusn sonra etki etmiyor
benim komşu şuan hamile onu içtiği halde ertesi gün
doktor bana seni süt koruyor dedi geçen muayene oldumda gerek yok dedim
arkası döküldü teyzoşu
köfte en sevdiğim yemektir..
yapmasını hiç beceremem..
ama fena yeriiim
ıslama yedim sakaryada, ama kazımpaşayı bilmiyorum baaak..
eksik kalmışım
mekan zeytinburnunda, birçok merkez efendi köftecisi var, hepsi yanyana..
yemek yedikleri yer, hakiki merkez efendi![]()
ben zeytinburnundayım tamda eşimle biz o köfteciyi konuşuyroduk eşim sürekli orada arkadaşlarıyla yiyor
gelirseniz mutlaka bana uğrayın![]()
ben zeytinburnundayım tamda eşimle biz o köfteciyi konuşuyroduk eşim sürekli orada arkadaşlarıyla yiyor
gelirseniz mutlaka bana uğrayın![]()
eşimin arkadaşı var orada, ara sıra gidiyoruz..ay bende severım helekı dışarıda bıde koçişin yaptıgına bayılırım
ay su an ıcım gıder nasıl yanındakı sosta guzelmı böyle acı hayal ettım sankı
sakaryaya gelırmısın cnm sıksık
eşimin arkadaşı var orada, ara sıra gidiyoruz..
iki ay önce sanırım kurban bayramıydı, kartepeye çıktık, oraya da uğradık..
gezmek gibisi yok yaa!!! aylardır evdeyim ya, coştum.. bi bavul yapıp yola çıkasım var..
eşim bi izin alsaa
ayşecik de seviyo belli, hiiç sesini çıkarmıyo arabada, bi uslu bi uslu kii![]()
sakarya güzel şehir.. hiç yabancılık çekmedim ben..ay benım kv orda oturuyo ccıkarken tam bende v ye kahvaltıya gıdıcem pazar gunu özledımmmmm
ay gez cnm fırsat buldukca
bebeler sevıyo gezmeyı bız yaren 6 aylıkken 10 saatlık yola tatıle gıtmıştık ohh bu arada yaren benım kızım
ay cena benım canım cok cektı o köfteden biyerlerım şişecek he
sakarya güzel şehir.. hiç yabancılık çekmedim ben..
oturulacak yer yani..
kv orda ise şanslısın, arada bi gidersin, gözün gönlün açılır..
yaren ismini ilk duyduğumdan beri meftunum,,,
maşallah ismiyle yaşasın kızın![]()
sen de mi oralısın?..evet cnm sevlecek yer memleketım
rabbım kızımı ve oglumu saglıcakla bu şhırde buyutmemı nasıp eder ınşalla
Kızımın son üç aydır neredeyse acıktığı için emdiğini bilmiyorum.allah biliyo ne istiyorum biraz büyüyüp biberon alır gibi göğsüme yapışsın ama benimki şimdilik uykuda emiyo, uyanıkken yay gibi geriyo sırtını yaklaşmıyo, az çok anne sütü aldı şimdiye kadar ama işin yakınlaşma tarafı dünyalara bedelnolur bırakmasınlar memeyi yaaaa
Benimki de 10 yıldır röfle.Sarıdan vazgeçemem sanırım.ıyı aksamlar kızlar
bugun bızde kızımla gezmedeydık.tepe nautılus a gıttık. gezdık kızıma oyuncak alışverısı yaptık. anne olmak ne degısık bır sey. once yavrun sonra cok sonra sen.
eve gelınce durum o kadar yorulmuskı hemen uyudu. bende fısta bu fırsat kuafore gıttım. yıllardır sarı olan saclarımı kenı doğal rengıne yakın bır renge boyattım.sonra kestırdım. ohhh usutumden yuk kalltı.
eşim balığa gitti, benim çenem düştü..
yazıp yazıp duruyomm
nerdesiniz milleeeet!!
(pariste olanlar müstesnaa)
ben seni kimle karıştırıyorum o zaman..
kim o yurtdışında yaşayan, 4 yaşında kızı olan çıksın meydana
paris adam kadar sana da iyi gelecek bacım.. öpüyorum yanaklarından..![]()
ah canım ben hala çekiyorum uykuda yada uykuluyken emiyor artık eskisi gibide sık uyumuyor uyutuyorum yada yarı uykulu dayıyorum memeyi okadar acıkmış oluyorki nerdeyse koparcak memeyi her iki memeyide emiyor 10-20 dak arası. Çok acıkınca ve uykusu gelince emiyor ama 3-5 dak falan anca yani ona yetmez. Ek gıda meyve suyu ve yoğurt verin dedi doktor 10 gündür meyve suyu veriyorum onun tadını sevdi 7 günde yoğurt verdim ama yoğurdu sevmedi zaten çok az verdim 20-30 cc kadar oda zorla dudaklarını büzüyor kaşığı zorluyorum nafile ağzına sokamıyorum. Naapcam ben bu kızla bilmem bazen sinir krizleri geçiriyorum çok yoruldum bazı gün akşama kadar kızı beslemek için uğraşıyorum uyutuyorum tam emzirmeye gidiyorum bakıyorum uyanmış memeyi almıyor sağıp veriyorum yemesi için internette video izletiyorum öyle çaktırmadan akıtıyorum sütü bıraksan aç susuz duruyor saatlerce. 5,5 aylıkken gittik 67,5 cm 6800 kg çıktı buna şükür rabbim zorla yediriyorum
Vedat Milör'e gıcık oluyorum.Hem bir sürü güzel şey yiyor bir de üstüne para alıyor.şuan ntv'de tadı damağımda var..
vedat milörün programı..
merkez efendi köftecisindeleeer:18:
en son 5 aylık hamileyken gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam..
aşkım beni oraya götüüüüüür..
çok özlemişim yaaa![]()