Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sevgili arkadaslar doktorumuzun verdiği nir bilgiyi paylaşmak isterim : eğer sebze çorbasına ispanak, semız otu gibi yeşil yapraklı bir sebze ekliyorsanız asla ısıtmayın günlük verin ama eklemediyseniz ertesi gün ısıtarak tekrar verebilirsiniz dedi.

herkese merhaba bugün 6 aylık olduk Allah nice aylar yıllar görmeyi nasip etsin evlatlarımıza
o kadar yoğun bi gündü ki.... Barbarino bowling takımı elimde kaldı sekerım alısverıs 420 tl tutunca usul usul yerine koydumm söylemeden geçmeyeyimmm :9:
neyse kızlar oğlana aşı yaptırmak için evden çıkıyorum bi baktım asansör çalısmıyor ve ben 9. katta oturuyorummm site yönetimini aradım saydırdım bağırdım kapattım
kapının önünde kapıcıyı gördüm onu da tuttum biraz patakladım ! hıncımı aldım neyse dolmuşa bindik aşı yaptırmaya gidiyoruz dolmusta herkes oturuyor bi ben ayakta duruyorum kocağımda oğlan .. bana yer verecek bi insan evladı var mı dedim 9 kişi birden ayağa kalktı :9:heheh sağlık ocağına gittim ebe ortada yokkk bi baktım mutfakta çay sigara molası verıyor saat 3 olmus nerdeyse girdm aşımız var bizim dedim bana demez mi elimizde aşı yok :53: isterseniz gidin eczaneden alın vurayım dedi
bende devletin bedava aşısına para verecek kadar enayi miyim ben dedim .. beni arayıp haber vermediği için de onu bir güzel pataklicaktımmm ..yaptırmadımmm aşı maşı bide bana demez mi siz özele gidiyorsunuz ya orda yaptırın ... bende çıkarken çayın soğudu canım hadi gir cayını iç dedimm:47::47::47::47:illa kavga istıyor millet paşam 9200 gram (kıyafetli) 70 cm olmus:nazar:sinirden gözüm bile görmedi boyunu kilosunu herif söyledi bana ( herif dediğim kişi kocam oluyor :9::9: aramız bozuk 3 gundür o hep herifff ):nazar::nazar: kötü ve yorucu bir gündüüü

ayy ne cesursun yaa kimse sana cevap vermiyor mu:1:
ben de çok severim dalaşmayı ,eşim çok kızar o yüzden yapamıyorum pek:1:

kızlar bebıslerınızın dıslerının fotolarını paylassanıza cok tatlı gorunuyorlardır :1::emir_bebek::27::111::122:

bizimki fotoğraflanacak kadar çıkmadı, zaten ağzını açana kadar akla karayı seçiyorum:9: fotoğraflamak imkansız

mercimek çorbasını 8.aydan önce önermiyolar cnm hangi yazıyı okusam hep öyle yazıyodu

evet onu duydum sekerım ilk basta denedım yapmadı sonra corbalara kattımm . ama sende gaz yapan ne varsa katmışsın corbanın içine :9: mercimek ve bulgur cok gaz yaparr bunu bılıyorummmm :9:
kuzucuklar kocaman oldu halen kendi pırrrttttlarını cıkaramıyorlar ya :16: paşamın totosuna vuruyorum ıkınıyo ıkınıyooo tırtt cıkaramıyor :9:

aaaa canım elma armut püresınden geçen 20 kavanoz aldımmm gunde 2 tane yıyor en gıcık oldugu sey bahçe sebzeleri püresi var bebelac ın onu agzına sürünce agzını kitliyor yogurda zor alıstık bız canımm v benım oğlumun cok kötü bir huyu var herseyi sıcak yıyor yogurdu meyveyı suyu herseyı buyuk adam gıbı kaynar mama içiyor

haklısınız ben okuduklarımdan dikkat edememişim. aslında mercimeği çok az koymuştum ama yetmiş benim sıpaya :)

Herkese günaydın, ben kızımın kahvaltısını hazırlamaya gidiyorum opuldunuz:16::54:

Gunaydin,kizim kulaklarini cekiyo arada bu sabah.dis cikarma belirtisi sanirim.bu arada benim kizim inanilmaz hareketli bir bebek.altini bile degistirene kadar akla karayi seciyorum.giydirmek iskence,bulundugu odadan ayrilamiyorum,cunku biraktigim yerle tamamen alakasiz yerlere gidiyo.
Aranizda bunlari yasayan var mi?

Herkese günaydın, hayırlı cumalar :34:

Bu kadar seyi yiyebiliyor mu? Masallah bebeğine. Canım bence çorbalara gecebilirsin akşamdan yapıp bırak bakıcı yedirir. Bende bugün ilk kez corba verdim çok sevdi:)

Cnm aslında hepsinden az az yiyor, bir çok doktorun makalesinde gün içinde her besin türünden mutlaka bi miktar almalı diye görünce kendi çapımda böyle bi formül buldum. mesela kahvaltı verdiğim ilk gün baktım sevdi yiyo, yediği kadar verdim ondan 3 saat sonra öyle yemişki meyve püresini yemedi, oysa kahvaltıya başlamadan önce şapur şupur yerdi. o yüzden her türden biraz yesin diye miktarları ben ayarlayacağım, yani kahvaltıya çok yüklenip meyveden kessin istemiyorum. 36 aya kadar milupanında heronunda beslenme programları genelde buna benziyor, ana ve ara öğünler halinde. Ben şimdiden alışsın benim gibi olmasın istiyorum, ben hala kahvaltı yapamam sabahları, uykudan kalkıp yapayım dedim mi midem bulanır, illa bikaç saat geçecek. E bu bebelerin yarın öbür gün okulları olacak kahvaltı önemli bi öğün saatli programlı beslenmeye alışırsa ilerde de öyle olur inşallah diye işe giriştim. Tabi bide bakıcı baktığı için planlı olursa daha iyi oluyo hem o şaşırmıyo neyi ne zaman yedireceğini hem ben biliyorum neyi ne zaman yedi diye, şimdilik güzel gidişat inşallah böyle devam eder.

günaydınnnnnnnnn herkese bizim kabzlıgımız gecti dün saat 4 gibi kuru kayısıyı kaynattım cezvede suluguna doldurdum içirdim 11 gibi işe yaradı mızmızlanan oglum gece yarısına kadar yerde yuvarlanarak kendi basıına oynadı rahatlayınca . o rahatladı ben rahatladım :)

Gunaydin,kizim kulaklarini cekiyo arada bu sabah.dis cikarma belirtisi sanirim.bu arada benim kizim inanilmaz hareketli bir bebek.altini bile degistirene kadar akla karayi seciyorum.giydirmek iskence,bulundugu odadan ayrilamiyorum,cunku biraktigim yerle tamamen alakasiz yerlere gidiyo.
Aranizda bunlari yasayan var mi?

Kızlar dün para yatırmak icin bankaya gittim. Orada bankacım yeni uygulamaya giren bir sistemden bahsetti.Şöyle ki; alt limit 107 tl olan parayı her ay yatırıyoruz devlette üstüne% 25 daha veriyormuş aynı zamanda bu para normal faiz gibi durduğu yerde degerleniyormus.10 yıl sonra emekli olunuyor istediğin anda paranı alıp çıkabilirsiniz 107 tl bulamadığım ay duraklatabilirsin ya da fazla para geçti elineartirabilirsin.Bence çok iyibir sistem kim kime verdigiparanin % 25 ini verirki normal vadeli hesap bile % 9 getiriyor.şimdi bu sistembenim:42: aklıma yattı neye vermiyoruz 100 tl .Bu yüzden kızımın adına bu emekliliği başlattım.Kismetse 10 yaşında bizizorlamayacak şekilde birikmiş parası olacak minik kuşumun:34: yanlış anlamayın sakın ben bankacı falan değilim öğretmenim. Ben kizim icin başlattım maaşımdan otomatik ödeme talimatı verdim.belki benim gibi daha önceden duymayipta yararlanmak isteyenlerler olur diye paylaşmak istedim.

Kızlar dün para yatırmak icin bankaya gittim. Orada bankacım yeni uygulamaya giren bir sistemden bahsetti.Şöyle ki; alt limit 107 tl olan parayı her ay yatırıyoruz devlette üstüne% 25 daha veriyormuş aynı zamanda bu para normal faiz gibi durduğu yerde degerleniyormus.10 yıl sonra emekli olunuyor istediğin anda paranı alıp çıkabilirsiniz 107 tl bulamadığım ay duraklatabilirsin ya da fazla para geçti elineartirabilirsin.Bence çok iyibir sistem kim kime verdigiparanin % 25 ini verirki normal vadeli hesap bile % 9 getiriyor.şimdi bu sistembenim:42: aklıma yattı neye vermiyoruz 100 tl .Bu yüzden kızımın adına bu emekliliği başlattım.Kismetse 10 yaşında bizizorlamayacak şekilde birikmiş parası olacak minik kuşumun:34: yanlış anlamayın sakın ben bankacı falan değilim öğretmenim. Ben kizim icin başlattım maaşımdan otomatik ödeme talimatı verdim.belki benim gibi daha önceden duymayipta yararlanmak isteyenlerler olur diye paylaşmak istedim.

ben sigortacıyım canım bes farklı bi dal ama gecenlerde eşimde oglum için görüşmüş yeni sisteme göre senin anlattıklarını anlatmıslar bizde baslayacagız inş 7 ay sonra evimizin kredisi bitiyor cok iyyi yapmıssın.

merhaba canım Hullus kulağını çekme nedeni diş olabilir ama kulağında ağrı falanda olabilir o yüzdende çekiyo olabilir.. dişlerini çok kaşıyorsa ağzının suyu akıyorsa muhtemelen diş belirtisidir.. bu arada benim kızımda maşallah aynı hiç durmaz bende başından hiç ayrılamazdım dediğin gibi üzerini bile giydir mek zor biz artık yürüyoruzda biraz rahatladık artık bütün evi geziyor şimdi takip etmekde zorlanıyorum:D

merhaba canım Hullus kulağını çekme nedeni diş olabilir ama kulağında ağrı falanda olabilir o yüzdende çekiyo olabilir.. dişlerini çok kaşıyorsa ağzının suyu akıyorsa muhtemelen diş belirtisidir.. bu arada benim kızımda maşallah aynı hiç durmaz bende başından hiç ayrılamazdım dediğin gibi üzerini bile giydir mek zor biz artık yürüyoruzda biraz rahatladık artık bütün evi geziyor şimdi takip etmekde zorlanıyorum:D

maşşallah yürüyorsunuz demek ne kadar oldu bebiş?

bu arada canım saol paylaşımın için bizde böle bişey düşünüyoduk küçük küçükde olsa birikir..

1 yaşındayız canım..senin bebişin ne kadarlık.. ama o hareketliik bitmiyo ne kadar olursa olsun =)

Canım bu hangi banka?

ben sigortacıyım canım bes farklı bi dal ama gecenlerde eşimde oglum için görüşmüş yeni sisteme göre senin anlattıklarını anlatmıslar bizde baslayacagız inş 7 ay sonra evimizin kredisi bitiyor cok iyyi yapmıssın.

Ne guzel ev kendinizin bitmesine az kalmış gözünüz aydın, bakalım bizde bir ev beğendik, inşallah olur olursa 4-5yıl bizde kredi borcu öderiz.:18:

Canım bu hangi banka?

Canım ben halkbankasiyla çalışıyorum ordan yaptırdım ama belki başka bankalarında oluyordur bir sor istersen.

maşallah canım.. görürsünüz görürsünüz inş farketmezsin bile ne zaman geçti 1 yıl diceksin.. sağlıkla sıhhatle uzun ömürler versin inş rabbim onlara..

Back
X