evet oğluşunki ufak kavonozda onunkine 1çay kaşığı koycam bizimkinede 1yemek kaşığı koyim diorum bakalım nası olcak 1yemek kaşığı az gelmez umarım bu ilk deneme işalah güzel tutar..Cnm bi yada iki corba kasigi olur mu acaba ben bi carbaydagina bi cay kasigi maya katiyorum.
Günaydin hanimlarrrrr en güzel haber kızımın incileri ciktiiiiiiiii daha da güzeli once babası gördü hediyeyi o alcak:)))
Yine bi hafta icine baslamis bulunuyoruz.calisan annelerin allah yardımcısı olsunÇalışmasamda hafta icini sevmiyorum. haftasonu esimin evde olmasına bayılıyorum çünkü sabahları kızımı aliyo bende deliksiz 11 e kadar uyuyorum. Ohhhhh misssss:)
Artik hafta sonları alışveriş merkezlerine gitmekten böğğ geldigi icin Kadıköy yapalım dedik. Tabi benim özel dersim olduğu icin geç çıkabildik güzelim güneşi kaçırdıkKadıköy'e gidip çiyada yemek yenemek olur mü? Kesin beni evlâtlık almışlar ben Antep'li olmalıymışım:) müthiş meze türleri kebabı mumbari eksili corbasi İçlii köftesi künefesi derken yedikte yedik. Ama isin garibi ben bu kadar yemekten sonra çıkışda kokorec koktu bana diyip esimin saskin bakislari altinda gidip bı çeyrekte kokorec yedim yuh yani. Bu iştahın sonu nere gidiyo acep. Şimdi emziyriyom kaloriler uçup gidiyo cok şükür sonra napcam acep mide iyice büyüdü
cnm yoğurdu sabahtan mayalayıp 4 5 civarı yedirmeni tavsiye ederim. tadında hiç burukluk olmadan taze verdiğim zaman daha çok yediğini farkettim oğlumun.
Ya ben de eskilerden duydum onlar hep bugünün yoğurdu yenmez derler o yüzden ben geceden mayalayip sabaha karsı buzdolabına koyuyorum. Öğlen 12 gibi çıkarıp soğuk olmasın diye 5 gibi yediriyorum. Zaten dolabı görmeyince yogurt daha bı sulu oluyo sanki.
Allah nazarlardan saklasın maşallah Allah nice yaşlarını görmeyi nasip etsin.[/QUOTE]
teşekkür ederz canm amin işalah..sizinde dişiniz hayırlı olsun darısı başımıza