kızlar herkese opucukler
gecmısı okuyamıyorum

((
hıcc vaktım olmuyo
sızın fıkrınızı almak ıstedım
bu mama sandalyesı nasıl sızce
gecıktım ama alıcaz mecbur
canım baktım güzel bişeye benziyor ama bu markanın mama sandalyesi darmış haberin olsun biraz kilolu oldummu çocuk sıkışıyormuş karakızla konuşmuştuk o söylemişti arkadaşımda kullanmış ondada aynı şikayet var bide bacak arası aparatı tepsiyle beraber çıkarılabiliyor olsun yoksa çocuk büyüyünce bacak arasını sıkıştırıyormuş kafanı karıştırmak gibi olmasın ama iyi araştır pişman olma sonra bende alamadım hala omu bumu derken çocuk büyüdü en son sunny baby var chicco poly nin aynısı ondan buldum 189 tl ye kadıköyde bir mağazada satılıyormuş gidip bakıcam pazarlık yapıcam ya o yada casaul pravda mama sandalyesinide beğendim ikisinden birini alıcam hangisi daha uygun olursa bakalım annemde hala alma diye ısrar ediyor anne bebek fuarında bir ana kucağı görmüş tv de göstermişler baya büyük çocuklar içinmiş sallanıyormuş mama sandalyeside oluyormuş ille onu al diyor ama fuarda bitti ben ne biliyim hangi marka amannn staj yaptım mama sandalyeleri üzerine valla alsamda kurtulsam parasınıda hazırladım ama hala karar vericem
http://www.novabazar.com/images_buyuk/f20/Baby-Max-Loco-Mama-Sandalyesi-P0_69020_1.jpg