Allah rızası için bana bi yol göster kardeşimmne oldu zeynep ya biz alıştık seni neşeli görmeye![]()
sıkılmazsın inşallah okurkenn
kocam sabahın 6 sında kalıp işe gidiyor saat 11-12 civarı gelıyor .. sabah 8 de oğlan kalkıyor 10 da kahvaltısını hazırlıyorum 12 de yatırıyorum o arada 1 kahve 1 sıgara 1 dilim ekmek yıyorum mutfagı topluyorum evı topluyorum çamasır atıyorum cart edıyorum curt edıyorum afedersin çingene gibi geziyorum evde
eşime dedim ki hayatım biliyorsun ben bencil bi iinsan değilim ama zamansız gelen gidenlere gıcık oluyorummm
bana demez miii sen kimsin ya benim ailemın gelmesıne gıtmesıne karısıyorsun ....
bana telde soyluyor bunları ...
telefonu aldım duvara çaldım
yemek masasının ustundekıo borcamı yere carptımmmm ... sehpa falan ne bulursanm yıktım sonra cırlaya cırlaya agladım ...
sabah kalkmıs bana dıyor ki hadi parise gıdelımmm .. gıtmıyorum dedim yataga geldi sırnaşıyor
gözünde cok buyuk yerım oldugunu sanıyordum ama ben anlıyorum ki cok küçülmüşüm cok
bugun arkadasına oturmaya gıttık ınsanların içinde pasta yedırıyor bana saclarımı kokluyor ellerımı öpüyor
ben ne yapayım de bana insanların gozunde ben hep yırtık dişli dırdırcıyım ve kocam hep melaikeee