Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben kayseriye geleyim sana pasta börek kek tatlı hepsini yapıp kablara koyup yollucam türlü türlü de yemek :9:

bişi dicem kzıını alıp kaçırım biraz oynasınlar benimkiyle sende tatil yap :1:

Canım arkadaşım ne varsa sende var:)
Çok seviyorum becerikli arkadaşları;))
He he ne güzel olur bebişler kaynaşır valla. Parka gideriz beraber

Arkadaşlar bende temmuz annesyim kızım 3 temmuz doğumlu. birşey sormak stiyorum size.netten 5 aylık bebek gelişimlerine baktım 5 aylık bebek ayaklarını keşfeder diye bir yazı okudum. benim kızım daha ayaklarından habersiz endişe etmelimiyim sizce. diğer hareketlerinde problem yok ama normal bir durummu sizce yoksa bir sorun olabilirmi?

ya pek güvenme ordaki yazanlara her çocuk farklı olur ellerini keşfettimi .

Cena iyiki varsin kiz icimi rahatlattin insallah geçer.iltifatin icin teşekkürler yasitmisiz gerci 10 ay var arada ama olsun ayni yilin çocuklariyizcocuklarimiz gibi

Aynen ben de uykusu gelsin de beni emsin diye bekliyorum.Uykusu gelince emmeye başlıyor ve öyle uyuyor.Tabi bu her uykusu geldiğinde değil ama çoğunlukla.O zaman 10-15 dakika emiyor.Uyanıkken dakika tutuyorum daha 4 dakikayı geçmedi.Çok üzülüyorum ama elimden ancak bu kadarı geliyor.:43::43:Biz anne olarak direniyoruz emmeleri için.1 yaşına kadar emse göbek atacağım.:21::21:Ben de yavaş yavaş meyve suyuna başlamayı düşünüyorum.Çalışmaya başlamam için son 1,5 ayım.:14::14:

ben de tam 2 ay sadece uykuluyken emzirebildim, başında nöbet bekledim, uyanacakken emzirdim, ninnilerle, emzirme önlüleriyle, evin içinde gezinerek, ne yollarla emzirdim, sonra arkadaşımın tavsiyesiyle "kesin alerjisi vardır emmek istemiyosa demişti" doktorumuzu değiştirdik , meğer oğlumda reflü ve alerji varmış, reflüden boğazı kızarmış, sütün içindeki bi madde de boğazını yaktığı için emmek istemiyomuş, süt ve süt ürünleri içeren herşeyi, yumurtayı, salçayı, baharatı ve bir sürü şeyi yemeyi bıraktım, çok zorlu bi diet, 2 aydır devam ediyorum, çok şükür eski halimize döndük, artık ilk günlerdeki gibi direnmeden alıyo, öyle güzel bi duygu ki her seferinde Allah'ıma şükrediyorum eskiye döndüğümüz için, sizin de aklınızda bulunsun alerji olayı (diğer alerji belirtileri de kakada mukus, arada kan, vücuttu döküntüydü), pes etmeden de emzirmeye devam edin, inşallah çabucak atlatırsınız

şampiyon olduk ileri ileri gidiyoruz artık çok şükür :65::65::65::79::81:

emekliyoruz artıkkkkk :82::124:

ya kızlar bizde de emmeme problemi var yirmi gün öncesine kadar çalışmıyordum uykuda yakaladıkça emziriyordum ek mama da veriyordum idare ediyorduk. şimdi işe başladım ikide geliyorum işten uyusun diye bekliyorum bazen uykuda da emmiyo geçen gün bir sağayım sütümü dedim artık akşam on olmuştu ve tüm günde iki göğsümü de beşer dakika emzirmeyi başarmıştım. sadece 30 cc çıktı şok oldum gece uyandığında bile artık iki göğsümü uzun uzun emzirmeme rağmen doymayıp ağlıyor gece hiç mama vermezdim önceden benim sütüm bitiyor. şimdiye kadar uykuda yakalarsam sütüm olsun diye sağmıyordum hiç sütümü. bi de ben ciddi bi rahatsızlık geçirdim doğumdan hemen sonra on gün kadar kızım geceler boyu meme ararken sağıp dökmek zorunda kaldım sütümü şimdi süt sağmak deyince çok kötü oluyorum. ama yapacak bişey yok tekrar düzenli bir şekilde sütümü sağmaya başlasam çoğalır mı artık çok geç mi dersiniz ?

Ahhhh canım bu konuda öyle dertliyimki 1,5 2 aylıkken başladı sorunlar halada devam ediyor. Bende sadece uykuda emzirebiliyorum ilk zamanlar ne olduğunu anlayamadım sabahtan akşama kadar durmadan emen kızım birden az az emmeye hatta emmemeye başladı o ara sağmadım kızım meme ister sağarsam boşa gider diye ( çünkü naaptıysam biberon kullandıramadım halada kullanmıyor) göğsüm şişti patladı ama sağmadım sonra uykuda emdiğini farkettim ve öyle devam ettim bayağı emmesine rağmen kilo almıyordu sonra kızıma emzirmedim sütümü sağdım ne göreyim tek göğsümden 100 cc gelirken 2 göğsümüde sağdım sadece 60 cc çıkmıştı şok oldum tabi ağladım üzüldüm sütüm gitti diye burda arkadaşlarla dertleştim ve bana moral verdiler ve çabaladım sütüm arttı önemli olan zorlada olsa bebeğine emzir emziremezsen o öğünü atlama mutlaka sağ. tavsiye edeceğim şeyler en önemlisi rahat olman stres yapma ev işini falan boşver dinlenmeye bak iştede stres yapma yemene dikkat et bulgur ve bozaaa süper süt yapıyor özellikle BOZA inanılmaz bana arkadaşım söyledi iğrenmeme rağmen denedim inanılacak gibi değildi uzun zamadır şişmeyen göğsüm şişmişti. Sütüm azaldığında herkez mama ver aç çocuk dedi ben onları dinlemedim azda olsa uyuttum memeyi verdim doymak için bazen 30 dak emdi zamanla sütüm arttı 6. ayımız bitecek nerdeyse hala sadece anne sütü ile doyuruyorum ( tadımlık meyve suyu ve yoğurt veriyorum) çok yıpratıcı bazen evden çıkamıyorum öğünü atlıycak huysuz olcak diye ama anne olmak kolay değil fedakarlık istiyor. bu hafta sonu 2 gün kayınvaldemdeydim kıza baktılar uyuttular ben emzirdim sonra dinlendim ziyafet sofraları kurdular bi güzel yedim içtim akşamlarıda boza içtim sütüm acayip arttı ama sonra eve geldik kız çok huysuzluk yaptı kucaktan inmedi yiyemedim içemedim sinirden öldüm akşamıda eşimle tartıştık durduk 3 günün sonunda yine hooppp eskiye döndü :)) yanı ümidini kaybetme sağmaya devam et mutlaka faydası olcak emzirebildiğin kadar emzir hiçbirşey bebeğin emmesi kadar faydalı değil

bencede saolsun.
Bende öyle çok özellikli birşey aramıyorum. Rahat olsun çok yer kaplamasın yeter. Bakalım yarın çıkıp bakıcaz bi.

Boy ve kilomuz aynı çıkmış. Yasadıgımız sıkıntılarda öyle. Ne deyim Allah sabır versin hepimize.

Aynı sıkıntıları yaşıyoruz. İşkence gb bi emzirme süreci. Koşa koşa, hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorum.buna rağmen boyu ve kilosu da düşük çıkıyor. Çıldırıyorum o an!!!! O kadar emek ver bide öyle sıska kalsın. Sabır!!

valla benim cümlelerim sanki nerdeyse tüm gün emzirmele kızımı doyurmayla uğraşıyorum doktor kontrolüne gidiyoruz 400-500 gr almış diyor çıldırcak gibi oluyorum o kadar çabaya başka bebekler ayda 1- 2 kilo alır bizimki çubuk kraker :9::9::9: her kontrol sonrası benim surat düşüyor eşimde çok kızıyor ne güzel sağlıklı bir sorun yok diye evet rabbime binlerce şükür kızım sağlıklı ama kilo almayınca onca çabaya rağmen onu doyuramadığımı anlıyorum moralim bozuluyor çünkü çok yoruluyorum karşılığında tombiklik görsem yorgunluğumu unutcam geceleri 2,5 saate bir kalkıyorum kızım sabah 7-8 de kalkıyor uykumu alamıyorum çok yorgunum erken yatma huyum yok yatamıyorum kahretsin gündüzde kızı emzircem diye uyuyamıyorum o yüzdende çok yorgunum

Ahhhh canım bu konuda öyle dertliyimki 1,5 2 aylıkken başladı sorunlar halada devam ediyor. Bende sadece uykuda emzirebiliyorum ilk zamanlar ne olduğunu anlayamadım sabahtan akşama kadar durmadan emen kızım birden az az emmeye hatta emmemeye başladı o ara sağmadım kızım meme ister sağarsam boşa gider diye ( çünkü naaptıysam biberon kullandıramadım halada kullanmıyor) göğsüm şişti patladı ama sağmadım sonra uykuda emdiğini farkettim ve öyle devam ettim bayağı emmesine rağmen kilo almıyordu sonra kızıma emzirmedim sütümü sağdım ne göreyim tek göğsümden 100 cc gelirken 2 göğsümüde sağdım sadece 60 cc çıkmıştı şok oldum tabi ağladım üzüldüm sütüm gitti diye burda arkadaşlarla dertleştim ve bana moral verdiler ve çabaladım sütüm arttı önemli olan zorlada olsa bebeğine emzir emziremezsen o öğünü atlama mutlaka sağ. tavsiye edeceğim şeyler en önemlisi rahat olman stres yapma ev işini falan boşver dinlenmeye bak iştede stres yapma yemene dikkat et bulgur ve bozaaa süper süt yapıyor özellikle BOZA inanılmaz bana arkadaşım söyledi iğrenmeme rağmen denedim inanılacak gibi değildi uzun zamadır şişmeyen göğsüm şişmişti. Sütüm azaldığında herkez mama ver aç çocuk dedi ben onları dinlemedim azda olsa uyuttum memeyi verdim doymak için bazen 30 dak emdi zamanla sütüm arttı 6. ayımız bitecek nerdeyse hala sadece anne sütü ile doyuruyorum ( tadımlık meyve suyu ve yoğurt veriyorum) çok yıpratıcı bazen evden çıkamıyorum öğünü atlıycak huysuz olcak diye ama anne olmak kolay değil fedakarlık istiyor. bu hafta sonu 2 gün kayınvaldemdeydim kıza baktılar uyuttular ben emzirdim sonra dinlendim ziyafet sofraları kurdular bi güzel yedim içtim akşamlarıda boza içtim sütüm acayip arttı ama sonra eve geldik kız çok huysuzluk yaptı kucaktan inmedi yiyemedim içemedim sinirden öldüm akşamıda eşimle tartıştık durduk 3 günün sonunda yine hooppp eskiye döndü :)) yanı ümidini kaybetme sağmaya devam et mutlaka faydası olcak emzirebildiğin kadar emzir hiçbirşey bebeğin emmesi kadar faydalı değil

Hepimizde ayni sorun var galiba bizde 3 bucuk ayliktik emmiyodu gündüzleri bende burda paylasmistim herkes çok yardimci oldu.adaklar adadim birakmasin beni diye.mama falan vermedim şimdi cok şükür hoplayip ziplamiyoruz hic yoktan oturarak emisioz.ama sizin dediginiz gb uykusu gelince emio 2 bucuk saatte bi uyuyo gunduzleri.gunduz boyle 4 kere emio.uykuda devam edio.aksam 6 da yatio sabaha kadar uyandıkca emio.bunada şükür.bence yetiodur.sizin dediginiz süre kadar emio.2 yaşına kadar emsin cok istiyorum.israrla emzirmeye devam kizlar.

ya pek güvenme ordaki yazanlara her çocuk farklı olur ellerini keşfettimi .

elleriyle oynuyor sürekli nesneleri bir elinden diğerine geçiriyor dönmeleri tam destekle ayakta duruyor daha oturtmadım ama niye ayaklarını keşfetmedi diye içim içim yedi yaa :((

ben de tam 2 ay sadece uykuluyken emzirebildim, başında nöbet bekledim, uyanacakken emzirdim, ninnilerle, emzirme önlüleriyle, evin içinde gezinerek, ne yollarla emzirdim, sonra arkadaşımın tavsiyesiyle "kesin alerjisi vardır emmek istemiyosa demişti" doktorumuzu değiştirdik , meğer oğlumda reflü ve alerji varmış, reflüden boğazı kızarmış, sütün içindeki bi madde de boğazını yaktığı için emmek istemiyomuş, süt ve süt ürünleri içeren herşeyi, yumurtayı, salçayı, baharatı ve bir sürü şeyi yemeyi bıraktım, çok zorlu bi diet, 2 aydır devam ediyorum, çok şükür eski halimize döndük, artık ilk günlerdeki gibi direnmeden alıyo, öyle güzel bi duygu ki her seferinde Allah'ıma şükrediyorum eskiye döndüğümüz için, sizin de aklınızda bulunsun alerji olayı (diğer alerji belirtileri de kakada mukus, arada kan, vücuttu döküntüydü), pes etmeden de emzirmeye devam edin, inşallah çabucak atlatırsınız

valla canım bende ondan şüpheleniyorum bu aralar yoğurt yedirdim mukuslu kakada yapıyor yoğurt yedirmiyorum şimdi alerji olsa 1,5 -2 aylıktan sonra başladı emmemeye öncesindede emmek istemezmiydi önceleri tüm gün emiyordu nerdeyse ne zaman etrafı keşfetti emmeyi azalttı ama aklımın bir köşesinde var yoğurt yedirmeyi bıraktım bende yediklerime dikkat ediyorum bakalım düzelme olcakmı

Hepimizde ayni sorun var galiba bizde 3 bucuk ayliktik emmiyodu gündüzleri bende burda paylasmistim herkes çok yardimci oldu.adaklar adadim birakmasin beni diye.mama falan vermedim şimdi cok şükür hoplayip ziplamiyoruz hic yoktan oturarak emisioz.ama sizin dediginiz gb uykusu gelince emio 2 bucuk saatte bi uyuyo gunduzleri.gunduz boyle 4 kere emio.uykuda devam edio.aksam 6 da yatio sabaha kadar uyandıkca emio.bunada şükür.bence yetiodur.sizin dediginiz süre kadar emio.2 yaşına kadar emsin cok istiyorum.israrla emzirmeye devam kizlar.

senin kız maşallah iyi uyuyormuş benim kızım artık fazla uyumuyor uyutamıyorum sırf bunun için hamak aldım huysuzlandığı zaman hamağa koyuyorum uyutuyorum 3-4 saat uyumadığı oluyor o sürede aç kalıyor maalesef gittiği yere kadar emzircez

senin kız maşallah iyi uyuyormuş benim kızım artık fazla uyumuyor uyutamıyorum sırf bunun için hamak aldım huysuzlandığı zaman hamağa koyuyorum uyutuyorum 3-4 saat uyumadığı oluyor o sürede aç kalıyor maalesef gittiği yere kadar emzircez

Benimki erkek cnm ama bi kızım olsun isterdim neyazikki ikinciyi düşünmüyorum Allah bunlari bize bağışlasın..hamak olayini biliorum yazmistin burda oda bi cozum cnm..ama benimkide yarim saatle 40 dk arasi uyuyo

tatlım bu heroya nereye maıl atılıyo bende atayım
canım herobabynın sitesine gir. yukarda üyelik yazıyor.. ordan üye olurken en sonda numune istiyorum yazıyor.. onu işaretle.. zaten daha sonra onlar sana geri dönüyorlar..:34:

bu akşam eşimin yüksek iltifatlarına mazhar olan fındıklı kurabiyemm:32:
Eki Görüntüle 590783

ama yerleri boş olan üç kurabiyenin akıbetini bana sormayın:61:
görmedim.
duymadım,
bilmiyom:35:

Ne hava atıyon ki :33:ben de yaptım kurabiye bunlarda resimleri..:9::9:
$Görüntü020.webp$Görüntü025.webp
Benimki portakallı cevizli kurabiye..:56:
Eki Görüntüle 590804

buda benden olsunn :D :D

yarencimm özellikle yazıyorum sakın o haptan kullanma koruma olayı çok düşükmüş o yzüden skaın alma ben hiç kullanmadım sprial takdırdım ondanda pişmanım 6aydan sonra her türlü ilaç kulanabiliyorsun ondan 5 ay oldu 1 ay bekliyorum

ooo Maşaallah karakız.. Elossa görmesin hepsini yer..
:9::9:

şampiyon olduk ileri ileri gidiyoruz artık çok şükür :65::65::65::79::81:

emekliyoruz artıkkkkk :82::124:

hay Maşaallah size.. :16:Siz erkencisiniz bakıyorum da.. bizim kız yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor nasıl emeklicek bilmiyorum..:26:

tlf dan grnce yazcam.

benimki 2 haftadir felan geri geri gidiyordu.sadece karnimin üstüne koyunca düz gidiyordu. baba'sı bizimki ters su bu diyordu kilodan kalkamiyordu yavrum
dün akşam yere yorgan serdim oynasin dedim bi baktım popoyu kaldırmis yukarı gidiyor sevinçden bi bağıdim eşim de gördü nasıl sevindik :9:

Back
X