Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

herkese günaydın kızlarrrrrrrrr

Eki Görüntüle 611692

biz hafta sonu baya gezdik valla acayip yorgunum
anne bebek fuarına da gittik oto koltuğumuzu ordan aldık çok beğendik kraftın isofixli modelini aldık
orda bir tanıdığımız olduğundan uygun fiyata aldık normalde pahalı ki ben o kadar para vermezdim ya
ındırım yapınca aldık güzel bir ürün kazasız belasız kullansın kızım:16:

bu arada anadolu yakasında oturan arkadaşlar için aziz bebe var kozyatağı carrefourun yanında belki biliyorsunuzdur ben onun mallarını
çok beğeniyorum %70 ındırım varmış dün orayada uğradık aldık kızıma yeni ciciler:16:
eşimide doğum günü vesilesiyle yemeğe götürdüm onunda gönlünü yapmış olduk
temizliğimize yaptım işe de gittim pazar tabi pilim bitti orasu ayrı:37:
neyse sağlık olsun bakalım bu hafta fazla yoğun olmazda işler inşallah dinlenebilriz:34:
ben hergün önünden geçiyorum ama koştura koştura eve gittiğimden hiç giremedim haftasonu muhakkak uğrayayım o halde

kesınlıklee ole yoksa ek gıda vermek ıskence oluyo ve yeterı kadar verılemıyo mama sandalyesı şart hem yemek kulturu ıcın bebeklerde onemlıymıs bız yemek yerken masa boyuna ayarlıoruz yanımızda oda oturuyo :)))

evet canım gaz gaz dedık oğlanda ıdrar yolu enfekısyonu varmıs 3 gundur antıbıyotık şurup kullanıyoruz diş ve gaz derken baska bısey cıktı doktorumuz dedıkı huysuzlanması anında hemen doktora getırın bız goturmedık hatam o.diş gaz dıye sandık.bebegınız huysuz olursa hemen koşun kızlar baska bısey cıkabılıyo.neyse suan ıyı kuzum duzelıyo.senın paşa nasıl canancım grıbı gecmıstır iş nasıl gıdıyo gorusemedık senle.bende basladım ıse senın taktıkler işe yarıyo tabı senın dedıgın kaplardan aldım lansınoh 2 gögsümü birden sağıyorum ılk zamanlar zordu aman bı kac gundur alıstılar bırbırlerıne annemle :) haklısın tum gun sureklı arıyorum annemı bu durum ne zaman duzene gırer :) aramaktan kendımı alamıyorum sureklı wcde bıle düşün :) bu arada cnm kulagını tutması bızdede vardı doktora sorduk alıskanlık yapmıstır dedı agrısa bı yerı mutlaka aglar tutmaz dedı bılgın olsun.paranoyaklık durum bızdede var müptelası olduk oğluşmuzun kafayı yıcez onun uğruna :))))
mama sandalyesınde cok memnunun canancım baby max kraftın 150 ye aldık bı bebek magazasından.sırt boy tepsı ayarları var mutlaka al cok gereklı dar degıl cok ıyı
canım alışmana sevindim zamanla daha az arayacaksın bende öyleydim şimdi biraz daha sakinim ama özlem hiç azalmıyor onu söyleyebilirim bu arada mama sandalyesi ilknurla benim bahsettiğimiz değil anladığım kadarıyla seninki hoşmuş fiyatıda uygun ben bi araştırıyım alıcam bu kez kafaya koydum :) yoksa ayırdığım para harcanacak afacanım durmuyo yerinde ayy altını değiştirmem 20 dk sürüyo bi o tarafa dönüyo bir bu tarafa fena hareketlenmiş biberon için bulduğun alternatif hoşmuş değişik geldi gözüme bizim biberon sorunumuz yok ama alabilirimde değişiklik olsun :) süt sağabiliyormusun kaç cc çıkıyor günde şanslısın ek gıdaya başladık artık yetmeme sıkıntın yok ben ne çektim 3 aydır bilsen
çağancığa geçmiş olsun ilaçlar işe yarar inş geçte olsa buldun sorunun kaynağını rahatlar kuzucuk şimdi şükür

neyse canm öpüyorun çağanıda görüşürüz

Eki Görüntüle 611765

bu arada kızıma kanzdan tulum aldım çok yakıştı çok çok banamı le geliyor ney netteki bebek resimleri gibi :16::16::16::27:
internettekiler halt etmiş ecoşun yanında fotomodel valla senin kız
kızlar bıberon almayan oğluşuma mimijumi spiariş ettık yakında kargoyla elıme gecer anne memesıyle aynı oldugu ıcın alırmıs bunu sıze bı onerı.amerıkadan gelıyo sıtesı var ordan sıparıs edılıyo turkıyede yokmus fıyatıda 15 dolar uygun yanı.ahh oğluşumm buyudugunde kıymet bılsın annesı ona ne careler arıyo :)))

perfect tuzluk sandım ilk gördüğümde :21::32::32::32::32:

sabah saat 9 da başlayan mutfak temizliği
iftara yarım saat kala son bulmuştur.:21::21::21:
çok şükür Rabbime Allah'tan çok dolap yok mutfakta
olsa ne yapardım bilmiyorum :37::37::

onada sormak lazım benden razımı ben ondan razıyım emme zaten ben istemedim evlenmeyi şsartlar zorladı :23:

millet evleniyor çok memnun gibiş evlendiriyorda :27:

neyse nihayetinde pegamberimiz s.a.v evlilik dinin yarısıdur demiş bende onfdan evlendim eninde sonunda olcaktı :37:

:35::35:

Ay ılknur sonrqdan anladim espirini albeni haa çok güldüm..hangi şartlar zorladi kuzum seni

1- bugün 14. günüm. pazartesi perşembe tutuyorum. bazen çarşambaları da tutuyorum. yani haftada 3 bazen 4 gün.
emzirdiğim halde hamdolsun olumsuz bi tesirini görmedim, gün çok kısa.. gün içinde bol su iç. hiiçbişey olmaz Allahın izniyle.

2- kan damlası evde ama aynı sebeplerden ben de vermekten çekeniyorum. henüz hiç vermedim:26:

3-bizimki de bazen 3 bazen 4 kez uyanıyor.. emip uyuyor.. bugünlerde biraz daha mızmız geceleri ama zamanla o da düzelecektir.
normalde gece 12.30-01.00 gibi uyurdu,, bugünlerde 12 olmadan uyuyor.. bu benim için büyük nimet.. sabret canım:34:

cok sagolasın canımm..ben sımdı ıcırdım bugunku kan ılacını..aemutu rendeleyıp bı kasıgına karıstırıp verıyorum..hem armut kakasını yapmasınıda kolaylastırıyor..aradada kayısıyı hafıf kaynanıp yumusatarak rende yapacam..kaka yapmazsa bızımkı ıhh ıhhh uyutmaz hıc valla:)

iç anadoluda bende olmayan evlendirme merakı :27:

Mutlu mesut ol cnm..benim ablam da erken yasta evlenip iki cocuktan sonra boşandı..biz çok üzüldük halada atlatamadik annem zamaninda israr ettigi icin çok pişman.yanlış anlama sen her daim mutlu ol ama insanlara kendi hayatlarini yasama hakki verilmeli yaa:(

Mutlu mesut ol cnm..benim ablam da erken yasta evlenip iki cocuktan sonra boşandı..biz çok üzüldük halada atlatamadik annem zamaninda israr ettigi icin çok pişman.yanlış anlama sen her daim mutlu ol ama insanlara kendi hayatlarini yasama hakki verilmeli yaa:(

ahh ahh bana vermediler ille evlncen dediler yoksa şimdi kendileri diyor evlencek yaşın değilmiş işte hele çocuk doüğurcak yaşın hiç değilmş diye :31:

hakkımı sadece kimseye helal etmiyorum okadar :31:

ahh ahh bana vermediler ille evlncen dediler yoksa şimdi kendileri diyor evlencek yaşın değilmiş işte hele çocuk doüğurcak yaşın hiç değilmş diye :31:

hakkımı sadece kimseye helal etmiyorum okadar :31:

Ayni ablamla konusuyom sanki.ablam herseyde annemi suçladı.3 yil olacak bosanali daha yeni yeni annemle buzlari erittiler.annem ablam bosandigindan beri geceleri uyuyamaz.zor bi süreçten geçtik halada geçiyoruz.

Aksama mercimek çorbası, firinda köfte patates , salata var menumde. Zayifladim artık eski pantolonlarima sigabiliyorum, o yüzden odullendireyim i dedim kendimi:34::21:

:21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:hoppaaaaaaaaaaaaaaaa herkes gıttııı herkessssssss yaşasın yanlızımmmmmmmmmm Allahım sana bin şükürrrr evım ne kadar pis ve dagınık olsa da yanlızım ya mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar kac gündür aklıma takıldı tvde kruvasan reklamı var belki görmüşsünüzdür neyse ben küçükken önceden ilgiyle yapılmış ici çikolatalı ustunde şeker serpilmiş dikdörtgen şeklinde paketi yavruagzi kremrengi gibi birşey vardı yanılmıyorsam ülker ürünüydü.kac gündür adını düşünüyorum taktım bir kere.bilen vqrsa adini bana soyleyin nolur:7::28::28:

Ayni ablamla konusuyom sanki.ablam herseyde annemi suçladı.3 yil olacak bosanali daha yeni yeni annemle buzlari erittiler.annem ablam bosandigindan beri geceleri uyuyamaz.zor bi süreçten geçtik halada geçiyoruz.

bende öyle calışırsam atlatırım öyle düşünüyorum

:21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:hoppaaaaaaaaaaaaaaaa herkes gıttııı herkessssssss yaşasın yanlızımmmmmmmmmm Allahım sana bin şükürrrr evım ne kadar pis ve dagınık olsa da yanlızım ya mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:1::1::1::1::1:
Kızlar kac gündür aklıma takıldı tvde kruvasan reklamı var belki görmüşsünüzdür neyse ben küçükken önceden ilgiyle yapılmış ici çikolatalı ustunde şeker serpilmiş dikdörtgen şeklinde paketi yavruagzi kremrengi gibi birşey vardı yanılmıyorsam ülker ürünüydü.kac gündür adını düşünüyorum taktım bir kere.bilen vqrsa adini bana soyleyin nolur:7::28::28:

kat kat tat mı öyle bişeydi sanki
bu arada sen bugün başlıyomuydun nasıldı ilk gün

Back
X