havalar kötüleşti bebekler bir bir hasta olmaya başladı yaa alah korusun beterinden...alah tüm bebişlere şifa versn...sizede gecmiş olsun canım
evet canım Allahım esirgesin hepsini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havalar kötüleşti bebekler bir bir hasta olmaya başladı yaa alah korusun beterinden...alah tüm bebişlere şifa versn...sizede gecmiş olsun canım
Cena'cım bütün topik Ayşe'ciği merak ediyor bence :) bunlarda bizden seçmece :)
Kızlar sizin evi derli toplu tutmada pratik yontemleriniz varmı,şunu hemencecik yerine kaldırırim ya da şunu asla yapmam gibi?![]()
Oooo supersin,tebrik etmez miyim hicc :) ben de hareketsiz kaldim cok,kimsem yok yanimda ve dolayisiyle hicbir yere cikamiyorum.bosluktan da atistirdigim oluyo biseyler ama kesinlikle abartmiyorum.yine de gitmedi gitti su kilolarBi tebrikde ben istiom35 kilo aldim ve hepsini verdim.ama spor yapamadim.tatli ve ekmek yemedim bana yemegimi kahvaltımi çok iyi yaptım nihayetinde emziriyoruz
Onla gecmis olsun..ozaman bebislerin meyvesini eksik etmeyelim artik..bizimki kafasından o kadar cok terlioki ensesi hep soguk![]()
canım benim eşim sıkı rejim yapıp 16 kilo verince kendimi çok kötü hissettim,onunla beraber hamur işini kestik,ekmeği bile kesmiştik diyebilirim.yesekte çok az kepekli ekmek.bir süre sonra zaten ekmek istemez oldum.bu arada banmalı yemekler yapmadım tabi:) birde porsiyonu biraz küçülttüm,sabah kahvaltısında ise yiyebildiğim kadar zeytin peynir,domates salatalık ve bol nane,dereotu ve maydanoz yedim.artık eski yemek düzenime geçtim nasılsa spor yapıyorum dedim.emzirincede kilo gidiyor zaten.halada azar azar gidiyor kilolar.
umarım sende başarırsın canım.bide 2 çocuk olunca koşturup duruyorum gece 12 ye kadar
Cena'cım bütün topik Ayşe'ciği merak ediyor bence :) bunlarda bizden seçmece :)
aynı seylerı bende yasıyorum hele mutfak omrum ord gecıo topluyom edıyom bıdaha
hep boyle devam etsın dıyom yok. evımın derlı toplu durması 1- 2 saaat
bende bekıyorum onerılerınızı:)
tatlım aynen senin gibiyim.bide ben 2 ay sonra evime tasınıcam rabbim kısmet ederse suan evim toplu.tabak canak topladım annem burdayken ...4 tabak 2 tencere 4 bardak kaldı.önceden herseyi hopp bulaşık makinesine atıodum suan az olduğu için elimde yıkamak zorunda kalıyorum.ömrümden ömür gidio.evi oğlum uyur uyumaz topluyorum.daha doğrusu uyanıkken bile oadan giderken topluyorum,gelirken topluyorum baska carem yok.normalde gıcık birisiyim kesinlikle hersey yerinde olur sarj aleti bile ortalarda gezemez!!ama suan araba,hamak,anakucağı,oyuncaklar,suruplar,yastıklar,minderler,kumandalar.....daha sayıyımmı?ev çarşamba pazarı gibi.bide emanet gibiyim suan doğru düzgün temizlikde yapamıyorum ama depresyona giriyorum bazen evi öyle görünce.zaten kocalar hak getire
![]()
cenacım valla fenomen oldun.herkes seni konusuyor topikte .ben resminden cok profil isminin manasını merak ediyorum en basta seninki sonra libyana,barbarino,minita hımmm suan aklıma gelmioda.benimki mesela dtk
d:dilara
t:esimin adı
k:kayseri
tanıdık varsa kesin yandım![]()
kızlar bu arada bebegınde reflu olan varmı ?
emır cok kusuyor artık ust degıstırmekten yoruldum hem kendı ustum batıyo hem yerler okadar yanı
ılac kullanıyoruz ama faydası yok![]()
Ev toplama konusunda oğlum uyurken yatak odasını toparlıyorum, biraz oyun halısında yada dönencesini açıyorum o aralarda mutfakta oluyorum. Mutfağımla oturma odam birleşik ben bişeyler yaparken lumda yanımda bir yandan ona bakınıyorum. Ama öle çok sık misafirim olmuyor, akşaöları içinde çeşit üeşit yemekler yapmıyorum ama aç kalmıyoruz çok şükür
Çocuklar uyurken yada biraz kendi kendilerine oyalanırken evi toparlamaltan başka çare yok. Çok yakın olmaya insanlarında çat kapı gelmesine sinir olurum, bebekleri insanlarız sonuçta![]()
dişleri cıkan annişler hayırlı olsun darısı bızım basımıza inş.
zeynep yalnız degılsın bacım ınan aynı anlattıgın gıbıyım bende yorgunluktan bıtkın haldeyım dur durak yok .
ama Rabbım bunun ecrını verıcek ıns. oglum hayırlı dınını bılen uygulayan ınsanlara faydalı bı evlat olsun bu sıkıntılar vız gelır benım ıcın
hatoza cooook buyuk gecmıs olsun sonucun temız cıkmıs cok sukur
yaaa cena faceye koycan fotonu ama ben goremıcem haksızlık adınıda merak edıyorum zaten
Bu bir ekip isi bence de.tam basliyorum diyorum,esim ya cipsle geliyo ya tatliyla,gel de yeme !onun gobek de ayri bi canliya donustu.acil onlem almamiz lazim... :)
Ev toplama konusunda oğlum uyurken yatak odasını toparlıyorum, biraz oyun halısında yada dönencesini açıyorum o aralarda mutfakta oluyorum. Mutfağımla oturma odam birleşik ben bişeyler yaparken lumda yanımda bir yandan ona bakınıyorum. Ama öle çok sık misafirim olmuyor, akşaöları içinde çeşit üeşit yemekler yapmıyorum ama aç kalmıyoruz çok şükür
Çocuklar uyurken yada biraz kendi kendilerine oyalanırken evi toparlamaltan başka çare yok. Çok yakın olmaya insanlarında çat kapı gelmesine sinir olurum, bebekleri insanlarız sonuçta![]()
tatlım aynen senin gibiyim.bide ben 2 ay sonra evime tasınıcam rabbim kısmet ederse suan evim toplu.tabak canak topladım annem burdayken ...4 tabak 2 tencere 4 bardak kaldı.önceden herseyi hopp bulaşık makinesine atıodum suan az olduğu için elimde yıkamak zorunda kalıyorum.ömrümden ömür gidio.evi oğlum uyur uyumaz topluyorum.daha doğrusu uyanıkken bile oadan giderken topluyorum,gelirken topluyorum baska carem yok.normalde gıcık birisiyim kesinlikle hersey yerinde olur sarj aleti bile ortalarda gezemez!!ama suan araba,hamak,anakucağı,oyuncaklar,suruplar,yastıklar,minderler,kumandalar.....daha sayıyımmı?ev çarşamba pazarı gibi.bide emanet gibiyim suan doğru düzgün temizlikde yapamıyorum ama depresyona giriyorum bazen evi öyle görünce.zaten kocalar hak getire
![]()
çat kapi misafiri bende sevmem başkasının evini dolasmayida ev gezmesine gidersin o ayri.. hele yatak odasına girilmesi bence cok yanlış
kızlar bu arada bebegınde reflu olan varmı ?
emır cok kusuyor artık ust degıstırmekten yoruldum hem kendı ustum batıyo hem yerler okadar yanı
ılac kullanıyoruz ama faydası yok
benim oğlumda 5,5 aylık cnm doğduğundan beri kusuyor gitgite azaldı ama yinede kusuyor aynen dediğin gibi üst değiştirmekten bıktım giydiriyorum daha çıtçıtlarken yine batırıyo hop yine çıkar peteğe seriyorum kuruyo yine giydiriyorum :) bi kusmaya yıkasam hergün makine çalıştırmm lazım ama oğlumun kilosu falan iyi gittiği için dr kusmasını çok dert etmedi ilaç falanda hiç kullanmadık reflü mü neden oluyomuş bize hiç öyle bişeyden bahsedilmedi.