Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tlf dan grnce yazcam.

benimki 2 haftadir felan geri geri gidiyordu.sadece karnimin üstüne koyunca düz gidiyordu. baba'sı bizimki ters su bu diyordu kilodan kalkamiyordu yavrum
dün akşam yere yorgan serdim oynasin dedim bi baktım popoyu kaldırmis yukarı gidiyor sevinçden bi bağıdim eşim de gördü nasıl sevindik :9:

Mash.bebisine artik.her yeri.karistirir;)
Bugun.herkes.grzmeye.gitti galiba kimsecikler yok.

$CIMG0969.webp

merhaba teyzelerim artık bizide tanıştırın arkadaşlarımızla:34:

hertarafları dağıtalım:38:

ıyı aksamlar kızlar
bugun bızde kızımla gezmedeydık.tepe nautılus a gıttık. gezdık kızıma oyuncak alışverısı yaptık. anne olmak ne degısık bır sey. once yavrun sonra cok sonra sen.
eve gelınce durum o kadar yorulmuskı hemen uyudu. bende fısta bu fırsat kuafore gıttım. yıllardır sarı olan saclarımı kenı doğal rengıne yakın bır renge boyattım.sonra kestırdım. ohhh usutumden yuk kalltı.
oh maşallah..gezmeler iyi gelmiş, değişiklik de daha iyi olmuş :34:
ben de kendime bi şey alayım diye çıkıyorum, çok ihtiyacım var..
kendimi çocuk mağazalarında buluyorum.. :1:

:1::1::1: ilahi ya patantez icinde olana cok guldum. esim yokda soyle buyim ekran bi pc im olsaydi bende bol bol yazardim telefonda yazmak hele alinti yaparak yazmak oyle zorki.

O yurtdisindakini bende hatirliyorum ya ama nicki gelmiyor aklima hollandamiydi acaba simdi bilemedim borntobemother ismi yabanci diye cagrisim yapti belki sana
evet ya, bak sen de hatırlıyorsun.. hollanda olabilir..
bende hatlar karışmış anca düzeldi valla :37:
keşke pc olaydı, büyük kolaylık valla..
ben kız kucağımda yazıyorum..
o da tuşlara vuruyo:9:

Vedat Milör'e gıcık oluyorum.Hem bir sürü güzel şey yiyor bir de üstüne para alıyor.:9::9:
eşim de aynısını diyo. hem bedava yiyor, hem en güzel yemekleri yiyor, bi de üstüne beğenmiyor diyo :9:
ben de gurme olcam diyo:64:

Cena iyiki varsin kiz icimi rahatlattin insallah geçer.iltifatin icin teşekkürler yasitmisiz gerci 10 ay var arada ama olsun ayni yilin çocuklariyizcocuklarimiz gibi
evet, bizim gibi çocuklar da yaşıt :31:
ben senin etine dolgun 3 çocuk anası ablan gibi duruyom ama öylee:30:

şampiyon olduk ileri ileri gidiyoruz artık çok şükür :65::65::65::79::81:
emekliyoruz artıkkkkk :82::124:
ecriin nisaaaaaaa.. ısırsın seni teyzen o minik dötünden..:9:
totoyu kaldırmış da emeklemeye başlamış.. hay maşallah benim yeğenime :66::62::65:

Ne hava atıyon ki :33:ben de yaptım kurabiye bunlarda resimleri..:9::9:
Eki Görüntüle 591071 Eki Görüntüle 591072
Benimki portakallı cevizli kurabiye..:56:

ooo Maşaallah karakız.. Elossa görmesin hepsini yer..
:9::9:

senin kurabiyeler de az değil heeee!!
tam beş çayına eşlik edecek kıvamda:56:
diyorum, yaptıklarmızı birleştirip mönü yapalım..
biri de çay demlesin yiyip içek :1:

teşekkürler cenacım.sende şu ayşeciğin resmini koy artık

yüz görümlüğümü istiyorsunuz :34:söz valla ne kadar nazar ayeti varsa peşin,peşin okurum.

bişeycikler olmaz:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 591177

maşallah sübhanallah sana bakışlarına

Bu arada yurtdışında olan fame vardı hatırladığım kadarıyla bir kişi daha vardı ama onu anımsayamıyorum şu anda 2012 temmuz anneleri topiğini incelemem lazım :) benim keşke 4 yaşında bir kızım olsaydı ama çok isterdim yasiri hiçbirşeye değişmem tabiiki ama kız evlat da başkadır hani bi de şöyle hazırından 4 yaşına gelmiş olsa tadından yenmez bıdı bıdı konuşur dururdu :99:
ayrıca bırakın parisi dün geceden veri yatak odadan mutfağa gidemiyorum boğazım yanıyor herbiyerlerim ağrıyor şifayı kapacam gibi ama baya bişey yedim inş şifa olur da bebişe geçmez ayakta atlatsam çok iyi olacak :2:

oh maşallah..gezmeler iyi gelmiş, değişiklik de daha iyi olmuş :34:
ben de kendime bi şey alayım diye çıkıyorum, çok ihtiyacım var..
kendimi çocuk mağazalarında buluyorum.. :1:

evet ya, bak sen de hatırlıyorsun.. hollanda olabilir..
bende hatlar karışmış anca düzeldi valla :37:
keşke pc olaydı, büyük kolaylık valla..
ben kız kucağımda yazıyorum..
o da tuşlara vuruyo:9:

eşim de aynısını diyo. hem bedava yiyor, hem en güzel yemekleri yiyor, bi de üstüne beğenmiyor diyo :9:
ben de gurme olcam diyo:64:

evet, bizim gibi çocuklar da yaşıt :31:
ben senin etine dolgun 3 çocuk anası ablan gibi duruyom ama öylee:30:

ecriin nisaaaaaaa.. ısırsın seni teyzen o minik dötünden..:9:
totoyu kaldırmış da emeklemeye başlamış.. hay maşallah benim yeğenime :66::62::65:

senin kurabiyeler de az değil heeee!!
tam beş çayına eşlik edecek kıvamda:56:
diyorum, yaptıklarmızı birleştirip mönü yapalım..
biri de çay demlesin yiyip içek :1:

Yapma böyle asil ben senin yaninda kulkedisi gibi kalırım evde ben aynı pijamayla günü bitirip banyodan banyoya sac tariorum.hic icimden gelmio ne yalan söyleyeyim benim kocada çok rahatina düşkündur ondan hiç karismaz bana.

in cin top oynuo kimse kalmamş forumda...anaa bi zeynep bide ben :9: nereye gittnz millet:51:

zeynepte çıkmş bende kaçim bari:3:
pc yi açık bırakmışım unutmusum kkyı bi baktım herkes çıkmıs :9:

Eki Görüntüle 591177

:nazar::nazar:ayy kuzum seni ısırırım yavrumm
ne güzelsin ne yakışıklısın maşallahlar sana 41 kere .

kızlarrr .. oğlum artık hiçbişey yemiyor inanın
açıkıp da aglamıyor bile benim gibi durumlar yaşayan var mı??

Bizimkide uykusu gelince yari uykuda emio.ama seninki mamayla beslenio isin daha zor tabii.cnm ama ömür rahatsız degilmi cani istemezki.kasikla yediriyosan biberonla sevdigi.bi mamayi sulu yapip denesen.meyvesuyu sikip versen yada degisik tatlar denesen belki yer.iyilessin annesi eski duzenine döner.ama kızlar hepinize söylüyorum hastalik neysede istahsiz yemeyen bebeklet icin acikinca yer ısrar etmeyinderler ya o yanlismis.gizli açlık olusuomus cocukta.öğünleri atladikca alisiyomus bu duruma.aklınızda bulunsun

ooooo herkesler gezmelerde anlaşılan bense bi elimde sahlep bi elimde mendil o odadan bu odaya geçiyorum :ssz::1: oğluş da babasıyla takılıyoo

eşim mutfakta balık yapıyor..
ben de salatayı yapmadan size bi bakayım dedim..
ama hafta sonu halii.. kimsecikler yok.. :ssz:

borntobemother; parise söz yok..:78:
bilirsin, rüyalar kentidir :75:

teşekkürler cenacım.sende şu ayşeciğin resmini koy artık
yüz görümlüğümü istiyorsunuz :34:söz valla ne kadar nazar ayeti varsa peşin,peşin okurum.
bişeycikler olmaz:nazar::nazar::nazar:
1,5 aylıkken face 4-5 foto koymuştum..
o akşam eşim yoktu. 2,5 saat aralıksız ağladı, katıldı, resmen renk değiştirdi.:14:
o ağladı bana bi haller oldu, eşim geldi.. o da susturamadı..
sonradan jeton düştü,:25: eşime söyledim böyle böyle diye.. :83:
fena payladı beni.. :57:
bi daha asla ve kat'a dedi:110:
emir büyük yerden yanii:30:

maşallah sübhanallah sana bakışlarına
Bu arada yurtdışında olan fame vardı hatırladığım kadarıyla bir kişi daha vardı ama onu anımsayamıyorum şu anda 2012 temmuz anneleri topiğini incelemem lazım :) benim keşke 4 yaşında bir kızım olsaydı ama çok isterdim yasiri hiçbirşeye değişmem tabiiki ama kız evlat da başkadır hani bi de şöyle hazırından 4 yaşına gelmiş olsa tadından yenmez bıdı bıdı konuşur dururdu :99:
ayrıca bırakın parisi dün geceden veri yatak odadan mutfağa gidemiyorum boğazım yanıyor herbiyerlerim ağrıyor şifayı kapacam gibi ama baya bişey yedim inş şifa olur da bebişe geçmez ayakta atlatsam çok iyi olacak :2:
ay ay geçmişler olsun.. sen nane limon ıhlamur, ballı zencefil yüklen..:ssz:
inş başlamadan geçip gider bacım..

Yapma böyle asil ben senin yaninda kulkedisi gibi kalırım evde ben aynı pijamayla günü bitirip banyodan banyoya sac tariorum.hic icimden gelmio ne yalan söyleyeyim benim kocada çok rahatina düşkündur ondan hiç karismaz bana.
külkedisi ocak başında yattığı haliyle dahi dillere destandır bililirsin..:31:
bi de baloya gidecekse.. o zaman ülkenin en güzel kızı olur:34:

canım, hastalıktandır o..
biz bile grip oluyoruz da gözümüz ne yemek ne bi şey görüyor..
inş çabucak kendini toparlar da iştahı da açılır..
sen az az da olsa yedirmeye çalış, kardır, şifadır.. :40:

Son düzenleme:
eşim mutfakta balık yapıyor..
ben de salatayı yapmadan size bi bakayım dedim..
ama hafta sonu halii.. kimsecikler yok.. :ssz:

borntobemother; parise söz yok..:78:
bilirsin, rüyalar kentidir :75:

1,5 aylıkken face 4-5 foto koymuştum..
o akşam eşim yoktu. 2,5 saat aralıksız ağladı, katıldı, resmen renk değiştirdi.:14:
o ağladı bana bi haller oldu, eşim geldi.. o da susturamadı..
sonradan jeton düştü,:25: eşime söyledim böyle böyle diye.. :83:
fena payladı beni.. :57:
bi daha asla ve kat'a dedi:110:
emir büyük yerden yanii:30:

ay ay geçmişler olsun.. sen nane limon ıhlamur, ballı zencefil yüklen..:ssz:
inş başlamadan geçip gider bacım..

külkedisi ocak başında yattığı haliyle dahi dillere destandır bililirsin..:31:
bi de baloya gidecekse.. o zaman ülkenin en güzel kızı olur:34:

canım, hastalıktandır o..
biz bile grip oluyoruz da gözümüz ne yemek ne bi şey görüyor..
inş çabucak kendini toparlar da iştahı da açılır..
sen az az da olsa yedirmeye çalış, kardır, şifadır.. :40:

Evet kul kedisi gerçekten baloya gidio bugun.7 bucukta esimin is yerinin yemegi var.bizim oglani 3 ten beri uyutuom orda uyumszsa uyur aslında ama sürekli uykusunda emmek istio.gece uykumuz bolunecek bakalımnasil bi gece olacak.benim prensesligim gece 12 degil oglum durmayinca sona erecek eve gelcez ozaman.icim hic rahat degil gitmesekmi diyorum.bu cocuk napcak orda.normalde aksam 6 da gece uykusuna geçiyor ilk defa aksam uyanik olacak.bana dua edin kızlar sorunsuz bi yemek geçirelim.

dilini değdirip göğsümü emmeyen ama diğerini verdiğimde alan kızım var:26:

$periyod.webp$periyod.webp

Foto yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor:( Cep telefonuyla çektiklerimi yükleyebiliyorum ama fotoğraf makinesiyle çektiklerimi ekleyemiyorum :17:

Ekin ismi çoook hoş.:32:Emme problemimiz boyut değistirdi.Şimdi de uykusu gelince emiyor.Dr kilosu iyi ek gıdaya 6. Ayda geçersiniz dedi.Ben de başlamadım.Sen ne yaptın canım, sizinki düzeldi mi?1 yaşına kadar emseler bari.

Merhaba herkese,sonunda tasindik,simdi yazdiklarinizi okumaya basladim,herkesler tanismis bu arada.ben de 82 dogumluyum,avukatim ama su an calismiyorum.kizim 19 temmuz dogumlu,ismi ekin :) boyum 1,77 kilom sizi urkutmesin diye soylemiyorum :) ankaraliyim dogma buyume,universiteyi de ankarada okudum.2010 da evlenip denizliye geldim,2 gundur de samsunda yasiyorum.tasinma teladiyla ugrasiyorum :)

Evet kul kedisi gerçekten baloya gidio bugun.7 bucukta esimin is yerinin yemegi var.bizim oglani 3 ten beri uyutuom orda uyumszsa uyur aslında ama sürekli uykusunda emmek istio.gece uykumuz bolunecek bakalımnasil bi gece olacak.benim prensesligim gece 12 degil oglum durmayinca sona erecek eve gelcez ozaman.icim hic rahat degil gitmesekmi diyorum.bu cocuk napcak orda.normalde aksam 6 da gece uykusuna geçiyor ilk defa aksam uyanik olacak.bana dua edin kızlar sorunsuz bi yemek geçirelim.
inş bi sıkıntı olmaz..
oğluşun da zorluk çıkarmaz, güzel bi akşam geçirirsiniz..:16:
yine de Allah yardımcınız olsun.:1:

dilini değdirip göğsümü emmeyen ama diğerini verdiğimde alan kızım var:26:
Allah Allah :44:

Eki Görüntüle 591374 Eki Görüntüle 591374

Foto yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor:( Cep telefonuyla çektiklerimi yükleyebiliyorum ama fotoğraf makinesiyle çektiklerimi ekleyemiyorum :17:
çook güzel. sanırım megabiti yüksek makineyle çektiklerin ondan yüklenmiyor..

benim hamilelikten sadece (9.aylıkken) aynı gün çekilmiş 3 fotom var :14::43:

Bu tanışma faslından ben de eksik kalmayayim:3:1987 doğumluyum yani 25 yaşındayım, öğretmenim( şimdi rapoorluyum 2.donem çalışmaya başlayacağım inşallah) Antalyaliyim, akdeniz üniversitesi mezunuyum, antalyada: yaşıyorum.2011de evlendim 6temmuzda hayatımın anlamı biricik kizim ayşe dünyaya geldi ne de güzel yaptı:49::21: 1.60boyundayim 54 kiloyum ve şu anda diyetteyim kararlıyım. 4 kilo verene kadar durmak yok:56::20:

Back
X