Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu sıralar bütün bebislerde bi sıkıntı var Allah daha büyüklerinden korusun bizimkide çok kusuyor yarına randevumuz var bakalım ne çıkacak.. öğleden sonrada asiya gidiyoruz. taşınma işimiz de bitti şükür ama doğalgaz açılmadı annemlerdeyiz
yeni eve taşındınız yani,, oh hadi hayırlı olsun..
güzel günlerde..:34:

demir ilacı kusturuyor. kullanıyorsan, ondan olabilir:44:

borçlarını tutabilen anneleri tekrar burdan kutluyorum darısı başıma diyeyim artık:26:

$71549_560831423947015_1590180948_n.webp

emirinannesi; çok geçmiş olsun canım
bu sıralar bütün bebislerde bi sıkıntı var Allah daha büyüklerinden korusun bizimkide çok kusuyor yarına randevumuz var bakalım ne çıkacak.. öğleden sonrada asiya gidiyoruz. taşınma işimiz de bitti şükür ama doğalgaz açılmadı annemlerdeyiz

sağol canım sizede cok gecmiş olsun .aşınızıda ağrısız atessiz atlatırsınız umarım.bebekle tasınmak ne kadar zor olmustur kimbilir ben düşünemiyorum bile.yeni yuvanızda bebeğinle eşinle güzel günleriniz olur inşallah

çok kötü bi akşam çok kötü bi gece sonunda şimdilik ne olacagını bilemediğim bi sabaha uyandık . çok üzgünüm cok karamsarım oğlum beni cok korkutuyor.direk anlatmaya basladım ama oğlum doğdugundan beri ağlarken kimileri uğunma diyor kimileri katılma cok sinirlenip agladıgı zaman tıkanıp kalıyor nefessiz sesi cıkmıyor kızarıyor morarıyor her seferinde nefesi geri gelmeyecek (Allah korusun) korkusuyla perişan oluyorum benimde babasınında sinirlerimiz iice yıprandı :'( dün netten arastırdım bi çok sebebi olabilecegi gibi alışkanlıkta olabilirmiş ama o sebeplerden bazıları benni cok korkuttu kalbi delik olan bebekler,akciğerinde problem olan bebekler,nörolojik sıkıntılı bebekler bunu yapabiliyomus diger secenekte kan ve demir eksikliği ki ben bunun olmasına razıyım ..doktora en erken salı götürebilecegiz eşim ancak izin alabilmiş yalnız yada baskasıyla götürmeye cesaret edemiyorum ama o güne kadarda psikolojim ne olur bilemiyorum dün gece uyudugum o küçücük zamanda aklımdakiler rüyama yansıdı ve sacma sapan seyler gördüm berbat bi gece gecirdim .oglumda sürekli ağlıyor dünden beri sürekli sebepsiz acaba dişmidir.inşallah öyledir başka birşey olmasında .lütfen dua edin kötü bişey olmasın .birde varmı bu konuyla alakalı bişey yasamıs olan bilgisi olan rahatlamaya ihtiyacım var.

canım bizim doğduğumuzdan beri morarma problemimiz var ve nedeni kansızlık bi kanına baktır derim canım ben mahvoldum bittim haftada 2 kez oluyor mutlaka allah yardımcın olsun

inşallah bende tutabilirim :43:

bu arada bu hafta sonu mama sandalyesi ve oto koltuğu bakmayı ve uygun bulursak almayı planlıyoruz bakalım hayırlısı
ayrıca bu pazartesi eşimin doğum günü ona hediye bakacağım bugün biraz erken çıkıp birde yemek ısmarlarım olur bıter ama
tek sorun pazar gını kutlarız dıyordum pazar gunu calısagım pazartesınede toplantı yazmıslar nasıl kutluycam bılemedım
ıkı ara dereye sıkıştırdın beni demesini düşünmesini de istemem bakayım başka gönül alma olaylarına gireyim işyerine
çiçek mi göndersem yada şu meyveli çikolatalı çiçek buketlerinden mi bilemedim değişik fikirleri olanlar:40:

hala benim gibi mama sandalyesi almayanlar var sanirim.bebegi 1 yasinda olan bi arkadasim cam smarty diye bisey onerdi.once mama sandalyesi almis ama bebegi masadan cok uzak kalmak istemedigi icin sevmemis.sonra cam smarty yi almis ,sandalyeye baglaniyomus bu,portatif olmasi da cok iyi oluyomus.yazliga ya da uzun misafirlige gittiginde yanina aliyomus.ben bi arastiricam,siz de degerlendirebilirsiniz diye dusundum.

hala benim gibi mama sandalyesi almayanlar var sanirim.bebegi 1 yasinda olan bi arkadasim cam smarty diye bisey onerdi.once mama sandalyesi almis ama bebegi masadan cok uzak kalmak istemedigi icin sevmemis.sonra cam smarty yi almis ,sandalyeye baglaniyomus bu,portatif olmasi da cok iyi oluyomus.yazliga ya da uzun misafirlige gittiginde yanina aliyomus.ben bi arastiricam,siz de degerlendirebilirsiniz diye dusundum.
bende baktım şimdi.. kullanışlı bir şeye benziyor.. biz zaten yemeği yerde yiyoruz.. bu şekilde bizimle oturabilir..:31: bende daha mama sandalyesi almadım..

sağol canım sizede cok gecmiş olsun .aşınızıda ağrısız atessiz atlatırsınız umarım.bebekle tasınmak ne kadar zor olmustur kimbilir ben düşünemiyorum bile.yeni yuvanızda bebeğinle eşinle güzel günleriniz olur inşallah

sağol canım aşımızı olup geldik çok şükür inşallah ateş yapmaz taşınma isi annemler10 olmasa zor ben sadece çocukla uğraştım denebilir

Hayırlı olsun.. :54:

saol tatlım sayende:34::16:

kızlarrr biz henüz kahvaltılara ve sebzelere gecmedik meyve ve yoğurt verıorm sadece siz kahvaltılara sebzelere nezaman gectiniz acaba bende başlamalımıyım...siz nezaman başlamıştınız?şuan emziriorm bol bol öglen meyve 4gibide yoğurt verıorm..

yav akşama yemek derdi yine başladı:6:
geçen günden kalan kıymalı patlıcan yemeğinin yanına
domatesli bulgur pilavı yaptım az önce.:56:
bi de çorba yapsam iyi olacak ama üşeniyorum :100:

inşallah bende tutabilirim :43:

bu arada bu hafta sonu mama sandalyesi ve oto koltuğu bakmayı ve uygun bulursak almayı planlıyoruz bakalım hayırlısı
ayrıca bu pazartesi eşimin doğum günü ona hediye bakacağım bugün biraz erken çıkıp birde yemek ısmarlarım olur bıter ama
tek sorun pazar gını kutlarız dıyordum pazar gunu calısagım pazartesınede toplantı yazmıslar nasıl kutluycam bılemedım
ıkı ara dereye sıkıştırdın beni demesini düşünmesini de istemem bakayım başka gönül alma olaylarına gireyim işyerine
çiçek mi göndersem yada şu meyveli çikolatalı çiçek buketlerinden mi bilemedim değişik fikirleri olanlar:40:
ah canım beniiiiim.. ne güzellikler de düşünürmüş kocasına:16:
çok yoğun çalışıyorsun sen, eşin de bunun bizatihi şahidi..
araya sıkıştırma falan böyle şeyler düşüneceğini sanmam..
pazar yada pazartesi bi akşam yemeği ayarlayabilirsen güzel olur, hediyesini de verdin mi tamaaaaam:1:
iş yerine çikolatalı çiçek buketine gelince,, eşim bana yapsa hoşuma gider ama ben ona yapmayı şahsen düşünmem..
erkek için fazla romantik bi jest gibi geliyor bana.. eşim aslan burcu, hiiiç öyle doğumgünü falan bilmez, önemsemez..
onun da etkisi var bu hissiyatımda..
ama melisayla ilk doğumgünü.. belki konsept bi hediye düşünebilirsin..
borntobemother oğluyla eşine aynı eşofmandan almıştı, çok da yakışmıştı :1:
sen de böyle bi şey düşünebilirsin..
ekstra, basit ama etkili bi fikir; sizle çekilmiş güzel bi fotoğrafınız da varsa,
argüman olarak kullanılabilir.. resmi çerçeve yaparsın, ya da kupaya falan basılabilir, yahut yapboz haline getirilebilir.
bence altına da anlamlı bi not yazarsan (melisayı da katarak) bundan ziyade hediye olamaz.. :34:

sağol canım amin
demir ilacı kullanmıyorum unutuyorum hep
ben de başlamaya çekiniyorum..
monoviti de zaten bir gün versem üç gün unutuyorum:25:

Elifnaz nasılsın canım? Hamileliğin nasıl gidiyor..?:49:
hakikaten, ne kadarlık oldun?:31:
sanırım bu yakınlarda cinsiyet de belli olur :52:

Back
X