Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çok kötü bi akşam çok kötü bi gece sonunda şimdilik ne olacagını bilemediğim bi sabaha uyandık . çok üzgünüm cok karamsarım oğlum beni cok korkutuyor.direk anlatmaya basladım ama oğlum doğdugundan beri ağlarken kimileri uğunma diyor kimileri katılma cok sinirlenip agladıgı zaman tıkanıp kalıyor nefessiz sesi cıkmıyor kızarıyor morarıyor her seferinde nefesi geri gelmeyecek (Allah korusun) korkusuyla perişan oluyorum benimde babasınında sinirlerimiz iice yıprandı :'( dün netten arastırdım bi çok sebebi olabilecegi gibi alışkanlıkta olabilirmiş ama o sebeplerden bazıları benni cok korkuttu kalbi delik olan bebekler,akciğerinde problem olan bebekler,nörolojik sıkıntılı bebekler bunu yapabiliyomus diger secenekte kan ve demir eksikliği ki ben bunun olmasına razıyım ..doktora en erken salı götürebilecegiz eşim ancak izin alabilmiş yalnız yada baskasıyla götürmeye cesaret edemiyorum ama o güne kadarda psikolojim ne olur bilemiyorum dün gece uyudugum o küçücük zamanda aklımdakiler rüyama yansıdı ve sacma sapan seyler gördüm berbat bi gece gecirdim .oglumda sürekli ağlıyor dünden beri sürekli sebepsiz acaba dişmidir.inşallah öyledir başka birşey olmasında .lütfen dua edin kötü bişey olmasın .birde varmı bu konuyla alakalı bişey yasamıs olan bilgisi olan rahatlamaya ihtiyacım var.

Benim konu hakkinda bir bilgim yok ama sana sadece icini rahat tutmani ve sali gunune dek internete cok da fazla bakmamani tavsiye ederim.internette her okuduguna itibar etme,bi ton sey gorursun cunku ve tamamen birbirinden farkli seyler. Umarim sali gunu doktorun cok guzel haberler verir sana,hersey gonlunce olsun...

Hayırlı Sabahlar..
Eki Görüntüle 608913
ivit, 13. günüm:124:
benimde dun 2 gün oldu..:21: Eşimle beraber tutmaya başladık.. Çok şükür şimdilik bır sıkıntı yok.. :31:
burda artık kimse yok zambakda hamileymiş
Ağustos annelerindeki zammbaktan bahsediyorsun sanırım canım..:31:

canımm bebeğini emzirmiyor musun sen zor olmuyor mu.. günler kısa ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum, çok sık acıkıyorum çünkü

Bende oruca başladım sadece pazartesi - perşembe tutuyorum.. çok şükür bir sıkıntı olmuyor..:31: zaten günler kısa.. süte de bir şey olmadı Allah'a şükür..:16:

canım sıkma canını yaa
iyi düşünelim iyi olsun dr kontrollerinde akciğer kalp dinliyodur
sıkıntı olsa söylerdi mutlaka ... dün akşam misafirim vardı benim 14 aylık bebekleri vardı
bebek düştü bi ağladı ki nefes alamadı sıktı kendini bende korktum ama öyle ağlıyomuş o
sizinki de alışkanlıktır inşallah. kötü düşünme kötü olmasın...

günaydınlar herkeseeee

bugün dr randevum var bakalım tırnağım ne olacak
inşallah operasyon olmazz...

bu akşam gün var bi de eğer operasyon olmazsa oraya gidicem.

busmaicim çook geçmiş olsun. daha da iyi olur eşin inşallah. senin dediğin pamuk yöntemini deneyecektim
ama ben tırnağımı kesebildiğim kadar kesmiştim
yani çok içerideki kısım kalmış oraya da ulaşamadım..
kızlar bu operasyon nasıl oluyo deneyimleri olan var mı ??

bi de benim oğlum dün akşam ne yaptı biliyomusunuz
akşam gelen bebek elindeki oyuncağı alıyo bu da illa onu
geri alıcak
başka veriyorum istemiyo yine ona uzanıyo
şok oldum yaaa

bu arada mehmet ali birand da vefat etmiş sabahki haber yalan değilmiş..

Ben o operasyonu gecirdim ve cok pisman oldum.sag bas parmagimdan ameliyat oldum ve doktor tekrarlama olasiliginin da oldugunu soyledi.ameliyat sonrasi sol parmagimda da ayni problem olusmaya basladi.bu sefer zeytinyagli pamugu koydum araya,ve su an icin bi problem yok.isallah doktorun operasyon demez de kendi imkanlarinla toparlarsin canim.o asamaya geldiyse de yapicak bisey yok.olur cikarsin artik.cok gecmis olsun...

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah yardımcınız olsun

canım hemen kotu duşunme sen için rahat etmesi için ufaklıgı doktora gotur ama bence kotu bir neden cıkmayacak ablamın ogluda o sekıldeydı son careyı yuzune ufleyerek bulmuslardı. buyudukce gecti. bazı bebeklerde olabılıyormus.

Benim konu hakkinda bir bilgim yok ama sana sadece icini rahat tutmani ve sali gunune dek internete cok da fazla bakmamani tavsiye ederim.internette her okuduguna itibar etme,bi ton sey gorursun cunku ve tamamen birbirinden farkli seyler. Umarim sali gunu doktorun cok guzel haberler verir sana,hersey gonlunce olsun...

Aminnnn inşallah ..

canım hemen kotu duşunme sen için rahat etmesi için ufaklıgı doktora gotur ama bence kotu bir neden cıkmayacak ablamın ogluda o sekıldeydı son careyı yuzune ufleyerek bulmuslardı. buyudukce gecti. bazı bebeklerde olabılıyormus.

inşallah öyledir salıyı bekleyemicem bu akşam acile gtrcm eşim gelince zaten umarım dediğiniz gibidir benim evhamımdır.

Günaydınlar kızlar, hayırlı cumalar. Benim horoz nuri sabahın 6.30unda uyandı yattığı yerden attığı naralarla bizide uyandırdı :9: güne baya bir erken başladık.

Dün meyve,sebze, muhallebi baya birşey yedi oğlum.
kızlar belki biliyorsunuz ama ben dün okudum sizlede paylaşıyım dedim; bebişlere meyve verdikten 1 saat sonra falan anne sütü vermeliymişşz, anne sütünün özelliğinin bozulmaması için

çok kötü bi akşam çok kötü bi gece sonunda şimdilik ne olacagını bilemediğim bi sabaha uyandık . çok üzgünüm cok karamsarım oğlum beni cok korkutuyor.direk anlatmaya basladım ama oğlum doğdugundan beri ağlarken kimileri uğunma diyor kimileri katılma cok sinirlenip agladıgı zaman tıkanıp kalıyor nefessiz sesi cıkmıyor kızarıyor morarıyor her seferinde nefesi geri gelmeyecek (Allah korusun) korkusuyla perişan oluyorum benimde babasınında sinirlerimiz iice yıprandı :'( dün netten arastırdım bi çok sebebi olabilecegi gibi alışkanlıkta olabilirmiş ama o sebeplerden bazıları benni cok korkuttu kalbi delik olan bebekler,akciğerinde problem olan bebekler,nörolojik sıkıntılı bebekler bunu yapabiliyomus diger secenekte kan ve demir eksikliği ki ben bunun olmasına razıyım ..doktora en erken salı götürebilecegiz eşim ancak izin alabilmiş yalnız yada baskasıyla götürmeye cesaret edemiyorum ama o güne kadarda psikolojim ne olur bilemiyorum dün gece uyudugum o küçücük zamanda aklımdakiler rüyama yansıdı ve sacma sapan seyler gördüm berbat bi gece gecirdim .oglumda sürekli ağlıyor dünden beri sürekli sebepsiz acaba dişmidir.inşallah öyledir başka birşey olmasında .lütfen dua edin kötü bişey olmasın .birde varmı bu konuyla alakalı bişey yasamıs olan bilgisi olan rahatlamaya ihtiyacım var.

Korkma cnm kötü bişeyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Aynı durum benim kardeşimdede vardı küçükken mümkün olduğunca ağlatmamaya çalışırdık, tabiki bebekken biraz kolay olmuyor. Ama çok şükür bir sorun yaşamadık ve şimdi 20 yaşında taş gibi sağlam kardeşim

Hayırlı cumalar hatunlar... Biz gece boyunca yine çok kötüydük bi ara ağlamaktan katıldı bile artık bugün de devam ederse tekrar götürecem öksürük öyle bişey ki çocuğun ciğerleri çıkacak nerdeyse öksürük uyutmuyo , uykusuzluk huzursuz ediyo.... :(

canım yazdıklarını okurken çok üzüldüm gerçekten ve biraz da şaşkınım benim oğlum birkaçgündür grip onun etkisiyle mi bilmiyorum ama dün gece tam da anlattığın gibi birşey yaşadık elim ayağım boşaldı eşim de ben de bayılacaktık neyse ki o daha dirayetlidir hemen kaptı çocuğu elimden ben bir kez yaşadım sen bikaç defadan bahsediyosun yaşayınca çok korkunç geliyor haklısın ama ben de endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum alışkanlık haline gatirmiş olması muhtemel ama tabi sen yine de git tetkiklerini yaptır umarım şifa olur bebişin seni de korkutmaz birdaha böyle onlar bizim herşeyimiz Rabbim onları korusun...
canım sıkma canını yaa
iyi düşünelim iyi olsun dr kontrollerinde akciğer kalp dinliyodur
sıkıntı olsa söylerdi mutlaka ... dün akşam misafirim vardı benim 14 aylık bebekleri vardı
bebek düştü bi ağladı ki nefes alamadı sıktı kendini bende korktum ama öyle ağlıyomuş o
sizinki de alışkanlıktır inşallah. kötü düşünme kötü olmasın...

günaydınlar herkeseeee

bugün dr randevum var bakalım tırnağım ne olacak
inşallah operasyon olmazz...

bu akşam gün var bi de eğer operasyon olmazsa oraya gidicem.

busmaicim çook geçmiş olsun. daha da iyi olur eşin inşallah. senin dediğin pamuk yöntemini deneyecektim
ama ben tırnağımı kesebildiğim kadar kesmiştim
yani çok içerideki kısım kalmış oraya da ulaşamadım..
kızlar bu operasyon nasıl oluyo deneyimleri olan var mı ??

bi de benim oğlum dün akşam ne yaptı biliyomusunuz
akşam gelen bebek elindeki oyuncağı alıyo bu da illa onu
geri alıcak
başka veriyorum istemiyo yine ona uzanıyo
şok oldum yaaa

bu arada mehmet ali birand da vefat etmiş sabahki haber yalan değilmiş..
pek hoşlanmasam da nedense ben de üzüldüm görünce haberi hele yaptığı gaflardan kesitler sunulunca gözlerim bile doldu..Allah rahmet eylesin inş...Tırnak konusunda operasyon ablam geçirdi tırnağını çektiler sonra da hep pansuman oldu bahsedildiği gibi pamuk yöntemi ile hep sıkıştırdı şu an çok iyi ama biraz sabır isteyen bi iş umarım sen de iyi olursun Allah acil şifalar versin bu mübarek günde...

ağustos annesi

okadar çok özledim buraya girmeyi uzun uzun yazmayı :31:

kızım ün öyle ağlıyor kulağını tutup 2 gündür ağrı kesici içmeden uyumuyor :5::5:
Geçmiş olsun cnm, diş mi çıkarıyor acaba belki kulağına vuruyordur, yada kulak ağrısı. Doktora gttinizmi

Hayırlı cumalar hatunlar... Biz gece boyunca yine çok kötüydük bi ara ağlamaktan katıldı bile artık bugün de devam ederse tekrar götürecem öksürük öyle bişey ki çocuğun ciğerleri çıkacak nerdeyse öksürük uyutmuyo , uykusuzluk huzursuz ediyo.... :(

Aynı durumu yaşadık cnm, bir gece artık öksürmekten kustu benim oğlan ve o şekilde rahatladı balgamı atmış oldu.

Geçmiş olsun cnm, diş mi çıkarıyor acaba belki kulağına vuruyordur, yada kulak ağrısı. Doktora gttinizmi

Aynı durumu yaşadık cnm, bir gece artık öksürmekten kustu benim oğlan ve o şekilde rahatladı balgamı atmış oldu.

sağol canım salı gitcem nasip olursa :25: eşimin çalışma durumlar yüzünden :25:

canım yazdıklarını okurken çok üzüldüm gerçekten ve biraz da şaşkınım benim oğlum birkaçgündür grip onun etkisiyle mi bilmiyorum ama dün gece tam da anlattığın gibi birşey yaşadık elim ayağım boşaldı eşim de ben de bayılacaktık neyse ki o daha dirayetlidir hemen kaptı çocuğu elimden ben bir kez yaşadım sen bikaç defadan bahsediyosun yaşayınca çok korkunç geliyor haklısın ama ben de endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum alışkanlık haline gatirmiş olması muhtemel ama tabi sen yine de git tetkiklerini yaptır umarım şifa olur bebişin seni de korkutmaz birdaha böyle onlar bizim herşeyimiz Rabbim onları korusun...

cok zor gercekten bir kere yasamıssın Allah birdaha yasatmasın ben her gün yasıyorum dün 4 kere oldu herseferinde aynı korkuyu yasıyorum.BaBasıda yaparmıs aynısını kv le konustum aynıymıs babasıda.inşallah unutur alışkanlıksa bile saol iyi dileklerin için canım birde bebegin cok öksüryormus gecmiş olsun nişasta yada ıhlamuru denedinmi?

günaydın canlar,, cumanız mübarek olsun..:16:
çalışan annişler, yarın haftasonu :124:

Şükürler olsun teyzesi atlattik bu dis srndromunu galiba..eskiye döndük.bide gece uyanmasak yeme yaninda yat olacak ozaman..yok yok bunada şükür neydi o oyle mizmiz sürekli söyleniyordu.göğsümden sut akiyordu hic emmiyodu yaa...
Seninki ısırıyormu canim benimki.memeyi istrmeyip ben verince isirip çekiyor mahvediyor beni ama hic ses etmiyom yinede cekmiyom zaten sıkıntıli emmemiz
hamdolsun..
bizimki de geceleri uyanmaya başladı,blmyrm neden :44:
15 dk bazen yarım saat uyanık kalıyor..
ısırmaya gelince öyle bi ısırıyorkiii...
cadı, resmen dişlerini benim üzerimde deniyo..
gece gözleri kapalı emerken bile ısırıyor,,
bazen dayanamıyorum çığlık atıyorum.. :26:

canımm bebeğini emzirmiyor musun sen zor olmuyor mu.. günler kısa ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum, çok sık acıkıyorum çünkü
emziriyorum.. pazartesi perşembe başladım..
şimdi haftada üç gün net oruçluyum.. gün 11 saat inan ben hiiiç acıkmıyorum..
önemli olan çok su içmek. sen de bi kez dene, çok zorlanırsan tutmazsın..
zaten önümüzdeki çarşamba mevlit kandili, o gün tutabilirsin..:34:
bi taşla kuş katliamı olur :1:

aklınız bu kadar kurcalayan bi durum için fazla beklemişsiniz..
bana kalırsa da önemli bi şey değildir, bazı bebekler böyle ağılıyor..
kuzenim öyleydi.. tamamen edepsizliğinden çığıra çığıra ağlıyordu zıpır :1:
neyse, şakayla karışık konuşuyorum, ama kusuruma bakma,,
netteki herşeye de itibar etme.. dr a gitmek en iyisi,, inş içiniz rahatlayacak, bizi de habersiz bırakma,:34:

Hayırlı Sabahlar..
Eki Görüntüle 608913
benimde dun 2 gün oldu..:21: Eşimle beraber tutmaya başladık.. Çok şükür şimdilik bır sıkıntı yok.. :31:
Ağustos annelerindeki zammbaktan bahsediyorsun sanırım canım..:31:
Bende oruca başladım sadece pazartesi - perşembe tutuyorum.. çok şükür bir sıkıntı olmuyor..:31: zaten günler kısa.. süte de bir şey olmadı Allah'a şükür..:16:
günaydın cancağazım.. :16:
niyet edip başlamışsın, inş Allah kolaylığını da verir.. :34:
önemli olan zaten başlamak, sonrası geliyor..
eşinle birlikte tutman da çok güzel..
ben şuan haftanın üç günü de spora gittiğim halde bi sıkıntı yaşamadım..
aynı güne denk getirmemeye çalışıyorum tabi..
gözünü çıkarmamak gerek:1:

Günaydınlar kızlar, hayırlı cumalar. Benim horoz nuri sabahın 6.30unda uyandı yattığı yerden attığı naralarla bizide uyandırdı :9: güne baya bir erken başladık.
horoz nuri miii? :60::60::60:
kurban verene..

yazamıyorumki
ağustos annesi
okadar çok özledim buraya girmeyi uzun uzun yazmayı :31:
kızım ün öyle ağlıyor kulağını tutup 2 gündür ağrı kesici içmeden uyumuyor :5::5:
telden mi giriyorsun şeker?
zambak hamile yazıyorsunda, ben ve daha birçoğu bilmiyoruzki, zambak kim.. :37:
hayırlı olsun ne diyelim:ssz:
ecoşa da geçmiş olsun.. diş sıkıntısı mı hala?:44:

cok zor gercekten bir kere yasamıssın Allah birdaha yasatmasın ben her gün yasıyorum dün 4 kere oldu herseferinde aynı korkuyu yasıyorum.BaBasıda yaparmıs aynısını kv le konustum aynıymıs babasıda.inşallah unutur alışkanlıksa bile saol iyi dileklerin için canım birde bebegin cok öksüryormus gecmiş olsun nişasta yada ıhlamuru denedinmi?

evet denedim ama yok çocuk tam 4 gecedir öksürükle boğuşuyor..seninki de iyi olacak inş doktor sonrası haberini eksik etme

Kızlar M.ali birandın son tweetlerinden biri şu şekilde ‎''hem tedavim suruyor, hem de haftaya cok onceden verilmis bir sozum var. Persembe gunu durumum netlesecek.'' Ölüm ne kadar da yakın

telden mi giriyorsun şeker?
zambak hamile yazıyorsunda, ben ve daha birçoğu bilmiyoruzki, zambak kim.. :37:
hayırlı olsun ne diyelim:ssz:
ecoşa da geçmiş olsun.. diş sıkıntısı mı hala?:44:

telden eet :1: kzı zambakı himi görmediniz aşk olsun bende tanır sandım buraya yazardı arada neyse :1:

ecoş galiba uçakdan inerkenterliydi ondanmı oldu kulağının ağrısı anlamıyorm ama dişde olabilir bi çıkamadı gitti zıkkım desem Allah ın gücüne gitcek tövbe tbe

telden eet :1: kzı zambakı himi görmediniz aşk olsun bende tanır sandım buraya yazardı arada neyse :1:

ecoş galiba uçakdan inerkenterliydi ondanmı oldu kulağının ağrısı anlamıyorm ama dişde olabilir bi çıkamadı gitti zıkkım desem Allah ın gücüne gitcek tövbe tbe
ya hiç görmedim, ya bir iki mesaj yazdı, ondan hatırlamıyorum..
neyse önemli değil ya..
hala çıkmadı mi dişleri?:44:

Kızlar M.ali birandın son tweetlerinden biri şu şekilde ‎''hem tedavim suruyor, hem de haftaya cok onceden verilmis bir sozum var. Persembe gunu durumum netlesecek.'' Ölüm ne kadar da yakın
anlayana büyük ibretler var.. :14:

işte bi vardı, bi yok oldu..
ama unutuyoruz:50:

emirinannesi; çok geçmiş olsun canım
bu sıralar bütün bebislerde bi sıkıntı var Allah daha büyüklerinden korusun bizimkide çok kusuyor yarına randevumuz var bakalım ne çıkacak.. öğleden sonrada asiya gidiyoruz. taşınma işimiz de bitti şükür ama doğalgaz açılmadı annemlerdeyiz

günaydın canlar,, cumanız mübarek olsun..:16:
çalışan annişler, yarın haftasonu :124:

hamdolsun..
bizimki de geceleri uyanmaya başladı,blmyrm neden :44:
15 dk bazen yarım saat uyanık kalıyor..
ısırmaya gelince öyle bi ısırıyorkiii...
cadı, resmen dişlerini benim üzerimde deniyo..
gece gözleri kapalı emerken bile ısırıyor,,
bazen dayanamıyorum çığlık atıyorum.. :26:

emziriyorum.. pazartesi perşembe başladım..
şimdi haftada üç gün net oruçluyum.. gün 11 saat inan ben hiiiç acıkmıyorum..
önemli olan çok su içmek. sen de bi kez dene, çok zorlanırsan tutmazsın..
zaten önümüzdeki çarşamba mevlit kandili, o gün tutabilirsin..:34:
bi taşla kuş katliamı olur :1:

aklınız bu kadar kurcalayan bi durum için fazla beklemişsiniz..
bana kalırsa da önemli bi şey değildir, bazı bebekler böyle ağılıyor..
kuzenim öyleydi.. tamamen edepsizliğinden çığıra çığıra ağlıyordu zıpır :1:
neyse, şakayla karışık konuşuyorum, ama kusuruma bakma,,
netteki herşeye de itibar etme.. dr a gitmek en iyisi,, inş içiniz rahatlayacak, bizi de habersiz bırakma,:34:

önceleri cok önemsememiştim seyrek oluyordu cünkü ama dün ve evelsi gün tekrarlayınca korktum dr gidip yazarım sizede dualarınızı eksik etmyn..

Back
X