Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

al bendende okadar coooooook yorgunum nekadar uyursam uyuyım nekadar dınlenırsem dınlenım yetmıyooo cok gucsuzum bı ıs yapım hemen yoruluverıyom aynen boyle oluyorum:37: acaba vıtamın falan mı kullansam kızlar? aranızda ek destek kullanan varmı vıtamın falan ?

banada ebe 9 damla dedı ama 7.250 kılosu acaba bu kan damlasının markasına goremı degısıyor bızımkı ferrum sızınkı ne canım ?

bizim hemşire bebeğin kilosu kadar ver dedi canım.

birde markaya göre damla sayısı değişmiyor,eczaneden ben santafer almıştım damla sayısının değişmediğini söylemişti

Kızlar sonunda mama sandalyemizi aldım:46::46::46:

Eklentiler

• $71734915_R_399342_0.webp
    $71734915_R_399342_0.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 31
biz de şurup kullanıyoryz
barbarino 9 aydan önce kan alınıyo biz 3 kere verdik
doğrudur banada sağlık ocağı ebe almıyoruz dedı kan damlası ve d vıtamını cok onemlıymıs kızlar zeka ve kemık gelısımı ıcın mutlaka kullanılmalıymıs

hayırlı olsun :34:
bebeğin iyi günlerde otursun inşallah
sunny baby mi bu?
ne kadara aldın?
bana da baktıklarım içinde uygun ve güzel gelmişti
oturma bölümünün yumuşaklığı nasıl?? :44::44:

Teşekkür ederiz canım:21:, bugün siparişini verdim elime geçince oturma yerine bakar sana yazarım.Evet sunny baby 157 tl gitti gidiyordan aldım.

Bende akşamları etrafı toparlamadan yatmam.Mutfak dahil heryer derli toplu olur. Benim evim daha çok dağılıyodur ama ekstradan 5 yaşındaki oğlumun oyuncakları boyama defterleri,kağıtları minik minik keser yapıştırır onlar falan oluyo bitiyorum. Çok temiz biri olduğum söylenemez ama düzen manyağıyımdır.akşam yatarken heryer yerinde olmalı.
yoksa biz kardeş miyiz denzee?:52::9:

cena sen bu suratları nereden çıkarıyorsun bacım bitiyorum ben onlara.
canımcım, yazı yazdığın bölümün hemen altında üç sıra halinde smileylar var..
fazlası yazan yere tıklarsan gülümsemeler tablosu açılıyor..
istediğine tıklayıp yazına ekleyebilirsin :34:

Kızlar sonunda mama sandalyemizi aldım:46::46::46:
hadi bakalım, hayırlı olsun..
güzel günlerde kullanın.. :16:

offfff ben yoruldum paşamı uyuttum geldim ama siz yoksunuz inşallah gelirsiniz yarın 6. ayımız doluyorrr
yarım yaşımız kutlu olsunnn:21::21::21: hadi gelin sizi özledimm

Biz kullanmıyoruz kan damlası:44:
Demir şurubunada yeni başladık

kan damlası ben de kullanmıyorum doktor kan sayımına bakalım dedi..yoksa gereksizmiş
demir şurubu-kan damlası aynı şey değil mi?

doğrudur banada sağlık ocağı ebe almıyoruz dedı kan damlası ve d vıtamını cok onemlıymıs kızlar zeka ve kemık gelısımı ıcın mutlaka kullanılmalıymıs

ben özelde aldırdım kan damlasına gerek var mı bakalım dedi doktor

Sizin ebe cok fazla soylemis bence.kiloya gore olmaliydi.ben de ferrum kullaniyorum ama kilosuna gore.ustelik o bile cok fena kabiz yapti kizimi :(
Bi de bu aralar kizim geceleri cok agliyo kivrAniyo,sanirim gazdan.alttan cikarmakta zorkaniyo.bi tanidik gobek cevresi ve ayak altlarina elma yagi surmemi onerdi,onu deniycem.

diş çıkarıyordur belki?

doktor kontrolumuzde anlattım ıste sureklı kusuyor dıye oda rreflu dedı gavıscon ve motıllum dıye ılac verdı
kullanıyorum ama faydasını gormedım pek..
bızımkıde dogdugundan berı kusuyor

motilum iyidir
kan/demir damlası da kusma yapabilir

Kızlar altı aydır gaz sancısı nedir bilmeyen oğlum bir haftadır gazdan kivraniyor yoğurttan şüpheleniyorum ek gıdaya geçip de gaz yaptığını tespit ettiginiz bir şey var mı :44:

Kızlar altı aydır gaz sancısı nedir bilmeyen oğlum bir haftadır gazdan kivraniyor yoğurttan şüpheleniyorum ek gıdaya geçip de gaz yaptığını tespit ettiginiz bir şey var mı :44:
karnıbahar kabak ve yogurt aşırı gaz yapıyor ayrıca yogurdu ılık ver kuzum gündüz saatlernde ver ve sonra yuz ustu yatır biraz debelensin:emir_bebek:

Back
X