Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ay bu sabah kalktım, evin içinde şarkı söyleyip dolaşıyom..:24:
yeni saçlarım çok hoşuma gitti, bilmiyorum ondan mıı?:9:
şarkı açtım netten, bi yandan oynuyom bi yandan çamaşır asıyom,
kız da bana şaşkın şaşkın bakıyooo:9:

adamlar iyi yine ya.. memnun değillerse de kaba değiller yani..
ama ben kendime yakıştıramıyorum, sonra eşimin beğenmesi meselesi geliyor..
giyime kuşama benim de bi ara hiiiç bakasım yoktu.. nerde bol, salaş, renksiz bi şey varsa, çekip onu giyiyordum dolaptan..
sonra kendimi bi fotoda gördüm, baktım sıfırın altında seyrediyor grafik :50:
sonra bi alışverişe çıktım, iki şey aldım, baktım millet yaşıyor, alışveriş gezme..
bana da bi motivasyon geldi.. tetikleyici oldu.. sana da tavsiye ederim..

he yaaa.. başta iyiydi, sempatikti.. ama şimdi .. etti diziyi..:19:
yine de izliyorum, vazgeçemiyorum..
yaşasın ahmet kural, murat cemcir ve sadi celil cengiiiiiiiiz:52:
(eşim duymasın illet oluyoo:9:)

görelim Mevla neyler..
neylerse güzel eyler demişler.. :31:

sapanca güralin önünden transit geçtim, o sayılıyo muu:60:
bi arkadaşım balayına gitmişti, gayet memnundu..
ama otelden sapancadan mı, balayından mı onu bilmiyom :9::9::9::8:
canım benım eşimde aynı ben çok gülüyorum bu üçlüye kendısı bakıyo hıc gülmüyo bıde elestıyıo komık degıller dıyor :)))
kıskanıyolar sanırım :))))
ama çok hoşlarrr ahmet kural, murat cemcir ve sadi celil cengiz :)

Merhabalarrrr annelerrr ve tatli bebecikleri
Hergün mutlaka okuyorum sizi ama yazmak pek fırsat olmuyo. Ama hepiniz cok tatlısınız bunu söylemeden gecemicem;)
Kızım bu gece hic uyumadı desem yeridir ağlamadı ama uyumadida öyle etrafa bakıyo;) yanıma aldım benimde uyku kaçtı ben de onu izliyorum. Dedim nazar degdircem sonunda su cocuğa. Düşünüyorum trilyonluk bı ev verseler bundan daha güzeli vardır derim milyon dolarlık araba verseler yenisi çıkmış daha güzel derim. Yani güzelin sonu yok. Ama kızıma bakıyorum da yok yok diyorum bundan daha tatlısı olamaz bundan daha güzeli olamaz. Eminim sizde bebekleriniz icin aynısını düşünüyorsunuz. Herhalde dünyada alabileceğimiz en büyük haz duygusunu yasıyoruz. Valla degerini bilelim:)
Biz cok uslu bı bebegiz maşallah. Sesimiz soluğumuz pek çıkmaz yabancilamayiz. Herkese güleriz. Ara sıra bağırır çığlıklar atariz acıktığımızı uykumuzun geldigini haber veririrz. Ağlamayı bilmeyiz. Annem cok zorlu bı hamilelikten sonra Allah'ın bı lütfu bu diyo:) artık arabayla tek basımıza çıkabiliyoruz. Bagliyom sıkı sıkı.sonra atta:) Bugün ana kucağından ilk defa kendi indi. Cok sevindirik oldum:) çünkü benim kızım donemiyo diş çıkarmıyor kolundan tutulsa adım atamıyor topiğin en tembeli yani;) bisi yapınca sevindirik oldum napim;)
Ek gıdaya başladık.gecen hafta. 3 gün kuralına göre gidiyor. Once elma suyu. Sonra havuç suyu. Sonra armut suyu. Arttırarak üçer gün verdim. Ama ben sadece suyunu vermedim püre halinde verdim giyemeseydi suyunu verecektim ama yiyince pütüre alışsın diye püre verdim. Şimdi yoğurda başlıcam en korktuğum bu tutturamazsam tefal yoğurtçum alıcam napim. Sonra çorba sonra muhallebi ve en son kahvaltı dedi doktorumuz. Hadi hayırlısı
Neyse yazmam yazmam çenem düştü ama kabiz olanaklara armut suyunu tavsiye ederim pisik olanlarada sudocremi.

Evet biliyorum bizede tavsiye etmislerdi arif canani ben ramazan harmanciya goturuyorum acibademden ayrildi ozel muayenede suan

Oncelikle cok cok gecmis olsun allah acil sifalar verdin bizmde basimiza geldi kizim dogdugu gun kalbinde ufurum oldugunu soyledi cocuk doktoru bizde apar topar cocuk kardiyolojisi var prof. ergun cil ona goturduk vsd oldugunu ogrendik simdilik sikinti yok 6. Ayda tekrar kontrol var 1. Yasina kdr kapanabilir dedi kizima bi dert vermiyor sukurler olsun canim sende icini ferah tut bu konuda ergun cil i tavsiye ederim yeni dogan bebisleri bile ameliyat ediyorlarmis insallah atlatirsiniz.

Oo nasi yapiyorsun cnm tarifi vrrsene kiz bizde yapak:56:

evet canım bizde 13 günlükten beri ergün beye gidiyoruz bursa da tek doktor gibi bişey zaten sizin vsd ne demekmiş
ya bizim pda da meleğime bir zarar vermiyor ama yurt dışından ilaç getirttik onları kullanıyoruz kullanmazsak kalp yetmezliği oluşabilir dedi ama anjiodan sonra ilaçta kullanmayacağız inşallah canım sizde de allah acil şifalar versin

Uyku arkadaşı alan arkadaşlar işe yarıyor mu?Bebekleriniz önce nasıl uyuyordu sallanarak mı?Kuzucuk olanı çoooooook beğendim.:46:

evet canım herşey bitecek inşallah ilaç kullanıyorum şuanda ama onuda kullanmayacağız ya buda ürüfüm şeklibde duyuluyor ama masum değilmiş :50::2:
Rabbim dermansız dert vermesin..
hele de bebişlerimize..
operasyon zamanı gelince zaten haber verirsin..
hepbirlikte dua ederiz kuzuna.. Rabbim Şafii ismiyle iyilik versin bebeğine.. :16:

Esimin istegi uzere aksamki menumuzde pizza var pizza yapicam hazr bizim tosunda uyuoken yapimde ciksin aradan aksama sizde ne menu var kizlar
oy oy oyyy.. bayırımm!!!:32:
akşama eşimin tuttuğu balıkları yiyicez biz :8:

canım benım eşimde aynı ben çok gülüyorum bu üçlüye kendısı bakıyo hıc gülmüyo bıde elestıyıo komık degıller dıyor :)))
kıskanıyolar sanırım :))))
ama çok hoşlarrr ahmet kural, murat cemcir ve sadi celil cengiz :)
ben sana söyliyim, :28:
bizim kocalar, bu adamları kıskanıyoo:27:
başka sebebi yok :19:

haha evet bu ayrılık sahnesi bomba biz kaç kere izledik tekrar tekrar.. allahtan eşim de seviyo bu diziyi:1:
ara sıra söylüyoruz "oğlan dura dura goç olurrr, gızlarr dura dura hiç olur":9:
:60::60::60:

libyanaaaaa nerdesin kuzumm?:ssz:

Kocayla aram acık diye ne yemek yapasım var ne eve gidesim var. Çocugumu alıp evden mi kaçsam acep???

Kocayla aram acık diye ne yemek yapasım var ne eve gidesim var. Çocugumu alıp evden mi kaçsam acep???
Benim de öyle durumlarda kendime güzel güzel yemekler yapıp tek başıma eşimi çağırmadan yiyesim gelir.:9::27: Sonra dayanmayıp konuşurum.Ne yazık ki 1 saatten fazla küs kalamıyorum.Bu da iyi mi kötü mü bilemiyorum.:18::18:Boşver barış gitsin bacım ya.Tabi büyük bir problem değilse.

Son düzenleme:
Valla ben doğumdan nasıl çıktıysam öyleyim. Kaldım böyle dombili. 172 boyunda 64 kilodayım. Yas ta erdi kemale 28 yaşındayım. Benden bi nane olmaz artık:((

dombili mi :1:ben senden 10 cm kısayım ve o kilodayım
kendini güzel hissetmek zorundasın, daha yaşın 30 bile değil !gelmez bu gençlik geri

Sanmamm:(( çok bunaldım sürekli beni eleştiren basit şeyler için bile kalbimi kolayca kıran sinirli, asabi, herşeyime karışan buna ragmen sürekli beni çok sevdiğini söyleyen bi kocam var:(( ne kadar inandırıcıysa artık:(( üzgünüm baska bişi diyemiyorum.
konuştukça daha iyiye gidecektir sabırla konuşmaya devam
en azından seni sevdiğini söylüyor bu da bir adım..onu bile yapmayan erkekler var

artık barışınnnnnnnnn:12:

evet canım bizde 13 günlükten beri ergün beye gidiyoruz bursa da tek doktor gibi bişey zaten sizin vsd ne demekmiş
ya bizim pda da meleğime bir zarar vermiyor ama yurt dışından ilaç getirttik onları kullanıyoruz kullanmazsak kalp yetmezliği oluşabilir dedi ama anjiodan sonra ilaçta kullanmayacağız inşallah canım sizde de allah acil şifalar versin
Bizimde iki kucuk delik yer itibari ile sorun teskil etmiyor takipte suan ama kapanmazda kalirsa ki insallh kapanirsadece cerrahi operasyonlarda oncesinde kalbi koruyucu ilac tedavisi gerekiyor ameliyat dis cekimi dolgu kulak deldirme vs. gibi endokardit olmasin diye ergun cil evet tek gibi bide dortcelikte varmis galiba allah bebeklerimze sifa vrrsin beterinden saklasin haberlerini bekliyorum cnm
Uyku arkadaşı alan arkadaşlar işe yarıyor mu?Bebekleriniz önce nasıl uyuyordu sallanarak mı?Kuzucuk olanı çoooooook beğendim.:46:

Bende istiyorum bnm kiz cok alisti sallanmaya kendi kendine uyur mu ki

merhabalar , bende sizin gibi temmuz annesiyim kullanan varsa yardım ederse çok sevinirim , bebelac mama nın 2 numarasını dün denedim biberondan akmadı acaba biberonun ucunu mu değiştirmek gerekiyor yada mamayı daha sıcak mı yapmalıyım fikri olan varsa yardım edebilir mi.bibereon bu arada avent ve ucu iki numara.

ay bu sabah kalktım, evin içinde şarkı söyleyip dolaşıyom..:24:
yeni saçlarım çok hoşuma gitti, bilmiyorum ondan mıı?:9:
şarkı açtım netten, bi yandan oynuyom bi yandan çamaşır asıyom,
kız da bana şaşkın şaşkın bakıyooo:9:

adamlar iyi yine ya.. memnun değillerse de kaba değiller yani..
ama ben kendime yakıştıramıyorum, sonra eşimin beğenmesi meselesi geliyor..
giyime kuşama benim de bi ara hiiiç bakasım yoktu.. nerde bol, salaş, renksiz bi şey varsa, çekip onu giyiyordum dolaptan..
sonra kendimi bi fotoda gördüm, baktım sıfırın altında seyrediyor grafik :50:
sonra bi alışverişe çıktım, iki şey aldım, baktım millet yaşıyor, alışveriş gezme..
bana da bi motivasyon geldi.. tetikleyici oldu.. sana da tavsiye ederim..

he yaaa.. başta iyiydi, sempatikti.. ama şimdi .. etti diziyi..:19:
yine de izliyorum, vazgeçemiyorum..
yaşasın ahmet kural, murat cemcir ve sadi celil cengiiiiiiiiz:52:
(eşim duymasın illet oluyoo:9:)

görelim Mevla neyler..
neylerse güzel eyler demişler.. :31:

sapanca güralin önünden transit geçtim, o sayılıyo muu:60:
bi arkadaşım balayına gitmişti, gayet memnundu..
ama otelden sapancadan mı, balayından mı onu bilmiyom :9::9::9::8:

balayına nereye gitsen begenirsin. internetten guzel görünüyor ama parasida güzeldir herhalde

Benim de öyle durumlarda kendime güzel güzel yemekler yapıp tek başıma eşimi çağırmadan yiyesim gelir.:9::27: Sonra dayanmayıp konuşurum.Ne yazık ki 1 saatten fazla küs kalamıyorum.Bu da iyi mi kötü mü bilemiyorum.:18::18:Boşver barış gitsin bacım ya.Tabi büyük bir problem değilse.

Küs değilim konuşuyorum. Ama inan yüzünü bile görmek istemiyorum. Bana nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. En iyisi uzak durmak. Böylece üzülmüyorum.

bana gell,,
kızlar oynar :55:
biz de portakal yirik :1: $Görüntü2580.webp

balayına nereye gitsen begenirsin. internetten guzel görünüyor ama parasida güzeldir herhalde
he pahalıymış :18:

dombili mi :1:ben senden 10 cm kısayım ve o kilodayım
kendini güzel hissetmek zorundasın, daha yaşın 30 bile değil !gelmez bu gençlik geri

konuştukça daha iyiye gidecektir sabırla konuşmaya devam
en azından seni sevdiğini söylüyor bu da bir adım..onu bile yapmayan erkekler var

artık barışınnnnnnnnn:12:

Cıkkkk üzülmemek için uzak durucam. Bundan sonra böyleeee. Son kararım.

Küs değilim konuşuyorum. Ama inan yüzünü bile görmek istemiyorum. Bana nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. En iyisi uzak durmak. Böylece üzülmüyorum.

canım karışmak gibi olmasın da, eşin bilmiyorsa senin ona anlatman lazım. bana şöyle davranmandan hoşlanmıyorum, kendimi değersiz hissediyorum gibi..hatta yanında biraz gözyaşı olursa çok etkili oluyor:9:
eminim her zaman böyle olmuyordur. benim eşim de mesela alışverişe gittiğimizde illa bir huzursuzluk çıkarırdı. eve dönünce kızardım ona anlatırdım yapma böyle diye ağlardım. bir-iki..kabul etti hatasını. dışarda sabırsız oluyor "neden" çünkü kıskanıyormuş satıcıyla konuşmamı.. ben de artık onun yanında satıcıyla konuşmuyorum. ayrıca alışverişte sıkılıyormuş.. artık mecbur kalmadıkça alışverişe gitmiyorum onla,kendisi teklif etse bile gitmiyorum. böylece sorun kalmıyor.
kendini geri çekerek,sorunlarınızda yerinizde sayarsınız. erkekler kafalarına vura vura anlatmadan anlamıyor maalesef. sorunları konuşup ona göre yol çizeceğiz.. bu lafa da gıcık olurum ama her yol ona çıkıyor "yuvayı dişi kuş yaparmış"

Back
X