- 8 Ağustos 2011
- 11.810
- 9.542
- 448
plates yaptım ölüomkarnım yandı resmen
devamlı yapabilsem gidick şu göbekte olmuo
![]()
ne güzel maşallah

ben de spordan çıkıyorum.. eşim nasılsın diyo..
her yanım yanıyo diyorum.. beni anlamıyo..
sen anlarsın..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
yokk canım henüz çıkmadı bizmkinn dişleri bi dişsiz biz kaldıkgördgün beyazlık diştr canm hadi hayırlı olsun sizinde dişiniz...
güle güle kullanın canım.Kızlar sonunda mama sandalyemizi aldım![]()
Kızlar altı aydır gaz sancısı nedir bilmeyen oğlum bir haftadır gazdan kivraniyor yoğurttan şüpheleniyorum ek gıdaya geçip de gaz yaptığını tespit ettiginiz bir şey var mı :44:
biri benim kızdanmı bahsediyo
bebek haricinde çocuk dağınıklığı toplamak beni mahvediyor
benim kzı kesip yapıştırma meraklısı.koli bandı yapıştıcı yetiştiremiyoruz
sürekli davetiyeler hazırlar mektup lar yazar bize.çocuk ne jestler yapıyor
anası şikayet ediyor.:![]()
hah tam adamıcanım ben yoğurt mayalayamıyordum doktorumla konustum benim 2 çocugumda hazır yoğurtla büyüdü kaymaklı yada tava yoğurdu yedir dedi valla şütaşın küçük kaymaklı yogurdu var onu 3 günde bitiriyoruz 500 gramlık seviyor tadını bende yediriyorummm . saglık ocagındaki ebeye sordum guvenılır kalıteli bir marka yogurdunu yedir dedi
hımm nerden gördü sizi şeker portakalıı
![]()
![]()
Ay evet pilates çok zor bir spormuş,yapmaya başlayınca anladım bende.Halbuki Ebru Şallı yaparken ne kadar kolay diyordum:) ben spor eğitmeniyle birebir aletli plates yapıyorum 40 dakika sürüyor,ölüyorum resmen bide bana daha bu birşey değil diyor,daha zor hareketleri varmış aman allahım.Haftada 3 gece gidiyorum bebeleri babaya bırakıyorum ama resmen gitmek istemiyorum yabazen nerden bulaştım bu işe diyorum
feyza söyleyince düşündüm..
ayşecik banyo yapalı bir hafta oldu neredeyse..:86:
şimdi de aşı zamanı geldi.. aşıdan sonra sanırım banyo yaptırılmıyo..
hava da soğuk hem tırsıyorum.. hem düşünüyorum..
kaç gün banyo yaptırılmıyordu aşıdan sonra?:44:
bana hiç öyle bişey demedilerfeyza söyleyince düşündüm..
ayşecik banyo yapalı bir hafta oldu neredeyse..:86:
şimdi de aşı zamanı geldi.. aşıdan sonra sanırım banyo yaptırılmıyo..
hava da soğuk hem tırsıyorum.. hem düşünüyorum..
kaç gün banyo yaptırılmıyordu aşıdan sonra?:44:
hastanedee
aynı hastanede doğum yaptık biz..
ben da şeyimi sermiş ayşecikle yatarkene.. sezaryenli kız, o haliyle beni ziyarete gelmişti..
canım yaa..
şeker portakalıııı.. yüzü gibi gönlü güzel arkadaşımm..![]()
Gunaydin hanimlar, birazdaaaan spor beni bekler. Gitsin kilolarrrr
busmai alinti yapamadim ama, kan damlasi demir surubu ayni sey icinmi bilmiyorum ben farkli gbi anladim anlatilanlardan . Cunku bizim doktor kan sayimina falan bakalim gibi bisey demedi, surubuda 1 cay kasigi veriyorum oyle kilosuna gore su kadar falan degil. O yuzden bilemedim ayni mi degil mi:44:
bilen varsa aydinlativersin biziii
Korkma yalni degilsin, bende burda okuyunca corbalar yogurtlar. Alla alla bizde mi bir sorun var acaba demistim. Bizde daha yeni gectik ek gidaya, kendi sutumle pirincli muhallebi veriyorum yalnizca. Sebzeye gecicem birkac gun sonra. Oglum 27 temmuz dogumlu benimde
kızlar şubat tatilinde ailemin yanına gidicem inşallahh
yiğenlerime hediye almak istiyorum ama böyle eğitici oyuncaklar
olsun istiyorum var mı tavsiyesi olann
yiğenlerim 2 yaşından 12 yaşına kadar tam 6 tanee![]()
kızlar şubat tatilinde ailemin yanına gidicem inşallahh
yiğenlerime hediye almak istiyorum ama böyle eğitici oyuncaklar
olsun istiyorum var mı tavsiyesi olann
yiğenlerim 2 yaşından 12 yaşına kadar tam 6 tanee![]()
kesenin ağzını bayaaa bi açman lazım
yalnız benim şöyle bir tecrübem var:
eşimin 2 tane yeğeni var. biri 9 yaşında kız,biri 3 yaşında erkek..çok severler beni. hatta oğlumu çok kıskanıyorlar onlar etraftayken çok dikkat ediyorum.
ikisine farklı hediye alırsak sürekli kavga ediyorlar, ağlamak zırlamak, bu benim bu senin..şaşıyorum 9 yaşında kız 3 yaşındaki çocuğun oyuncağına neden göz dikerküçüğü desen o da öyle,kendi yaşına uymayan oyuncağı istiyor.kavga gürültü..ben de hediye aldığıma pişman oluyorum.
aynı evdeki kardeşlere aynı tip hediye alman daha iyi olur artık öyle yapıyorum ben.
arkadaşlar hepiniz ne kadar çok şey vermişsiniz bebeklerinize yoğurt sebze çorbaları falan bi ben mi kaldım ya ben sadece anne sütü ve günde birkez cam rendede püre yaptığım elmayı veriyorum(3/4) o kadar drumuz öyle uygun gördü kilosu iyi gittiği için ( 15 gün önce 8200 kg )sütün yetiyor madem 6.aya kadar ek besin yok dedi benim gibi olan var mı acaba oğlum 19 temmuz doğumlu