Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canımm hayırlı olsun güle güle kullan
köpük boya ıle mı boyadın bende kendımmı boyasam acaba
saçlarım uzun kuaför aynen 120 tl dedı
hangı boyayaı aldın numarası kac bende cıkolata kahve ıle karamel arasında kaldım
bu arada emzırırken saç boyamadım hıc
bı sakıncası yoktur degılmı

Emziriken sakincasi var diye bende hic yanasmadim doktora bile sormadim bende krepe balyaj istiyorum daha once yaptirmistim cok begenmisti herkes dogal olmustu uclara dogru renk aciliyodu kumral yapmistim.simdi istiyorum da memeden kesmeyi mi beklicez boyamak icin ben cesaret edemiyorum bi turlu

merhaba canım eşinle aranın bozuk olduğunu yazmışsın galiba hepimiz bu sorunları yaşıyoruz. Bende bazen çileden çıkıyorum eşim çok anlayışlı biri olmasına rağmen bazen çıldırtıyor bir ara eşimden o kadar soğumuştumki tartışıp duruyorduk Bende çok sinirli olmuştum ufacık bişeyde sinir kırizi geçiriyordum beni üzdüğü iinde o yüzden yüzünü bile görmek istemiyordum. Çok şükür şimdi daha iyiz inşallah sizde düzelirsiniz
Umarım öyledir canım çümkü bu sefer çok karamsar bakıyorum olaya.
anaaaam anaaam garip anaaam sen yoksuuun yanımda kime dertt yanammm keşke benim de annem yanımda olsa kıymetini bilinn :50:

ne kadar güzel yazmışsın gerçekten çok haklısın Allah'a binlerce şükür ben de bazen o kadar yorgun olmama rağmen onu izlemekten uyuyamıyorum oyy benim kuzucuğum :16:

hayırlı olsuunnn canım güle güle büyütün dişinizi çook sağlıklı olsun birsürü mamalar yesinnn :56:

ben şöyle anlatıyım doğumum çok sancılı geçti eve geldikten sonra eşimden inanılmaz soğumuştum her hareketi batar oldu sanki onun da acı çekmesini istedim böyle piskopat duygular içerisine girdim 40 gün çok gelgit yaşadım sonra biraz düzeldim o sürekli iyi davransa da ben sinir oluyodum. Neyse şundan 1 ay öncesine kadar tekrar geldi bana heyheyler o da artık patlıyodu yani bence haklı olarak ben sürekli soğuk davrandım o da artık düzeltmiyodu hareketlerini sonra busmai nin dediği gibi oturdum uzun uzun anlattım derdimi ağladım zırladım baktım çok üzüldü o günden beri maşallah diyim kumrular gibiyiz eski hayatımıza geri döndük :69: şimdi diyorum keşke daha önce oturup konuşsaymışım derdimi anlatsaymışım o da anlatsaymış her evlilik sıkıntılı oluyor dönem dönem Rabbim yuvalarımızı korusun iki tarafın da anlayışlı olması gerekiyor ama hep benim düdük ötecek dendimi o iş çok zor ben ikizlerim eşim terazi bazen çok zıt düşüyoruz ama bir taraf sinirliyken diğeri sakin olmalı bu konuyla ilgili bir alıntı yapayım ama tabiiki bu demek değil ki hep erkekler susacak bizler de bazen geri planda olmayı bilmeliyiz inşallah başarabilenlerden oluruz...

Hazret-i Ömer'in (ra) hilâfeti zamanında bir adam, davranışlarını beğenmediği karısını şikâyet etmek üzere Halife’nin evine gelir. Kapının önüne oturur ve Hz. Ömer'in çıkmasını bekler. Derken içerden bir gürültü kopar, Hazreti Ömer'in hanımı, koca Halife’ye bağırıp çağırmakta, fakat Hz. Ömer (ra) ağzını açıp da karısına tek kelime söylememektedir. Bu hali gören kapıdaki kimse boynunu bükerek:
— Bütün şiddetine ve sertliğine rağmen, üstelik de müminlerin emîri iken Ömer'in hâli böyle olursa, benim hâlim nice olur? Diyerek kalkıp giderken, Hz. Ömer dışarı çıkar. Adamın arkasından: Hayrola, derdin neydi? Diye seslenir. Adam da der ki:
— Ey müminlerin emîri! Karımın kötü huylarını ve bana karşı haddini aşıp ileri gittiğini sana şikâyet etmek üzere gelmiştim. Senin karının da sana karşı olmadık sözler söylediğim duyunca, vazgeçip geri döndüm ve kendi kendime dedim ki: ‘Müminlerin emiri karısıyla böyle olunca, benim derdime nasıl deva bulacak?’ Bu sözleri dinleyen Hz. Ömer, adama şunları söyler:
— Kardeşim, karımın benim üzerimdeki hakları sebebiyle ona tahammül etmeye çalışıyorum. O benim hem aşçım, hem fırıncım, hem çamaşırcım, hem de çocuklarımın sütannesidir. Hâlbuki o bütün bunları yapmak zorunda da değildir. Üstelik gönlümün harama meyil etmesine engel olan da odur. Bu sebeple onun yaptıklarına katlanıyorum, Adam: Ya Emîre'l Müminîn! Benim karım da aynen öyle, dedi. Hz. Ömer de şunları söyler:
— Haydi kardeşim, eşine katlanmaya bak! Hayat dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.

Bu kıssadan hisseyi eşime okuttuğumda bana koca hakları üzerine binlerce hadis söyledi ama olsun birbirizin üzerine olan haklarımza dikkat etmeliyiz aaammmaaannn ne de çok konuştum çok doluymuşum :1:
Kıssalar güzel gerçekten. Bilmiyordum ev işlerine emzirmeye falan zorunlu olmadığımızı iyi lldu öğrendiğim:)) günahada giriyorumdur belki ama elimde değil kızlar. Adam sinirli. Ağzından 3 eleştiri çıkıyosa 1 güzel söz çıkıyo. Çok basit şeyler için kalp kırıyo. Mesela çalışıyorum biliyorsunuz. Ev bebek iş derken çok yoruluyorum. İşten geliyorum koştur koştur hem kızıma hem yemek yapmaya girişiyorum. En az 2 çeşit yemeğim hep oluyor. Hem yardım etmiyor hemde Masada neden su yok diye bana kızıyor. Hiçbirşeyime yardımı yok ama sürekli sürekli şikayet..... İnsan bi minnet duyar bi teşekkür eder bi takdir eder ki moral olsunda daha mutlu yapalım bu işleri. Diyince de annelik zor diyor sağolsun:)) Haaa birde asıl sinirlendiğim sey çok çook basit şeyler için ağır ağır laflar konuşup kolay kalp kırıyor. Birde annemin yanında. Şimdi söyleyin bakalım haksız mıyım?

Son düzenleme:

Kıssalar güzel gerçekten. Bilmiyordum ev işlerine emzirmeye falan zorunlu olmadığımızı iyi lldu öğrendiğim:)) günahada giriyorumdur belki ama elimde değil kızlar. Adam sinirli. Ağzından 3 eleştiri çıkıyosa 1 güzel söz çıkıyo. Çok basit şeyler için kalp kırıyo. Mesela çalışıyorum biliyorsunuz. Ev bebek iş derken çok yoruluyorum. İşten geliyorum koştur koştur hem kızıma hem yemek yapmaya girişiyorum. En az 2 çeşit yemeğim hep oluyor. Hem yardım etmiyor hemde Masada neden su yok diye bana kızıyor. Hiçbirşeyime yardımı yok ama sürekli sürekli şikayet..... İnsan bi minnet duyar bi teşekkür eder bi takdir eder ki moral olsunda daha mutlu yapalım bu işleri. Diyince de annelik zor diyor sağolsun:)) Haaa birde asıl sinirlendiğim sey çok çook basit şeyler için ağır ağır laflar konuşup kolay kalp kırıyor. Birde annemin yanında. Şimdi söyleyin bakalım haksız mıyım?

Kesinlikle haksiz degilsin. kalp kirmasi hoc hos degil heleki ailenin yaninda cok ayip bisey ben kaldiramam bu durumi kalbinin kirildigina degil annemin uzelmesine daha cok uzulurum. ayrica sende calisiyormussun mademki hayat musterek bir bayanin uzerine bu kadar yuklenilmez yeri gelir erkek yemek yapar alir tabagini koyar masaya. ev islerine yardimci olur bayan icin hem calis hem cocuk bak eve gel hic oturma ev isi bulasik camasir agir bunlar bi kere kadonin fitratina aykiri. yangina korukle gitmek gibi oldu ama konusmadan olmaz erkekler ince dusunemiyorlar bazen oturup uzulduguni yoruldugunu bi tatli dil bi yardim bekledigini anlatmalisin kacarak konusmayarak isler daha kotuye gider nacizane fikrim boyle

Iyi aksamlar hanimlar. Bebeğim hic kusmayan bi bebektir.6 gibi uykumuza gecerken tam dalmak üzereydi memede bütün emdigini fiskirarak cikardi.hemen dr unu aradim usuttu mu diye oda bi kere kusmadan üstümüs diyemem ateş burun akintisi da olmali.belki cok gelmiştir yarim saat emzirmeyin dedi.sonra ben duramadim grip surubu vereyim dedim onda hep midesi bulanio zaten onu vermeye kalktim okadar az aldı midesi bulandi bi daha kustu:( bu sefer daha az.babasıyla oynadi biraz uykuya dayanamadi simdi uyyo.atesini olctum kulaktan 36.8...ya benim yavrum hastami degil mi anlamadim.ne evhamli oldum hic böyle biri degildim

benim kıza hero babyden paket gelmiş ama anneme :9:
Bu ülkerin bir tek bana garezi var herhalde...:19:
Eki Görüntüle 593846

ben tartılıyorum tezoşlarım ama yanlış çıkıyor :9::8:
Allah canını almasın kız..:9::9: genç kız olmuşsunuz Maşaallah.. :16:
cena libyana için bende aynı şeyi düşündüm biliyo musunn
yoksa biz kardeşmiyiz?? :3:

bu arada ben de istiyorum isimm:27:

Çok teşekkür ederim canım.:54:. Evet canım hepimiz kardeşiz.. Din kardeşiyiz..:16::16:

haklısın bence canımmm
ama yine de kaçmanın çözüm olmadığını düşünüyorum ben dee...
hakkını helal et bilmişlik taslamak istemem fikrimi söylemek istedim.
ama bi konuşsan belki onun da bi sıkıntısı vardır sana yükleniyodur. haklı demiyorum kesinlikle...
ben mesela bişeye canım sıkılınca eşime davranışımdan belli olur hemen anlar ne oldu böyle davranıyosun der.
yani nazım ona geçtiğinden belki ona yüklenirim.
belki ortada böyle bi durum vardır. o da sana yüklenmiştir.
konuşsanız o da sıkıntısını çözer hatasını görür.
inşallah en kısa zamanda çözülür bu sorunn.

Iyi aksamlar hanimlar. Bebeğim hic kusmayan bi bebektir.6 gibi uykumuza gecerken tam dalmak üzereydi memede bütün emdigini fiskirarak cikardi.hemen dr unu aradim usuttu mu diye oda bi kere kusmadan üstümüs diyemem ateş burun akintisi da olmali.belki cok gelmiştir yarim saat emzirmeyin dedi.sonra ben duramadim grip surubu vereyim dedim onda hep midesi bulanio zaten onu vermeye kalktim okadar az aldı midesi bulandi bi daha kustu:( bu sefer daha az.babasıyla oynadi biraz uykuya dayanamadi simdi uyyo.atesini olctum kulaktan 36.8...ya benim yavrum hastami degil mi anlamadim.ne evhamli oldum hic böyle biri degildim

Onemli bisey olmayabilir ama takip etmekte fayda var konu bebeklerimiz olunca boyle olmamiz normal. idrar yollsro iltihabida bulanti kusmaya sebep oluyormus. bnm kizimda kusmayan bebek arada kusunca panikliyorum bende ama bise cikmiyor ardindan. Belki cok emmistir yada kucakts hoplatip ziplatincada oluyor kusma

kızlarr bana da geldi hero babyyy yuppiii:21:
hem dee iki tanee libyana seninkini yanlışlıkla bana yollamışlar galibaa:1:
bi ara erzuruma gelirsen alırsın tatlımm:23:

Annelik öyle bir duygudur ki Allah'ın kadınlara verdiği bir ayrıcalık ve armağandır
Anne olmak; doğumda saçının her bir teli sırılsıklam ter olana kadar sancı çekmektir
Anne olmak; sütünü gerektiğinde damla damla biriktirip yavruna verebilmek için çırpınmaktır
Anne olmak; doğumda Anne olurken bile Anne diye inlemektir....

kesinlikle çok dogru

Benim de öyle durumlarda kendime güzel güzel yemekler yapıp tek başıma eşimi çağırmadan yiyesim gelir.:9::27: Sonra dayanmayıp konuşurum.Ne yazık ki 1 saatten fazla küs kalamıyorum.Bu da iyi mi kötü mü bilemiyorum.:18::18:Boşver barış gitsin bacım ya.Tabi büyük bir problem değilse.
ohh maşallah o ne güzel bir huymuş öyle..gıpta ile bakıyorum sana..
Kocayla aram acık diye ne yemek yapasım var ne eve gidesim var. Çocugumu alıp evden mi kaçsam acep???
ALLAH yardımcın olsun ara ara evliliklerde böyle fetret dönemleri buhranlar yaşanıp sonra atlatılıyo ve sonra herşey eski haline dönüyo sizinde uzun sürmeden inş. düzelir
ayy bende çook seviyorum işler güçleri bide seksenler var avrupa avrupa yıda denk gelince izliyorum. bide bi kaç dizi cnbc-e ve e2 de var hiç bu kadar tv izlemezdim şimdi kızımı emzirirken sıkılıyorum ve tv izliyorum:44:
Eki Görüntüle 593242 bu dil de kızımdan size gelsin:52::52::52::52:
maşallah barekallah çook tatlı kuzun:46:
ben adettim zaten 3 haftadır paris maris yok gece herkes paristeydi sanırm :27::9:

bunu eşim okudu paris ne diyor yabancı dilleri varmıki herkes parise gidiyor diyor :52:
[/QUO
ayy çok güldüm kızz:1:
hey allahım öldüm gülmekten benim kocada şehir şehir geziyor hayatım biz senle gitsek gitsek pazara gideriz bu gidişle :33::33::33::33::33::33:
bu da güzeldi:1:
Günaydın kızlar:54: 2013 hepimiz icin mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevdiklerimizle birlikte kavgasız gürültüsüz gecer inşallah.Işi olmayanlar işe, evi olmayanlar ev sahibi, hasta olanlar sağlıklarına, kuşlar sevdiklerine, bebekler düzenli uykularına, anneleri fit bir vücuda kavuşur insallahhhhh AMIN:21::34:

Dün geceyi kısaca özet geceyim hatunlar esim eve geldi ozurler diledi birazda simariklik yapti ben kocama dayanabilirmiyim tabiki affettim gitti.Yanlis anlamayin bana 1ay once cok begendigim lacoste kkazagi almasinin barismamizda hic payi yok:2::3::4: neyse kvdede toplandık ve tahminimden daha çok eğlendik baya kalabaliktik :21::21: sonra evimize girdik anlayışlı kizim 11de uyudu:nazar::nazar: bizde sorarsanız 2013un ilk dakikalarında paristeydik:17::38: Ayşecik annesinden haberler böyle hepiniz opuldunuz:54:

valla 2013 e pariste girip kendimi hiç riske atamazdım ben:!:

Kesinlikle haksiz degilsin. kalp kirmasi hoc hos degil heleki ailenin yaninda cok ayip bisey ben kaldiramam bu durumi kalbinin kirildigina degil annemin uzelmesine daha cok uzulurum. ayrica sende calisiyormussun mademki hayat musterek bir bayanin uzerine bu kadar yuklenilmez yeri gelir erkek yemek yapar alir tabagini koyar masaya. ev islerine yardimci olur bayan icin hem calis hem cocuk bak eve gel hic oturma ev isi bulasik camasir agir bunlar bi kere kadonin fitratina aykiri. yangina korukle gitmek gibi oldu ama konusmadan olmaz erkekler ince dusunemiyorlar bazen oturup uzulduguni yoruldugunu bi tatli dil bi yardim bekledigini anlatmalisin kacarak konusmayarak isler daha kotuye gider nacizane fikrim boyle

haklısın bence canımmm
ama yine de kaçmanın çözüm olmadığını düşünüyorum ben dee...
hakkını helal et bilmişlik taslamak istemem fikrimi söylemek istedim.
ama bi konuşsan belki onun da bi sıkıntısı vardır sana yükleniyodur. haklı demiyorum kesinlikle...
ben mesela bişeye canım sıkılınca eşime davranışımdan belli olur hemen anlar ne oldu böyle davranıyosun der.
yani nazım ona geçtiğinden belki ona yüklenirim.
belki ortada böyle bi durum vardır. o da sana yüklenmiştir.
konuşsanız o da sıkıntısını çözer hatasını görür.
inşallah en kısa zamanda çözülür bu sorunn.
Biliyorum çözüm olmayacağını konuşmanın. Daha öncede yasandı aynı seyler. Nazı bana gectiği için bana patlıyor biliyorum ama ben ona patlıyor muyum arkadas? Benim de canım sıkkın oluyor bende sinirleniyorum ama catmıyorum kimseye. Annemin yanında birde ya. Amaaan kızlar neyse çok uzar bu konu ağzımı açmayım en iyisi. Kaçmıyorum ama erteliyorum şuan hiç o enerjiyi hissetmiyorum kendimde. Kopsun inceldiği yerden modundayım. Neyse boşverin beni.

Onemli bisey olmayabilir ama takip etmekte fayda var konu bebeklerimiz olunca boyle olmamiz normal. idrar yollsro iltihabida bulanti kusmaya sebep oluyormus. bnm kizimda kusmayan bebek arada kusunca panikliyorum bende ama bise cikmiyor ardindan. Belki cok emmistir yada kucakts hoplatip ziplatincada oluyor kusma

Cok teşekkürler cevabin icin sizden aldığım her cvp cok rahatlatio beni.dr dan daha iyi gelio:) libyana tek degilsin kuzum banada gelmedi hero baby

Cok teşekkürler cevabin icin sizden aldığım her cvp cok rahatlatio beni.dr dan daha iyi gelio:) libyana tek degilsin kuzum banada gelmedi hero baby

Ne demek tatlim bu kadar cok temmuz annesini nerde bulcan baska dertlerimiz ayni mutluluklar ayni sorular ayni
tecrubeyle sabit bazi seyleri doktora bile sormuyorum :21:

canımm hayırlı olsun güle güle kullan
köpük boya ıle mı boyadın bende kendımmı boyasam acaba
saçlarım uzun kuaför aynen 120 tl dedı
hangı boyayaı aldın numarası kac bende cıkolata kahve ıle karamel arasında kaldım
bu arada emzırırken saç boyamadım hıc
bı sakıncası yoktur degılmı
Ben de ilk 6 ay özellikle boyatmayacağım dedim.6 ayın dolmasını bekliyorum.Sakıncası var mı ben de emin değilim.:18:

Ben de ilk 6 ay özellikle boyatmayacağım dedim.6 ayın dolmasını bekliyorum.Sakıncası var mı ben de emin değilim.:18:

ben 5 6 kez boyattım sorun olmadı.

Maşallah:nazar:Daha ne olsun canım.Sen de uzun değil dersennnnnn biz ne diyelim?:9:Senin kızın boyu bana yaklaşmış neredeyse.:9::9::9:

:1::1: yok hayatım ya çok şükrü maaşalalh ama ne çocuklar var :37:

Back
X