- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
oy oy gel buraya bakiimNereye gittiniz yaaa iyice küscem ama size...
Zaten Zeynepte yok.. Eylül yok... Busmai de yok..![]()

eşimle annemlere uğradık,dedemler gelmiş de..çay içtik geldik
Umarım öyledir canım çümkü bu sefer çok karamsar bakıyorum olaya.
Kıssalar güzel gerçekten. Bilmiyordum ev işlerine emzirmeye falan zorunlu olmadığımızı iyi lldu öğrendiğim:)) günahada giriyorumdur belki ama elimde değil kızlar. Adam sinirli. Ağzından 3 eleştiri çıkıyosa 1 güzel söz çıkıyo. Çok basit şeyler için kalp kırıyo. Mesela çalışıyorum biliyorsunuz. Ev bebek iş derken çok yoruluyorum. İşten geliyorum koştur koştur hem kızıma hem yemek yapmaya girişiyorum. En az 2 çeşit yemeğim hep oluyor. Hem yardım etmiyor hemde Masada neden su yok diye bana kızıyor. Hiçbirşeyime yardımı yok ama sürekli sürekli şikayet..... İnsan bi minnet duyar bi teşekkür eder bi takdir eder ki moral olsunda daha mutlu yapalım bu işleri. Diyince de annelik zor diyor sağolsun:)) Haaa birde asıl sinirlendiğim sey çok çook basit şeyler için ağır ağır laflar konuşup kolay kalp kırıyor. Birde annemin yanında. Şimdi söyleyin bakalım haksız mıyım?
oo arkadaşım çok zor bi adamla evlisin, yoksa karadenizli mi

ilk evlendiğinizden beri böyle mi? belki işleri yolunda gitmiyordur? belki çalışmandan hoşlanmıyordur ya da açken sinirli oluyordur? bu ikisi benim eşimde var mesela