Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

merhabalar malum hafta sonu ailecek dışarı çıktık.

balık aldık eşim yaptı sofrayı kurdu.hatta topladı sağolsun.

eşimin hakkını ödeyemem.oğumu akşam banyo yaptırmıştık erken yattı.

gece ikide kalktı kahkahalar atıyor.tüm gün uykusuzluktan başım ağrıdı.

yinde temizlik yaptım:34:bu arda bir haftadır yeşil çay:7: içiyorum.

zayıflamak için.daha öncede içmiştim. bayağı faydasını görmüştüm.:10:tadınıda seviyorum.

gelişmeleri yazarım...

Oh ne güzel afiyet olsun..cnm emziriyomusun sute etkisi yoksa bendeiceyim

topicte kısmetim yok...
bundan sonra düzenli eskisi gibi girerim diye niytlendim ertesi gün sabah yataktan sürüne sürüne kalktım ...
bi hasta oldum gözümü açamıyorum sağolsun anacım iki gecedir bana ve çocuklarıma baktıda ayaklandım...
RABBim hastalık vermesin çok zor sefil oluyo çoluk çocuk...
geçmşe baktım keyifler yerinde sizlerde iysiniz şükür ...

Maşallah o kadar çıkıyor mu sütün? Benimde emerken 150 cc falan çıkıyordu ama şimdi çok azaldı gün içinde tek sağmada en fazla 75-100cc :( emmeyince azalıyor.kalan kısmına da mama veriyorum. Yazık bize hep bebeğimi güzel güzel emzirmeyi hayal etmiştim. Ama olmadı sıpa emmiyor:(
Bende emzirmeyi isterdim böyle sağarak vermek çok zoroluyor, pompayla kankayız yani ona bişey olduğunu düşünemiyorum o derece:9:
topicte kısmetim yok...
bundan sonra düzenli eskisi gibi girerim diye niytlendim ertesi gün sabah yataktan sürüne sürüne kalktım ...
bi hasta oldum gözümü açamıyorum sağolsun anacım iki gecedir bana ve çocuklarıma baktıda ayaklandım...

Çok geçmiş olsun cnm, iyiki annen yakınlardaymış da gelmiş. Yoksa hasta olunca çocukla uğraşmak zor helede iki taneyse

canım yeşilçayın emzirirken kullanmanın bi zararı varmı ona göre bnde kullanim:34:

Oh ne güzel afiyet olsun..cnm emziriyomusun sute etkisi yoksa bendeiceyim

bende tereddüt ettim ilk aylarda kullanmadım o yüzden.ama denedim önce günde 1 fincan şimdide 2-3 fincan içiyorum.

benim sütümü de arttırdı.:53:bi zararını görmedim.çaykurun bergatmulsunu içiyorum..sizde 1 fincan deneyin.

bişey olmzsa arttırırsınız..TEMMUZ anneleri birlikte zayıflıyor.:13::13::13:

bende tereddüt ettim ilk aylarda kullanmadım o yüzden.ama denedim önce günde 1 fincan şimdide 2-3 fincan içiyorum.

benim sütümü de arttırdı.:53:bi zararını görmedim.çaykurun bergatmulsunu içiyorum..sizde 1 fincan deneyin.

bişey olmzsa arttırırsınız..TEMMUZ anneleri birlikte zayıflıyor.:13::13::13:
hımmm sütü etkilemiyorsa deniyim bende ahhh ahhh bi zayıflasakkk şöle eski hallerimize dönsek aman :37:doğumdan sonra kaza yapmış araca döndük resmen :25:
topicte kısmetim yok...
gecmiş olsun canm işalah kısa zamanda tamamn iyilşrsn..hastayken cocuk bakmk gercektn zor:50:

hımmm sütü etkilemiyorsa deniyim bende ahhh ahhh bi zayıflasakkk şöle eski hallerimize dönsek aman :37:doğumdan sonra kaza yapmış araca döndük resmen :25:

gecmiş olsun canm işalah kısa zamanda tamamn iyilşrsn..hastayken cocuk bakmk gercektn zor:50:

Deneyelim bakalim yesil cay hem rahatlatir bizide.kozmatik cok geçmiş olsun.sanslisinki annen yaninda.tuğçe doruk çok tati çıkmış biZim japonlar çok sekerler:)

kimde var bu seksilik???:1::1:

Eklentiler

• $th_IMG_1749.webp
    $th_IMG_1749.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar sizinkiler gece kaç kere uyanıyor? Uyanınca besliyor musunuz?
ayşecik net 3 kez kalkar, bazen 4..

arkadaşlarımla buluşmaya gidecektim eşim çıktı yanımda bir slm de 1 saat otur sonra emin önüne geçelim diyor çıldırcam :27:
arkadaşlarını kıskanmış bence:1:
biz de bugün üsküdar diye çıktık, bi baktık eyüp sultandayız..:52:
hepiciğinize, bebelerinize dua ettim.. :16:

cena boğayım ben tam boğa hemde :1:
boğa mıııı?!:53:
hiç boğaya benzemiyon kııı:1:
inat mısın peki?:44:

topicte kısmetim yok...
ah canım beniiim.. sen kuzularını düşünüyorsun annen de seni:49:
inş kısa sürede iyi olursun, Rabbim acil şifalar versin..
biz de hava güzel diye koyduk kızı arabasına, yağmurluğu da kapattık epey gezdik..
ama şimdi az hırıltı geliyor sanki nefesinden, inş üşütmemişizdir çocuğu:26:

maalesf yaa sevmiyorum bu pazar akşamlarını
Bende emzirmeyi isterdim böyle sağarak vermek çok zoroluyor, pompayla kankayız yani ona bişey olduğunu düşünemiyorum o derece:9:
Çok geçmiş olsun cnm, iyiki annen yakınlardaymış da gelmiş. Yoksa hasta olunca çocukla uğraşmak zor helede iki taneyse
yaa çook zor cidden bende başlarda sagarak veriyodum ama çok sıkıcı mutfakta sagıyodum bide çook sıkılıyodum sagarken tek başıma

ama ALLAH a şükür var sagıyosun demek ki
kesinlikle sana katılıyorum ben emzirirken gögüslerim daha ne kadar aşagıya sarkabilir merak içerisindeyim kilom kalmadı benim 57 ile hamile kaldım boy 1.68 o halim çook zayıftı şimdi 61 kiloyum böyle kalmak istiyorum ama bu kilolarda gidecek maalesef

iyi geceler...
e okulda bütün işlerimi hallettim bi bakayım dedim kimse kalmamış :43:yaa kızlar benim kızın kakası sık sık sırtına taşıyo kızın totoda mı bi sorun var bezde mi yoksa bende mi saramıyo muyum bilmiyorum hoş kayınvalidem baglayıncada aynı şey oluyo denemediğim bezde kalmadı 4 numara kullanıyorum 5 e mi geçsem acep:emir_bebek:

Son düzenleme:
iyi geceler...
e okulda bütün işlerimi hallettim bi bakayım dedim kimse kalmamış :43:yaa kızlar benim kızın kakası sık sık sırtına taşıyo kızın totoda mı bi sorun var bezde mi yoksa bende mi saramıyo muyum bilmiyorum hoş kayınvalidem baglayıncada aynı şey oluyo denemediğim bezde kalmadı 4 numara kullanıyorum 5 e mi geçsem acep:emir_bebek:

iyigeceler canım.. benim oğluşun da ara sıra taşıyor. prima premiumcare 4 numara kullanıyoruz. dikkat ettim yürütecindeyken yada kucağımda dururken yaptığında sırtına taşıyor. senin bebişin kaç kilo, bez küçük geliyor da olabilir

Back
X