bende öyle calışırsam atlatırım öyle düşünüyorum
canım ben seninle aynı yaştaydım di mi
senden önce evlendim
ama bilerek ve isteyerek

Rabbim pişman ettirmesin
ama sen pişman değilsin sanki eşini çok seviyosun :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle calışırsam atlatırım öyle düşünüyorum
kat kat tat mı öyle bişeydi sanki
bu arada sen bugün başlıyomuydun nasıldı ilk gün
canım ben seninle aynı yaştaydım di mi
senden önce evlendim
ama bilerek ve isteyerek
Rabbim pişman ettirmesin
ama sen pişman değilsin sanki eşini çok seviyosun :44:
ayy maşallahayyy coksagol kafaui yiyecektim![]()
Ilk gun hem kizim icin hemde benim çin güzeldi.kvye bıraktım emzirdim kahvaltısını hazırladım yanına birde muz koydimonlari yemiş uyumus zaten![]()
1990 lıyım canım ben evet eşimi herkesden çok severim oda beni
tek sorunum kimse beni incitemiyor kıramıyor artık![]()
ayy maşallah
ne güzel yaa darısı başıma inşallah
pek anlamadım ama benimde tek sorunum her şeye kırılırım incinirim![]()
busmai
caglaslı
hatoza
minita
zeynep
tubaal
denze
özlemcr
gsbaran
hullus
huli_b
canderin
jasmin
kader
...
...
neredesiniz kızlaaar?!![]()
canım, dişleri çıktı mı oğlunun?kızlar son 3 gündür oğlum hiç durmadan ağlıyor uykusundan sıcrayarak bagırarak uyanıyor uzun bir süre sakinleştiremiyorumm bütün gece bu defalarca tekrarlıyor gündüzdene oyun oynuyor ne doğru dürüst bişi yiyor ne uyuyor sadece bagırıp aglıyor ama öyle böyle bi ağlama değil bütün apt.bizi dinliyor son 2 gün biraz biraz ateşlendi .doktora gtrdüm cigerlerini dinleyip bogazına bakıp gnderdiler 2 seferdir ama bu cocuk niye aglıyor die arastıran yok.bu arada bunlar yasanırken ben 39.8 derece atesşliyim ..eşim işyerinde bir tek akrabamız yok yanımızda evimin hali perişan ben perişan ...kafama bi huni taksanız hiç eğreti durmayacak ..
bi şeyi kırk kere dersen olurmuş diyorum başka da bi şey demiyorumbelki olurum diye niyetlendim
özendm hamişlere :26:
oklavam yanımda koştum geldim canım..Cena koş çabuk karakız dayak istiyor...![]()
ben de çocukken yiyordum onu..Kızlar kac gündür aklıma takıldı tvde kruvasan reklamı var belki görmüşsünüzdür neyse ben küçükken önceden ilgiyle yapılmış ici çikolatalı ustunde şeker serpilmiş dikdörtgen şeklinde paketi yavruagzi kremrengi gibi birşey vardı yanılmıyorsam ülker ürünüydü.kac gündür adını düşünüyorum taktım bir kere.bilen vqrsa adini bana soyleyin nolur![]()
ben hiiiç takmam..benim için bi standart insanlar vardır, bi de dostlarım kıymet verdiklerim..pek anlamadım ama benimde tek sorunum her şeye kırılırım incinirim![]()
bizimki de yaklaşık 250 gr almıştı..sağlık olsun canım, maşallah diyeyim kızına..Bugun 6. Ay asilarimizi olduk biri agizdan ikisi bacaktan suan icin ates huysuzluk vs yok sebze corbalarina baslayabilirmisiz butun meyveler serbest kivi cilek disinda gunde dort ogunumuz var meyve puresi yogurt tarhana eya yayla son olarak sogan ve ev salcasi katilmis sebze pureleri. Tabi bu arada devam sutu ve anne sutu butun bunlari bir gune nasil sigdiricam anlamadim valla. bu ay sadece 200 gr almis citlembik kizim 2 cm de boyu uzamis
busmai
caglaslı
hatoza
minita
zeynep
tubaal
denze
özlemcr
gsbaran
hullus
huli_b
canderin
jasmin
kader
...
...
neredesiniz kızlaaar?!![]()
canım, dişleri çıktı mı oğlunun?
aklıma harici bi şey gelmiyor doğrusu.. hastalığının dışında ağlamasının sebebi bu olabilir.. :44:
bi şeyi kırk kere dersen olurmuş diyorum başka da bi şey demiyorum
oklavam yanımda koştum geldim canım..
lakin bu arkadaşı ıslak kızılcık sopası paklar..
tadına bakmış biri olarak söyleyebilirimki, gayet eğitici ve terbiye edici bi alettir
sen bi hamile kal,, ne dilimden ne elimden kurtulabilirsin..
ben de çocukken yiyordum onu..
kat kat diye bi şeydi sanırım. yerken her yer kırıntı oluyordu
hey gidi günler..
cam şişedeki çamlıca gazozu çalkalar çalkalar patlatırdık
susamlı çubuk krakerleri sigara yapar içerdik..
ne güzeldi çocukluk
ben hiiiç takmam..benim için bi standart insanlar vardır, bi de dostlarım kıymet verdiklerim..
dostlarıma zaten kırılmam. standartların da ne söylediklerinin önemi yok..
bi kere aileden yakın birileri benim için bi şey söylemişlerdi.. hiç beklemediğim insanlardan beklemediğim şeyler..
üzüldüm, arkadaşıma söyledim, benim için şöyle şöyle demişler diye.. amaan ne takıyorsun..
önünden diyen ...ü, arkandan diyen .....ı yesin dedi
o günden beri desturumdur
bizimki de yaklaşık 250 gr almıştı..sağlık olsun canım, maşallah diyeyim kızına..
verilen o programlara bağlı kalmaya çalışma..
önemli olan kahvaltı ve yoğurt ilk planda..
daha sonra sebze püreleri..
ben bi gün kahvaltı meyve suyu veriyorsam,
ertesi gün püre ve kaşık maması veriyorum..
o yazılanları ben bile bi günde yiyemem..
zaten bu bebeler hala emme derdinde.. ek gıdaya geçiş dönemi yaşıyoruz.
birden bu kadar yoğun bi beslenme programı uygulanması mümkün değil.![]()
sağol canım eşimin biraz ağrıları var ama beklediğimden çok çok iyi
Busmai esin nasil oldu kuzum, çok sevindim ameliyatının iyi geçmesine.ayyy bu sayiklama olayı var ya ameliyattan sonra benim korkulu ruyamdi sezeryandan sonra kvye birşeyler soylicem ya da bir pot kiricam diye, şükür normal doğum yaptım
Bende cnm bu videoyla sakinkastiriom oyun oynuyarak elimle gostererek sarkiyi soyluyom..ama bu ara favorim mustafa ceceli sevgilim..onu aciyorum oglumun gözünün icine baka baka söyleyip ilani ask ediyorum..cok seviyorum canimi yaaa![]()
Diyorum ya maşallahı var topiğin öğretmenler konusunda :) beslenmesi de uykusu da hiç belli olmuyo benim kuzunun kafasına göre takılıyo ama hastalığından sanırım her kalktığında su gibi bu ara ben de önce üzerini değiştirip emziriyorum gazını çıkartıktan sonra da şansıma bazen tekrar dalıyo bazen oynaşıp sallanmak istiyo ama her gece 3 4 kez kalkıyo nadiren de 2 diyim...hastayken yani şimdi her saat başı ama hala geçmedi öksürüğü paşamın yaa hırıltı da eklendi inşallah rahatlar yakında minik yavru kuş...
o labilir canım 8.300falan kızımın kilosu bizimkide kakayı yaptıktan sonra oynatırsak sırtına taşıyo galiba 4 numaranın kilo aralığı çok fazla ama bi denemk lazım 5 numarayı yinede![]()
bunlar ilk defa yaptığım biscottilerim..:125::125:
tecrübeli anne her topiğe lazımEki Görüntüle 609796
barbarino etimekden bahsetmişsin bu bebek ekmeği aynen etimek gibi.
çorbada kahvaltıda kullanabilirsin.bebeklere özel..
Gunaydin anneler ve tatli bebisleri.
Oglan uyandi doyurdum .kalktim borek yapiyörum .kahwaltiya gelcek kaynim.uyku gozumden akio inanin yarin dgl ertesi gun gdyor k.peder .cepten griyorum unutmadan sorayim bu evllik çzelgelerini nasil yaptiniz gecmiste warsada okuyamiorum.oglumun bugun kontrolu war ozelde.
Kizlar guzel bi olay oldu . temmuz anneleri topignde tanistgm telde yuzyuze gorustgm bir dost edindim kemdime kendisi izmirde yasior 1.5 senedir gorusuyoruz.onun yanina tatile gonderio esim beni sewgliler gunu hediyesi.ucak bletlerimi de aldim . 15subatta gdiorum
kızım hediyesini verirken hediye poşetini eline verdim kızım da bir güzel tuttu
babasına uzattık biricik kızından erken doğum günü hediyen dedik
içine de hazır not kağıtları vardı "herkes baba olabilir ama senin gibi babişko olmak zordur" diye bir not atmıştık
çok hoşuna gitti
:
yay ile kovanın huyları çok benzermişyehuuuu!! doğru tahmin :130:
busmai: başak-aslan (oğlak da olabülü)
busmaiiiiiiiiiiii, sen hangi burçsun bacım?
Kova Kızlarïından tipik bir eş ya da anne olmasını beklemek yanılgısına sakın düşmeyin. Zira onun için yemek yapmaktan çok daha önemli işler vardır. Tabii bütün bunlarla birlikte bir Kova Kızı için kimse iyi bir evsahibi olmadığını söyleyemez. Evinde verdiği davetlerde hayal edemeyeceğiniz bir servisle karşılaşabilirsiniz. Diğer anneler gibi hayatını çocuklarına vakfetmeyecektir belki fakat, çocuklarının geleceğini öylesine düşünüp planlar ve yönlendirir ki, hiçbir anne onunla yarışamaz. diyo bana :44:
en zor burç kovadır gerçi aşk yönünden![]()
ciddi birşey eşimi çok seviyorum ve bir başka gerek evlilik tarzım değil daha doğrusu sorumluluk burcumdan gelen bir özellik daha doğrusu tam burcumun insanıyım![]()
Ben de kovayım.![]()
hey gidi günler..
cam şişedeki çamlıca gazozu çalkalar çalkalar patlatırdık
susamlı çubuk krakerleri sigara yapar içerdik..
ne güzeldi çocukluk![]()
biz ancak uyuyabildik oğluş da babamız da uyudu ben de gündüz pek bakamadım bugün şimdi gireyim dedim...kızlar biz eşimle çocuk uyumuyorsa hala aynı sofrada yemek yiyemiyoruz yani bu en basiti tabi yerde yuvarlanmaz oyuncaklarla ilgilenmez koccaman oldu hala sürekli kucak istiyor kucakta da tek bi kişide durmaz ondan ona ondan ona oyun mu sanıyo ne anlamadım :44: sonra uyuduğunda da hiçbir iş yapamazsın bulaşıkları bile makinaya atsan tak uyanır mübalağsız söylüyorum laminantların çıtırdama sesinden uyanıyor o derece...şunu da ekliyim en başından beri sese falan çok alışkındır aslında kvlerle altlı üstlü oturduğumuzdan zaten ses hep mevcut o olmasa dahi ben evdeyken hep bi ses ararım ya tv ya pc.de müzik hiç olmadı kendim çalar kendim oynarım
ama bu çocuk ha 40ınde değişir ha 3 ay ha 5 - 6 derken...gündüz hummalı bir temizlik yaptım o arada eşim ilgilenmese hayatta durmaz ama o şekilde de durmuyo zaten...yapmadığı şebeklik kalmadı sürekli bir doyumsuzluk var...neyse sadete geleyim mesela siz burda yazıyosunuz ya bebişler varken tonla iş yapıyosunuz temizliktir mamalardır işte ben oğlum uyanıkken hayatta yapamam ya tam anlatamıyorum ama çocuk sürekli mız mız doğduğunda zaten ilk 3 ay sürekli ağladı biyografi de vereyim de kafanızda öyle bi şekil oluşsun 4 aydan sonra anca gülmüştür kolikti benim bebeğim acaba onun etkileri mi diyorum saçmalıyor olabilirim ama artık hiçbir işe yetemiyorum geçen yıl okula gidip gelirken ( ki hergün 6 saatim yolda geçerdi
) herşeye çok daha fazla yeterdim ütü temizlik yemek hep çok rayındaydı tabiiki bebekle herşeyin aynı olmasını beklemiyorum ama benim oğlam her saniye yanında olayım istiyo yere de battaniye sarıp bırakkıyorum etrafı oyuncaklarla dolu 2 saniye oynuyo sonra hop başlıyo :84::84::84::84::84:
işin özü kendi kendine vakit geçirmesini nasıl sağlayabilirim sizce :44: amma da yazdım bee
![]()
kızlar çıkmayan dişlerimiz içindiş buğdayı araştırması yaparken bambaşka duygulara büründüm... Berra'nın Diş Buğdayı ~ LeGa-Be-Be
bu sitenin yazarı anladığım kadarıyla 2012 mart annelerinden ve verdiğim linkteki 6. resme bakarsanız hep buradan tanıştıkları arkadaşlarıyla resimler çok duygulandım nedense..bizler de böyle olsak ya keşke...ayrıca sitede de çok güzel bilgiler var paylaşmak istedim faydalı olacağa benziyor...Hatta bi alıntı daha yapayım topiclerinden
''Gerçekten ama gerçekten iyi ki vesile oldu bu veletlerde burada bir araya geldik. O kadar farklı farklı gruplar oluştu ki, bu topic sayesinde, oylesine şaşılacı derecesinde güzel arkadaşlıklar....
Birbirimize çok destek olduk bu süreçte, ihtiyaç durumunda yardımına koştuk. Pompalar mı hediye edilmedi, biri öbürünün bebeğine mi bakmadı, annesi hasta diye süt veremeyecek diye, diğeri buzluktaki poşet poşet sütünümü götürmedi....
Bunlar çok değerli, çok anlamlı şeyler maalesef gerçek hayatımızda destek göremeyeceğimiz konular... Annelik masumiyeti diye yazımda belirttiğim şeyde buydu. Annelik söz konusu olduğunda ben art niyet aramıyorum. Bu yüzdendir ki, birçoklarının korkuyla yaklaşacağı buluşmalara gözü kapalı gittim, organize ettim.
Anneliğimizin masumiyetini kaybetmeyeceğimiz koca bir ömür dilerim hepimize...''
Ayyy çok duygulandım ben de istiyorum ben de...Tebrik ediyorum ayrıca da mart annelerini vallahi bravo!!
keşk temmuz anneleride biraraya gelse ama malum herkez farklı yerleder çok hoşuma gtdi inceledm bnde canmkızlar çıkmayan dişlerimiz içindiş buğdayı araştırması yaparken bambaşka duygulara büründüm... Berra'nın Diş Buğdayı ~ LeGa-Be-Be
bu sitenin yazarı anladığım kadarıyla 2012 mart annelerinden ve verdiğim linkteki 6. resme bakarsanız hep buradan tanıştıkları arkadaşlarıyla resimler çok duygulandım nedense..bizler de böyle olsak ya keşke...ayrıca sitede de çok güzel bilgiler var paylaşmak istedim faydalı olacağa benziyor...Hatta bi alıntı daha yapayım topiclerinden
''Gerçekten ama gerçekten iyi ki vesile oldu bu veletlerde burada bir araya geldik. O kadar farklı farklı gruplar oluştu ki, bu topic sayesinde, oylesine şaşılacı derecesinde güzel arkadaşlıklar....
Birbirimize çok destek olduk bu süreçte, ihtiyaç durumunda yardımına koştuk. Pompalar mı hediye edilmedi, biri öbürünün bebeğine mi bakmadı, annesi hasta diye süt veremeyecek diye, diğeri buzluktaki poşet poşet sütünümü götürmedi....
Bunlar çok değerli, çok anlamlı şeyler maalesef gerçek hayatımızda destek göremeyeceğimiz konular... Annelik masumiyeti diye yazımda belirttiğim şeyde buydu. Annelik söz konusu olduğunda ben art niyet aramıyorum. Bu yüzdendir ki, birçoklarının korkuyla yaklaşacağı buluşmalara gözü kapalı gittim, organize ettim.
Anneliğimizin masumiyetini kaybetmeyeceğimiz koca bir ömür dilerim hepimize...''
Ayyy çok duygulandım ben de istiyorum ben de...Tebrik ediyorum ayrıca da mart annelerini vallahi bravo!!
dün akşam eşimin doğum günüydü tabi biz önceden hediyelerini falan vermiştik ama işte pasta alayım bari dedim
kaynvalıdemlerde kutladık
Eki Görüntüle 612748
pastamızı daha çok kayınvalidem beğendi herkese baksana pastayı melisa babasına almış diyip durdu akşam boyunca![]()
tabi eşim resmi çekerken mumları çekmemiş 32 yazıyordu mumda ama beyefendi yaşlanma bunalımına girmiş sanırım![]()